ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
▃▅▆▇ گفتن از ما قضاوت از شما ▇▆▅▃
محسن صائب
دوم : قبل از پرتاب فحش به بیرون ، دهانمان را ببندیم و تا بیست بشمریم.بخصوص وقتی توی خیابان و جلوی دیگران هستیم.
چهارم : هر فرد ایرانی تعهد کند که هر ماه یک کتاب تازه بخواند … حتی خلاصه مبانی لوله کشی عمومی!
میشه یواشکی بگی سومش چیه؟
یک ایراد
مطالب به این مهمی رو باید به اختصار عرضه کرد
فکر کنم درصد بالایی از دوستان فرصت و یا حوصله مطالعه رو نداشته باشند
و حیف که از این مطالب به سادگی رد میشوند
gilas
من خودم تا اونجای که بتونم شروع کردم و شرروع هم میکنم
The one
نه تصحیح می شود هیفا یک ملت هست و یک معجزه بود که هیچوقت تحریف نشد
نمایش یا پنهان متن
فقط یکی تونست منحرفش کنهmaryamlondon1
ای وای برما
ژنرال
یه کم زیاد رفته عقب!
500 سال پیش دقیقاً اوج حکومت صفوی و یکی از برهه های درخشان ایران بوده!
البته نه اینکه مدینه فاضله بوده اما به هر حال از نقاط عطف تاریخ ایران بوده.
ما از اواخر دوران صفویه رو به اضمحلال رفتیم و دقیقاً همون دوران دنیا به شدت در حال پیش رفتن بود.
تقریبا از 300 تا 350 سال پیش ...
مازیار جان اگرچه که این حرف شما شوخیه اما:
درسته که ما مشکلات فرهنگی زیادی داریم اما خلمشنگ نیستیم!
مردم عزیز و دوست داشتنی کُرد هم بخشی از همین ملت هستن.
به قول معروف، همه سوار یک کشتی هستیم
Life Dream
خوب بعدي كيه؟! اگه ديدي سلام منو هم بهش برسون!!
ميرزا جان حرف شما كه از مال من خنده دار تر بود كه! يه جوري معصومانه گفتي خلمشنگ نيستيم دلم سوخت
آره خوب ولي كاپيتان كشتي كه خلمشنگ باشه خدمه و كاركنان هم خلمشنگ ميشن يه جورايي
مثلاً منم خودمو زدم به خلي كه كمتر فشار زياد مشكلات رو حس كنم، هي ميرزا جان درد دل زياده ولي ميدوني كه، آقايون هميشه ميريزن توو خودشون و دم نميزنن، بر عكس اين خانمهاي جيغ جيغوو كه تا يه چيزي ميشه ميان سر مرداشون فرياد ميكشن و همه تقصيراتو گردن اونا ميندازن، اصلاً براي همينه امار مرگ و مير اقايون بيشتر از خانمهاست! از بحث خارج شديم خفن
خلاصش اينكه
Kishe Mehr
حاج محسن اون سومی مستتر هست و هر کسی بایستی خودش یکی رو به فکر خودش جایگزین کنه
فکر کنم درصد بالایی از دوستان فرصت و یا حوصله مطالعه رو نداشته باشند
و حیف که از این مطالب به سادگی رد میشوند
اتفاقا اولش که میخواستم این مطلب رو بذارم همین فکر به ذهنم رسید و خواستم دو قسمتش بکنم ولی بعدش گفتم وقتی کسی از مطلب به این مهمی بگذره و ارزش این مطلب رو درک نکنه همون بهتر که اینو نخونه
بچه مثبت
خیلی ها مدعی هستند که تغییرات رو از خودشون آغاز کرده اند اما این تنها یک ادعا بیش نیست. من معتقدم اگر هرکس به خودش قول بده که دروغ نگه تقریباً همه چیز حل خواهد شد!
خلمشنگ هم صفت مناسبی نه تنها برای ایران و ایرانی بلکه برای هیچ ملتی نیست!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
این که دیگه وای بر ما نداشت
حق با تویه یره
Holtek
soheyla
سلام و سپاس
همه ی فرموده هاتون درسته .
یادم میاد یه روز میخواستم سوار اتوبوس بشم . یه خانم اجازه نمیداد کسی سوار بشه . با اینکه ته اتوبوس کلی جا بود .
بچه ی کوچیک یه خانمه سوار شد ولی مادرش نتونست چون اون خانمه با شکم بزرگش این اجازه رو نمیداد . نه بچه میتونست پیاده بشه نه مادرش میتونست سواربشه چون خیلی ظریف و کوچولو بود و زورش به خانمه نمیرسید . بچه چه گریه ای میکرد . داشت سکته میکرد . وقتی بهش گفتم اجازه بده مادر بچه سوار شه . بچه ترسیده . به نظرتون چی جواب بده خوبه ؟
گفت عیبی نداره با تاکسی بیاد ایستگاه بعدی پیداش میکنه
این حرف و که زد یهو قاطی کردم و یه هل محکم به اون خانمه دادم . پرت شد اونور و و مادر بچه تونست سوار بشه
مدتها به خاطر این کارم عذاب وجدان داشتم . باور بفرمائید گاهی وقتها راهی جزء خشونت نیست . یه سری از مردم درست بشو نیستن ...
Kishe Mehr
soheyla,
منم با شما موافقم سهیلا خانم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→