₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: خودروي ريو براي ماهي كه ميخواد بخره!! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: خودروي ريو براي ماهي كه ميخواد بخره!! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

:: خودروي ريو براي ماهي كه ميخواد بخره!! ::

1429 بازدید، 65 پست، نویسنده: Life Dream

• Kishe Mehr

نقل قول: Gabriel
    اخیراً حادثه ای اتفاق افتاد که هم خیلی زده شدم از پژو 405 و هم پی بردم که ایمنی ماشین چقدر مهمه....

داداش اولا که خدا رو شکر خانواده ی خواهرتون سالمن :48: ایشالله که به زودی به صحت و سلامت کامل برسن :1: بعدشم ماشین ایمنی دار میخواید فقط تویوتا.. بخصوص کمری. توی قیمت حدود 30 تومن هم مگان خیلی عالیه. 5 تا ستاره ی ایمنی دریافت کرده... از زانتیا و پارس و این چیزا خیلی عالی تره... البته بین ماشینهای تویوتا فقط این پرادوها خوب نیستن. زودی چپ میکنن. همسایه مون تو جاده چپ کرده بود داداشش از پنجره پرت شده بود بیرون بنده خدا در دم جونشو از دست داده بود :17:

ولی هر کسی میتونی ماشین های ایربگ دار و با ایمنی بالا بخره :1:

• The one

Gabriel,
    واییی :2:

نقل قول: Kishe Mehr
    همسایه مون تو جاده چپ کرده بود داداشش از پنجره پرت شده بود بیرون بنده خدا در دم جونشو از دست داده بود

معلوم نیست تاپیک نمایشگاه ماشینه یا صفحه ی حوادث :10:

مرسی داداش مازی :46: مبارک ماهی گلی باشه :11:

منم که فقط تویوتا دوس میدالم :4:

• Life Dream

ولی هر کسی میتونی ماشین های ایربگ دار و با ایمنی بالا بخره

:110:
    يه ماشين بگم اگه كسي تونست چپ كنه بهش ميگم افرين! :4:

مرد ميخوام بتونه ماكيسما رو چپش كنه!!! :75:
    نقل قول: The one
    معلوم نیست تاپیک نمایشگاه ماشینه یا صفحه ی حوادث

چيكار كنم ديگه به قهقرا بردنش :23:
    مرسی داداش مازی مبارک ماهی گلی باش

تاپيك يا ماشين :4:
    منم که فقط تویوتا دوس میدالم

خوب اگه مساله پول رو بي خيال شيم منم Xantia C5 رو دوس دارم، عين فانتوم ميمونه قيافش! خفنه :93:

نمایش یا پنهان متن
    Citroen has unveiled it’s brand new Citroen C5 in both sedan and stationwagon body types. It will go on sale in the UK early 2008 onwards. The C5 is the second largest Citroen after the large D-segment Citroen C6.
    Innovative features include a second generation fixed hug steering wheel, a seat back massage function and a choice of suspension setups thanks to the Hydractive 3 Plus suspension system. You can also specify it with Citroen’s new NaviDrive system which features a 7 inch LCD display and lets you control functions like a built in GSM phone, audio system and satellite navigation. There is also an optional automatic electric parking brake and hill-start assist. The Citroen Hydractive 3 Plus self-levelling suspension system features continuously self-adjusting spring and damping rates. Two preset modes are available – Comfort and Sport.
    The new Citroen C5 is longer and wider than the model it replaces, with the sedan measuring 4780mm long, 1860mm wide and 1450mm tall. The estate is slightly longer at 4785mm, but other dimensions remain the same.
    There are two petrol engines and 4 HDi turbodiesel engines. The petrol choices include a 127hp 1.8 liter engine and a 143hp 2.0 liter engine. The oil burners consist of four units – a 1.6 liter HDi 110, a 2.0 liter HDi 138, a 2.2 liter twin-turbo HDi 173, and a 2.7 liter twin-turbo VGT HDi 208, with the first three being inline-4 units and the largest one being a V6. The numbers indicate power output in horsepower. These HDi units are fitted with a Diesel Particulate Filter System.
    More photos after the jump.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• The one

نقل قول: Life Dream
    تاپيك يا ماشين

هر چی قسمت باشه :23:

خوب اگه مساله پول رو بي خيال شيم

یه زمانی بی خیال بیدم اما الان حساب نون باگتمم می کنم گرون در نیاد :23:

ولی حالا ارزو و عکس و تاپیکو که ازمون نگرفتن پس مبارکه ... ارزو چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد :23: :46:

• Kishe Mehr

معلوم نیست تاپیک نمایشگاه ماشینه یا صفحه ی حوادث :10:

تاپیک دو منظوره است :23: به اصطلاح ما ایرانی ها مالتی منظوره جون :74:

• The one

به اصطلاح ما ایرانی ها مالتی منظوره جون

بالاخره به اصطلاح کجاییها؟ اهل مالت یا اهل ایران؟ :4:

• ژنرال

وايي محسن هزا بار خدا رو شكر كه به خير گذشته، هزاران هزار بار شكر، اگه خدايي نكرده اتفاقي ميوفتاد و ماشين منفجر ميشد، خدايا شكرت واقعاً بايد خدا رو شكر كرد :58:

مرسی... واقعا خدا رحم کرد...
    اتفاقاً اون لحظاتی که داشتیم خواهرمو شوهرشو از ماشین میکشیدیم بیرون، چون یه کم زمان برد، ترس خودمم از انفجار ماشین بود. ولی توی اینجور مواقع، یک ثانیه مکث هم اشتباهه.
    باید فوری سرنشینارو خارج کرد و بعد هم از ماشین دور شد.

The one,
    Kishe Mehr,
    سپاس . . . :46:

• Holtek

خودروي ريو براي ماهي كه ميخواد بخره!!

مبارک ماهی خانم باشه

• Life Dream

هر چی قسمت باشه

انشالله هر دوش :83:
    یه زمانی بی خیال بیدم اما الان حساب نون باگتمم می کنم گرون در نیاد

اخي... :2:
    ولی حالا ارزو و عکس و تاپیکو که ازمون نگرفتن پس مبارکه ... ارزو چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد

آرزو كي بيده؟! :4:
    تاپیک دو منظوره است به اصطلاح ما ایرانی ها مالتی منظوره جون

ماشالله به قهقرا برندگان كه كم نيستن تعدادشون! :23:
    بالاخره به اصطلاح کجاییها؟ اهل مالت یا اهل ایران؟

اونم چند منظوره هست!! :23:
    نقل قول: Gabriel
    مرسی... واقعا خدا رحم کرد...
    اتفاقاً اون لحظاتی که داشتیم خواهرمو شوهرشو از ماشین میکشیدیم بیرون، چون یه کم زمان برد، ترس خودمم از انفجار ماشین بود. ولی توی اینجور مواقع، یک ثانیه مکث هم اشتباهه.
    باید فوری سرنشینارو خارج کرد و بعد هم از ماشین دور شد.

درسته ماجراي اون پرايد بيچاره رو كه خوندي! اگه اون مردم به موقع عمل ميكردن الان همشون زنده بودن :2:
    وقتي جلوي ماشين داغوون بشه يا تصادف شديد باشه بايد فوراً قطب منفي باطري رو جدا كرد، قبل از آتيش سوزي!! ولي بازم بعضي وقتا به خاطر گرمي موتور و پاشيدن بنزين روو موتور آتيش و در نهايت انفجار به وجود مياد، ولي با جدا كردن سريع قطب منفي باطري اين احتمال خيلي پايين مياد.
    نقل قول: Dr.GSM
    مبارک ماهی خانم باشه

ماهي چه خوشگله مباركش باشه ايشالله :80: ببخشيد منظورم خودروش بود :9:

• Life Dream

اينو يه بار عليرضا گذاشته بود، ببينيد همه چيز چقدر زود اتفاق ميوفته!!! وحشتناكه :2:

• The one

اخي...

:20:

نمایش یا پنهان متن :4: :6:

آرزو كي بيده؟!

همون چند منظوره هست :23: سوا کن جدا نکن :10:

• Life Dream

The one,
    :23: :23:
    همون چند منظوره هست سوا کن جدا نکن

پس به درد نميخوره اگه جدا نشه خوب! :86:

• The one

پس به درد نميخوره اگه جدا نشه خوب!

آره یعنی چسبیده به قسمتش لامصببب :23:

• KuRoSh

جلال جان كم پيدا خوبم مرسي شما خوبي

من کم پیدا شما نباید خبر بگیری :2:
    خودت خوبی سلامتی :8:
    توضيحات كامل، شفاف و درست بود، مرسي به خاطر كامل كردن تاپيك، منم يه ساعته همينو به اين آبجي گلي منگلي ميگم، گوش نميده كه! L90 امنيتش واقعاً بالاست و ريو هم كه بازم ميگم زياد ماشين خوبي نيست! البته من شخصاً (شخصاً) از L90 خوشم نمياد، نميشه باهاش سر پيچ ها تند رفت از اين لحاظ قابل اعتماد نيست و چپ ميكنه، هر چند بعد چپ كردن هم امنيت داره!! و البته راحت هم نيست براي مسافرت!

در مورد چپ کردن ال 90 برای ارتفاع زیادش از زمین هست هرچه ماشین از زمین ارتفاعش بیشتر باشه امکان چپ کردنش هم بیشتر
    اصطلاحی هست در تست کردن خودرو ها که بهش میگن تونل باد منظور اون تونل باد که تست میزنند نیست منظور اینه که هوایی که از زیر ماشین رد میشه برای همین هرچه این تونل باد کمتر باشه قدرت چسبندگی ماشین بیشتر میشه و ارتفاع خودرو ها ی اسپرت هم برای همین نسبت به دیگر خودرو ها کمتره چون ددرصد چپ کردن رو به حداقل می رسونه

و این رو هم بگم که در ایران 3 شرکت خودروی ال 90 رو تولید می کنند ایران خودرو سایپا پارس خودرو که الان شده زیر مجموعه سایپا
    بهترین تولید رو از نظر کیفیت پارس خودرو داره
    اگه من باشم و بخوام ماشيني رو بخرم منتظر ميمونم تا ماشين دنا وارد بازار بشه البته چون پولشو ندارم

من خودم که اگر بخوام بخرم ماشینی که دوست دارم رو پولش رو ندارم :4: اگر هم داشتم بازم توانش رو نداشتم چون بودجه می خواد در حد :50:
    مرد ميخوام بتونه ماكيسما رو چپش كنه!!!

ای بابا ماکسیما هم شد ماشین
    ماشین بود ولی دیگه نیست
    Gabriel,
    خدا رو شکر که بخیر گذشته :48:
    همچین حادثه ای هم برای برادر و پدرم افتاد و خدارو شکر که فقط بخیر گذشت ماشین رو اگر می دیدی :68:

• Life Dream

نقل قول: Kurosh
    من کم پیدا شما نباید خبر بگیری
    خودت خوبی سلامتی

ما كه از طريق دوستان جوياي حال بوديم جلال جان :11:
    در مورد چپ کردن ال 90 برای ارتفاع زیادش از زمین هست هرچه ماشین از زمین ارتفاعش بیشتر باشه امکان چپ کردنش هم بیشتر
    اصطلاحی هست در تست کردن خودرو ها که بهش میگن تونل باد منظور اون تونل باد که تست میزنند نیست منظور اینه که هوایی که از زیر ماشین رد میشه برای همین هرچه این تونل باد کمتر باشه قدرت چسبندگی ماشین بیشتر میشه و ارتفاع خودرو ها ی اسپرت هم برای همین نسبت به دیگر خودرو ها کمتره چون ددرصد چپ کردن رو به حداقل می رسونه

و این رو هم بگم که در ایران 3 شرکت خودروی ال 90 رو تولید می کنند ایران خودرو سایپا پارس خودرو که الان شده زیر مجموعه سایپا
    بهترین تولید رو از نظر کیفیت پارس خودرو داره

بازم مرسي به خاطر اطلاعات تكميليت، منم به خاطر اين گفتم مرد ميخوادم ماكسيما چپ كنه! چپ نميشه كه! :4:
    من خودم که اگر بخوام بخرم ماشینی که دوست دارم رو پولش رو ندارم اگر هم داشتم بازم توانش رو نداشتم چون بودجه می خواد در حد

ميگم بيا اين لگن ما رو بخر، ارزون ميفرشوم، امروزم پايه استارتش شكست!! اي خدا اين هفته چقدر خرج كردم واسش امروز يه جاشو درست ميكنم فردا يه جاي ديگش خراب ميشه!! بفروشيمش خلاص بشيم از دستش :62:

• KuRoSh

منم به خاطر اين گفتم مرد ميخوادم ماكسيما چپ كنه! چپ نميشه كه!

کاری نداره که عزیز امیسکام دیدی چپه شد :23:
    ميگم بيا اين لگن ما رو بخر

خودت داری بهش می گی لگن اون وقت می خوای من بهش چی بگم
    ارزون ميفرشوم، امروزم پايه استارتش شكست!! اي خدا اين هفته چقدر خرج كردم واسش امروز يه جاشو درست ميكنم فردا يه جاي ديگش خراب ميشه!! بفروشيمش خلاص بشيم از دستش

ماشینی که افتاد روی خرج به درد ته دره می خوره
    فکر کنم بزاری تو خیابون هم کسی نره سمتش

• Life Dream

کاری نداره که عزیز امیسکام دیدی چپه شد

ولي ماكسيكا نميشه، طرفدارشم قرص و محكم :75:
    خودت داری بهش می گی لگن اون وقت می خوای من بهش چی بگم

توالت فرنگي :4:
    ماشینی که افتاد روی خرج به درد ته دره می خوره
    فکر کنم بزاری تو خیابون هم کسی نره سمتش

آخ اگه يه ميفروختمش بعد اين كارو ميكردم چقدر دلم خنك ميشد :23:

• ماهی

Life Dream,
    آقا جون تسلیم :108:
    داداشم یک ساعت داشت حرف می زد که ریو ماشین خوبی نیست...خب دیگه قانع ...شدم..تا اطلاع ثانوی منصرف شدم :2:
    حالا بگو ام وی ام چطور ماشینیه؟ :4:
    پسرم نشسته این بغل می گه اگه ام وی ام خریدی من سوارش نمیشم :23: چون اینقدر بیشتر نیست850
    :23:

