₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: خودروي ريو براي ماهي كه ميخواد بخره!! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: خودروي ريو براي ماهي كه ميخواد بخره!! ::
1 2 3 4

بدون عکس

:: خودروي ريو براي ماهي كه ميخواد بخره!! ::

1429 بازدید، 65 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: hadi04
    حالو بيو پوي معامله يه كاريش ميكنيم كه نه سيخ چيز بشه نه چيز سيخ بشه

نميري هادي تو هم از دست رفتي! :23: :23:

• Life Dream

از نظر موتوري و بدنه اصلا اذيت نكرده خدايي البته خيلي از قطعاتش رو خودم خريدم و عوض كردم چند تايي هم آپشن بهش اضافه كردم ولي قبلا مزدا 3 جديد داشتم اون يه مزه ديگه داشت دو ماه بيشتر نشد سوارش بشم اون نيسان نامرد زد يه ورشو برد باز منو ياد ماشينم انداختين

خوب چون قبلاً سوار مزدا بودي واسه اينه كه اين ماشين رو سبك ميبيني! وگرنه ماشين خيلي خيلي خوبيه، شك نكن
    ميخواي با بيل مكانيكي لهش كني نميام

نه خودتو ميخوام له كنم ماشينو بردارم واسه خودم، قربون دستت قبل از اينكه بيايي كارواش هم ببرش :23:

• Kishe Mehr

كاكو ماشين چه قابلي داره تو جون بخو :6:حالو بيو پوي معامله يه كاريش ميكنيم كه نه سيخ چيز بشه نه چيز سيخ بشه :23:

:6: قربونت گلو . ولی :17: تعارف الکی کردی یا اینکه....... :2:
    مخلصم گلو تو جون بخواه..... :24:
    نمایش یا پنهان متنکی هست که بده :4:

نمایش یا پنهان متنمیگم گلو حالو اگه اومدیم و سیخ شد و آبروی بنده خدا رفت چی کار بکنیم؟ :65:

نمایش یا پنهان متن:22: منظورم اینه که اگه پولش جور نشد و آبروش رفت چی کار باید کرد؟ :66:

نمایش یا پنهان متناینو اوسه یکی از دوستام میخوام :9:

• gilas

فقط ژیان :4:

نمایش یا پنهان متنالتماس نکن گوشت بِبرم خین بیاد :23:

• چکاوک

نقل قول: Kishe Mehr

من خودم که نه+دارم ولی یه داداش دارم اونم نداره

شیطون بلا کم نمک بریز همین جوریشم با نمکی 533

• محسن صائب

ممنون توضیحاتت جالب بود
    در مورد این ماشین میشه گفت نه خانمی هست نه حاج اقایی :4:
    تیپ خاصی داره :3:
    دیگه
    تا یار که را خواهد و میلش به که باشد

• Kishe Mehr

نقل قول: چکاوک
    شیطون بلا کم نمک بریز همین جوریشم با نمکی 533

:9: :9: :9: :9: :9: :9: به با نمکی شما که نمیرسیم 824

• KuRoSh

سلام داش مازی چطوری ؟
    سلامتی :8:

منم سخنی کوتاه بگم با این که در مورد ماشین خیلی چیز ها می دونم ولی در این زمین ها نظز نمی دم بگم که
    اگر به ایمنی اهمیت می دید بهترین گزینه رنو ال 90 هست از نظر مصرف هم عالیه در حد پراید و شاید هم کمتر از اون در اتوبان حتا 5.5 هم میرسه مصرف سوختش و ترکیبی در شهر و اتوبان 8 هست می تونی با کمی هزینه بیشتر ایربک دارش رو بگیری این تجربه خودم هست نه دیگران فقط ضعف ال 90 در بلندی صندوق عقبش هست که میشه با نصب یک دوربین اون رو جبران کرد.از نظر کارایی حتا بهتر از سمند و پزو پرشیا یا همون پارس هست (مجله ماشین )ضعف دیگه ای که داره این هست که از مواد داخلی که بکار رفته در داخلش خشک هست( در نمونه های ایربک دارش رو نمی دونم)
    اما در مورد ریو این رو هم بگم در چند تا کشور بیشتر تولید نمی شه (طبق خبرهایی که من قبلا داشتم )و در رده بندی بین ماشین ها از نوع ایمنی بدترین گزینه هست اینی که میگم اطلاعات هست که مربوط به ایران نمی شه(با ایربک )از لحاظ استاندار های ایمنی هیچ ستاره ای رو کسب نکرده ولی چون تو ایران بیشتر به ظاهر اهمیت میدن تا مسائل دیگه برای همین طرفدار بیشتر داره و تنوع محصولی خیلی خیلی کم در این رده قیمتی که هست .
    من اگر قصد خرید ماشین داشته باشم رنو ال 90 رو ترجیح میدم .اینم بگم وقتی که بگیریم اسپرتش می کنم کاهش ارتفاع میدم تا خوشجل بشه :9: فکر کنم کافی باشه زیاد در مورد ایمنی گفتم
    شدم آقای ایمنی :23:

• هاچو هاچو

مرسی مازی جان :46:
    نمایش یا پنهان متنولی نمیدونم چرا ازین ماشین خوشم نمیاد :66:

• Life Dream

نقل قول: Kurosh
    سلام داش مازی چطوری ؟
    سلامتی

به سلام جلال جان كم پيدا خوبم مرسي شما خوبي :11:

نقل قول: Kurosh
    منم سخنی کوتاه بگم با این که در مورد ماشین خیلی چیز ها می دونم ولی در این زمین ها نظز نمی دم بگم که
    اگر به ایمنی اهمیت می دید بهترین گزینه رنو ال 90 هست از نظر مصرف هم عالیه در حد پراید و شاید هم کمتر از اون در اتوبان حتا 5.5 هم میرسه مصرف سوختش و ترکیبی در شهر و اتوبان 8 هست می تونی با کمی هزینه بیشتر ایربک دارش رو بگیری این تجربه خودم هست نه دیگران فقط ضعف ال 90 در بلندی صندوق عقبش هست که میشه با نصب یک دوربین اون رو جبران کرد.از نظر کارایی حتا بهتر از سمند و پزو پرشیا یا همون پارس هست (مجله ماشین )ضعف دیگه ای که داره این هست که از مواد داخلی که بکار رفته در داخلش خشک هست( در نمونه های ایربک دارش رو نمی دونم)
    اما در مورد ریو این رو هم بگم در چند تا کشور بیشتر تولید نمی شه (طبق خبرهایی که من قبلا داشتم )و در رده بندی بین ماشین ها از نوع ایمنی بدترین گزینه هست اینی که میگم اطلاعات هست که مربوط به ایران نمی شه(با ایربک )از لحاظ استاندار های ایمنی هیچ ستاره ای رو کسب نکرده ولی چون تو ایران بیشتر به ظاهر اهمیت میدن تا مسائل دیگه برای همین طرفدار بیشتر داره و تنوع محصولی خیلی خیلی کم در این رده قیمتی که هست .
    من اگر قصد خرید ماشین داشته باشم رنو ال 90 رو ترجیح میدم .اینم بگم وقتی که بگیریم اسپرتش می کنم کاهش ارتفاع میدم تا خوشجل بشه فکر کنم کافی باشه زیاد در مورد ایمنی گفتم
    شدم آقای ایمنی

توضيحات كامل، شفاف و درست بود، مرسي به خاطر كامل كردن تاپيك، منم يه ساعته همينو به اين آبجي گلي منگلي ميگم، گوش نميده كه! L90 امنيتش واقعاً بالاست و ريو هم كه بازم ميگم زياد ماشين خوبي نيست! البته من شخصاً (شخصاً) از L90 خوشم نمياد، نميشه باهاش سر پيچ ها تند رفت از اين لحاظ قابل اعتماد نيست و چپ ميكنه، هر چند بعد چپ كردن هم امنيت داره!! و البته راحت هم نيست براي مسافرت!
    اگه من باشم و بخوام ماشيني رو بخرم منتظر ميمونم تا ماشين دنا وارد بازار بشه البته چون پولشو ندارم :4: تنها گزينه باقي مونده همون GLX CNG هست، TU5 رو هم امروز پرسيدم قيمتش الكي از معموليا يه مليون گرونتره كه به نظر من ارزش نداره!

• ژنرال

من خودم از پژو 405 خوشم میاد.
    با اینکه ایرانیه و طبعاً کیفیت چندانی نداره ولی خوشم میاد.

اما واقعا ایمنی ماشین خیلی مهمه...
    اخیراً حادثه ای اتفاق افتاد که هم خیلی زده شدم از پژو 405 و هم پی بردم که ایمنی ماشین چقدر مهمه....

دو هفته پیش حدود ساعت 2 نصفه شب از یه مهمونی برمیگشتیم. از سمت کرج به سمت تهران توی اتوبان حرکت میکردیم ... سه تا ماشین بودیم.
    شوهر خواهرم که پژو 450 داره به همراه خواهرم و دو تا خواهرزاده هام توی اتوبان کرج-تهران، به علت خوابالودگی نزدیک پمپ بنزین ورداورد از ارتفاع حدود 3متری با ماشین پرت شدن جلوی یه پل زیرگذر کوچیک و ماشین با سر اومد روی زمین ...

من تو ماشین جلویی بودم و کمی زودتر از بقیه اومده بودیم تا بنزین بزنیم. کمی از پمپ بنزین فاصله گرفتم به سمت جاده رفتم که یهو دیدم ماشین شوهر خواهرم که سرعتشو کم کرده بود برای وارد شدن به پمپ بنزین، از مسیر ورودی پمپ بنزین منحرف شد و از اون ارتفاع با سر اومد زمین...
    سقف ماشین مثل یه تیکه مقوا خم شد رو به بیرون.
    اگر سقف رو به داخل خم شده بود همه سرنشینای ماشین له شده بودن.

سعی میکنم عکسش رو بذارم اینجا... اگر ماشینو ببینی میگی از این ماشین کسی زنده بیرون نیومده.

ولی شکر خدا کسی آسیب غیر قابل جبران ندید.
    با کمک یکی دیگه از خواهرزاده هام، دو تا بچه های آبجیمو که تو صندلی عقب بودن کشیدیم بیرون و شکر خدا فقط کمی دچار کوفتگی شده بودن.

چند نفری از پمپ بنزین اومدن کمک و ماشینو کمی چرخوندیم... کمربندای سرنشینای جلو رو با چاقو بریدیم و خواهرم و شوهرشو کشیدیم بیرون.

سر خواهرم خون خالی بود و کتف دست راستش و شوهرش به شدت ضرب دیده بود .. فوراً رسوندیمشون تهران و با هزار مکافات تو اورژانس بیمارستان امام خمینی بستریشون کردیم.. شکر خدا خواهرم ضربه مغزی نشده بود...

سر همین حادثه زده شدم از 405
    از ماشین ایرانی زده شدم... چون همش اون لحظه میاد جلوی چشمم...

بیشتر ماشینهای ایرانی همینه.. بدنه هیچ مقاومتی نداره...

وقتی ادم از نزدیک درگیر یه حادثه میشه تازه میفهمه چقدر ایمنی مهمه...

ایمنی ماشین بیشتر از هر چیز دیگه ای مهمه... بدنه و سقف مقاوم... داشتن ایربگ... اینا خیلی مهمه...

چه تو شهر چه تو جاده...

• ماهی

نقل قول: Life Dream
    آبجي گلي منگلي

مازیاااااار 451 مونگولی یا مَنگولی؟ :37:
    نمایش یا پنهان متن :23:

از نظرات همه ی دوستان استفاده کردم.ممنون.
    فقط اینکه می گید قیمتش مناسبه با 206 خیلی فرقی نداره که.به من گفتن صفرش 14و300 ...آره؟ :7:

• نخبه

نقل قول: Gabriel
    سر خواهرم خون خالی بود و کتف دست راستش و شوهرش به شدت ضرب دیده بود .. فوراً رسوندیمشون تهران و با هزار مکافات تو اورژانس بیمارستان امام خمینی بستریشون کردیم.. شکر خدا خواهرم ضربه مغزی نشده بود...

ان شالله الان حالشون خوبه؟

• maryamlondon1

من از مدل ایرانی خبر ندارم .. :1: خودم امروز یکی toyota yaris 2008 خریدم :2: ولی خوب چک نکردم وقتی پول تحوبل دا دیم وعقد زدیم ..خواستم رانندکی کنم دبدم ای داد بی داد ماشین مدلش هم اوتو ماتیک هم دنده ای است ولی بدون کلاچ :2: فردا اگر فراموش نکردم عکسش براتون میزارم :2:

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    ان شالله الان حالشون خوبه؟

شکر خدا بهترن همشون.

از همه بیشتر خواهرم آسیب دیده که فعلا فقط در حال استراحت.

بخیه های سرشو تازه کشیده.

• نخبه

شکر خدا بهترن همشون.

بخیه های سرشو تازه کشیده

ان شا الله که روز به روز بهتر بشن و سلامتی کاملشون رو به دست بیارن :48:

• ژنرال

ان شا الله که روز به روز بهتر بشن و سلامتی کاملشون رو به دست بیارن :48:

خدا به همه صحت و سلامتی بده :46:

• Life Dream

من خودم از پژو 405 خوشم میاد.
    با اینکه ایرانیه و طبعاً کیفیت چندانی نداره ولی خوشم میاد.

اما واقعا ایمنی ماشین خیلی مهمه...
    اخیراً حادثه ای اتفاق افتاد که هم خیلی زده شدم از پژو 405 و هم پی بردم که ایمنی ماشین چقدر مهمه....

دو هفته پیش حدود ساعت 2 نصفه شب از یه مهمونی برمیگشتیم. از سمت کرج به سمت تهران توی اتوبان حرکت میکردیم ... سه تا ماشین بودیم.
    شوهر خواهرم که پژو 450 داره به همراه خواهرم و دو تا خواهرزاده هام توی اتوبان کرج-تهران، به علت خوابالودگی نزدیک پمپ بنزین ورداورد از ارتفاع حدود 3متری با ماشین پرت شدن جلوی یه پل زیرگذر کوچیک و ماشین با سر اومد روی زمین ...

من تو ماشین جلویی بودم و کمی زودتر از بقیه اومده بودیم تا بنزین بزنیم. کمی از پمپ بنزین فاصله گرفتم به سمت جاده رفتم که یهو دیدم ماشین شوهر خواهرم که سرعتشو کم کرده بود برای وارد شدن به پمپ بنزین، از مسیر ورودی پمپ بنزین منحرف شد و از اون ارتفاع با سر اومد زمین...
    سقف ماشین مثل یه تیکه مقوا خم شد رو به بیرون.
    اگر سقف رو به داخل خم شده بود همه سرنشینای ماشین له شده بودن.

سعی میکنم عکسش رو بذارم اینجا... اگر ماشینو ببینی میگی از این ماشین کسی زنده بیرون نیومده.

ولی شکر خدا کسی آسیب غیر قابل جبران ندید.
    با کمک یکی دیگه از خواهرزاده هام، دو تا بچه های آبجیمو که تو صندلی عقب بودن کشیدیم بیرون و شکر خدا فقط کمی دچار کوفتگی شده بودن.

چند نفری از پمپ بنزین اومدن کمک و ماشینو کمی چرخوندیم... کمربندای سرنشینای جلو رو با چاقو بریدیم و خواهرم و شوهرشو کشیدیم بیرون.

سر همین حادثه زده شدم از 405
    از ماشین ایرانی زده شدم... چون همش اون لحظه میاد جلوی چشمم...

بیشتر ماشینهای ایرانی همینه.. بدنه هیچ مقاومتی نداره...

وقتی ادم از نزدیک درگیر یه حادثه میشه تازه میفهمه چقدر ایمنی مهمه...

ایمنی ماشین بیشتر از هر چیز دیگه ای مهمه... بدنه و سقف مقاوم... داشتن ایربگ... اینا خیلی مهمه...

چه تو شهر چه تو جاده...

وايي محسن هزا بار خدا رو شكر كه به خير گذشته، هزاران هزار بار شكر، اگه خدايي نكرده اتفاقي ميوفتاد و ماشين منفجر ميشد، خدايا شكرت واقعاً بايد خدا رو شكر كرد :58:
    يه بار يه پرايد تصادف كرد و درهاش قفل شدن، آتيش گرفت و كپسل هم داشت تووش پر از زن و بچه بود، همينطور كه داشت اتيشش بيشتر ميشد زن و بچ هها فرياد ميكشيدن و نميتونستن خارج بشن، يواش يواش آتيش داشت به داخل خودرو نفوذ ميكرد يهو يكي از همين قاچاقچياي 3F اين صحنه رو ميبينه و به سرعت خودشو به محل حادثه ميرسونه، روو به جماعتي كه فقط داشتن نگاه ميكردن و جرعت نزديك شدن نداشتن ميكنه و ميگه هيچ كدومتون مرد نيستيد و شرف نداريد، فوراً ميره و با آرنج شيشه عقب خودرو رو ميشكنه و به زور در رو باز ميكنه، همونطور كه در رو باز كرد ناگهان ماشين منفجر شد (كپسول و باك هم زمان) و راننده فاچاقچي رو به هوا پرتاب ميكنه، سوختگيش جدي بود، ولي افرادي كه توو ماشين بودن زنده زنده و با جيغ و فرياد سوختن و مردن :44:
    نقل قول: ماهی
    فقط اینکه می گید قیمتش مناسبه با 206 خیلی فرقی نداره که.به من گفتن صفرش 14و300 ...آره؟

قيمت رو دقيقاً نميدونم ولي 206 هاچ بك داراي تيپهاي 2و3و5و6 هست و SD هم داراي تيپهاي V1.V2,V8.V9,V20 هست كه البته V20 معموليترين و ارزونترينشون هست! V2,V8 پايه گازسوز هستن!!
    نقل قول: maryamlondon1
    من از مدل ایرانی خبر ندارم .. خودم امروز یکی toyota yaris 2008 خریدم ولی خوب چک نکردم وقتی پول تحوبل دا دیم وعقد زدیم ..خواستم رانندکی کنم دبدم ای داد بی داد ماشین مدلش هم اوتو ماتیک هم دنده ای است ولی بدون کلاچ فردا اگر فراموش نکردم عکسش براتون میزارم

اي مامان مريم خوش اشتها، ميخوايي بوگاتي بگيري خوشت مياد ها! :83:
    شکر خدا بهترن همشون.

بخیه های سرشو تازه کشیده.

ميزرزا جان از اين خبر واقعاً متاثر شدم انشالله كه خدا همشونو شفا بده و ما رو هم از خبر بهبوديشون با خبر كن :48:
    ان شا الله که روز به روز بهتر بشن و سلامتی کاملشون رو به دست بیارن

انشالله :48:
    خدا به همه صحت و سلامتی بده

انشالله ميرزا جان :48:

متاسفانه ايران در 405 و روا و خيلي در بدنه خيانت كرده، سقفشو به طرز عجيبي ضعيف كرده به شكلي كه با انگشت كوچيكه به داخل فرو ميره! درست مثل قوطي حلبي!! به خصوص در روا!
    همينكه چپ كنن سقفش به صندلي ها ميچسپه چون ستون محكمي هم ندارن! در 405 اصل فرانسه يه ستون از وسط سقف رد ميشه به عنوان شاسي سقف! در مدلهاي ايراني حتي اون رو هم برداشتن!! خدايا چقدر جون انسانها در ايران ارزونه! اي تف به اون زاتتون :14: چقدر آدم ميتونه بيشرف و بي وجدان باشه :14:

• SaMaN TaJ

ماشین چپی و تصادفی خریداریم
    منصف ترین خریدار اتومبیل های تصادفی
    تعویض با مدل های صفر
    در اصرع وقت
    تماس: بعد از ظهر(4تا 8شب)

• Life Dream

نقل قول: SaMaN TaJ
    ماشین چپی و تصادفی خریداریم
    منصف ترین خریدار اتومبیل های تصادفی
    تعویض با مدل های صفر
    در اصرع وقت