یادمه بابام یه بار میخواست این کلمه رو بگه گفت پشت پیستاز
نقل قول: هاچو هاچو
آره همه اولش همینو میگن
یعنی من دروغ میگم باور کن به روح قذافی که هنوز خاکش نکردن تقصیر من نبود تقصیر او بود اون پرید جلوم با فاصله خیلی نزدیک من هم کم نیاوردم وبهش کوبیدم تا ادب بشه جلوی مردم نپره
نقل قول: هاچو هاچو
آفرین راستی ازین تویوتا های یاریس تو ایران هم زیاد هست یکی از آشنایانمون داره در ضمن عروسکهای عقب ماششین خیلی بامزه ان
من تو لندنم نه پاریس در ضمن عروسکهای راهم اگر خواستی همراه ماشین میفرستم قابل نداره
نقل قول: بهونه
اول اینکه هویندا نه هیوندای
خوب شما به فارسی نوشتی من به انگلیسی وعربی نوشتم در ضمن هیوندای یعنی چه همون هوندا است یا هیوندای است ..دوتا مدل ماشین هست هویندا وهوندا است کدام یکی ؟؟؟
من هدف این سیستم گفتم اصلا کاری نداشتم که ماشین شما میتونه یانه کلی گفتم
ممنون از راهنمایی
راستی من وحید هستم
میشناسمت وحید خان هستی . من اسم اصلی بچه ها فراموش نمیکنم
نقل قول: mojde
مباركه ،به سلامتي، اميدوارم زودتر بهش عادت كنين
ممنون
نقل قول: hadi04
شكالي نداره به دنده اتوماتيك هم عادت ميكنيد ماشينتون خيلي خوشكله ايشالا هميشه به خوشي سوار شيد
خوب اصلا خودم اوتوماتیک رانندگی میکنم دنده ای بلد نیستم .فقط تو ایران گواهینام ام دنده ای اون هم فراموش کردم وامدم لندن گواهی اتوماتیک دارم ..گاز ترمز
اول کمی گریه کنم چون هیچی عکس ندیدم بعد تبریک بگم به مریم خانوم برای ماشین جدید اینم بگم که همه تاکید کردن زودی عادت می کنی اگر هم نکردی خوب بفرست برای من من خودم رو بهش عادت بدم اینم بگم شیرینیش کو پس
اون ماشینی که من دیدم که تصادف کرده بود چیزیش نبود که اسقاطش کردند. من قبلنا که وقت داشتم می رفتم از شوش ماشینایی (اکثرأ اپل) که تو ژاپن از رده خارج بودند و از وسط قیچی شده بودند رو می گرفتم و با یه ماشین دیگه که داغون ولی سند دار بود قاطی می کردم و ماشین در میاوردم عروسک.
خوب مامان مريم من توو تاپيك گلي هم گفتم هميشه قبل از خريد ماشين بريد يه چرخي باهاش بزنيد ببينيد باب ميلتون هست رانندگي باهاش! چرا حرف شماره پنجتو گوش نكردي! هر چند به نظر من اين ايراد به حساب نيماد، دنده اتوماتيك خيليم خوبه و واقعاً توو خيابونا آدمو از كلافگي در مياره! حالا اگه ديدي سر بالايي مشكل داري، يه آجر هميشه زير صندليت بزار هر جا به سر باايي رسيدي قبل از اينكه قل بخوره پايين زود بزار زير چرخش عروسكاشو نگاه اين همه عروسك گذاشته اون پشت، مامان مريم بانمك خوب اين يه ترمز ناگهاني بزني كه همشون ميپرن روو سرو صورتتون، براشون كمر بند هم كه نبستي! ولي حالا جدا از شوخي اون مساله سربالايي رو فكر نكنم منطقي نباشه! ماشين كه نبايد روباره به عقب برگرده!! يا مشكل داره يا يه كار خاصي بايد انجام بدي، چرا ترمز دستي؟!! مگه با پدال نميتوني ترمز بگيري مثل ماشيناي ديگه؟
راستي عجب بيمه خوبي داريد ها! اينجا ماشينو بيمه ميكني بعد كه تصادف كردي، بهت ماشين نميدن، اگه ماشين دو نصف بشه نصف ديگشو از اسقاطيها ميارن بهش جوش ميزنن!!!! واقعاً اين كار وميكنن، اينجا چيزي به اسم تعويض ماشين نداريم!
ای وای بچه ها کسی دیگه هست به غیر از جلال عکسهارا ندیده
نقل قول: Kurosh
بعد تبریک بگم به مریم خانوم برای ماشین جدید
انشالله اگر ماشین دیگه را ساقط نکردم
نقل قول: دیااکو
اون ماشینی که من دیدم که تصادف کرده بود چیزیش نبود که اسقاطش کردند
میدونی دیااگو جان خرج تعمیر ولوازم یدکی از خود ماشین گرانتره..یعنی 2000 پوند تعمیر کنن نمی ارزد..تازه خود قیمت ماشین 3000 پوند باشه تازه ماشین تصادفی دیگه بیمه اش هم گرون میشه . واز رده خارج حساب میشه اینجوری تکه تکه بفروشن بهتر استفاده میکنن ما انجا وسایل خانه که بیمه نداشته باشه وخراب میشن میندازیم تو اشغال مثل یخچال تلوزیون ماشین لباس شوئی وغیره.تعمیر کردنشون گرونتر از نو .مثلا یک تلوزیون خریدیم 300 پوند تعمیرش 200 پوند خوب ما یک دانه 300 پوندی میخریم همراه 3 سال گرانتی وبعد از اتمام گرانتی ماهانه بیمه پرداخت میکنیم .ولی باز پرداخت هزینه برای بیمه کردن وسایل فایده نداره مثلا شما 5 سال یخچال بخری وقیمتش 300 پوند وشما بیای ماهانه 6 پوند که سالانه معادل 60 پوند به بیمه پرداخت کنی... 5 سال هی 60 پوند پرداخت کردی ولی یخچالت تو این مدت هیچ مشکلی پیدا نمیکنه یعنی قیمت یک یخچال نو وجدید پرداخت کردی ..
جدی بیمه پس فقط پول میگیره .خسارت پرداخت نمیکنه ..ما انجا چه مقصر باشی یا نباشی تعمیر ماشین خودت وطرف به گردن میگیره وخسارت ماشین وهزینه درمان وهزینه های اضافی مثل بیکاری وپرستار بیمه پرداخت میکنه ..بعد ماشین هم که از رده خارج کرد به قیمت روز ازت میخره .ولی دست دوم ونصف قیمت میخره
هفته ی پیش بابام یه تصادف جزئی کرده بود گفتم بریم بیمه ببینیم که چی میگن؟ رفتم و خلاصه ی کلام طوری با من حرف زد که کلا منصرف شدم از گرفتن خسارت از بیمه!!!!!!!! اینقدر ادمو سرش شیره مالی میکنن و گیر الکی میدن که کلا از خیر گرفتن پول بگذری. مثلا باید ده بیست درصد از کل مبلغ خسارت رو خودت بدی.. البته واسه دفعه ی اول هست. اگه دفعه ی دوم تصادف کنی باید سی چهل درصدشو خودت بدی. دفعه ی سوم نصف بیشتر خسارت رو!!!!!!!! بعدشم اینطوری نیست که ماشین هر چی خرج اورده بدن که. مثلا اگه یک میلیون تومن خرج کرده باشی میگن 700 هزار تومن بهت پول میدیم!!!!! خلاصه توی ایران گارانتی و بیمه و این چیزا چیزی مثل کشک و دوغه .... اتفاقا به اون اقاهه گفتم که توی ایارن این چیزا معنی نمیده توی کشورهای خارجی اگه ماشینی تصادف بکنه بهت یه ماشین میدن میگن اینو بگیر هر موقع ماشینت درست شد اینو پس میگیریم و کل خسارتش رو هم میدن.. در اخر به یک سرهنگی که اونجا بود گفتیم جناب سرهنگ شما یک عمر نون حلال خوردی این اخر عمری ، آخرتت رو به بیمه نفروش. اینو که گفتیم حسابی از فیها خالدونش سوخت
علوسکاشو مریم گلم مبارکت باشه خیلی خوشمله این سر خوردن هم فکر نکنم منطقی باشه نباید سر بخوره خود منم اتومات دارم اما به هیچ وجه سر نمیخوره بده نمایندیگ یه چک بکنن ضرر نداره
! يا مشكل داره يا يه كار خاصي بايد انجام بدي، چرا ترمز دستي؟!! مگه با پدال نميتوني ترمز بگيري مثل ماشيناي ديگه؟
هیچ مشکلی نداره صفر کیلو متره منتها مدلش اینحوریه .اون ماشین قبلی فول اتوماتیک بود اینجوری نبود..ولی این بهش میگن سیمی یعنی دو دنده است هم اتوماتیک هم دنده ای ..
. در اخر به یک سرهنگی که اونجا بود گفتیم جناب سرهنگ شما یک عمر نون حلال خوردی این اخر عمری ، آخرتت رو به بیمه نفروش.
یعنی چه خودشون ماهانه دارن پول مردم بالامیکشن ..مگه زیر شرایط اونا امضا نمی کنید
نقل قول: gilas
مریم گلم مبارکت باشه خیلی خوشمله
قربونت برم من
نقل قول: gilas
این سر خوردن هم فکر نکنم منطقی باشه نباید سر بخوره خود منم اتومات دارم اما به هیچ وجه سر نمیخوره بده نمایندیگ یه چک بکنن ضرر نداره
اره گیلاسی جونم ماشین قبلیم اتوماتیک بود سر نمی خورد ولی انجا معمولا ماشین دنده ای سر میخوره این ماشین هم دوتا دنده داره هم اتوماتیک هم دنده ای .. ▧ تصویر در دسترس نیست
نقل قول: محسن صائب
انشاا... مبارک باشه و بتوانید ساعات و لحظات خوبی رو باهاش داشته باشید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
انشالله
یعنی من دروغ میگم
من تو لندنم نه پاریس
خوب شما به فارسی نوشتی من به انگلیسی وعربی نوشتم
ممنون از راهنمایی
میشناسمت وحید خان هستی .
ممنون
ماشينتون خيلي خوشكله ايشالا هميشه به خوشي سوار شيد
خوب اصلا خودم اوتوماتیک رانندگی میکنم دنده ای بلد نیستم .فقط تو ایران گواهینام ام دنده ای اون هم فراموش کردم
KuRoSh
اول کمی گریه کنم چون هیچی عکس ندیدم
بعد تبریک بگم به مریم خانوم برای ماشین جدید
اینم بگم که همه تاکید کردن زودی عادت می کنی
اگر هم نکردی خوب بفرست برای من من خودم رو بهش عادت بدم
اینم بگم شیرینیش کو پس
دیااکو
چکاوک
Life Dream
هر چند به نظر من اين ايراد به حساب نيماد، دنده اتوماتيك خيليم خوبه و واقعاً توو خيابونا آدمو از كلافگي در مياره! حالا اگه ديدي سر بالايي مشكل داري، يه آجر هميشه زير صندليت بزار هر جا به سر باايي رسيدي قبل از اينكه قل بخوره پايين زود بزار زير چرخش
ولي حالا جدا از شوخي اون مساله سربالايي رو فكر نكنم منطقي نباشه! ماشين كه نبايد روباره به عقب برگرده!! يا مشكل داره يا يه كار خاصي بايد انجام بدي، چرا ترمز دستي؟!! مگه با پدال نميتوني ترمز بگيري مثل ماشيناي ديگه؟
راستي عجب بيمه خوبي داريد ها! اينجا ماشينو بيمه ميكني بعد كه تصادف كردي، بهت ماشين نميدن، اگه ماشين دو نصف بشه نصف ديگشو از اسقاطيها ميارن بهش جوش ميزنن!!!! واقعاً اين كار وميكنن، اينجا چيزي به اسم تعويض ماشين نداريم!
maryamlondon1
ای وای بچه ها کسی دیگه هست به غیر از جلال عکسهارا ندیده
انشالله اگر ماشین دیگه را ساقط نکردم
میدونی دیااگو جان خرج تعمیر ولوازم یدکی از خود ماشین گرانتره..یعنی 2000 پوند تعمیر کنن نمی ارزد..تازه خود قیمت ماشین 3000 پوند باشه تازه ماشین تصادفی دیگه بیمه اش هم گرون میشه . واز رده خارج حساب میشه اینجوری تکه تکه بفروشن بهتر استفاده میکنن
Kishe Mehr
هفته ی پیش بابام یه تصادف جزئی کرده بود گفتم بریم بیمه ببینیم که چی میگن؟ رفتم و خلاصه ی کلام طوری با من حرف زد که کلا منصرف شدم از گرفتن خسارت از بیمه!!!!!!!! اینقدر ادمو سرش شیره مالی میکنن و گیر الکی میدن که کلا از خیر گرفتن پول بگذری. مثلا باید ده بیست درصد از کل مبلغ خسارت رو خودت بدی.. البته واسه دفعه ی اول هست. اگه دفعه ی دوم تصادف کنی باید سی چهل درصدشو خودت بدی. دفعه ی سوم نصف بیشتر خسارت رو!!!!!!!! بعدشم اینطوری نیست که ماشین هر چی خرج اورده بدن که. مثلا اگه یک میلیون تومن خرج کرده باشی میگن 700 هزار تومن بهت پول میدیم!!!!! خلاصه توی ایران گارانتی و بیمه و این چیزا چیزی مثل کشک و دوغه .... اتفاقا به اون اقاهه گفتم که توی ایارن این چیزا معنی نمیده توی کشورهای خارجی اگه ماشینی تصادف بکنه بهت یه ماشین میدن میگن اینو بگیر هر موقع ماشینت درست شد اینو پس میگیریم و کل خسارتش رو هم میدن.. در اخر به یک سرهنگی که اونجا بود گفتیم جناب سرهنگ شما یک عمر نون حلال خوردی این اخر عمری ، آخرتت رو به بیمه نفروش. اینو که گفتیم حسابی از فیها خالدونش سوخت
The one
این جلال همیشه در حال عکس ندیدنه
این فیها خالدون تو اناتومی زمان خلفای عباسی بیده یا اموی؟ دقیقا کجا ی آدمه؟
gilas
مریم گلم مبارکت باشه خیلی خوشمله
این سر خوردن هم فکر نکنم منطقی باشه نباید سر بخوره خود منم اتومات دارم اما به هیچ وجه سر نمیخوره
بده نمایندیگ یه چک بکنن ضرر نداره
محسن صائب
mz56mz
تويوتا ياريس WJ58LZP لطفا بزنيد كنار
عربيش
اصفطي على اليمين
بايد اعمال قانون بشيد
مبارك باشه ابجى مريم خيرشو ببينى
ژنرال
خیلی هم ماشین خوبیه.
مبارک باشه
sib
maryamlondon1
اخه انجا چون بیمه ماشین نیستی نمیتونی رانندگی کنی حتی تا دم در
مازی
بقیشون قایم کردم
هیچ مشکلی نداره صفر کیلو متره منتها مدلش اینحوریه .اون ماشین قبلی فول اتوماتیک بود اینجوری نبود..ولی این بهش میگن سیمی یعنی دو دنده است هم اتوماتیک هم دنده ای ..
maryamlondon1
maryamlondon1
یعنی چه خودشون ماهانه دارن پول مردم بالامیکشن ..مگه زیر شرایط اونا امضا نمی کنید
قربونت برم من
بده نمایندیگ یه چک بکنن ضرر نداره
اره گیلاسی جونم ماشین قبلیم اتوماتیک بود سر نمی خورد
▧ تصویر در دسترس نیست
ممنون محسن جان
چشم
فدات بشم من
gilas
206 هم دقیقا همینطوره هم اتوماتیک داره هم دنده ای ولی لیز نمی خوره
شاید شییهای ما شیب نیست
از شیب هم شانس نیاوردیم
maryamlondon1