₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » نووووووووووووووووووون تقديم به ابجى هيفا عزيز
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » نووووووووووووووووووون تقديم به ابجى هيفا عزيز
1 2

بدون عکس

نووووووووووووووووووون تقديم به ابجى هيفا عزيز

820 بازدید، 28 پست، نویسنده: mz56mz

• The one

ماهی,

مرسی گلی جونم :8: ... راستش من از این نون پهنها بلد نیستم تو فر درست کنم یعنی درست کردم زیاد خوب نشد ولی نون باگت و این نون کپلها خوب میشه. :83:
    اما معمولا با گریل و اینها اگه نون تازه هوس کنیم از این نون پیتا ها درست می کنم روی گاز خیلی آسونه خیلی هم خوشمزست. البته به با سلیقگی شما نمیشه :9: برا ی همین اینجا فقط روششو مینویسم بدون عکس.

همین طرز تهیه ای که کاکو نوشتن برای تهیه ی خمیر رو استفاده می کنم منتها برای ولرم کردن آب جوش از ماست استفاده می کنم چون باکتری ترش کننده ای که توش هست به فرایند تخمیر کمک می کنه و کلا ماست برای بیشتر غذاهای خمیری اینها خوبه..
    .بعد چون اینجا هوا سرده برای اینکه خمیر زودتر ور بیاد یه کم شکر میریزم با مایه ی خمیر که فرایند تخمیر رو سریعتر بکنه..
    بعد برای پختن نون فقط از گاز استفاده می کنم نه فر. به این صورت که ماهیتابه رو میذارم روی حرارت بالا.. بعد از خمیرم با وردنه، قرصی به اندازه ی کف ماهیتابه م درست می کنم و میذارمش روی ماهیتابه تا کف قرص نون، خودشو بگیره. یه 30 ثانیه طول میکشه بعد مثل پنکیک برش می گردونم تا اون طرفشم خودشو بگیره یعنی فقط سطحش بپزه ...
    بعد اون قالب فری که توش شیار داره نمیدونم چی بهش میگن :10: سیم فر یا یه همچین چیزی رو میذارم روی یه شعله ی دیگه ی گاز که حرارتش متوسطه بعد قرصی که تو ماهیتابه دو طرفش سفت شده رو میذارم روش..
    به این دلیل اون قرصها رو اینطوری اول رو ماهیتابه میپزیم که سطحش مسدود بشه و اون گازی که بعدا بر اثر حرارت بوجود میاد نتونه از منافذ نونمون خارج بشه و می بینیم که قرصمون رو ی سیم پف می کنه و حالت توپ مانند به خودش می گیره که خیلی بامزست :4:
    بعد بازم زیر و روش می کنیم و نونمون آمادست ..
    البته این کارا رو باید با سرعت انجام بدیم .. یعنی سریع نون رو از ماهیتابه برداریم بذاریم رو سیم و الی اخره.. که تازگیشو از دست نده.. وقتی نون به این صورت پف می کنه خیلی ترد و خوشمزه میشه..
    البته اگه بر اثر عوامل طبیعی سوراخی درش ایجاد شد من خودم با کف قاشق روشو می گیرم تا پف کنه :23: و خوب از اب دراد نوش جون... :11:

نقل قول: دلشاد
    مبارک آبجی هیفای یکتای مهربونم باشه
    چـو روحـی چو جانی به تن، بربری / تــو را عــاشــقــم كـــامــــلاً، بربری... فوق العاده ست بربری

:83: :6:

• mati

چه نونایی دلم نون داغ خواست :8:
    مرسی عمو :46:
    نوش جونت خاله :6:

• KuRoSh

میسس ی کاکوووووووووووووووو

• The one

نقل قول: mati
    نوش جونت خاله

فدات خاله جون شما هم نوش میل کن :4: :11:

• sib

نون فقط بربری :4:

• ژنرال

فقط سنگک :85:

تو خیابون جیحون یه سنگکی بود... اگر به شاترش میگفتی سنگک خاشخاشی میخوام بدش میومد! باید حتماً میگفتی کنجدی!

• gilas

میشه یه قلمه هم به من بدین :9:

• EVANESCENCE

مرسی عمویی
    منم عاشق بربری ام :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: