ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تقدیم به بلقیس نازنین و دکتر جکول عزیز
ژنرال
بنده قبلاً هم عرض کردم که: من مُرده ی این توضیحاتتم!
مختصر و مفید و روان!
The one
نه خیر اونها پنالتی بودن قبول نیست. شاهد اولیتم که خله دومی هم چل. حتی اگه داور و کمک داور باشن
روانت شاد محسن جان خیلی خوب بودی
سلامتی. بقیشم فوتباله به دردت نمیخوره سانازی. یه ورزش بی هنر که به مذاق هنرمندان خوش نیاید
gilas
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
mojde
ژنرال
EVANESCENCE
به دکتر جکول بلقیس جون تبریک میگم
مرسی خواهریییییییی
Kishe Mehr
نخیر اشتباهه
شصت شصت شدیم اینم مدرکش
نمایش یا پنهان متن
این مدررک اولشهاچو هاچو
نه مثل اینکه نیومدم
نمایش یا پنهان متن
باز تو هندونه فروختی آبجی؟محسن صائب
بهروز خان همشهری فهیم و خوب خودم و گیلاسی دختر با ادب و با کلاس سایت
و اما
اجازه بدید در مود بحث امین خان نظر خودم رو بدم
امین خان فرمودند به هر دلیلی طبق قانون این سایت، گذاشتن این نوع مطالب غیر مجاز هست ، امری که حتما مزایا و معایبی داشته که غیر مجاز شده و در پایان
عنوان کردند تا این قانون اصلاح نشده بهتره همه به قوانین گردن بنهیم
بنظرم من حرف ایشون کاملا منطقی و عقلایی هست
و من کاملا موافق ان هستم
.
از طرف دیگه هیفا خانم عنوان کردند
به هرصورت دوستانی که اینجا هستند احتیاج دارند به بهانه های مختلف محیطی شاد برای یکدیگر فراهم کنند و این امر میتونه تحت عنوان تولد ، تاریخ عضو یت، و موارد دیگه تحت عنوان یک تاپیک تقدیم شود
و معمولا اینوع تاپیک ها مملو از انرژی مثبت و شادی هستند که بسیار عالی و بایستی هدف اصلی این محیط باشد
.
نظر من
توی فرهنگ اسلامی خیلی تاکید بر امر، محبت و مهربانی و نیکی به دیگران و مخصوصا دوستان شده است
خیلی تاکید شده به مناسبت های مختلف هدیه ای بدهیم
در شادی انها شاد بشویم و در غم انها ناراحتی خودمون رو عنوان کنیم
انسانیت رو همین موارد شاید بظاهر کوچیک تشکیل میدهد
امری که امروزه متاسفانه تا مقدار زیادی کم شده
در این محیط میشه برای این امر مثبت داد، هدیه مجازی داد ، ولی مهمترین کارش همین تقدیم این مدل تاپیک هاست
من به این کار هیفا خانم و باقی دوستان به دیده احترام و قابل ستایش می نگرم و تا حدود زیادی اونو تایید میکنم
و خواستار اصلاح این قانون هستم
شرمنده پر حرفی کردم
The one
نمایش یا پنهان متن
این مدررک اولش اینم دومیش ...
حداقل هندونه های من سالمن باعث میشن ادم نرمش کنه و باقر جونو بیاره ... هندونه های تو که فقط ادمو چاق می کنه حاجی
خیلی ممنونم از توجهتون محسن جان. البته من با امین جان بصورت خصوصی صحبت کردم و کاملا متوجه فرمایشاتشون هستم ولی به نظرم خیلی زیباست که به تعالیم اسلامی در جای جای زندگی روزمرمون توجه دارید و اونها رو به صورت زیباتری می گنجونید سپاس برادر خوبم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→