پودر خمير ترش و نمك رادر يك دوم پيمانه آب ولرم حل كرده درمحلي مي گذاريم تا خمير پف كند ، شير رابه آن اضافه نموده سپس مايه آماده رابه يك دوم پيمانه آرد و تقويت كننده آرد اضافه كنيد و مخلوط نماييد ، پس از آن روغن مايع و آرد را اضافه كنيد ورز دهيد تا خميرنرم و لطيفي بدست آيد . اگر خمير بدست چسبيد آرد مازاد اضافه كنيد تا چسبندگي از بين برود . روي خمير كمي آرد پاشيده ، رويش را با پارچه پوشانده در محل نسبتاً گرمي مي گذاريم ، يك تا دو ساعت بماند وقتي خمير دو برابر شد، خمير را دوباره ورز داده تكه هاي كوچكي به اندازه يك گردو برداشته گلوله كرده روي گلوله ها را با پارچه پوشانده تا خشك نشود . سپس خمير را بصورت لواش بازكرده ، سيني فر را روي اجاق گاز قرار داده ، داغ كه شد لواش نان را روي آن قرار داده پس از اينكه يك طرف آن پخته شد ، برگردانيده طرف آن را مي پزيم .
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دست گلت درد نکنه که اینقدر به فکر آبجیتی.. ولی اخه آبجیت اگه مایه خمیر ترش داشت که کارش به گدایی رو دیوار نمیکشید خیلی لطف کردی داداشی حتما درست می کنم میچسبونم به دیوار بازم مرسی داداش گلم
واییی نون سنگککک چرا اخه خدایا چند تا حاجت دارم خبببب!! حتما باید از اهالی سریش اباد باشم تا روا بشه عسک بفرس تو راه نیگاه می کنم ماچش میکنم دلتنگیم برطرف شه
اینم نون الان حاضر کرده داره میاره ▧ تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متنولی آبجی من درکت میکنم درباره ی نون سنگگ چون داداشم برا تعطیلات میخواست بیاد قبل از اومدنش صبحانه با نون سنگگ سفارش داد
mz56mz
تقويت كننده آرد : 1/2 قاشق چايخوري
آرد : 1/2- 5 پيمانه الي 6 پيمانه
نمك : 1قاشق چايخوري
شير ولرم: 2 پيمانه
پودرخمير ترش : 1قاشق چايخوري
روغن مايع : 1/2 پيمانه
آب گرم : 1/2 پيمانه
طرز تهيه
پودر خمير ترش و نمك رادر يك دوم پيمانه آب ولرم حل كرده درمحلي مي گذاريم تا خمير پف كند ، شير رابه آن اضافه نموده سپس مايه آماده رابه يك دوم پيمانه آرد و تقويت كننده آرد اضافه كنيد و مخلوط نماييد ، پس از آن روغن مايع و آرد را اضافه كنيد ورز دهيد تا خميرنرم و لطيفي بدست آيد . اگر خمير بدست چسبيد آرد مازاد اضافه كنيد تا چسبندگي از بين برود . روي خمير كمي آرد پاشيده ، رويش را با پارچه پوشانده در محل نسبتاً گرمي مي گذاريم ، يك تا دو ساعت بماند وقتي خمير دو برابر شد، خمير را دوباره ورز داده تكه هاي كوچكي به اندازه يك گردو برداشته گلوله كرده روي گلوله ها را با پارچه پوشانده تا خشك نشود . سپس خمير را بصورت لواش بازكرده ، سيني فر را روي اجاق گاز قرار داده ، داغ كه شد لواش نان را روي آن قرار داده پس از اينكه يك طرف آن پخته شد ، برگردانيده طرف آن را مي پزيم .
بچه مثبت
ممنون محمود جان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
SaMaN TaJ
بهونه
ابجی هیفا میخوای سنگگ برات بگیرم پست کنم بیاد صبح اونجاست
The one
وایییی داداش محمود چیکار کردی گلووووو
دست گلت درد نکنه که اینقدر به فکر آبجیتی.. ولی اخه آبجیت اگه مایه خمیر ترش داشت که کارش به گدایی رو دیوار نمیکشید
بازم مرسی داداش گلم
حورا
The one
می بینی تو رو خدا امین جان
عسک بفرس تو راه نیگاه می کنم ماچش میکنم دلتنگیم برطرف شه
بهونه
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
ولی آبجی من درکت میکنم درباره ی نون سنگگ چون داداشم برا تعطیلات میخواست بیاد قبل از اومدنش صبحانه با نون سنگگ سفارش دادThe one
نخبه
مرسی عمو نونوایی
The one
دست گلش درد نکنه
جووونننن من نووووننن به قول اینها پهن می خوام از این پف کرده ها ی کپل خسته شدم بسمه از بس لپشونو کشیدم
mz56mz
maryamlondon1
دادش محمود تقویت کننده ارد هیفا از کجاباید بخره
The one
خواهش میشه کاکو گلووو در برابر محبت شما هیچه
نمایش یا پنهان متن
ولی فکر کنم قنادیها داشته باشن میرم میپرسم خودمکه بدون دوپینگ نون میپزم وقتی به سرم میزنه البتهmz56mz
ابجى اگر گيرت نيومد همون ارد رو بفرست بره باشگاه زيبا اندام وزنه و دمبل بزنه تقويت بشه
The one
maryamlondon1
ماهی
تا حالا نون درست نکردم.میشه تو خونه درست کرد واقعا؟
مبارک هیفایی عزیزم و دست عمویی درد نکنه
دلشاد
چـو روحـی چو جانی به تن، بربری / تــو را عــاشــقــم كـــامــــلاً، بربری... فوق العاده ست بربری
SaMaN TaJ
پ ن پ .....میخوای با چای ترش بخورم؟
چای شیرین نه،چای آقاتون،آقامون،آقاشون.....
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→