₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » بچه ها بیایید ببینید .. مریم خانم چه دسته گلی به اب داده...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » بچه ها بیایید ببینید .. مریم خانم چه دسته گلی به اب داده...
1 2 3

بدون عکس

بچه ها بیایید ببینید .. مریم خانم چه دسته گلی به اب داده...

103 بازدید، 44 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

با عرض سلام خدمت ساکنان قریه بوفی لند :84: همنطور که دوستان مطلع بودن مریم خانم چند روز پیش تصادف وحشتناکی داشتن :68: .وخدا به او وبچه هاش رحم کرده بود وجان سالم از این حادثه بیرون امدن :58: .. بعد از تصادف شرکت بیمه. ماشین مریم خانم فرستاد تعمیر .ولی متاسفانه تعمیر گاه بیمه اعلام کردن که قابل تعمیر نیست و ماشین به مقبره ماشینهای اسقاطی فرستادن 943 واز رده خارج کرد :2:
    بعد از دوروز شرکت بیمه یک ماشین موقتی 2010 فرستادن .تاپیگیری پرونده ام وبعد تصمیم بگیرن غرامت ماشینم از بیمه راننده مقصر بگیرن ..من هم چند ر غازی برا روز مبادا گزشته بودم کنار در اوردم ودیروز اونارا به باد دادم :2: بعد از یک هفته سرچ کردن تو سایتهای فروش ماشین .بلاخره یک ماشین که باب سلیقه ام بود انتخاب کردم.. ماشین تویوتا کم مصرف ومدل 2008 وقیمتش مناسب بود .وتقریبا میشه گفت صفر چون که بیشتر از 22 کیلو نرفته یعنی 13 مایل اوتوماتیک هم هست ...ولییییییییییییییییییییییییییییی مشکل انجا :2: وقتی همراه همسرم وپسرم حسن رفتیم اون ببینیم .همچی باب میل بود ولی یک چیز چک نکردم واون این بود که ماشین هم اتو ماتیک بود وهم دنده ای بود منتها کلاچ نداره اوتماتیکی خودش دنده عوض میکنه :2: وبعد تو جای شیب دار عقب میره :2: باید از ترمز دستی استفاده کتم:2:
    حالم گرفته شد خیلی نراحتم ولی کاری نمیشه کرد پس بدم چون که سند ماشین به نامم زده شد ورفت اداره راهنمائی رانندگی :2: این هم عکسهای از ماشین :2: این هم دست گلی که به اب دادم :62:

• The one

نقل قول: maryamlondon1
    حالم گرفته شد خیلی نراحتم ولی کاری نمیشه کرد پس یدم چون که سند ماشین به نامم زده شد ورفت اداره راهنمائی رانندگی این هم عکسهای از ماشین این هم دست گلی که به اب دادم

اخی :6: فدای سرت :11: عادت میکنی :8: یعنی امیدوارم :10:

• ماهی

مبارکه مامی جونم...265 265 265شیرینی ...شیرینی برامون نیاوردی؟ :5:

• aac198000

maryamlondon1,
    مریم بانو
    ماشین نو مبارک :46:
    باز خدا را شکر کن ایران نبودی وگرنه داستان کلا متفاوت بود :100:
    این ترمز دستی و ایراد هیچی نیست بابا :1:
    به قول دوستان عادت میکنی :3:

یک سوال:
    گذاشتن عروسک پشت شیشه اتومبیل طبق قوانین اون دیار جرم نیست :15:
    در ضمن رنگ ماشین جدید قشنگ تره :4:

• maryamlondon1

نقل قول: The one
    اخی فدای سرت عادت میکنی یعنی امیدوارم

نقل قول: ماهی
    مبارکه مامی جونم.

نقل قول: aac198000
    این ترمز دستی و ایراد هیچی نیست بابا
    به قول دوستان عادت میکنی

امیدوارم عادت کنم..میترسم ماشین کنترول نکنم .دیگه وای به حالم میشه :2:

• نخبه

چه ماشین خوشملی مبارک باشه.. به قول بچه ها نگران نباشید عادت میکنید :11:

• بهونه

با سلام خدمت مامی مریم عزیز 786
    خدمتت عرض کنم که این سیستم دنده ماشینت یه چیز عادی هست که هم دستی داره که برای مسابقه یا شرکت تو رالی تعبیه شده و هم اتوماتیک این تو تمام ماشین های اتوماتیک هست چون خودمون داریم و همین طور هست مدل ماشینمونم اگه خاصتی با پیغام خصوصی بهت میگم که عکساشو ببینی این از این پس هیچ مشکلی نیست این عادی و تو تمام ماشین ها هست 286
    نکته بعد در باره ی عقب رفتش تو سر بالایی اینه که مشکل فنی داره حتما با یک تعمیر کار متخصص هیوندای مشورت کن اون حتما راهنماییت میکنه امیدوارم کمکت کرده باشم 1228 1014

• دلشاد

مامان مریم مبارکه همانطور که بچه ها گفتن مساله مهمی نیست عادت میکنی 245

• هاچو هاچو

عیبی نداره مامانی 362 ماشین خوبی به نظر میرسه :3: حالا که خریدی دیگه پس سعی کن عادت کنی :9: حالا خونه آخرش اگر نخواستی بفرست واسه من چاره ای نیست دیگه 370
    میگم عجب شرکت های بیمه اونجا شبیه ایرانه ! :4:

• Kishe Mehr

مامی خدا رو شکر که به خیر گذشته :4: ولی شانستون گفته که توی ایران تصادف نکردید اگه اینجا بود بیمه چنان بلایی سرتون می اورد که توبه میکردید از بیمه بخواهید خسارتی بگیرید :4:

ماشین مدل جدید هم عادت میکنید :3: منم اولش عادت نداشتم بعد عادت کردم :9:

• Kishe Mehr

[/b]
    بچه ها بیایید ببینید .. مریم خانم چه دسته گلی به اب داده...

راستی مامی :37: دسته گل چه گلی بوده؟ :65: لابد گل " مریم گلی " بوده :11:

• ماهی

نقل قول: بهونه
    خاصتی

منظورت خواستی بود؟ :7:
    بهونه جون توی مطالب انجمن فارسی آموز ادبی گذاشتم بدک نیست یه نگاهیش بندازی :74:

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه
    چه ماشین خوشملی مبارک باشه.. به قول بچه ها نگران نباشید عادت میکنید

انشالله عادت کنم :48: اخه اگر فول اتوماتیک بود هم لیز نمیخورد وهم مانند ادم سرما خورده سرفه نمیکرد :4:
    حتما با یک تعمیر کار متخصص هیوندای

هویندا :13: ماشینم تویوتا است :10:
    با سلام خدمت مامی مریم عزیز

علیک السلام خدمت بهونه عزیز :84:
    خدمتت عرض کنم که این سیستم دنده ماشینت یه چیز عادی هست که هم دستی داره که برای مسابقه یا شرکت تو رالی

ای بابا بهونه جون ماشینم اینقدر سنگینه بازور راه میره اخه رالی چطور میشه :4: اینجور ماشینها برا مسابقات رالی نمیشه ازش استفاده کرد :53:
    نقل قول: دلشاد
    مامان مریم مبارکه همانطور که بچه ها گفتن مساله مهمی نیست عادت میکنی

انشالله :1:
    نقل قول: هاچو هاچو
    ماشین خوبی به نظر میرسه

خیلی خوبه کم مصرف وخوب :8:
    حالا که خریدی دیگه پس سعی کن عادت کنی

سعی میکنم :1:
    حالا خونه آخرش اگر نخواستی بفرست واسه من چاره ای نیست دیگه
    میگم عجب شرکت های بیمه اونجا شبیه ایرانه !

چشم برات میفرستمش با پست پیشتاز :4: اخه بیمه ماهانه خیلی پول میگیره.تازه من مقصر نبودم تو حادثه و8 سال نقطه ندارم پرونده ام تمیزه :5:

• حورا

خیلی قشنگه مبارک باشه. ایشالله یه مدت بعد ماشین باب میلتونو بخرید اینم بدین تینا جون :5:
    خوب عروسه دیگه توقع داره :5:

• Mahboob

درست میشه مامان مریمی :3:

• هاچو هاچو

چشم برات میفرستمش با پست پیشتاز :4:

یادمه بابام یه بار میخواست این کلمه رو بگه گفت پشت پیستاز :10:
    تازه من مقصر نبودم تو حادثه

آره همه اولش همینو میگن 264
    8 سال نقطه ندارم پرونده ام تمیزه :5:

آفرین :6: راستی ازین تویوتا های یاریس تو ایران هم زیاد هست یکی از آشنایانمون داره :1: در ضمن عروسکهای عقب ماششین خیلی بامزه ان :56:

• بهونه

هویندا ماشینم تویوتا است

اول اینکه هویندا نه هیوندای :23: دوم اینکه اشتباه لپی بود شرمنده 824
    ای بابا بهونه جون ماشینم اینقدر سنگینه بازور راه میره اخه رالی چطور میشه اینجور ماشینها برا مسابقات رالی نمیشه ازش استفاده کرد

من هدف این سیستم گفتم اصلا کاری نداشتم که ماشین شما میتونه یانه کلی گفتم :1:
    علیک السلام خدمت بهونه عزیز

راستی من وحید هستم :9:

• mojde

مباركه ،به سلامتي، اميدوارم زودتر بهش عادت كنين :3:

• maryamlondon1

نقل قول: Kishe Mehr
    مامی خدا رو شکر که به خیر گذشته ولی شانستون گفته که توی ایران تصادف نکردید اگه اینجا بود بیمه چنان بلایی سرتون می اورد که توبه میکردید از بیمه بخواهید خسارتی بگیرید

ماشین مدل جدید هم عادت میکنید منم اولش عادت نداشتم بعد عادت کردم

جدی بیمه پس فقط پول میگیره :13: .خسارت پرداخت نمیکنه ..ما انجا چه مقصر باشی یا نباشی تعمیر ماشین خودت وطرف به گردن میگیره وخسارت ماشین وهزینه درمان وهزینه های اضافی مثل بیکاری وپرستار بیمه پرداخت میکنه ..بعد ماشین هم که از رده خارج کرد به قیمت روز ازت میخره .ولی دست دوم ونصف قیمت میخره :1:
    نقل قول: Kishe Mehr
    راستی مامی دسته گل چه گلی بوده؟

خوب اشتباه کردم ماشین خوب چک نکردم ..از ماشین که لیز میخوره متنفرم ومیترسم :68:
    نقل قول: حورا
    خیلی قشنگه مبارک باشه. ایشالله یه مدت بعد ماشین باب میلتونو بخرید اینم بدین تینا جون
    خوب عروسه دیگه توقع داره

افرین حرفهای حسن میزنی :39: نه بابا تینا هفته گذشته رفته یک 206 خریده ارزان ومدل 2003 کلی هم باید بده سرویس کنن :4:

• hadi04

به به مبارك باشه مامان مريم
    اشكالي نداره به دنده اتوماتيك هم عادت ميكنيد
    ماشينتون خيلي خوشكله ايشالا هميشه به خوشي سوار شيد :6:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: