₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » زخمهایم را ببین
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

زخمهایم را ببین

778 بازدید، 40 پست، نویسنده: ماهی

• The one

نقل قول: نخبه
    این یه قیمت رو که خوندم داشتم لبخند میزدم نگو ارش داره منو نگاه میکنه.. میگه به چی میخندی؟ گفتم به حرف هیفا

:83: قربونت برم چه کنیم دیگه از فوران خوشبختی جوگیر شدم.. :23: فکر کردم میگی رو حرفم قیمت گذاشتی :10: :11:

نمایش یا پنهان متنمشکل بزرگ ما جنس لطیف اینه که بعد از تجربه های بدمون ، دیگه نمیتونیم به هیچ نری اعتماد کنیم حتی اگه قدیس باشه .. خیلی وحشتناکه این قسمتش واقعا وحشتناکه .. خودم که فعلا فقط محارم مذکرم رو قبول دارم .. بقیه از نظرم همه متهمند تا بیگناهیشون ثابت بشه و این قسمتشششش فوق العاده دردناکههههههه :20: :23:

• KuRoSh

یعنی بازم باید نظر بدم :1:
    متن زیبایی بود ماهی گلی صورت قرمزی
    نمایش یا پنهان متنقبلا تو سایت گذاشته بودن ولی الان فسیل گشته :1:

من هم با آرسام گل موافق هستم :72:
    شما خودت رو ناراحت نکن :1:
    همیشه این مشکل بوده و هست و خواهد بود کم میشه ولی از بین نمی ره حتا در جوامعی که به اصطلاح خودشون فهمیده هستند این مسائل هست
    این ضعف همه هست
    من خودم هر موقع خواستم در مورد کسی قضاوت کنم سعی کردم که خودم رو برای یک بار که شده جای اون طرف که قرار هست در موردش قضاوت کنم بزارم و بعد قضاوت کنم این هم بگم که بعضی موقع هم این کار رو نمی کنم
    نمایش یا پنهان متن
    می خواستم پاکش کنم ولی شاید باشه بهتر باشه
    این رو نمی دونم قبلا گفتم یا نه تو سایت ولی بازم می گم تو این مدت که سرباز بودم و در شهر خرمشهر وقتی که با بچه های هم خدمتی داشتم بحث می کردم در مورد زن ها
    بعضی از دوستام زن ها رو به یک نوع نگاه می کنند و همه رو مثل هم می دونستند برای توجیح کثافت کاری های خودشون (وارد جزئیات نمی شم چون بهتره )تنها جوابی هم که من بهشون دادم این بود که هیچ موقع یک نفر رو همشکل بقیه نبین اگر زنی رانندگی بلد نیست دلیل نمی شه که همه شون این طور باشند چون تو یکی رو دیدی که رانندگی بلد نیست

• نخبه

نقل قول: The one
    فکر کردم میگی رو حرفم قیمت گذاشتی :10:

ببخشید منظورم قسمت بود حواسم به تلفن بود سریع نوشتم و ارسال کردم

• KuRoSh

شیرین خبریههههههههههههههه :1:

• The one

ببخشید منظورم قسمت بود حواسم به تلفن بود سریع نوشتم و ارسال کردم

خواهش میکنم میدونم فقط خواستم جو رو رفرش کنم :4:

• نخبه

نقل قول: Kurosh
    شیرین خبریههههههههههههههه :1:

اره خبریه :4: عروسی ننه بزرگمه:23:

• maryamlondon1

نقل قول: ماهی
    . خشونت آروغ زدن های شوهر است به جای دستت درد نکند برای دستپخت عالی یک صبح تا ظهر حبس شدن در آَشپزخانه .

خشونت آن نقابی است که زن می زند به صورتش تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد. مرد می تواند زن را له کند بدون اینکه حتی لمس اش کند. بدون اینکه حتی بخواهد لهش کند. این ارث مردان است که از پدران پدرانشان بهشان رسیده

تحقیررررررررررررررررررررررررررررر تا کی :2:

• ژنرال

اگر قرار باشه واسه هر حرفی آدم خودشو ناراحت کنه، همیشه باید باید ناراحت باشی! چون همیشه آدمهای جورواجور، حرفای مختلفی میزنن...

مهم اینه که آدم طبق اعتقادات و دیدگاه خودش زندگی کنه... البته اینم مطلق نیس... به طور نسبی..

در عمل مشخص میشه کدوم اندیشه و طرز تفکر، بهتره...

• پری سا

به نظر من تا کی فقط حرف بزنیم وقتشه که تغییر کنیم برای ما اگه اوضاع زیاد فرقی نکرد برای بچه های ما میتونه دنیای بهتری بشه
    اول از همه مادرها میتونن به پسرهاشون یاد بدن که هیچ فرقی بین دختر وپسر نیست و نسلی باشور و فهمیده را تربیت کنن و به دختراشون یاد بدن که جنس دوم نیستن و نباید بگذارن بهشون ظلم بشه ...
    من قکرمی کنم بهترین نقطه شروع همینه تغییر خودمون وتربیت صحیح بچه هامون

• The one

پری سا,
    کاملا درسته پریسا جان :11: منتها این درد دلهامون تو زنگ تفریح بین تربیت پسملهامون بود دیگه قربونت برم :4:

• پری سا

نقل قول: The one
    منتها این درد دلهامون تو زنگ تفریح بین تربیت پسملهامون بود دیگه قربونت برم :4:

هیفا جان قربونت من منظورم به کسی نبود همه شما عزیزان دردلاتون ونظراتون واسه من محترمه منم حرف دلمو زدم مادرهایی میبنم که واقعا متاسفم میشم حرفهایی که میزنن ناراحتم میکنه
    هیفا جان منظور من تربیت یک نسل بهتر با طرز فکر متفاوت است

• The one

نقل قول: پری سا
    هیفا جان قربونت من منظورم به کسی نبود همه شما عزیزان دردلاتون ونظراتون واسه من محترمه منم حرف دلمو زدم مادرهایی میبنم که واقعا متاسفم میشم حرفهایی که میزنن ناراحتم میکنه
    هیفا جان منظور من تربیت یک نسل بهتر با طرز فکر متفاوت است

میدونم فدات شم.. منم شوخی کردم

• هاچو هاچو

خیلی متاسف شدم از دیدن این تاپیک :2: خدا کنه من جزو اینجور مردا نباشم :2:

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی متاسف شدم از دیدن این تاپیک خدا کنه من جزو اینجور مردا نباشم

چاپلوس اونوقت به من میگه هندونه فروش :4:

• Holtek

زخمهایم را ببین

ماهی گُل گُلی جان ، تاپیک فوق العاده ای بود :46:

• gilas

دیگه از گفتن خسته شدم :21:

نمایش یا پنهان متنراستی اجاااااااااااااااااااااازه 1078

کپی - پیست :9:

• ماهی

نقل قول: Kurosh

حالا شما فکراتو کردی؟ :4:
    آخه قرا بود فکر کنی ببینی می تونی به خانوم محترمت اجازه بدی حقوقشو بزاره برا مخارج همسر دوم شما؟ :23:
    نقل قول: maryamlondon1
    تحقیررررررررررررررررررررررررررررر تا کی

مریم جون دوستان متوجه لپ مطلب نشدند.من نه از زن بودنم ناراحتم نه خدای نکرده با جنس مخالف مشکلی دارم.خیلی هم دوستشون دارم :4:
    معلومه که بدون جنس مخالف نمیشه زندگی کرد.ولی نگاه جامعه به زن و مخصوصا زنهایی که به هر دلیل بیوه هستن نگاه خوبی نیست.
    استفاده از الفاظ : اینجور زنا....زنِ....هزار تا لحن نامناسب که خیلی وقتا از طرف جنس زن ناشی میشه خیلی آزار دهنده است.
    راستش دیروز اون فتوای قرائتی منو یاد خیلی چیزها انداخت که باعث شد این تاپیکو بزنم.شده تا حالا دستت بخوره به یه جایی کبود شه؟ تا وقتی دستی به این کبودی نخوره دردت نمی آد ولی وقتی یکی فشارش می ده دردت می آد.این درد هم از اون درداست.
    نقل قول: پری سا
    به نظر من تا کی فقط حرف بزنیم وقتشه که تغییر کنیم

حرف تو درسته پریسا جان.کاری که من خودم می کنم و خیلی وقتا به پسرم سخت می گیرم تا حالیش کنم فرق زن و مرد رو که حالا جای گفتنش نیست.اما زن در طول کل تاریخ بشریت مورد ستم واقع شده و این داستان تمومی هم نداره.این اشعار و متنهای زیبا فقط م یتونه ترمزهایی باشه برای اینکه شتاب این ستم کم شه...
    The one,
    حالا این وسط نمکهای تو رو چیکارش کنم؟ :23: :11:
    نقل قول: Dr.GSM
    ماهی گُل گُلی جان ، تاپیک فوق العاده ای بود

مرسی...می دونم که شما متوجه منظورم شدی :1:
    نقل قول: gilas
    دیگه از گفتن خسته شدم

387

• baron jon

خيلي خوب بود
    مرسي ماهي جان :46:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    چاپلوس اونوقت به من میگه هندونه فروش :4:

الان اینجا باید ناراحت باشیم مثلا :2:
    نمایش یا پنهان متنبذار تو یک تاپیک دیگه میخنیدم :4:

:2:

• KuRoSh

عروسی ننه بزرگمه

خوب به سلامتی به پای هم پیر تر بشن :4:
    خوب مجلس رو گرم کنی یادت نره :83:
    حالا شما فکراتو کردی؟

جواب دادم که :1:
    آخه قرا بود فکر کنی ببینی می تونی به خانوم محترمت اجازه بدی حقوقشو بزاره برا مخارج همسر دوم شما؟

منقول به تاپیک قرائتی :4:
    نگاه جامعه به زن و مخصوصا زنهایی که به هر دلیل بیوه هستن نگاه خوبی نیست

صد در صد موافق هستم متاسفانه :2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: