ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تصویر عکسالعمل جالب کلینتون به مرگ قذافی
hadi04
بحث در مورد اقتصاد ايران كار باطليه چون به نظر من اقتصاد ما در حد بحث نيست
پايه ي نظام سرمايه داري بر امانيسم بنا شده اينو كه خوب ميدونن همه
پس در اين ميون بايد به وضعيت شهروندهاشون بها بدنچون اونوقت حكومتشون معنايي نداره
بحث اينجاست كه با شعار دهكده جهاني جلو اومدن و دارن مملكتهاي دنيا رو غارت ميكنن اين از انسانيت به دوره
حكومت ما مانند خيلي از حكومتها ايرادهاي فراواني داره ولي يه مسئله هست كه بايد ذكر كرد
مردم ما (لااقل همين بروبچه هاي سايت)اگر اينجا بحث بشه كه كشور در صد بالايي از درامدش رو در راه تسليحات نظامي خرج ميكنه همه ميگن ما اينهمه گرسنه داريم فلان فلانشون كه پولها رو اينطوري خرج ميكنن ولي در كنارش امنيت كشور رو لااقل از بابت تجاوز نظامي ديگر كشورها و اقتدار نظامي در منطقه نمي بينن
ولي اگر اين بحث يعني هزينه هاي نظامي در مورد امريكا بيان بشه همه ميگن خوب معلومه امريكا ابر قدرته فلانه فلانه نياز داره بايد خرج كنه
در هر حال به نظر من براي ما كه اينطوري فكر ميكنيم هميشه مرغ همسايه غازه
ضمنا اوضاع بد اقتصادي كشور رو ميشه با تحريم هاي كمر شكن اقتصادي توجيح كرد ،اقتصاد امريكا اقتصاديه كه در طول تاريخش هيچگاه تحريم نشده پس قابل مقايسه با اقتصاد ايران نيست
به دوستان پيشنهاد ميكنم قبل از هرگونه تحليل و تصميم مطالعه كنن چون در عالم سياست با احساسات نميشه جلو رفت
ماهی
من دیگه عقلم به این نطام مظاما نمی رسه
ولی معتقدم قرار نیست مردم عادی همه سیاستمدار یا حقوقدان یا اقتصاد دان باشن.اگه اینجوری بود که همه لیاقت داشتن رئیس جمهور بشن.
ملت ما ماشالله همه یه پا اقتصاد دان و سیاست دان شدن و هر کی راجع به این مسائل با اعتماد به نفس حرف می زنه.هممونم از صبح تا شب دور از جون شما دوستان مثل هاپو داریم میدویم دنبال یه لقمه زندگی.
نظامشون هر چی هست حق یا باطل ، درست یا نادرست مهم خروجیشه که خوبه و اونم اینه که یه آمریکایی علاوه بر اینکه مثل آدم زندگی می کنه، هر جای دنیا میره باهاش یه برخورد متفاوت میشه.
البته همه جا فقر و فساد و مشکلات و ناهنجاری هست.ولی تعریف زندگی اونا با ما تا اونجا که من در دوستان و آشنایان دیدم و شنیدم خیلی فرق می کنه.
شایدم من اشتباه کنم.
ماهی
معلومه که .سیاست یعنی کثافت..
پس در شرایط مساوی هنوز اونا صد قدم جلو ترن چون اونا یه سیاست کثیف دارن با یه رفاه اجتماعی
ما هم یه سیاست کثیف داریم با ملتی که درصد بالایی شون با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم می کنن.
آرسام جان کدوم امنیت؟ یعنی تو باور داری که ما اینقدر از لحاظ نظامی مقتدریم که کسی جرات نزدیک شدن به ما رو نداره.من فکر می کنم اگر آمریکا یک لحظه احساس کنه که ایران یا حکومت ایران به منافعش آسیب می رسونه بهش مجال نمیده.
یه نگاهی به تاریخ و اینکه چی به سر شاه ایران یا اون یکی طالبان یا صدام یا همین آدم اومد و مقایسه وضعیتهاشون به خوندن صد تا کتاب که نتیجه افکار کس دیگه ای هست که ممکنه خودش اشتباه کرده باشه می ارزه.
این جمله ی هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید خیلی جمله ی پری هست.هر چه آمریکا بخواد همون میشه.توی همه دنیا و بین همه ی کشورها
هاچو هاچو
ماهی,
hadi04,
Gabriel,
بحث 30یا30 ؟
ماهی
maryamlondon1
2-قذافی گفت اگر حمله کنند اروپا و مخصوصا ایتالیا به آتش میکشم
3-بشار اسد گفت اسراییل و خاورمیانه در صورت حمله به آتش کشیده میشه
4-......بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق
درسته
خوب عاقبت دیکتاتور که خون ملت تو شیشه کرده همینه
ژنرال
آرسام جان من کاملا حرفاتو قبول دارم.
من هم مخالف احساسی برخورد کردن هستم.
اتفاقاً به همین دلیل که ما شعار ضد سرمایه داری میدیم اونارو متهم میکنیم به اومانیسم (که البته درسته و هیچ تردید درش نیست)، پس باید خودمون خیلی کارمون درست باشه.
ولی در عمل ما هم دنباله روی دست چندم اونا هستیم. البته در مسائل اقتصادی وگرنه در مسائل سیاسی که مشخصه دنباله رو اونها نیستیم.
من میگم چرا ما همش سلبی نگاه میکنیم؟
این همه اقتصاد غربی رو هر روز داریم میکوبیم (منظور حکومته).
تمام تئوری های شرق و غرب هالم رو توی سخنرانیها شخم میزنیم میره اما دریغ از یه نظریه درست و درمون که تاثیر عملیش رو دیده باشیم و بگیم اینم تئوری ما!
فقط داریم فحش میدیم که ای حکومتهای سکولار و اومانیست و سودپرت و فلان و بهمان...!
ما کدوم مدل اقتصاد اسلامی رو که شعارشو میدیم، سعی کردیم بسازیم و پیاده کنیم؟ فقط شعار ...
برای مثال، سی ساله یک قدم برای اصلاح نظام بانکی برداشته نشده.
نتیجه شده اینکه همون ربایی که از گوشت سگ حرومتره، مثل سرطان تا مغز استخوان اقتصاد مارو گرفته و پدر ملت بیچاره رو دراورده و آمریکا و غرب که صبح تا شب داریم فحششون میدیم، کمترین سودهای بانکی رو دارن.
حالا هر فلسفه اقتصادی داره داشته باشه.
اینا نه به تحریم ربط داره نه به جنگ!
ایراد اصلی در تفکر سردمداران ماست...
مثالهای زیادی میتونم بزنم از عقب افتادگی فکری مدیران ارشد مملکت.
ژنرال
آرسام جان من کاملا حرفاتو قبول دارم.
من هم مخالف احساسی برخورد کردن هستم.
اتفاقاً به همین دلیل که ما شعار ضد سرمایه داری میدیم اونارو متهم میکنیم به اومانیسم (که البته درسته و هیچ تردید درش نیست)، پس باید خودمون خیلی کارمون درست باشه.
ولی در عمل ما هم دنباله روی دست چندم اونا هستیم. البته در مسائل اقتصادی وگرنه در مسائل سیاسی که مشخصه دنباله رو اونها نیستیم.
من میگم چرا ما همش سلبی نگاه میکنیم؟
این همه اقتصاد غربی رو هر روز داریم میکوبیم (منظور حکومته).
تمام تئوری های شرق و غرب عالم رو توی سخنرانیها شخم میزنیم میره اما دریغ از یه نظریه درست و درمون که تاثیر عملیش رو دیده باشیم و بگیم اینم تئوری ما!
فقط داریم فحش میدیم که ای حکومتهای سکولار و اومانیست و سودپرست و فلان و بهمان...!
ما کدوم مدل اقتصاد اسلامی رو که شعارشو میدیم، سعی کردیم بسازیم و پیاده کنیم؟ فقط شعار ...
برای مثال، سی ساله یک قدم برای اصلاح نظام بانکی برداشته نشده.
نتیجه شده اینکه همون ربایی که از گوشت سگ حرومتره، مثل سرطان تا مغز استخوان اقتصاد مارو گرفته و پدر ملت بیچاره رو دراورده و آمریکا و غرب که صبح تا شب داریم فحششون میدیم، کمترین سودهای بانکی رو دارن.
این فقط یه نمونه س.
حالا هر فلسفه اقتصادی داره داشته باشه.
اینا نه به تحریم ربط داره نه به جنگ!
ایراد اصلی در تفکر سردمداران ماست...
مثالهای زیادی میتونم بزنم از عقب افتادگی فکری مدیران ارشد مملکت.
aac198000
تشکر و سپاس
levrone
خیالت راحت! قبلش با 50 تا خودروی زرهی پولارو از جنوب کشور خارج کرده بود!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→