• Life Dream

نقل قول: ماهی
    آقا جون تسلیم
    داداشم یک ساعت داشت حرف می زد که ریو ماشین خوبی نیست...خب دیگه قانع ...شدم..تا اطلاع ثانوی منصرف شدم
    حالا بگو ام وی ام چطور ماشینیه؟
    پسرم نشسته این بغل می گه اگه ام وی ام خریدی من سوارش نمیشم چون اینقدر بیشتر نیست

MVM در اصل چيني و مونتاژ كرمان خوردو هست! از پرايد بزرگترو از ريو كوچيكتره! مصرف سوختش كمه و قيمتشم زير ده مليونه! در چند مدل زده شده تا شما كدوم رو مورد نظر داشته باشي! در مورد كيفيت هم نميتونم نظر بدم چون همش دو ساله وارد بازار شده و هنوز زوده كه كسي بتونه بگه اين ماشين آدمو توو خرج ميندازه يا نه! و يا اينكه واقعاً كيفيتش چطوره!!

اگه ميخوايي بيشتر در مورد اين خودرو بدوني بهتره هر دو مقاله رو كامل بخوني:

مقدمه MvM:

MVM110

خودروي ام وي ام محصول سال 2003 کارخانه چري چين است . شرکت چري در سال 1997 در چين تاسيس و در سال 2000 موفق به ثبت برند موتور خودرو به نام خود گرديد . اين شرکت در حال حاضر از معتبرترين شرکتهاي خودرو ساز چين است(این معتبره وای بحال غیر معتبراش !!!) و از آن به عنوان تويوتاي آينده چين نام ميبرند !!! اين شرکت از سال 2003 يکي از پيشرفته ترين خطوط رنگ دنيا ( url ) را در سالنهاي خود به خدمت گرفته است .()
    خودروي ام وي ام که در چين qq3 نام دارد خودروئي است داري 3 سيلندر و با حجم 812 سي سي موتور اين خودرو dohc است بدين معني که از دو camshaft براي حرکت سوپاپها استفاده ميکند . مجموع سوپاپهاي موتور 12 و در نوع خود بهترين موتور موجود است . موتورهاي dohc امروزه در اکثر خودرو هاي دبل والو پيشرفته مورد استفاده قرار ميگيرد . سيستم سوخت mpi يا پاشش چند نقطه اي دارد .

طرح خارجي:
    طراحي خارجي ماتيز براي يك خودروي كوچك شهري در زمان خودش قابل قبول و متفاوت بود. اما با عرضه ام وي ام كه طرح خارجي در واقع دگرگون شده ماتيز توسط چيني هاست ارزش طرح خارجي ماتيز و آنچه ايتال ديزاين(كمپاني معتبر طراحي) در آن زمان به انجام رسانده بود بيشتر نمود يافته است.
    اگر نگاهي به طرح خارجي ام وي ام داشته باشيد نقاط ضعف قابل توجهي در آن خواهيد يافت. در واقع در هر قسمتي كه طرح خودرو تغيير پيدا كرده نتيجه اي ضعيفتر از ماتيز حاصل شده است. مثلا:
    طرح چراغهاي عقب خودرو كه داراي طرح ظاهري ضعيفي هستند به همراه ابعاد بسيار بزرگ آنها/ طرح درپوش موتور/سپر جلوو عقب و مجاري ورود هوا بروي سپر جلو از جمله موارد قابل ذكر است.
    وقتي از قسمت عقب به خودرو نگاه ميكنيد احساس ميكنيد در پشت چراغهاي بزرگ عقب اين اتاق خودروست كه قرار گرفته است! نه آنكه چراغهاي عقب بروي بدنه خودرو نصب شده است!
    قطعات پلاستيكي با پوشش ظاهري استيل در قسمت جاي پلاك و نام و مشخصات اوليه خودرو كه بروي در صندوق بار نصب شده است بزرگ و ناهماهنگ با ابعاد خودرو بوده و نيز به كار گيري چراغهاي خودرو به صورت مجزا بروي سپرها و بدنه كه به وضعيت ظاهري آن لطمه زده است.
    از جمله موارد اضافه شده نسبت به ماتيز ركابهاي بغل و ضربه گيرهاي روي درها هستند.
    در كل از حيث وضعيت خارجي ام وي ام قابل قبول به نظر نميرسد.

طرح داخلي:
    چيني ها بازهم در اين قسمت سعي در انجام تغيراتي داشته اند. در بعضي موارد موفق و در بعضي موارد شكست خورده اند. تغيير طرح دريچه هاي خروجي تهويه هوا از شكل دايره به بيضي و همچنين طرح داشبرد خودرو كه در ماتيز از اجزاي دايره اي شكل تشكيل شده بود تاثير منفي داشته است.
    طرح صندلي ها و پوشش داخلي دربها تغييرات كمتري داشته اند. اما در اين قسمت نيز عدم يكساني پوشش پارچه اي روي دربها با پوشش روي صندلي ها و هم چنين قطعات با ظاهر آلومينيومي به كار رفته كه كيفيت مطلوبي ندارند.
    اما در مقابل طرح كنسول مياني بهبود يافته و نسبت به ماتيز بهتر است. مهمترين تغييرات داخل اتاق مقابل ديد راننده است.ايجاد تغييرات در مجموعه نشان دهنده ها و وجود دور شمار موتور(در ماتيز دورشمار موتور موجود نيست!!) كه بسيار لازم مينمود جالب است. اما به علت كوچكي بيش از حد خوانا نيست.
    طرح غربليك فرمان چهار شاخه و فاقد ايربگ(جدیداً ایربگ هم داره) است. حذف ساعت ديجيتال موجود در ماتيز و جايگزيني آن با ساعت داخل پخش صوت چندان جالب نيست كه يكي ديگر از موارد منفيست.
    در كل در مورد طرح داخلي ميتوان گفت چون تغييرات كمي وجود داشته و چند نكته مثبت به آن اضافه شده ميتواند در حد قابل قبول باشه اما نبايد از كيفيت پايين ساخت اجزاي داخلي اتاق چشم پوش كرد!(بماند که مدیران خودرو تلاشی در کیفیت قطعات دارد!)

تجهيزات:
    دارای دو مدل 3 و 4 سیلندر میباشدو اتوماتیک
    تجهیزاتMVM110-DOH چهار سیلندرخودروMVM110-DOHمجهز به موتور جدیدچهار سیلندر DOHCبا حجم1083CCشانزده سوپاپو قدرت68 اسب بخارمی باشد ، سیستم پاشش سوخت از نوع انژکتوری چند نقطه ای و ترتیبی ( sequential Multer Point Injection ) می باشد .

در طراحی این خودرو استحکام ، ایمنی ، کارایی ، ارگونومی و حفظ محیط زیست ( مجهز به دو کاتالیست و کنترل تبخیر هیدروکربن و سیستم کنترل مدیریتموتور مدار بسته با دو سنسور اکسیژن ) در نظر گرفته شده است . تجهیزات وتزئینات داخلی این محصول بسیار مدرن و جدید بوده و خودرو در تستهای جادهای از نظر پایداری و خوش فرمانی ( Rid & Handling ) استاندارد جهانی ISO و از نظر آلودگی و مصرف سوخت استاندارد اروپائی را دارا میباشد. استانداردهای ایمنی اجباری از قبیل تصادف از جلو، عقب و جانبی ترمز ، دید ، چراغهاو صدا و ......... در این خودرو ( تمامی موارد استاندارد های 52 گانهاجباری اروپا ) لحاظ شده است .
    خودرو بصورت استاندارد مجهز به حفاظ های جانبی ( Side Protcctor ) ، فلاپ درب پنجم و سپرهای همرنگ ، دربها و بدنه تقویت شده ، فرمانهیدرولیک بسیار نرم ، کولر ، رادیو پخش با چهار بلندگو ، چراغ ترمز سوم ،کلید تنظیم نور پشت آمپر ، چراغ مه شکن جلو و عقب ، صندلی تاشو عقب ،گرمکن شیشه عقب ، شیشه شور و برف پاکن عقب ، قفل مرکزی و آینه های جانبیبرقی همرنگ با بدنه بوده و شیشه بالابرهای جلو و عقب برقی بوده و در هنگامترک خودرو و فعال کردن سیستم ضد سرقت بطور اتوماتیک بسته می شوند . هر دوکلید خودرو مجهز به کنترل از راه دور رادیوئی می باشند.
    تجهیزات اضافه AMT (با گیربکس اتوماتیک الکترونیکی ) عبارتند از :
    1- ترمز ABS
    2-MP3 PLAYER با پورت USB و SD
    3-پشت آمپر دیجیتالی
    4-TRIP COMPUTER
    5-ROOF RACK
    3موتور سيلندر
    812 سی‌سی گیربکس معمولی 5 دنده جلو
    52 اسب قدرت موتور هيدروليک
    ترمز جلو ديسکی 35ليتر

پراید بهتره یاMVM:
    همونطور که میدونین پراید دیگه مثل ... میمونه (به هر چیزی میشه تشبیهش کرد)! نه هیچ وقت مشکل تعمیرات خواهید داشت و نه مشکل قطعه و نه مشکل فروش بقولی همیشه پول نقده ! اگر صحبت بر سر ماتیز یا پراید بود که مسلما کفه ترازو به نفع ماتیز بود. ولی ام وی ام همونطور که میدونین یک کپی نامتعارف چینی از ماتیز هست
    شما از ام وی ام هیچ انتظار خاصی نباید داشته باشید. البته بهتره برای مشاوره بهتر نیازها و استفاده خودتون از خودرو رو بگید. چون ام وی ام فقط و فقط میتونه نقش یک اتاق متحرک درون شهری رو بعهده بگیره و برای خارج شهر بسیار خطرساز و ناامن هست. موتور ضعیف اون ممکنه برای شما در مناطق مختلف ایجاد خطر بکنه (تصور کنین تو سربالایی 1 پژو بیافته پشت سرتون). گرچه پراید هم اصلا بهتر نیست! ولی مسئله ناامنی ام وی ام رو جدی بگیرین. در صورت یک تصادف رودررو در جاده با یک ماشین کلاس متوسط تقریبا هیچ شانسی برای راننده وجود نداره و براحتی میل فرمون رو در اعماق وجود خودش حس میکنه! (در حالی که ماتیز اینگونه نیست) باز هم تاکید میکنم پراید هم چیز بهتری نیست و از نظر ایمنی روی هیچ یک حساب خاصی باز نکنین.(البته جدیداً دارای کیسه هوا و ایربگ می باشد)
    از نظر امکانات داخلی برتری با ام وی ام هست ولی توانایی حرکتی پراید بالاتره.
    از نظر نگهداری پراید خیلی ساده تر و کم دردسرتر هست و همه جا براحتی قابل تعمیره.
    کیفیت تولیدی سایپا کاملا به شانس شما بستگی داره ولی ظاهرا در افکار عمومی و نظرسنجی ها کیفیت تولید ام وی ام رو برتر میدونن.(هرچند این ثابت نشده)
    شما منظورت رو از عبارت "خرید کدامیک به صرفه تره" رو لطفا بیشتر باز کن و مورد استفاده و توقعت رو از خودرو هم بیان کن. چون همواره مهمترین فاکتور در انتخاب خودروی مناسب توقعات مصرف کننده هست وگرنه اگر یک خودرو به معنای مطلق "بهتر" بود همه مردم فقط همون رو انتخاب میکردن و نه هیچ کلاسی (سدان، هاچ بک ، SUV و ...) به وجود می اومد و نه برندی!
    کیفیت دو خودرو. که اگه حرفی نزم بهتره چون هردو کیفیت خوبی ندارن. در مورده ام وی ام خدمتتون عرض کنم این ماشین رو ماتیز مقایسه نکنید که اگه من جای شما بودم و ماشین رو برای استفاده شهری و هرز گاهی یه مسافرت با یک نفر دیگه مد نظرم بود ماتیز انتخاب اول و اخر من بود. اما متاسفانه دیگه تولید نمیشه.
    )ام وی ام هم تا اونجایی که من از یکی از دارندگانش پرسیدم میگفت که لوازم یدکیش بد گیر میاد و زیاد باید دنبالش باشی(
    در کل شما با خرید پراید تو این رنج قیمت یه ماشین صندوق دار دارید که به نطره من بیشتر به کار میاد. پراید و ام وی ام تا حدودی از نطر فضای داخلی و میزان فضای پا ها یکسانند اما اینجا هنوز پراید با اختلاف اندکی بهتر هست. موتور ام وی ام سه سیلندر هست (جدیداً اتومات و 4 سیلندر)و حجمی در حدود 900 سی سی داره و قدرتش هم 52 اسب بخار هست که پراید 63 اسب بخار میباشد.
    بین MVM و پراید من هم MVM رو ترجیح می دم(البته اگه نخوای مسافرت بری)
    فقط صداي موتور و گيربكس خيلي داخل اتاق مياد. براي دنده عوض كردن هم بايد تا دورموتور 5500 تا 6000 پر كني تا دنده بعدي مرده نباشه.
    از نظر فضای داخلی بدرد 3 نفر بیشتز نمیخوره.کیفیت ساخت داخلی و خارجی نسبتا خوبی داره با اینکه چینی هست.تودوزی نسبتا خوبی داره و صندلی ها از راحتی نسبی برخوردارند.موتور بسیار بسیار افتضاحی داره که جون آدم به لب میرسونه میخواد گاز بخوره راه بره در یک شیب سربالایی ملایم بودم که کولر گرفتم و دیگه احتیاج به گفتن نداره.پدال های نسبتا سفتی داره ولی فرمونش خیلی نرم و خطرناکه!!!
    رانندگی باهاش نسبتا راحت و برای خانوم ها که عموما اهل گاز دادن نیستند خیلی مناسبه.در جاده به هیچ عنوان نباید با سرعت بالا حرکت کرد مخصوصا اگر باد در جریان باشه.اینجور که من احساس کردم در تصادفات احتمال مرگ و نقص عضو خیلی زیاده.

نظرات دارندگان MvM:
    نقاط قوتترتيب خاصي مدنظر نيست:
    -1صندليهاي بسيار راحت بطوريكه من دلم نيومد روكش بكشم.
    -2 امكانات فوق العاده خوب مثل شيشه هاي برقي-آينه هاي برقي-پاور ويندوز-كولر و بخاري عالي-ضدسرقت و...
    3-اجزاي داشبورد نسبتا كامل
    4- بدنه محكم تر از پرايد
    5- لوازم ارزانتر از پرايد
    6- اتاق بسيار كم صداتر از پرايد- بسيار كم صدا
    7-در سرعتهاي بالا بسيار استوار و محكم . من به راحتي با ماشينم 160 تا در اتوبان كرج رفتم كه نه لرزشي بود- نه عدم تعادلي- بيشتر هم گاز مي خورد كه برم ولي از ترس پليس نرفتم
    8- فرمان بسيار نرم و راحت و نه خطرناك-بطوريكه اگر شما بعد از رانندگي با ام وي ام پشت سمند بنشينيد از سفتي فرمان سمند گله مند خواهيد شد.
    9- پدالهاي بسيار نرم-مخصوصا كلاچ كه كاملا بعد از اينكه اولين بار آن را فشرديد تعجب زده خواهيد شد.
    10- جارفتن دنده ها بسيار راحت
    11- مصرف سوخت زير 6 ليتر در 100كيلومتر
    12- نور چراغهاي جلو بسيار خوب-البته من لامپ سفيد انداختم.
    13- گرم شدن سريع موتور در زمستان بطوريكه در فاصله حدود 5 دقيقه پس از شروع حركت آمپر آب به وسط آمده و بخاري بسيار مطلوب مي شود. البته در تابستان هم اصلا از وسط بالاتر نخواهد رفت.

معايب:
    1- در شتاب اوليه كمي ضعيف
    2- ورود صداي موتور و گيربكس به داخل اتاق
    3- كپ كردن لحظه اي در موقعي كه مي خواهيد شتاب بگيريد (به علت سه سيلندر بودن موتور)
    4- بد بودن محل مخزن شيشه شوي (داخل سپرجلو)
    5- وجود لوازم فقط در نمايندگيها و جديدا در خيابان اميركبير
    6- سفتي دكمه هاي بوق
    این ماشین شاسی نداره
    توصیه میکنم توقع ماتیز رو از این ماشین نداشته باشید که مایوستون میکنه. فقط مصرفش تا حدودی کم هست. این ماشین نیاز چندانی به ترمز ABS نداره و کلا با توجه به سرعتی که میتونه بره ترمزش بد نیست. بیشترین ایراد این ماشین کیفیت پایینش هست.
    چراغهای جلو و رادیات هر ماشین در شکل دادن به قیافه و شخصیت ماشین تاثیر بسیار زیادی دارد. مثلا 206 با آن چراغهای بادامی کشیده. چهره ای زیبا و در عین حال فریبنده و بد جنس را در ذهن تداعی می کند. در حالی که رنو پی کی و ماتیز و ام وی ام و حتی تندر به خاطر چراغهای گرد و مربعی شکل چهره ای مهربان تر را در ذهن می سازند.
    همانطور که می دانیم تعداد زیادی از خانم ها و جوانها به خاطر همین کوچکی و همین قیافه مهربان و کارتونی از قیافه این ماشین لذت می برند.

پس ما باید یاد بگیریم که به سلیقه دیگران احترام بگذاریم و سلیقه دیگران را با توهین کردن مسخره نکنیم و شعور اجتماعی خودمان را به زیر سوال نبریم.

• Life Dream

خوب اينم از MVM530

دومين محصول شركت چري چين پس از MVM110 با نام MVM530 قرار است به زودي با شرايط مختلف فروش در ايران عرضه شود.
    مسوولان شركت چري با توجه فروش نسبتا مناسب MVM110 در ايران (توسط شركت مديران خودرو) به لطف پايين بودن مصرف بنزين و قيمت آن اكنون اين اميد را دارند كه خودرو MVM530 نيز با توجه به قرارگيري آن در كلاس C كه به نوعي سدان شهري محسوب مي‌شود و تقريبا مورد پسند ايراني‌هاست و همچنين مصرف سوخت تقريبا مناسب آن با استقبال متقاضيان خودرو روبه‌رو شود.

چري همان خودروساز چيني است كه قرار بود سه سال پيش كلنگ كارخانه مشترك آن با ايران‌خودرو در بابل به زمين زده شود تا به نوعي بازار از دست رفته پيكان را هم براي ايران‌خودرو احيا كند كه البته با مخالفت وزير صنايع ومعادن روبه‌رو و قرار شد به جاي آن يك كارخانه ايراني توليد خودرو در آن‌جا راه‌اندازي شود كه تاكنون اين امر محقق نشده است.
    مصرف سوخت اين خودرو با موتور 2000 سي.سي در جاده معادل 6.1 ليتر و به صورت تركيبي (جاده و شهر) معادل 8.01 ليتر است. طبق گفته مديران چري، براي كاهش بيشتر مصرف سوخت اين خودرو، قرار است موتور كوچكتر (مثل 1300 سي.سي) نيز روي آن نصب شود تا خريداران ايراني حق انتخاب بيشتري داشته باشند.
    قيمت فروش اين خودرو نيز بين 20 تا 22 ميليون تومان برآورد شده است.

MVM530 با داشتن گيربکس پنج سرعته و با بهره‌گيري از سيستم کنترل الکترونيکي، پنج دنده به سمت جلو و يک دنده به سمت عقب دارد كه مي‌توان گفت از توان گشتاوري نسبتا بالايي برخوردار است. سيستم کنترل اين خودرو به پردازنده تطبيق‌پذير خودکار با استفاده از منطق فازي مجهز است و توان
    خوب کنترل تعويض دنده، فشار گردش روغن و عبور روغن از خنک کننده آن استفاده از خودرو را آسان‌تر کرده و به راننده اين امكان را مي‌دهد که تجربه دلپذيري از رانندگي داشته باشد.
    اين خودرو چهار سيلندر در آزمايش تصادف C-NCAP مقام نخست را در ميان خودروهاي توليد شده در چين کسب کرده و از ساختار شاسي و سيستم تعليق تقريبا پيشرفته‌اي بهره‌مند است.
    مسوولان چري ادعا مي‌كنند كه اين محصول با بهره گيري از تنظيم دقيق توسط شركت لوتوس ايتاليا كه به طراحي خودروهاي اسپورت در انگلستان شهره است و همچنين بهينه‌سازي NVH (لرزش، صدا و سختي) براي تمام اجزاي خودرو، با عملکرد فوق‌العاده، سبکي اروپايي، کنترل آسان، آسودگي و پايداري را به راننده ارائه مي‌دهد.
    اتاق اين خودرو از فضاي باز و گسترده‌اي بهره‌مند است. صندوق عقب خودرو نيز از فضاي نسبتا خوبي برخوردار است؛ به طوري كه درصورت دوگانه‌سوز كردن آن، باز هم فضاي كافي در صندوق عقب وجود خواهد داشت.
    سيستم صوتي اين خودرو به دستگاه پخش شش ديسکه، دکمه‌هاي کنترلي تعبيه شده روي فرمان، بلندگوهاي پخش Surround و اينتر فيس MP3 مجهز است.
    اين خودرو داراي دو كيسه ايمني هوا (ايربگ) در جلو بوده و به سيستم ترمز ABS و EBD مجهز است؛ ضمن اين‌كه داراي استاندارد آلايندگي يورو3 است.
    در ادامه، مشخصات فني و امكانات اين خودرو تازه وارد چري آمده است.

مشخصات فني و ايمني:
    حجم موتور: 1971 سي.سي
    تعداد سيلندر: 4 سيلندر خطي
    مکانيزم سوپاپ‌ها: 16 سوپاپ DOHC
    حداکثر قدرت: 139 اسب بخار
    حداکثر سرعت: 185 كيلومتر بر ساعت
    حجم باک: 52 ليتر
    وزن خالص: 1290 كيلوگرم
    کيسه هوا: از نوع SRS براي راننده و سرنشين جلو
    کمربند ايمني: کمربند ايمني 3 نقطه اي براي سرنشين جلو و کمربند ايمني 3 نقطه اي براي سرنشين عقب (چپ وراست)
    سيستم ترمز: ABS + EBD . سيستم ترمز ديسکي براي چرخهاي جلو و سيستم ترمز ديسکي براي چرخ‌هاي عقب.
    سيستم ضد سرقت: الکتريکي
    داراي چراغ‌هاي مه شکن جلو و عقب و چراغ ترمز سوم

تجهيزات جانبي:
    سنسور دنده عقب، سيستم تهويه هواي اتوماتيک، سان روف برقي، سيستم پخش MP3 با پورت USB داراي چهار بلندگوي استريو، کنترل سيستم صوتي روي غربيلک فرمان، کامپيوتر سفري، تنظيم صندلي راننده در چهار جهت، رينگ
    آلومينيومي ، قفل مرکزي با ريموت، آينه‌هاي جانبي برقي و شيشه بالابر برقي براي هر 4 در.
    اين يكي بيشتر روو بروسه تا 110 كه مثل اسباب بازي ميمونه!!

اطلاعات كاملتر به همراه مشخصات و تصاوير و مسائل فني بيشتر ميخوايي مستقيماً ميتوني به خود سايت سر بزني!

از اينجا

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: