ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تقدیم به بلقیس نازنین و دکتر جکول عزیز
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
مبارکه مبارکهممنون هیفای بی همتا، آمما
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
مبارک گیل گیلی عزیز و داش بهروز باشه
نمایش یا پنهان متن
منم با نظرات داش امین موافقمنخبه
SaMaN TaJ
مبارک باشه بهروز خان
The one
نه امین جان برای چی ناراحت بشم. من کلا میام اینجا که ناراحت نشم
فرماش شما هم متین
ولی خلاصه بازم چشم. دیگه از این بذل و بخششها نمی کنم. بچه ها یادتون باشه میخواستم به همتون آهنگ هدیه کنم، امین نذاشت...
حالا خانمها آقایون سالن تعطیله! نوشیدنیهاتونم بردارید چون اماکن سایت ریخته رو سرمون...
The one
ایشالله تو دامادی پسرت جبران میکنم. خیلی ماهی
در ضمن بلقیس هم مراتب تشکرشو رسوند خدمتتون.
از تمامی دوستان وهمراهان عزیز هم بابت تبریکشون تشکر میکنم
خواهش می کنم داداش بهروز گل قابلتونو نداشت
فدات
مبارک گیل گیلی عزیز و داش بهروز باشه
نمایش یا پنهان متن
منم با نظرات داش امین موافقم
خواهش گلم
سرت درد نکنه سامی جون
gilas
یه دنیا دستت درد نکنه یکی یه دونه من
این کارا رو می خواین بکنید بابا یه هشداری چیزی یهو میای سایت 2تا 2تا تاپیک تقدیمت میشه
خوب من گیلاسی بیش نیستم قلبم یه ذره است از خوشحالی وامیسته
آهان راستی
دکتر جکولم چه بزرگ شدی 2سالت شده مبالکه
Kishe Mehr
بچه مثبت,
بابت توضیحات خیلی میسی میخواستم یه توضیح هم من بدم خدمتتون که دیگه دیدیم هیفای بیردانا دقیق ِ دقیق همون چیزی رو که من میخواستم گفت دیگه تکرار مکرات نمی کنم
نمایش یا پنهان متن
ضمنا اون تاپیکی که من زده بودم رو اولا که میشد خود اون مدیری که بهش تقدیم کرده بودم اون رو ببنده و یا اینکه میشد با تغییر بخش اون تاپیک مثلا به عکسهای دیدنی و... از بستن صرف نظر کرد و اون تاپیک رو یک تاپیک بعنوان هدیه محسوب کرد... بهرحال از شما امین آقای گل متشکرمmati
مرسی خاله
بچه مثبت
شاید شما با اینکارتان باعث ایجاد شادی در فرد مورد نظر بشید و خیلی ها هم بیان تبریک بگن و ... اما افرادی رو در نظر بگیر که سالگردشان گذشته یا میگذره و هیچ کس ازشون یادی نمیکنه!...
در مورد خرید کادو و صرفه جویی هم عرض کنم یک جمله معروف هست که میگه هدف، وسیله رو توجیه نمیکنه!
اما اینطوری نمیشه کسی قانونی رو که پذیرفته، نقض کنه یا دور بزنه بعد بیاد توجیه کنه که خوب نگرشهامون رو عوض کنیم! میگن مدیریت دریایی است به عمق یک متر امیدوارم عمق دیدمون یک متر نباشه و توانایی این رو داشته باشیم که از میان درختان بتونیم جنگل رو هم ببینیم. آمین یا رب العالمین
مجدداً متذکر میشم اگر فکر میکنید قانونی نیاز به تغییر داره به راحتی میتونید با یکی از مدیران درمیون بگذارید تا تصمیمات لازم اتخاذ شود
Mahboob
The one
The one
The one
یه دنیا دستت درد نکنه یکی یه دونه من
این کارا رو می خواین بکنید بابا یه هشداری چیزی یهو میای سایت 2تا 2تا تاپیک تقدیمت میشه
خوب من گیلاسی بیش نیستم قلبم یه ذره است از خوشحالی وامیسته
فدات شم خواهلی مهلبونم اصلا قابل روی گلتو نداشت عزیز دلم
خبر نمیدیم که سولپلایس بشه دیگه
9: میسی گلو
وای خواهش
شاید شما با اینکارتان باعث ایجاد شادی در فرد مورد نظر بشید و خیلی ها هم بیان تبریک بگن و ... اما افرادی رو در نظر بگیر که سالگردشان گذشته یا میگذره و هیچ کس ازشون یادی نمیکنه!...
در مورد خرید کادو و صرفه جویی هم عرض کنم یک جمله معروف هست که میگه هدف، وسیله رو توجیه نمیکنه!
خداییش من یکی حوصله ی کل کل ندارم واسه همین چشم هر چی شما بگید
فقط یه چیزو دوست دارم بگم، خیلی از بچه ها از جمله شما به کاربرای دیگه تاپیک هدیه دادید. ایا اونموقع به فکر رعایت احساس کاربران دیگه بودید که هیچوقت هیچ تاپیکی بهشون هدیه نشده؟
یا یه چیز دیگه خیلی از ماها میایم اینجا فقط به خاطر روی گل دوستانمون! و میشینیم صد تا صفحه سیاه می کنیم و می گیم و میخندیم و تیکه می پرونیم بازم فقط با یه عده ی خاص !! آیا اینجا هم به فکر کسانی بوده ایم که توی سایت تازه وارد بودن و هیچوقت بهشون فرصت صمیمی شدن داده نشد؟
خود همین برادران خوبم مازیار و بهروز، مگه تا حالا جند بار ازشون تمجید شده که بقیه ی بچه ها بخوان دلخور بشن!!
به هر حال بازم میگم من فقط برای سرگرمی میام اینجا و آخرین خواستم این هست که کسی ازم دلخور بشه. برای همین فرمایش شما به دیده ی منت
KuRoSh
گیلی گیلی تولدت مبارک چقدر زود بزرگ شدی بهت نمی یاد ولی خوب رشد نکردی انقدر کوچولو موندی
آبجی هیفا شما هم دست مست درد نکنه که زحمت کشیدی برای کار قشنگت شما هم خوب رشد کردی بزنم به تخته
The one
Kishe Mehr
ما فقط یک تاپیک زدیم و یک تبریک خشک و خالی گفتیم دیگه این همه ضرب المثل و شعر و این چیزا نداشت که
بهرحال ما اگه مثلا یک مدت بعد یا قبل از مثلا تولد یا سالگرد عضویت تاپیکی تقدیم کنیم ایرادی نداره که؟
نمیدونم چرا با خوندن این قسمت یاد یه چیز افتادم.. عین مسئولان مملکت ما که کسی اگر بخواد کاری بکنه تا به دولت مالیات و عوارض و... نده کارش قانونی نمیشه!!! یه بنده خدایی ( که وکیل هم هست ) میگفت ماشینمو تو خیابون پارک کرده بودم پلیسی اومد گفت اینجا که پارک کردید بایستی کارت پارک بخرید! منم بهش گفتم جناب سروان یعنی اینجا وایسادن غیرقانونیه و اگه پول بدم اونوقت قانونی میشه؟!!
اره واقعا
به قول معروف کاش همه از خودشون شروع کنند!
یا یه چیز دیگه خیلی از ماها میایم اینجا فقط به خاطر روی گل دوستانمون! و میشینیم صد تا صفحه سیاه می کنیم و می گیم و میخندیم و تیکه می پرونیم بازم فقط با یه عده ی خاص !! آیا اینجا هم به فکر کسانی بوده ایم که توی سایت تازه وارد بودن و هیچوقت بهشون فرصت صمیمی شدن داده نشد؟
The one
تو
بابا دفعه ی پیشم گفتم که این یه اصطلاح فینگلیشه یعنی دوست ندارم کسی ازم دلخور بشه ذیس ایز مای لست ویش یعنی عمرا!!!
مجی و امین دوستان خوبم بازی هیچ بر هیچ به نفع من تموم شده دیگه ادامه ندید پلیز ثنک یووووووو
بچه مثبت
sib
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→