با عرض سلام خدمت ساکنان قریه بوفی لند همنطور که دوستان مطلع بودن مریم خانم چند روز پیش تصادف وحشتناکی داشتن .وخدا به او وبچه هاش رحم کرده بود وجان سالم از این حادثه بیرون امدن .. بعد از تصادف شرکت بیمه. ماشین مریم خانم فرستاد تعمیر .ولی متاسفانه تعمیر گاه بیمه اعلام کردن که قابل تعمیر نیست و ماشین به مقبره ماشینهای اسقاطی فرستادن واز رده خارج کرد بعد از دوروز شرکت بیمه یک ماشین موقتی 2010 فرستادن .تاپیگیری پرونده ام وبعد تصمیم بگیرن غرامت ماشینم از بیمه راننده مقصر بگیرن ..من هم چند ر غازی برا روز مبادا گزشته بودم کنار در اوردم ودیروز اونارا به باد دادم بعد از یک هفته سرچ کردن تو سایتهای فروش ماشین .بلاخره یک ماشین که باب سلیقه ام بود انتخاب کردم.. ماشین تویوتا کم مصرف ومدل 2008 وقیمتش مناسب بود .وتقریبا میشه گفت صفر چون که بیشتر از 22 کیلو نرفته یعنی 13 مایل اوتوماتیک هم هست ...ولییییییییییییییییییییییییییییی مشکل انجا وقتی همراه همسرم وپسرم حسن رفتیم اون ببینیم .همچی باب میل بود ولی یک چیز چک نکردم واون این بود که ماشین هم اتو ماتیک بود وهم دنده ای بود منتها کلاچ نداره اوتماتیکی خودش دنده عوض میکنه وبعد تو جای شیب دار عقب میره باید از ترمز دستی استفاده کتم حالم گرفته شد خیلی نراحتم ولی کاری نمیشه کرد پس بدم چون که سند ماشین به نامم زده شد ورفت اداره راهنمائی رانندگی این هم عکسهای از ماشین این هم دست گلی که به اب دادم
حالم گرفته شد خیلی نراحتم ولی کاری نمیشه کرد پس یدم چون که سند ماشین به نامم زده شد ورفت اداره راهنمائی رانندگی این هم عکسهای از ماشین این هم دست گلی که به اب دادم
maryamlondon1, مریم بانو ماشین نو مبارک باز خدا را شکر کن ایران نبودی وگرنه داستان کلا متفاوت بود این ترمز دستی و ایراد هیچی نیست بابا به قول دوستان عادت میکنی
یک سوال: گذاشتن عروسک پشت شیشه اتومبیل طبق قوانین اون دیار جرم نیست در ضمن رنگ ماشین جدید قشنگ تره
با سلام خدمت مامی مریم عزیز خدمتت عرض کنم که این سیستم دنده ماشینت یه چیز عادی هست که هم دستی داره که برای مسابقه یا شرکت تو رالی تعبیه شده و هم اتوماتیک این تو تمام ماشین های اتوماتیک هست چون خودمون داریم و همین طور هست مدل ماشینمونم اگه خاصتی با پیغام خصوصی بهت میگم که عکساشو ببینی این از این پس هیچ مشکلی نیست این عادی و تو تمام ماشین ها هست نکته بعد در باره ی عقب رفتش تو سر بالایی اینه که مشکل فنی داره حتما با یک تعمیر کار متخصص هیوندای مشورت کن اون حتما راهنماییت میکنه امیدوارم کمکت کرده باشم
عیبی نداره مامانی ماشین خوبی به نظر میرسه حالا که خریدی دیگه پس سعی کن عادت کنی حالا خونه آخرش اگر نخواستی بفرست واسه من چاره ای نیست دیگه میگم عجب شرکت های بیمه اونجا شبیه ایرانه !
مامی خدا رو شکر که به خیر گذشته ولی شانستون گفته که توی ایران تصادف نکردید اگه اینجا بود بیمه چنان بلایی سرتون می اورد که توبه میکردید از بیمه بخواهید خسارتی بگیرید
ماشین مدل جدید هم عادت میکنید منم اولش عادت نداشتم بعد عادت کردم
مامی خدا رو شکر که به خیر گذشته ولی شانستون گفته که توی ایران تصادف نکردید اگه اینجا بود بیمه چنان بلایی سرتون می اورد که توبه میکردید از بیمه بخواهید خسارتی بگیرید
ماشین مدل جدید هم عادت میکنید منم اولش عادت نداشتم بعد عادت کردم
جدی بیمه پس فقط پول میگیره .خسارت پرداخت نمیکنه ..ما انجا چه مقصر باشی یا نباشی تعمیر ماشین خودت وطرف به گردن میگیره وخسارت ماشین وهزینه درمان وهزینه های اضافی مثل بیکاری وپرستار بیمه پرداخت میکنه ..بعد ماشین هم که از رده خارج کرد به قیمت روز ازت میخره .ولی دست دوم ونصف قیمت میخره
maryamlondon1
با عرض سلام خدمت ساکنان قریه بوفی لند
بعد از دوروز شرکت بیمه یک ماشین موقتی 2010 فرستادن .تاپیگیری پرونده ام وبعد تصمیم بگیرن غرامت ماشینم از بیمه راننده مقصر بگیرن ..من هم چند ر غازی برا روز مبادا گزشته بودم کنار در اوردم ودیروز اونارا به باد دادم
حالم گرفته شد خیلی نراحتم ولی کاری نمیشه کرد پس بدم چون که سند ماشین به نامم زده شد ورفت اداره راهنمائی رانندگی
The one
اخی
ماهی
aac198000
مریم بانو
ماشین نو مبارک
باز خدا را شکر کن ایران نبودی وگرنه داستان کلا متفاوت بود
این ترمز دستی و ایراد هیچی نیست بابا
به قول دوستان عادت میکنی
یک سوال:
گذاشتن عروسک پشت شیشه اتومبیل طبق قوانین اون دیار جرم نیست
در ضمن رنگ ماشین جدید قشنگ تره
maryamlondon1
به قول دوستان عادت میکنی
امیدوارم عادت کنم..میترسم ماشین کنترول نکنم .دیگه وای به حالم میشه
نخبه
بهونه
خدمتت عرض کنم که این سیستم دنده ماشینت یه چیز عادی هست که هم دستی داره که برای مسابقه یا شرکت تو رالی تعبیه شده و هم اتوماتیک این تو تمام ماشین های اتوماتیک هست چون خودمون داریم و همین طور هست مدل ماشینمونم اگه خاصتی با پیغام خصوصی بهت میگم که عکساشو ببینی این از این پس هیچ مشکلی نیست این عادی و تو تمام ماشین ها هست
نکته بعد در باره ی عقب رفتش تو سر بالایی اینه که مشکل فنی داره حتما با یک تعمیر کار متخصص هیوندای مشورت کن اون حتما راهنماییت میکنه امیدوارم کمکت کرده باشم
دلشاد
هاچو هاچو
میگم عجب شرکت های بیمه اونجا شبیه ایرانه !
Kishe Mehr
ماشین مدل جدید هم عادت میکنید
Kishe Mehr
راستی مامی
ماهی
منظورت خواستی بود؟
بهونه جون توی مطالب انجمن فارسی آموز ادبی گذاشتم بدک نیست یه نگاهیش بندازی
maryamlondon1
انشالله عادت کنم
هویندا
علیک السلام خدمت بهونه عزیز
ای بابا بهونه جون ماشینم اینقدر سنگینه بازور راه میره اخه رالی چطور میشه
انشالله
خیلی خوبه کم مصرف وخوب
سعی میکنم
میگم عجب شرکت های بیمه اونجا شبیه ایرانه !
چشم برات میفرستمش با پست پیشتاز
حورا
خوب عروسه دیگه توقع داره
Mahboob
هاچو هاچو
یادمه بابام یه بار میخواست این کلمه رو بگه گفت پشت پیستاز
آره همه اولش همینو میگن
آفرین
بهونه
اول اینکه هویندا نه هیوندای
من هدف این سیستم گفتم اصلا کاری نداشتم که ماشین شما میتونه یانه کلی گفتم
راستی من وحید هستم