دوستان! امروز با شنیدن سخنان ناب آقایان در زمینه بخل زنان به یاد این متن افتادم .متن زیر یکی از بی نظیرترین متنهایی که در رابطه با خشونت علیه زنان نوشته شده است... زخمی که نمی بینیم..... می دانید؟ خشونت همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست. خشونت، تحقیر، آزارو گاهی یک نگاه است. نگاه مردی به یقه ی پایین آمده ی لباس زنی وقتی که دولا شده و چایی تعارف می کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
نگاه برادری است به خواهرش وقتی در مهمانی بلند خندیده. نگاهی که ما نمی بیینیم. که نمی دانیم ادامه اش وقتی چشم های ما در مجلس نیستند چیست. ترسی است که ارام آرام در طول زمان بر جان زن نشسته
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت بی کلام، بی تماس بدنی، مردی است که در را که باز می کند زن ناگهان مضطرب می شود، غمگین می شود. نمی داند چرا. در حضور مرد انگار کلافه باشد. انگار خودش نباشد. انگار بترسد که خوب نیست. که کم است. که باید لاغرتر باشد چاق تر باشد زیباتر باشد خوشحال تر باشد سنگین تر باشد سکسی تر باشد خانه دارتر باشد عاقل تر باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت آن نقابی است که زن می زند به صورتش تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد. مرد می تواند زن را له کند بدون اینکه حتی لمس اش کند. بدون اینکه حتی بخواهد لهش کند. این ارث مردان است که از پدران پدرانشان بهشان رسیده
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت، آزار، تحقیر امتداد همان "مادر جن...ه ها، جن...ه ها، خواهر جن....ه ها، مادرش را فلان ها، عمه اش را بیسار"هایی است(باعرض پوزش) که به شوخی و جدی به هم و به دیگران می گوییم.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت، آزار، تحقیر همان "زن صفت، مثل زن گریه می کردی"هایی است که بچه هایمان از خیلی کودکی یاد می گیرند.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت، آزار، تحقیر، پله های بعدی نردبانی هستند که پله ی اولش با فلانی و بیساری معاشرت نکن چون... فلان لباس را نپوش چون...است. چون هایی که اسمشان می شود "عشق". عشق هایی که می شوند ابزار کنترل. که منتهی می شوند به زنانی بی اعتماد به نفس، بی قدرت، غمگین، تحقیر شده، ترسان، وابسته، تهدید به ترک شده و شاید کتک خورده که فکر می کنند همه ی زخم هایشان از عشق است. که مرد عاشق زخم می زند و زخم بالاخره خوب می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت زنی است که زیر نفس های آغشته به بوی الکل مردش تظاهر به لذت می کند و فکر می کند قاعده ی بازی همین است. خشونت توجیه آزار روحی، کلامی، جسمی، جنسی مردی است که مست است. مستی انگار عذر موجهی باشد برای ناموجه ترین رفتارها.
▧ تصویر در دسترس نیست
می دانید؟ کتک بدترین نوع خشونت علیه زنان نیست. کبودی و زخم و شکستگی خوب می شوند. قدرت و شادابی و باور به خویشی که از زن در طول ماهها و سالها گرفته می شود گاهی هیچ وقت، هیچ وقت، ترمیم نمی شود
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت دست سنگین پدری است که بر صورت دخترک 9 ساله اش بلند می شود اما هرگز فرود نمی آید.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت گردنکشی برادری است که نگاه پسرک معصوم همسایه را کور می کند و خواهر را ناامید می کند از عشق پاک و دیوار به دیوار همسایگی
▧ تصویر در دسترس نیست
. خشونت آروغ زدن های شوهر است به جای دستت درد نکند برای دستپخت عالی یک صبح تا ظهر حبس شدن در آَشپزخانه .
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت قانون نابرابر حق قیومیت پدربزرگی است که در فقدان پدر ، صاحب بلامنازع نوه ی دختری اش می شود بی اینکه حضور مادر در جایی دیده شده باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت حق ارثی است که پس از مرگ پدر به تو داده می شود نیم آن چیزی که برادرت می گیرد و تازه منت بر سرت می گذارند که نان آور خانه ات دیگری است .
▧ تصویر در دسترس نیست
مهم تر از همه خشونت خود ما زنانیم که تمامی اینها را می پذیریم بی هیچ اعتراضی و آن کسی را هم که در میانمان به اعتراض بلند می شود با القاب زن فلان و بهمان به سخره می گیریم . خشونت خود خودمانیم و از ماست که بر ماست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متنآهنگی از لارافابین ( Lara Fabian ) به نام Ici که ترجمه ش به فارسی یه کمی عجیب غریبه
Ici, Ici j'ai connu la nuit اینجا ، همین جا شب را شناختم J'ai reçu la pluie باران را درک کردم Comme une délivrance مثل یک آسودگی Parfois, touché le silence گاهی ، خاموشی لمس می شد Ici, ici, j'ai appris l'oubli اینجا فراموشی را یاد گرفته ام Ici, Ici, j'ai déjà aimé اینجا ، اینجا من دوست داشته شده ام Et même détesté حتی متنفر شده Au delà du bien ورای خوبی Aimé, au delà du mal و دوست داشتن ، ورای بدی ici, pouvoir tout recommencer اینجا ، توانستن همه دوباره شروع کردنها C'est comme si un ange soudain به مانند فرشته ای آنی Me retenait les mains که می گیره دستای مرا J'ai regagné enfin la lumière بلاخره، دوباره روشنایی را بدست آوردم Et la certitude d'être forte et debout و اطمینان قدرت داشتن و سرپا ایستادن Comme un instant de paix مثل یک لحظه آرامش A travers les éclairs از میان روشنایی ها Je suis du ciel, من از آسمانم Du ciel et de la terre از آسمان وزمین Mais ici, ici j'ai vu la colère اما اینجا ، اینجا خشم را دیدم Mes peines se défairent کیفرهایم خلاص می شود Mes envies de batailles میل من به جنگها Laissées aux chiens de paille رها کردن سگهای مو بور Ici, enfin tout ressemble à la vie اینجا ، همه چیز شباهت به زندگی داره C'est comme si un ange soudain مثل یک فرشته آنی است Me retenait les mains دستهایم را می گیرد J'ai regagné enfin la lumière سرانجام دوباره روشنایی را به دست آوردم Et la certitude d'être forte et debout و اطمینان قدرت داشتن وسر پا ایستادن Comme un instant de paix مثل یک لحظه آرامش A travers les éclairs از میان روشنایی ها Je suis du ciel, من از آسمانم Du ciel et de la terre از آسمان وزمین Ici, enfin s'envole ma vie اینجا سر انجام زندگی ام به پرواز در آمد S'éloigne la pluie دور شدن از باران C'était la nuit شب بود
نمایش یا پنهان متنچقدر متن زیبایی بود همش واقعیتهای تلخیه که دورو برمون وجود داره پر شده از نامردایی که اسم مرد گذاشتن رو خودشون و هر کاری هم که میکنن میگن ثواب داره .. ادمو یاد تروریستها میندازن که هر کاری میکنن و اخر هم توجیه میکنن که برای رضای خدا بوده(طبق معمول نفع خودشون توشه چقدر از قوانینمون ازار دهندس نمیخام در موردش بحث کنم چون میدونم کیا نفسشون از جای گرم بلند میشه و میان میرن بالای منبر و ......
ماهی, متن خيلي زيبايي بود ممنون ماهي جان ولي يه حرفي باهات دارم دوست دارم بهش توجه كني : نمایش یا پنهان متنتوي اين مدتي كه ديده به دنيا باز كرديم من فقط همين مسائل يادم مياد هر روز يه مسئله هر روز يه نظريه ولي آيا همه حرفهايي كه ميزنن و نظرهايي كه ميدن اجرايي ميشه؟باور كن نميشه باور كن هنوز كسايي هستن كه با عقل و منطق زندگي ميكنن باور كن هنوز مردايي هستن كه حاضر هستن براي خانوادشون براي همسرشون كه همه زندگيشونه بميرن پس نمي خواد اينطوري خودتو آزار بدي با اين سخنها چيزي از ارزش شما كم نميشه فكر كنم ديگه همه از محتويات برخي حرفها كه امروزه زده ميشه مطلع باشن پس جون داداش اينطوري ناراحت نباش
نقل قول: نخبه
نمیخام در موردش بحث کنم چون میدونم کیا نفسشون از جای گرم بلند میشه و میان میرن بالای منبر و ......
منظورت منم ديگه آره؟ باشه باشه اصلا من ديگه در مورد هيچي حرف نمي زنم نمي دونستم نفسم از جاي گرم بلند ميشه ممنون كه بهم فهموندي نمایش یا پنهان متن امروز خوب رو اعصابتما ولي خدايي خيلي حال ميده دو ريالي كج باشي امتحان كن
امروز خوب رو اعصابتما ولي خدايي خيلي حال ميده دو ريالي كج باشي امتحان كن
یکم رعایت اعصاب مصاب منو بکنین جدی میگم .. نباید استرس داشته باشم و عصبانی بشم... البته از نی نی هم خبری نیست یه وقت فکر بد نکنیدا ولی خب دکی گفته استرس برام خوب نیس حوصله هم ندارم واسه افکار بی ارزش یه عده خودمو ناراحت کنم .
اور كن هنوز مردايي هستن كه حاضر هستن براي خانوادشون براي همسرشون كه همه زندگيشونه بميرن
آرسام جان ! مردها رو خوب میشناسم.باید یک زن تنهای جوان باشی تا بتونی مردهای جامعه رو بشناسی...نمی خوام بحث کنم.... همه ادعای مردی می کنند و ...ولی با این وجود دوستشون دارم .
نقل قول: hadi04
پس جون داداش اينطوري ناراحت نباش
من برای زن بودنم ناراحت نیستم.از این متن خوشم اومد فکر کردم بقیه هم خوششون می آد...تا حالا طوری زندگی کردم که تمام دوستام و خانومهای فامیل گاهی اوقات آرزو می کنن شرایطشون مثل من باشه. توی اون تاپیک قرائتی هم فقط چیزی که ناراحتم کرد همون جمله بود...که اهانت آمیز بود
یکم رعایت اعصاب مصاب منو بکنین جدی میگم .. نباید استرس داشته باشم و عصبانی بشم... البته از نی نی هم خبری نیست یه وقت فکر بد نکنیدا ولی خب دکی گفته استرس برام خوب نیس حوصله هم ندارم واسه افکار بی ارزش یه عده خودمو ناراحت کنم .
حالا ديگه افكارم هم بي ارزش شد؟ شوخي ميكنم آخه اگر از ني ني خبري نيست پسش واسه چي نبايد استرس داشته باشي ها؟ نكنه قراره فردا مسابقه كيك بوكسينك جهاني شركت كني امشب تمرين آماده سازي و روان شناسي داري خوب اينم گوشم بگو ببينم كيه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
نقل قول: نخبه
نه به خدا به تنها کسی که فکر نکردم تو بودی بیا در گوشت بگم منظورم کیه
آخ جون نی نی ...نی نی دروغ نگو دیگهشیرین..استرس برای هیچ مرضی غیر از نی نی دار شدن بد نیست
نه به خدا چرا هست استرس برای همه چی بده والا من هر باری که رفتم دکتر گفتم فلان جام درد میکنه اولین چیزی که پرسیده گفته زیاد استرس داری و فکر میکنی؟منم که یکم احمقم همیشه به فکر دیگرون تا یکی غصه میخورم منم پا به پاش غصشو میخورم بس که خرم بلا نسبت
خشونت همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست. خشونت، تحقیر، آزارو گاهی یک نگاه است.
نقل قول: ماهی
اینجا ، اینجا من دوست داشته شده ام Et même détesté حتی متنفر شده
چقدر قشنگ بود .. چقدر قابل باور .. انگار 6 حس زنانه ی ادمو لمس می کرد..
نمایش یا پنهان متناتفاقا سر راهم به خونه به همسایه ی وکیلم برخورد کردم .. حرف ا زهمه جا شد .. و گفت قانون برای زن و مرد یکیه چرا ازش استفاده نمیکنی؟!! و چقدر خدا رو شکر کردم که اینجام ... به امید رهایی همه ی ستمدیدگان همجنس و غیر همجنس...
می دونم عزیزم..حالا من دلم می خواد استرست ممنوع باشه برا نی نی
نقل قول: sib
عالی بود عزیزم
نقل قول: The one
قانون برای زن و مرد یکیه
یکتا جان دیگه از نابرابری قانون گذشته اینجا.... فعلا دعوا سر اینه که نباید بخیل باشن خانوما برا شوهراشون زن دست و پا کنن. به زودی هم قراره کار کنیم خرج زنداریشونو هم بدیم.چون کلا زندگی سخت شده
یکتا جان دیگه از نابرابری قانون گذشته اینجا.... فعلا دعوا سر اینه که نباید بخیل باشن خانوما برا شوهراشون زن دست و پا کنن. به زودی هم قراره کار کنیم خرج زنداریشونو هم بدیم.چون کلا زندگی سخت شده
خدا ازشون نگذره خدا ازشون نگذره خداازشوننننننننن نگذرهههههههه.... بای ذنب قتلت؟ آخه به چه گناهی هتک حرمت می کننن؟ لعنت به هر چه خائن بی چشم وروئه!! مرگ بر نرینه های بی احساس ... اقا ولم کنید بذارید خودمو خالی کنمممم
ماهی
زخمی که نمی بینیم.....
می دانید؟ خشونت همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست. خشونت، تحقیر، آزارو گاهی یک نگاه است.
نگاه مردی به یقه ی پایین آمده ی لباس زنی وقتی که دولا شده و چایی تعارف می کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
نگاه برادری است به خواهرش وقتی در مهمانی بلند خندیده. نگاهی که ما نمی بیینیم. که نمی دانیم ادامه اش وقتی چشم های ما در مجلس نیستند چیست. ترسی است که ارام آرام در طول زمان بر جان زن نشسته
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت بی کلام، بی تماس بدنی، مردی است که در را که باز می کند زن ناگهان مضطرب می شود، غمگین می شود. نمی داند چرا. در حضور مرد انگار کلافه باشد. انگار خودش نباشد. انگار بترسد که خوب نیست. که کم است. که باید لاغرتر باشد چاق تر باشد زیباتر باشد خوشحال تر باشد سنگین تر باشد سکسی تر باشد خانه دارتر باشد عاقل تر باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت آن نقابی است که زن می زند به صورتش تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد. مرد می تواند زن را له کند بدون اینکه حتی لمس اش کند. بدون اینکه حتی بخواهد لهش کند. این ارث مردان است که از پدران پدرانشان بهشان رسیده
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت، آزار، تحقیر امتداد همان "مادر جن...ه ها، جن...ه ها، خواهر جن....ه ها، مادرش را فلان ها، عمه اش را بیسار"هایی است(باعرض پوزش) که به شوخی و جدی به هم و به دیگران می گوییم.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت، آزار، تحقیر همان "زن صفت، مثل زن گریه می کردی"هایی است که بچه هایمان از خیلی کودکی یاد می گیرند.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت، آزار، تحقیر، پله های بعدی نردبانی هستند که پله ی اولش با فلانی و بیساری معاشرت نکن چون... فلان لباس را نپوش چون...است. چون هایی که اسمشان می شود "عشق". عشق هایی که می شوند ابزار کنترل. که منتهی می شوند به زنانی بی اعتماد به نفس، بی قدرت، غمگین، تحقیر شده، ترسان، وابسته، تهدید به ترک شده و شاید کتک خورده که فکر می کنند همه ی زخم هایشان از عشق است. که مرد عاشق زخم می زند و زخم بالاخره خوب می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت زنی است که زیر نفس های آغشته به بوی الکل مردش تظاهر به لذت می کند و فکر می کند قاعده ی بازی همین است. خشونت توجیه آزار روحی، کلامی، جسمی، جنسی مردی است که مست است. مستی انگار عذر موجهی باشد برای ناموجه ترین رفتارها.
▧ تصویر در دسترس نیست
می دانید؟ کتک بدترین نوع خشونت علیه زنان نیست. کبودی و زخم و شکستگی خوب می شوند. قدرت و شادابی و باور به خویشی که از زن در طول ماهها و سالها گرفته می شود گاهی هیچ وقت، هیچ وقت، ترمیم نمی شود
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت دست سنگین پدری است که بر صورت دخترک 9 ساله اش بلند می شود اما هرگز فرود نمی آید.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت گردنکشی برادری است که نگاه پسرک معصوم همسایه را کور می کند و خواهر را ناامید می کند از عشق پاک و دیوار به دیوار همسایگی
▧ تصویر در دسترس نیست
. خشونت آروغ زدن های شوهر است به جای دستت درد نکند برای دستپخت عالی یک صبح تا ظهر حبس شدن در آَشپزخانه .
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت قانون نابرابر حق قیومیت پدربزرگی است که در فقدان پدر ، صاحب بلامنازع نوه ی دختری اش می شود بی اینکه حضور مادر در جایی دیده شده باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
خشونت حق ارثی است که پس از مرگ پدر به تو داده می شود نیم آن چیزی که برادرت می گیرد و تازه منت بر سرت می گذارند که نان آور خانه ات دیگری است .
▧ تصویر در دسترس نیست
مهم تر از همه خشونت خود ما زنانیم که تمامی اینها را می پذیریم بی هیچ اعتراضی و آن کسی را هم که در میانمان به اعتراض بلند می شود با القاب زن فلان و بهمان به سخره می گیریم . خشونت خود خودمانیم و از ماست که بر ماست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
آهنگی از لارافابین ( Lara Fabian ) به نام Ici که ترجمه ش به فارسی یه کمی عجیب غریبهIci, Ici j'ai connu la nuit
اینجا ، همین جا شب را شناختم
J'ai reçu la pluie
باران را درک کردم
Comme une délivrance
مثل یک آسودگی
Parfois, touché le silence
گاهی ، خاموشی لمس می شد
Ici, ici, j'ai appris l'oubli
اینجا فراموشی را یاد گرفته ام
Ici, Ici, j'ai déjà aimé
اینجا ، اینجا من دوست داشته شده ام
Et même détesté
حتی متنفر شده
Au delà du bien
ورای خوبی
Aimé, au delà du mal
و دوست داشتن ، ورای بدی
ici, pouvoir tout recommencer
اینجا ، توانستن همه دوباره شروع کردنها
C'est comme si un ange soudain
به مانند فرشته ای آنی
Me retenait les mains
که می گیره دستای مرا
J'ai regagné enfin la lumière
بلاخره، دوباره روشنایی را بدست آوردم
Et la certitude d'être forte et debout
و اطمینان قدرت داشتن و سرپا ایستادن
Comme un instant de paix
مثل یک لحظه آرامش
A travers les éclairs
از میان روشنایی ها
Je suis du ciel,
من از آسمانم
Du ciel et de la terre
از آسمان وزمین
Mais ici, ici j'ai vu la colère
اما اینجا ، اینجا خشم را دیدم
Mes peines se défairent
کیفرهایم خلاص می شود
Mes envies de batailles
میل من به جنگها
Laissées aux chiens de paille
رها کردن سگهای مو بور
Ici, enfin tout ressemble à la vie
اینجا ، همه چیز شباهت به زندگی داره
C'est comme si un ange soudain
مثل یک فرشته آنی است
Me retenait les mains
دستهایم را می گیرد
J'ai regagné enfin la lumière
سرانجام دوباره روشنایی را به دست آوردم
Et la certitude d'être forte et debout
و اطمینان قدرت داشتن وسر پا ایستادن
Comme un instant de paix
مثل یک لحظه آرامش
A travers les éclairs
از میان روشنایی ها
Je suis du ciel,
من از آسمانم
Du ciel et de la terre
از آسمان وزمین
Ici, enfin s'envole ma vie
اینجا سر انجام زندگی ام به پرواز در آمد
S'éloigne la pluie
دور شدن از باران
C'était la nuit
شب بود
mati
دلشاد
نخبه
نمایش یا پنهان متن
چقدر متن زیبایی بودهمش واقعیتهای تلخیه که دورو برمون وجود داره پر شده از نامردایی که اسم مرد گذاشتن رو خودشون و هر کاری هم که میکنن میگن ثواب داره .. ادمو یاد تروریستها میندازن که هر کاری میکنن و اخر هم توجیه میکنن که برای رضای خدا بوده(طبق معمول نفع خودشون توشه
چقدر از قوانینمون ازار دهندس نمیخام در موردش بحث کنم چون میدونم کیا نفسشون از جای گرم بلند میشه و میان میرن بالای منبر و ......
hadi04
متن خيلي زيبايي بود ممنون ماهي جان
ولي يه حرفي باهات دارم دوست دارم بهش توجه كني :
نمایش یا پنهان متن
توي اين مدتي كه ديده به دنيا باز كرديم من فقط همين مسائل يادم مياد هر روز يه مسئله هر روز يه نظريه ولي آيا همه حرفهايي كه ميزنن و نظرهايي كه ميدن اجرايي ميشه؟باور كن نميشه باور كن هنوز كسايي هستن كه با عقل و منطق زندگي ميكنن باور كن هنوز مردايي هستن كه حاضر هستن براي خانوادشون براي همسرشون كه همه زندگيشونه بميرن پس نمي خواد اينطوري خودتو آزار بدي با اين سخنها چيزي از ارزش شما كم نميشه فكر كنم ديگه همه از محتويات برخي حرفها كه امروزه زده ميشه مطلع باشن پس جون داداش اينطوري ناراحت نباشمنظورت منم ديگه آره؟
نمایش یا پنهان متن
نخبه
نه به خدا به تنها کسی که فکر نکردم تو بودی بیا در گوشت بگم منظورم کیه
نخبه
نمایش یا پنهان متن
هیکم رعایت اعصاب مصاب منو بکنین جدی میگم .. نباید استرس داشته باشم و عصبانی بشم... البته از نی نی هم خبری نیست یه وقت فکر بد نکنیدا ولی خب دکی گفته استرس برام خوب نیس حوصله هم ندارم واسه افکار بی ارزش یه عده خودمو ناراحت کنم .
Life Dream
نه حوصله زدن تاپيكشم ندارم، ولش
الهام
ماهی
آرسام جان ! مردها رو خوب میشناسم.باید یک زن تنهای جوان باشی تا بتونی مردهای جامعه رو بشناسی...نمی خوام بحث کنم....
همه ادعای مردی می کنند و ...ولی با این وجود دوستشون دارم .
من برای زن بودنم ناراحت نیستم.از این متن خوشم اومد فکر کردم بقیه هم خوششون می آد...تا حالا طوری زندگی کردم که تمام دوستام و خانومهای فامیل گاهی اوقات آرزو می کنن شرایطشون مثل من باشه.
توی اون تاپیک قرائتی هم فقط چیزی که ناراحتم کرد همون جمله بود...که اهانت آمیز بود
hadi04
نمایش یا پنهان متن
حالا ديگه افكارم هم بي ارزش شد؟
شوخي ميكنم آخه اگر از ني ني خبري نيست پسش واسه چي نبايد استرس داشته باشي ها؟
نكنه قراره فردا مسابقه كيك بوكسينك جهاني شركت كني امشب تمرين آماده سازي و روان شناسي داري
خوب اينم گوشم بگو ببينم كيه؟
ماهی
آخ جون نی نی ...نی نی
الحمدلله ربی..
نخبه
نمایش یا پنهان متن
کوفته
واسه اینکه کوچکترین استرس و عصبانیتی یه درد بدی تو یه قسمتی از بدنم ایجاد میکنه که خب تحملش برام سخته.. حالا اگه دوس دارین اذیتم بکنین اشکالی نداره
نه ولی فردا کلاس رقص دارم
نخبه
ه
به تو چه مگه تو فضول محلی؟
نخبه
نه به خدا چرا هست استرس برای همه چی بده والا من هر باری که رفتم دکتر گفتم فلان جام درد میکنه اولین چیزی که پرسیده گفته زیاد استرس داری و فکر میکنی؟منم که یکم احمقم همیشه به فکر دیگرون تا یکی غصه میخورم منم پا به پاش غصشو میخورم بس که خرم بلا نسبت
sib
The one
Et même détesté
حتی متنفر شده
چقدر قشنگ بود .. چقدر قابل باور .. انگار 6 حس زنانه ی ادمو لمس می کرد..
نمایش یا پنهان متن
اتفاقا سر راهم به خونه به همسایه ی وکیلم برخورد کردم .. حرف ا زهمه جا شد .. و گفت قانون برای زن و مرد یکیه چرا ازش استفاده نمیکنی؟!! و چقدر خدا رو شکر کردم که اینجام ... به امید رهایی همه ی ستمدیدگان همجنس و غیر همجنس...ماهی
می دونم عزیزم..حالا من دلم می خواد استرست ممنوع باشه برا نی نی
یکتا جان دیگه از نابرابری قانون گذشته اینجا....
فعلا دعوا سر اینه که نباید بخیل باشن خانوما برا شوهراشون زن دست و پا کنن.
The one
فعلا دعوا سر اینه که نباید بخیل باشن خانوما برا شوهراشون زن دست و پا کنن. به زودی هم قراره کار کنیم خرج زنداریشونو هم بدیم.چون کلا زندگی سخت شده
نخبه
خو منم دلم میخاد
این یه قسمت رو که خوندم داشتم لبخند میزدم نگو ارش داره منو نگاه میکنه.. میگه به چی میخندی؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→