₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تقدیم به بلقیس نازنین و دکتر جکول عزیز
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تقدیم به بلقیس نازنین و دکتر جکول عزیز

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

تقدیم به بلقیس نازنین و دکتر جکول عزیز

1301 بازدید، 50 پست، نویسنده: The one

• بچه مثبت

نمایش یا پنهان متنمبارکه مبارکه
    296 296 296 296 296 296 296 296 296 296

ممنون هیفای بی همتا، آمما
    دوستان عزیز خواهش میکنم کمی بیشتر رعایت کنیم. وقتی تو قانون هست که تاپیک تولد توسط خود فرد باید گذاشته بشه حتما دلیلی داره که این قانون وضع شده. حالا اگه فکر میکنید این قانون ایراد داره میتونید با مدیران سایت در میون بذارید تا تصمیم جدیدی در این زمینه گرفته شود. شاید بگید که این تاپیک یا تاپیک های مشابه این، تاپیک تولد نیست اما هم من و هم شما میدونید که در واقع این همون دور زدن قانون هست. وقتی میبینم که یکی از مدیران بسیار فعال سایت به دلیل اجرای قانون مورد بازخواست دوستان قرار میگیره و این امر موجب ناراحتی این مدیر عزیز شده واقعاً خودم ناراحت میشم. هدف اصلی این سایت فراهم آوردن لحظاتی خوش برای همه دوستان است و چقدر خوب است که ایجاد این لحظات خوش با رعایت قانون همراه باشد. ببخشید زیاد حرف زدم. امیدوارم صحبت هام باعث ناراحتی هیفای عزیز و سایر دوستان نشده باشه. :46:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• دلشاد

مرسی آبجی هیفای یکتای مهربون خودم
    مبارک گیل گیلی عزیز و داش بهروز باشه
    نمایش یا پنهان متنمنم با نظرات داش امین موافقم :3:

• نخبه

بچه مثبت تکبیر :4:

• SaMaN TaJ

دستت درد نکنه یکتا جون :1:

مبارک باشه بهروز خان :3:

• The one

بچه مثبت,
    نه امین جان برای چی ناراحت بشم. من کلا میام اینجا که ناراحت نشم :4: و گرنه تو همون فضای حقیقی میتونم کمبود ناراحتیمو جبران کنم... :10:
    فرماش شما هم متین :24: منتها خب این تاپیکهای هدیه هم بخشش با اون تاپیک جشن و اینها فرق فوکوله، هم تیترش... از طرف دیگه بیشتر از خریدن کادو به صرفه هست اونجا بوف میدیم اینجا بوف می گیریم... :23:
    ولی خلاصه بازم چشم. دیگه از این بذل و بخششها نمی کنم. بچه ها یادتون باشه میخواستم به همتون آهنگ هدیه کنم، امین نذاشت... 804
    حالا خانمها آقایون سالن تعطیله! نوشیدنیهاتونم بردارید چون اماکن سایت ریخته رو سرمون... :23: بدید خودم جاتون میخورم... :23:

• The one

نقل قول: levrone
    دستت درد نکنه هیفا جان! شرمنده کردی عزیز!
    ایشالله تو دامادی پسرت جبران میکنم. خیلی ماهی

در ضمن بلقیس هم مراتب تشکرشو رسوند خدمتتون.
    از تمامی دوستان وهمراهان عزیز هم بابت تبریکشون تشکر میکنم

خواهش می کنم داداش بهروز گل قابلتونو نداشت :6: ... به گیلی هم سلام برسونید :46:

نقل قول: ماهی
    مرسی هیفای عزیز و مهربون

فدات :11:

نقل قول: دلشاد
    مرسی آبجی هیفای یکتای مهربون خودم
    مبارک گیل گیلی عزیز و داش بهروز باشه
     نمایش یا پنهان متن
    منم با نظرات داش امین موافقم

خواهش گلم :46: تو هم اماکن از اب دراومدی... :23:

نقل قول: SaMaN TaJ
    دستت درد نکنه یکتا جون

سرت درد نکنه سامی جون :4:

• gilas

:93: زبونم بند اومده :11:

یه دنیا دستت درد نکنه یکی یه دونه من :11: 1024
    این کارا رو می خواین بکنید بابا یه هشداری چیزی یهو میای سایت 2تا 2تا تاپیک تقدیمت میشه :9:
    خوب من گیلاسی بیش نیستم قلبم یه ذره است از خوشحالی وامیسته :11: :8:

آهان راستی :9:
    دکتر جکولم چه بزرگ شدی 2سالت شده مبالکه 824

• Kishe Mehr

مبارک باشه :11: ایشالله 3.000.0000.000 سالگیتونو جشن بگیرید :4:

نقل قول: The one
    البته این تاپیک یه جور خشکه یا رو میزی زیر میزی واسه ی گیلی هم هستش که دیگه تاپیک مجی عزیزمو نبنده :74:

:9: :4: 9: میسی گلو :9: :4: :9:

بچه مثبت,
    بابت توضیحات خیلی میسی میخواستم یه توضیح هم من بدم خدمتتون که دیگه دیدیم هیفای بیردانا دقیق ِ دقیق همون چیزی رو که من میخواستم گفت دیگه تکرار مکرات نمی کنم :9: فقط خواستم بگم اگه یه مقدار نگرش هامونو عوض کنیم مسئله ای پیش نمیاد :3:
    نمایش یا پنهان متنضمنا اون تاپیکی که من زده بودم رو اولا که میشد خود اون مدیری که بهش تقدیم کرده بودم اون رو ببنده و یا اینکه میشد با تغییر بخش اون تاپیک مثلا به عکسهای دیدنی و... از بستن صرف نظر کرد و اون تاپیک رو یک تاپیک بعنوان هدیه محسوب کرد... بهرحال از شما امین آقای گل متشکرم 311

نقل قول: The one
    منتها خب این تاپیکهای هدیه هم بخشش با اون تاپیک جشن و اینها فرق فوکوله، هم تیترش... از طرف دیگه بیشتر از خریدن کادو به صرفه هست

• mati

مبارکشون باشه :46:
    مرسی خاله :46:

• بچه مثبت

ممنونم هیفای بی همتا
    منتها خب این تاپیکهای هدیه هم بخشش با اون تاپیک جشن و اینها فرق فوکوله، هم تیترش... از طرف دیگه بیشتر از خریدن کادو به صرفه هست اونجا بوف میدیم اینجا بوف می گیریم... :23:
    بخش دوم حرف شما تایید کننده همون سخن بنده است که عرض کردم در واقع هدف همون دور زدن قانون است!!!
    شاید شما با اینکارتان باعث ایجاد شادی در فرد مورد نظر بشید و خیلی ها هم بیان تبریک بگن و ... اما افرادی رو در نظر بگیر که سالگردشان گذشته یا میگذره و هیچ کس ازشون یادی نمیکنه!...
    در مورد خرید کادو و صرفه جویی هم عرض کنم یک جمله معروف هست که میگه هدف، وسیله رو توجیه نمیکنه!

نقل قول: Kishe Mehr
    فقط خواستم بگم اگه یه مقدار نگرش هامونو عوض کنیم مسئله ای پیش نمیاد :3:
    :4: خیلی خوبه آدم نگرش های غلطش رو عوض کنه! منم موافقم. بسم ال..
    اما اینطوری نمیشه کسی قانونی رو که پذیرفته، نقض کنه یا دور بزنه بعد بیاد توجیه کنه که خوب نگرشهامون رو عوض کنیم! میگن مدیریت دریایی است به عمق یک متر امیدوارم عمق دیدمون یک متر نباشه و توانایی این رو داشته باشیم که از میان درختان بتونیم جنگل رو هم ببینیم. آمین یا رب العالمین :48:

نقل قول: Kishe Mehr
    ضمنا اون تاپیکی که من زده بودم رو اولا که میشد خود اون مدیری که بهش تقدیم کرده بودم اون رو ببنده و یا اینکه میشد با تغییر بخش اون تاپیک مثلا به عکسهای دیدنی و... از بستن صرف نظر کرد و اون تاپیک رو یک تاپیک بعنوان هدیه محسوب کرد... بهرحال از شما امین آقای گل متشکرم 311
    من قویاً از حرکت گیلاس حمایت میکنم چون مطابق قانونی عمل کرده که خودمون پذیرفتیم. منم از شما و همه دوستانی که به قوانین احترام میذارن سپاسگزارم:46:
    مجدداً متذکر میشم اگر فکر میکنید قانونی نیاز به تغییر داره به راحتی میتونید با یکی از مدیران درمیون بگذارید تا تصمیمات لازم اتخاذ شود :46:

• Mahboob

مبارک بلقیس جون و دکتر جکول 386

1079 1079 1079 1079 1079 1079 1079

• The one

نقل قول: gilas
    زبونم بند اومده

یه دنیا دستت درد نکنه یکی یه دونه من
    این کارا رو می خواین بکنید بابا یه هشداری چیزی یهو میای سایت 2تا 2تا تاپیک تقدیمت میشه
    خوب من گیلاسی بیش نیستم قلبم یه ذره است از خوشحالی وامیسته

فدات شم خواهلی مهلبونم اصلا قابل روی گلتو نداشت عزیز دلم 825 1016 825 1016
    خبر نمیدیم که سولپلایس بشه دیگه :4: :11:

نقل قول: Kishe Mehr

9: میسی گلو

وای خواهش 824 1015 824 1015 824

نقل قول: بچه مثبت
    بخش دوم حرف شما تایید کننده همون سخن بنده است که عرض کردم در واقع هدف همون دور زدن قانون است!!!
    شاید شما با اینکارتان باعث ایجاد شادی در فرد مورد نظر بشید و خیلی ها هم بیان تبریک بگن و ... اما افرادی رو در نظر بگیر که سالگردشان گذشته یا میگذره و هیچ کس ازشون یادی نمیکنه!...
    در مورد خرید کادو و صرفه جویی هم عرض کنم یک جمله معروف هست که میگه هدف، وسیله رو توجیه نمیکنه!

اووو امین جان هی ما میخوایم جو رو تلطیف کنیم هی شما جدی می گیری :56:

خداییش من یکی حوصله ی کل کل ندارم واسه همین چشم هر چی شما بگید 377

فقط یه چیزو دوست دارم بگم، خیلی از بچه ها از جمله شما به کاربرای دیگه تاپیک هدیه دادید. ایا اونموقع به فکر رعایت احساس کاربران دیگه بودید که هیچوقت هیچ تاپیکی بهشون هدیه نشده؟ 1242 :84:
    یا یه چیز دیگه خیلی از ماها میایم اینجا فقط به خاطر روی گل دوستانمون! و میشینیم صد تا صفحه سیاه می کنیم و می گیم و میخندیم و تیکه می پرونیم بازم فقط با یه عده ی خاص !! آیا اینجا هم به فکر کسانی بوده ایم که توی سایت تازه وارد بودن و هیچوقت بهشون فرصت صمیمی شدن داده نشد؟ 453

خود همین برادران خوبم مازیار و بهروز، مگه تا حالا جند بار ازشون تمجید شده که بقیه ی بچه ها بخوان دلخور بشن!! 443
    به هر حال بازم میگم من فقط برای سرگرمی میام اینجا و آخرین خواستم این هست که کسی ازم دلخور بشه. برای همین فرمایش شما به دیده ی منت

826 805 826 805 826 805 1007

• KuRoSh

می خواستم بگم که دکتر جکول تولدت مبارک ولی بهت نمی یاد 2 سالت باشه خوب رشد کردی
    گیلی گیلی تولدت مبارک چقدر زود بزرگ شدی بهت نمی یاد ولی خوب رشد نکردی انقدر کوچولو موندی

آبجی هیفا شما هم دست مست درد نکنه که زحمت کشیدی برای کار قشنگت شما هم خوب رشد کردی بزنم به تخته

• The one

نقل قول: Kurosh
    آبجی هیفا شما هم دست مست درد نکنه که زحمت کشیدی برای کار قشنگت شما هم خوب رشد کردی بزنم به تخته

247 247 247 247 280 merci 266

• Kishe Mehr

بچه مثبت,
    ما فقط یک تاپیک زدیم و یک تبریک خشک و خالی گفتیم دیگه این همه ضرب المثل و شعر و این چیزا نداشت که :41:
    بهرحال ما اگه مثلا یک مدت بعد یا قبل از مثلا تولد یا سالگرد عضویت تاپیکی تقدیم کنیم ایرادی نداره که؟ :7:

نمیدونم چرا با خوندن این قسمت یاد یه چیز افتادم.. عین مسئولان مملکت ما که کسی اگر بخواد کاری بکنه تا به دولت مالیات و عوارض و... نده کارش قانونی نمیشه!!! یه بنده خدایی ( که وکیل هم هست ) میگفت ماشینمو تو خیابون پارک کرده بودم پلیسی اومد گفت اینجا که پارک کردید بایستی کارت پارک بخرید! منم بهش گفتم جناب سروان یعنی اینجا وایسادن غیرقانونیه و اگه پول بدم اونوقت قانونی میشه؟!!

:4: خیلی خوبه آدم نگرش های غلطش رو عوض کنه! منم موافقم. بسم ال..

اره واقعا :4:
    به قول معروف کاش همه از خودشون شروع کنند! :48:

فقط یه چیزو دوست دارم بگم، خیلی از بچه ها از جمله شما به کاربرای دیگه تاپیک هدیه دادید. ایا اونموقع به فکر رعایت احساس کاربران دیگه بودید که هیچوقت هیچ تاپیکی بهشون هدیه نشده؟ 1242 :84:
    یا یه چیز دیگه خیلی از ماها میایم اینجا فقط به خاطر روی گل دوستانمون! و میشینیم صد تا صفحه سیاه می کنیم و می گیم و میخندیم و تیکه می پرونیم بازم فقط با یه عده ی خاص !! آیا اینجا هم به فکر کسانی بوده ایم که توی سایت تازه وارد بودن و هیچوقت بهشون فرصت صمیمی شدن داده نشد؟

:105:
    نقل قول: The one
    آخرین خواستم این هست که کسی ازم دلخور بشه.

452 دوست داری کدوم یک از کاربران از شما دلخور بشه؟ :65:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    دوست داری کدوم یک از کاربران از شما دلخور بشه؟

تو :23:

بابا دفعه ی پیشم گفتم که این یه اصطلاح فینگلیشه یعنی دوست ندارم کسی ازم دلخور بشه ذیس ایز مای لست ویش یعنی عمرا!!! :4:

مجی و امین دوستان خوبم بازی هیچ بر هیچ به نفع من تموم شده دیگه ادامه ندید پلیز ثنک یووووووو 1153

• بچه مثبت

بازی هیچ بر هیچ به نفع من تموم شده
    نخیر دو دو شدیم 858 این شاهد اول 849 اینم شاهد دوم 1204

427

• sib

چی؟گفتین خبریه؟ :4: چه خبره به منم بگین :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: