₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تصویر عکس‌العمل جالب کلینتون به مرگ قذافی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تصویر عکس‌العمل جالب کلینتون به مرگ قذافی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

تصویر عکس‌العمل جالب کلینتون به مرگ قذافی

1416 بازدید، 30 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا که در کابل به سر می‌برد، برای یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای افغانستانی خود آماده می‌شد که با دیدن خبر کشته شدن معمر قذافی در تلفن همراه خود، بسیار شگفت زده شد.

هیلاری کلینتون دو روز قبل در سفری از پیش اعلام نشده و چند ساعته به طرابلس، با مقامات شورای عالی انتقالی لیبی دیدار و گفتگو کرد.

خانم کلینتون چند ماه قبل به همراه باراک اوباما و سایر همکاراتشان به تماشای فیلم زنده حمله به محل سکونت اسامه بن‌لادن رهبر القاعده نشسته بود.

• محسن صائب

[b] وقتی بدن برهنه قذافی رو که کلی ادم داشتن از جسد مرده اش عکس میگرفتند رو توی تلویزیون دیدم به خودم گفتم
    کجا رفت اونهمه غرور اونهمه ثروت و قدرت و........

• ژنرال

اگر محاکمه میشد شاید میشد چارتا حرف از زیر زبونش بکشن بیرون.
    اینجوری خفت هم میکشید و از صدتا کشتن براش بدتر بود.

• mojde

به نظر منم اين بدترين انتخاب انقلابيون بود بايد محاكمه ميشد :32:

• gilas

صدام ، بن لادن این از قذافی
    چرا عبرت نمیشه آخه :14:

• بهونه

منم فکر میکنم باید محاکمه میشد ایشالله برن سراغ بقیه :21:

• arash52

امیدوارم یه روز روزی آمریکائیها بشه :4:

• نخبه

نقل قول: arash52
    امیدوارم یه روز روزی آمریکائیها بشه :4:

و بقیه اونایی که چسبیدن به قدرت و به خاطر از دست ندادنش مردمشون رو میکشن روزی همشون باشه ان شا الله :48:

• mati

بیشتر از اینا حقش بود باید زجر کشتش میکردن

• دلشاد

ای کاش اول جای ثروتهاشو میپرسیدن بعد میکشتن آخه ثروتمندترین لجن دنیا بود

• ژنرال

نقل قول: gilas
    صدام ، بن لادن این از قذافی
    چرا عبرت نمیشه آخه :14:

خوب مردم و شرایط کشور مورد نظر تو با شرایط کشورهای صدام و قذافی، فرقای زیادی داره. حاکم مورد نظر تو هم (صرف نظر از خوبی یا بدیش)با صدام و قذافی فرق میکنه.:3:

نمایش یا پنهان متناینو فارغ از هر گونه داوری و ارزشگذاری نسبت به حکومت مورد نظر گفتما! قضاوتی در مورد خوبی و بدیش نکردم. :24:

• aac198000

1-یادمه صدام میگفت اگر حمله کنند فلان جا فلان جا را میزنم
    2-قذافی گفت اگر حمله کنند اروپا و مخصوصا ایتالیا به آتش میکشم
    3-بشار اسد گفت اسراییل و خاورمیانه در صورت حمله به آتش کشیده میشه
    4-......بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق :4:

• ماهی

دم آمریکا گرم که نفس دیکتاتورا رو خوب گرفته :1:
    کی نوبت به دیکتاتور بعدی می رسه خدا داند.ولی بعضی دیکتاتورا فعلا یواشکی هوای آمریکا رو دارن.فکر نمی کنم حالا حالا ها نوبتشون بشه :37:

• ژنرال

نقل قول: ماهی
    دم آمریکا گرم که نفس دیکتاتورا رو خوب گرفته :1:

آمریکا منافع خودشو چسبیده!

کاری به دموکراسی و دیکتاتوری نداره تو کشورهای دیگه نداره!

تا اینجا به جز بشار اسد (که اونم دیر یا زود یا سقوط میکنه یا مجبور تن به اصلاح حکومتش بده) همه دیکتاتورهایی که سقوط کردن و یا کشورشون آشوب شده، همه از متحدین امریکا بودن.

راضی نبودن از سیستم حاکم در کشور خودمون، نباید باعث بشه واقعیت هارو ندید بگیریم.

آمریکا بهترین دوستانش رو تا اینجا از دست داده.

کاش مسئولین ما هم عرضه داشتن و به فکر منافع مردم بودن. :17:

• ماهی

نقل قول: Gabriel
    آمریکا منافع خودشو چسبیده!

حکومت آمریکا منافع حکومتشو نچسبیده منافع ملتشو چسبیده واین با ارزشه
    منافع ملتشو فدای کشورای دیگه به خاطر دو روز حکومت نکرده. :1:
    مگه قراره بره زحمت بکشه توی تکنولوژی و علم اول بشه برای یه مشت ملت احمق دیگه که از صبح تا شب به جون هم افتادن و سر این دنیا و اون دنیا و آدمهای هزاران سال پیش خون همدیگه رو می ریزن؟
    قبولش دارم برا اینکه روی مردمش تعصب داره. :1:
    البته من سواد سیاسی ندارم علاقه ای هم ندارم .چون سیاست و حکومت به هر حال کثیفه.

• ماهی

البته اینو هم اضافه کنم که با این که از سیاست چیزی نمی دونم و اظهار نظر کردن در مورد چیزی که نمی دونی خوب نیست ولی تشخیص عقل ناقص من در این زمینه اینه که چند سال پیش همین آمریکا با شاه ما هم همین کارو کرد.تفاوت شاه با این آدم این بود که خودش گذاشت و رفت کنار و به این روزا نیفتاد.آمریکا به من و کشور من لطفی نکرده و نخواهذ کرد.دوستش دارم چون هر لطفی داره به ملت خودش می کنه :1:

• hadi04

نقل قول: aac198000
    4-......بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق :4:

بعضي بوق ها خيلي صداش وحشتناكه توي اين زمينه نميشه قضاوت كرد تموم اين چيز هايي كه ميبينيد پازلهاييه براي تكميل از ميون ورداشتن عامل همون بوقي كه بالا نوشتيد بهتره منتظر تكرار ديدن همچين صحنه هايي براي بوق نباشيم چون ممكن نيست اگر ممكن بود اولين بار صداي همون بوق رو آمريكا در مياورد و اينهمه هزينه نمي كرد

خيلي با واقعيت فاصله داشت نظام سرمايه داري و اين حرفها؟اصلا با هم قابل جمع نيستن

• ژنرال

ماهی,
    منظور منم از منافع خودش، همون ملتش بود!

بقیه حرفاتو کاملا قبول دارم. درسته :46:

• ژنرال

نقل قول: hadi04
    خيلي با واقعيت فاصله داشت نظام سرمايه داري و اين حرفها؟اصلا با هم قابل جمع نيستن

آرسام جان مقصود این نیست که آمریکا ندینه فاضله س و نظام سرمایه داری هم بهترین نظامه.

چالش های و کمبودهای اونها دیگه لااقل امروز کاملا عیانه و انکارش حماقته!

اما به طور نسبی اگر مقایسه کنیم، اونها بیشتر به فکر مردمشون هستن.

ضمن اینکه فرض کنیم امریکا سراسر منفی!

ما (منظ.ر از ما، در اینجا حکومته) که ادعای خیلی از مسائل رو داریم، چکار کردیم؟

، هم نسخه دست سوم و چهارم همون نظامه!
    همین اقتصاد ما ، دهه ی اول انقلاب، چپی بود، از بعد از جنگ، اقتصاد ما شد دست راستی!
    اونم تازه نسخه دست چندمش!

شعار نه شرقی نه غربی رو که حتماً شنیدی؟ :62:

• ژنرال

نقل قول: hadi04

آرسام جان مقصود این نیست که آمریکا ندینه فاضله س و نظام سرمایه داری هم بهترین نظامه.

چالش های و کمبودهای اونها دیگه لااقل امروز کاملا عیانه و انکارش حماقته!

اما به طور نسبی اگر مقایسه کنیم، اونها بیشتر به فکر مردمشون هستن.

ضمن اینکه فرض کنیم امریکا سراسر منفی!

ما (منظ.ر از ما، در اینجا حکومته) که ادعای خیلی از مسائل رو داریم، چکار کردیم؟

، هم نسخه دست سوم و چهارم همون نظامه!
    همین اقتصاد ما ، دهه ی اول انقلاب، چپی بود، از بعد از جنگ، اقتصاد ما شد دست راستی!
    اونم تازه نسخه دست چندمش!

شعار نه شرقی نه غربی رو که حتماً شنیدی؟ :62:
    منافع ملتشو فدای کشورای دیگه به خاطر دو روز حکومت نکرده. :1:

منظور منم همون منافع ملتش بود!

بقیه حرفاتو قبول دارم :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: