₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ▃▅▆▇ گفتن از ما قضاوت از شما ▇▆▅▃
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ▃▅▆▇ گفتن از ما قضاوت از شما ▇▆▅▃
1 2

بدون عکس

▃▅▆▇ گفتن از ما قضاوت از شما ▇▆▅▃

662 بازدید، 32 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

این متن توهین به کسی نیست سیاسی هم نیست فقط بیانگر بیماری فرهنگی است .... فکر کنیم شاید این فکر کردن مقدمه تغییر باشد.
    به امید آن روز

نمایش یا پنهان متن
    عزیزان کسی که این مطالب را نوشته است شاید خود نیز دچار این مشکلات است. همه ما در رفتارمان مشکلاتی داریم. ولی باید بپذیریم ایران ما در حال سقوط است. بپذیریم اگر شرایط کنونی ایران اینگونه است همه دلیلش مدیران و بالا سری های ما نیستند و نقش اصلی را خودمان در این جایگاه ایفا می کنیم.
    قبول کنیم که هر ماجرایی از اتفاقی کوچک شروع میشود.همانگونه که آتش یک خرمن از یک جرقه کوچک
    بیاییم تغییرات را از خودمان شروع کنیم تا این تغییرات کوچک خانواده و محله و جامعه مان تغییر یابد و اصلاح شود.
    به دنبال اصلاح بالا دست ها هم نباشیم که بالا دست ها ازبی آگاهی و اصلاح نشدن تک تک ما سوء استفاده میکنند.
    اگر فرهنگ و طرز فکر جامعه اصلاح شود بالا دست ها هم راهی جز اصلاح یا تغییر نگرش و یا رفتن نخواهند داشت.

اما کارهایی که اگر انجام دهیم میتوانیم تغییر را شروع کنیم :

اول : : دین و مذهب راهی برای نزدیکی به خدا ست نه ابزاری برای کسب و کار
    دوم : قبل از پرتاب فحش به بیرون ، دهانمان را ببندیم و تا بیست بشمریم.بخصوص وقتی توی خیابان و جلوی دیگران هستیم.
    چهارم : هر فرد ایرانی تعهد کند که هر ماه یک کتاب تازه بخواند … حتی خلاصه مبانی لوله کشی عمومی!
    پنجم : هنگام رانندگی به جای توجه به فاصله ی خالی بین شلوار و جوراب دختری در آن طرف خیابان و به رعایت فاصله با خودروی جلو توجه کنیم .
    ششم : اگر کارمند اداره ای هستیم باور داشته باشیم که فقط کارمند یا مسوول هستیم نه اینکه پست مان محلی برای سوء استفاده های شخصی و فامیلی و گروهی
    هفتم : بفهمیم که زرنگی ضایع کردن حق دیگران نیست بلکه با رعایت حقوق دیگران رسیدن به حقوق خودمان است .
    هشتم : بفهمیم که اگر صاحب یک بوتیک هستیم شغل ما بوتیک دار است یا اگر راننده تاکسی هستیم شغل ما راننده است .
    نهم : برای گرم نگه داشتن یک جمع صمیمی دوستانه راههای دیگری هم برای شادی و خندیدن به جز تمسخر و غیبت و تهمت زدن به دیگران وجود دارد
    دهم : مردها تمرین کنند که رد عبور زنی را با نگاه شخم نزنند و زنان تمرین کنند که جواب سلام مردان را با خونسردی و لبخند بدهند چون به معنای … نیست.
    یازدهم : شبی یک ساعت به عملکرد آنروزمان بیاندیشیم .
    دوازدهم : موسیقی خودرو برای شنیدن سرنشینان آن است قرار نیست که تمام عابرین خیابان اهنگ خودروی مان را بشنوند.
    سیزدهم: به نمایشگاه کتاب اگر می رویم برای (کتاب) برویم.به خیابان فرشته می رویم برای (عبور) از خیابان فرشته باشد.و در کل به هر قبرستانی می رویم برای خاطر (همان قبرستان) باشد.
    چهاردهم : این آخری از همه سختتر است و اینکه دروغ نگوییم . همانطور که فکر می کنیم عمل کنیم . فراموش نکنیم ریا که اکنون عادت و عرف جامعه شده است درواقع یک بیماری اجتماعی است.

بپذیریم برای اینکه ایران خوب شود باید بهترین باشیم.

رانندگی مان بیشتر رو کم کنی است تا رسیدن به مقصد ... وای بر ما

رعایت نوبت در صف به معنی بی عرضه بودن است. وای بر ما

برخورد و نگرش مان نسبت به جنس مخالف ،نگاه تسخیری است . اگر تسخیر نکنیم یعنی مغلوب شده ایم!!!! وای بر ما

در برخی مناطق کشورمان برای حفظ خواهر و ناموس او را میکشیم تا حفظ شود... وای بر ما

هنگام حرف همه ما اهل سیاستیم و در صحنه عمل همه ما بی تقصیر و بی ربط... وای بر ما

ادعای اخلاق داریم و بلوتوث های سکسی در مکان های شلوغ میفرستیم تا ...شکار'کنیم... وای بر ما

ادعای نجیبترین انسانهای روی زمین را داریم و دلمان برای سر در اوردن و افشای اسرار زندگی خصوصی افراد ضعف میرود... وای بر ما

اگر در خودرو نشسته ایم و پوست میوه را توی خیابان نریزیم احمق خطابمان میکنند... وای بر ما

اگر تصادف مختصری اتفاق بیفتد و کسی هم مصدوم نشده باشد با جدال و نزاع یکی را مجروح میکنیم در این حالت استفاده از چاقو رایج است ،... وای بر ما

اگر دو نفر در حال نزاع و کشتن همدیگر در خیابان هستند ان را به عنوان یک موقعیت عالی برای فیلم گرفتن میدانیم.(به جای کشاندن پای پلیس مسوولیت شناس به صحنه و جلوگیری از قتل... در این مورد چیزای دیگری هم میشود گفت که گفتن آن جرات میخواهد) ... وای بر ما

در جایی که نوشتن دو خط نامه میتواند مشکل مان را حل کند حاضریم 2 ساعت حرف بزنیم و وقت طرف مقابل را بگیریم و اخر سر هم فایده نداشته باشد... وای بر ما

یکی از زیباترین نژاد های دنیا هستیم اما: بیشترین عمل زیبایی, بیشترین مصرف مواد ارایشی ,بیشترین سفر خارجی برای XXX ,بیشترین سماجت در تقلید مد لباس,بیشترین افسردگی ,بیشترین مصرف داروهای پوستی بیشترین امار طلاق واقعی و عاطفی, زشت ترین سیمای شهری,, بدترین و بیشترین و .... در نیا را داریم... وای بر ما

انجام تعهد ,پرهیز از دروغ,تهمت,احترام حقوق دیگران ,ازمهمترین دستورات دین رسمی کشور است واین امور از بی اهمیت ترین اخلاقیات جامعه. و غالب افرادی که خود را پایبند به این دین معرفی میکنند بی تعهدترین افرادند ، ... وای بر ما

امروز به یکی درود میفرستیم و بر یکی مرگ میگوییم و فردا به همان فرد مرگ میگوییم و به دیگری درود.با تغییر لحن رسانه ملی, لحن و نگرشمان نیز عوض میشود ... وای بر ما

هرچه بیشتر به مقدساتمان و عزیزانمان قسم میخوریم دروغگوترین هستیم... وای بر ما

خدا نکند چیزی در جامعه مان بورس شود همه بدون تفکر دنبال ان میرویم یه روز ریختن به خیابان ها یه روز رفتن به خارج و
    یه روز مهاجرت فلان کشور و شاید روز دیگر برگشتن به کشور. ... وای بر ما

بدرفتارین جوامع در در پاتایای تایلند و آنتالیای ترکیه هستیم... وای بر ما

از عدم رعایت نظافت شخصیتان ،... وای بر ما

ازگفتن و شنیدن جوکهای قومیتی لذت میبریم... وای بر ما

500 سال است که به جز بی تدبیری چیزی نداریم و به گذشته 2500 ساله مان مینازیم... وای بر ما ،

پول نداریم نان بخوریم و ماشین گران قیمت قسطی میخریم تا پز دهیم. ... وای بر ما

...از کجا بگویم ...از چه بگویم... که حالم بد است ، خیلی هم بد است... ... وای بر ما

تصمیم خود را بگیریم و تغییر را شروع کنیم. ... وای بر ما

منبع : سایت گوناگون

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    ولی باید بپذیریم ایران ما در حال سقوط اس

هااا تاپیکش خونوادگیه من مزاحم نمیشم :9:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    هااا تاپیکش خونوادگیه من مزاحم نمیشم :9:

یعنی به همین زودی همشو خوندی؟ :83: ولی شما به خودتون ربط بدین :56: البته میخواستم تو نوشته دخل و تصرف کنم گفتم امانته نمیشه دست برد توش :50:

• The one

یعنی به همین زودی همشو خوندی؟

نه دیگه اون جمله اوایلش بود :4:

به خودتون ربط بدین

بله؟ آهان مرسی ا زاینهمه لطف... میدونم هیفا یک ملت است :23: :24:
    لبته میخواستم تو نوشته دخل و تصرف کنم گفتم امانته نمیشه دست برد توش

چه امانت بی منبعی :10:

• چکاوک

هااا تاپیکش خونوادگیه من مزاحم نمیشم

یکتا جون شکسته نفسی نفرمایید اگه شما میگی غریبه ای پس ما دیگه نباید از دم درشم رد شیم :83:

یکتای نازنینم خیلی دوست دارم به خدا :8:

مرسی مجی جون الان حسش نیست فردا میام میخونمش :46:

• The one

نقل قول: چکاوک
    یکتا جون شکسته نفسی نفرمایید اگه شما میگی غریبه ای پس ما دیگه نباید از دم درشم رد شیم

یکتای نازنینم خیلی دوست دارم به خدا

ایوای قربونت برم عزیرم خیلی شرمنده میشم که اینجوری! رحم کن :10: :6: :90: :6:
    منم خیلی دوستت دارم فدات شم :11:

نمایش یا پنهان متنمیگم خوب شد دیدمت :8: منظورت از اینکه خیلی دوستش داری تو مثبتی که بهم دادی، دقیقا کیه؟ نومزد اول یا سوم یا یکی مونده با آخر؟ :4:

• Kishe Mehr

بله؟ آهان مرسی ا زاینهمه لطف... میدونم هیفا یک ملت است :23: :24:

خواهش میشه هیفا نه یک دِه و نه یک روستا و نه یک کشور است، بلکه یک املــــ... یعنی یک امت است :24:
    نقل قول: The one
    چه امانت بی منبعی :10:

451 منبع به اون بزرگی نمی بینی؟ 452

• The one

خواهش میشه هیفا نه یک دِه و نه یک روستا و نه یک کشور است، بلکه یک املــــ... یعنی یک امت است

این تعریف شیراز نبید گلو؟ البته اگه از املتش فاکتور بگیری :4:

منبع به اون بزرگی نمی بینی؟

عزیزان کسی که این مطالب را نوشته است

اولش فقط همین بید بدجنسسس زود رفتی منبع گذاشتی :25:

• چکاوک

میگم خوب شد دیدمت :8: منظورت از اینکه خیلی دوستش داری تو مثبتی که بهم دادی، دقیقا کیه؟ نومزد اول یا سوم یا یکی مونده با آخر؟

نمایش یا پنهان متنوای :83: دیدم بد جور عشقولانه میزنی گفتم یه حالیم من بدم بهت :10: ولی به گمانم آخری باشه :83: به هر حال عشقه دیگه در خونۀ همه رو میزنه از قدیم گفتن این عشقیه که در خونه همه میخوابه (چی گفتم) :83: یکتا جونم منو ببخش :17: گل خوشگلم به خدا من از صمیم قلبم دوست دارم می خوام حرفمو باور کنی :8:

• Kishe Mehr

The one,
    این هم منبع دیگه واسه اطمینان خاطر :24:
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

منبع بزرگتر میخوای؟ پس بفرما :
    نمایش یا پنهان متن

نمایش یا پنهان متناون بالایی هم نمی دونم اردکه چیه؟ :50:

452 بازم بزرگتر میخوای؟ پس اینم منبع بزرگتر :
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

• The one

وای دیدم بد جور عشقولانه میزنی گفتم یه حالیم من بدم بهت ولی به گمانم آخری باشه به هر حال عشقه دیگه در خونۀ همه رو میزنه از قدیم گفتن این عشقیه که در خونه همه میخوابه (چی گفتم) یکتا جونم منو ببخش گل خوشگلم به خدا من از صمیم قلبم دوست دارم می خوام حرفمو باور کنی

نازییی الهی فدات شم ترگلم من همیشه عشقولانه میزنم منتها با جنون و مسخرگی نه به باکلاسی شما :23:
    اگه منظورت از آخری خودته آرههههه خیلللییییی دوستتتت دارمممم :8: :11: :8:

منبع بزرگتر میخوای؟ پس بفرما :
     نمایش یا پنهان متن

نمایش یا پنهان متن
    اون بالایی هم نمی دونم اردکه چیه؟

بازم بزرگتر میخوای؟ پس اینم منبع بزرگتر :
     نمایش یا پنهان متن

:23: :23:

خیلی خندیدم ..اون اردکه همونه که از املته جا مونده گذاشتنش بیرون منبع :23:

• Kishe Mehr

مرسی مجی جون الان حسش نیست فردا میام میخونمش :46:

خواهش میشه ترگلی مهربونی :65: ایشالله به زودی حسش بیاد :5:
    نقل قول: The one
    این تعریف شیراز نبید گلو؟ البته اگه از املتش فاکتور بگیری :4:

نه تحریف هیفا بود :4:
    اولش فقط همین بید بدجنسسس زود رفتی منبع گذاشتی :25:

451 دروغنگو :50:
    وای :83: دیدم بد جور عشقولانه میزنی گفتم یه حالیم من بدم بهت :10: ولی به گمانم آخری باشه :83: به هر حال عشقه دیگه در خونۀ همه رو میزنه از قدیم گفتن این عشقیه که در خونه همه میخوابه (چی گفتم) :83: یکتا جونم منو ببخش :17: گل خوشگلم به خدا من از صمیم قلبم دوست دارم می خوام حرفمو باور کنی :8:

:83: ترگلی مهربونی همیشه مهربونه کاش ما به پای مهربونی ترگلی مهربونی میرسیدیم :65:

• carlos

یعنی کی درست میشه ؟ :65:
    اگرم درست بشه که ماها نیستیم اون موقع

• gilas

بهتره اول از خودمون شروع کنیم :3:

• KuRoSh

همه مان مقسر هستیم این که چیز تازه ای نیست و قابل انکار هم نیست
    هر کس به طریقی راه را کج می کند و ما هم به طریقی راه را بعد کج می رویم

• ژنرال

بسیار عالی بود.

افراد کمی از خودشون شروع میکنن :17:

• ماهی

دورباید شد ور
    دور از این شهر غریب :2:

• Life Dream

500 سال است که به جز بی تدبیری چیزی نداریم و به گذشته 2500 ساله مان مینازیم... وای بر ما ،

اره اينو بد جور موافقم، تازه دارن همونم از تاريخمون پاك ميكنن، آقا يه كاري! ميگم چه طوره يه بمب بسازيم ايران رو از صفحه روزگار با همه مردمش پاك كنيم، بعد از اول فقط با دونفر زن و مرد توليد مثل كنن و ايرانو دوباره بسازن ولي اين بار با تدبير و مديريت انساني :4:

• Life Dream

نقل قول: gilas
    بهتره اول از خودمون شروع کنیم

شما شروع كن منم بعد شما شروع ميكنم!! گيلي جون اينا همش شعاره! يه كشور 80 مليوني با اين فرهنگ منم منمشون چه طور ميتونن از خودشون شروع كنن! همه انتظار دارن اول اون يكي شروع كنه! اينو در خيلي جاها شاهد بوديم!؟ تنها راهش همينه كه گفتم، بايد ايران رو با همه مردم خلمشنگش منفجر كنيم و از اول بسازيم، يارانه هم حذف ميكنيم و پول گازو نفتمونو خودمون ميخوريم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: