به علت زيباى و مفهومهايى كه به دنبالش بود اين 3 اواتار رو در هم ادغام كردم تا به عنوان اواتارم استفاده كنم نمایش یا پنهان متنچيه؟!! هاااان ...حتى ريس جمهورمون هم وزارتخونهاشو با هم ادغام ميكنه من هم از ايشان ياد گرفتم
▧ تصویر در دسترس نیست
از تمام عزيزانى كه در اين مسابقه شركت كردنند متشكرم به پاس زحمات شما عزيزان به هر كدام يك مثبت و يك بوفى برنز اهدا خواهد شد
sib ماهى gilas (مثبت + بوفى برنز + هديه به رسم ياد بود ,ناقابل)
عموووووووووووی مهربونم265: آخ جون منم برنده شدم مرسی عمو جونم..مرسی از بابت مثبت و برنز مرسی عمو جونم.265: اگر هر کدوم از آواتارا رو بیشتر دوست دارید و بخواین همینطوری جداگانه استفاده کنید و مال منو حذف کنید عمو ! من ناراحت نمی شما...
نمایش یا پنهان متنراستی این هدیه به رسم یادبود جریانش چیه؟
عمو نوشتن :مثبت + بوفى برنز + هديه به رسم ياد بود پس اون به اضافه چیه اون وسط؟ این یعنی یه چیز دیگه هم هست شوخی می کنم عمو! ممنون بابت مثبت و بوف برنز نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن
آخ جون...جونمی جون جونمی... مرسی عمو ..راضی به زحمت نیستیم عمو ....به جون خودم راس می گم به خاطر این تاپیک کلی عکسای باحال و یه سایت خیلی خوب پیدا کردم که خیلی به دردم خورد.منم از شما به خاطر این خلاقیت و مسابقه تون ممنونم عمویی
اا میگم اواتار کاکو محمود پهن شده نگو به خاطر مسابقست مبارک برندگان و همه ی دوستان گل شرکت کننده باشه.. کاکو محمودم واقعا با حوصله و جدیت اواتارها رو بررسی می کرد که جای تحسین داره باید معلمی استادی چیزی میشدی کاکو محمود
ولی میگم حالا که قرار بود 3 تا اواتارو با هم ادغام کنید خب از اول مال همه رو به هم می چسبوندید که به هرکس حداقل یه سانتی متر مربع برسه
mz56mz
به علت زيباى و مفهومهايى كه به دنبالش بود اين 3 اواتار رو در هم ادغام كردم تا به عنوان اواتارم استفاده كنم
نمایش یا پنهان متن
چيه؟!! هاااان ...حتى ريس جمهورمون هم وزارتخونهاشو با هم ادغام ميكنه من هم از ايشان ياد گرفتماز تمام عزيزانى كه در اين مسابقه شركت كردنند متشكرم به پاس زحمات شما عزيزان به هر كدام يك مثبت و يك بوفى برنز اهدا خواهد شد
حورا,
Life Dream,
دلشاد,
gilas,
maryamlondon1,
Mahboob,
ژنرال,
نخبه,
ماهی,
Dr.GSM,
sib,
mojde,
boof divoone,
بهونه,
هاچو هاچو,
پری سا,
carlos,
بچه مثبت,
چکاوک,
METALLICA,
aliiiiiii,
نخبه
ماهی
عموووووووووووی مهربونم265:
آخ جون منم برنده شدم
مرسی عمو جونم..مرسی
از بابت مثبت و برنز مرسی عمو جونم.265:
اگر هر کدوم از آواتارا رو بیشتر دوست دارید و بخواین همینطوری جداگانه استفاده کنید و مال منو حذف کنید عمو ! من ناراحت نمی شما...
نمایش یا پنهان متن
راستی این هدیه به رسم یادبود جریانش چیه؟نخبه
خب بوفی برنز به رسم یاد بوده دیگه
sib
عمو گل گلی مهربون مرسیییییییییییی
ماهی
عمو نوشتن :مثبت + بوفى برنز + هديه به رسم ياد بود
پس اون به اضافه چیه اون وسط؟
این یعنی یه چیز دیگه هم هست
شوخی می کنم عمو! ممنون بابت مثبت و بوف برنز
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
mz56mz
به زودى فرستاده خواهد شد يه هديه حقيقى ناقابل
عمو جان هديه ياد بود با بوفى برنز فرق ميكنه اون بوفيها براى همه و هديه ناقابل فقط براى 3 نفر اخر كه به زودى برايشون ميفرستم
خواهش ميكنم عمو جان
ژنرال
ماهی
آخ جون...جونمی جون جونمی...
مرسی عمو ..راضی به زحمت نیستیم عمو ....به جون خودم راس می گم
به خاطر این تاپیک کلی عکسای باحال و یه سایت خیلی خوب پیدا کردم که خیلی به دردم خورد.منم از شما به خاطر این خلاقیت و مسابقه تون ممنونم عمویی
maryamlondon1
mz56mz
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن
ماهی
اتفاقا خیلی خوشگله عمو...
عصرا که از سر کار می رمم می تونم بپرم توش یه آبتنی حسابی بکنم
sib
نخیرم.دقت نکردی
(مثبت + بوفى برنز + هديه به رسم ياد بود ,ناقابل
mz56mz
استفاده شده كه ابجى
maryamlondon1
من دیشب دیدم ازش استفاده کردی ولی امروز همون قبلی را میبینم
بهونه
ولی عمو من هنوز اون دست میبینم
The one
ولی میگم حالا که قرار بود 3 تا اواتارو با هم ادغام کنید خب از اول مال همه رو به هم می چسبوندید که به هرکس حداقل یه سانتی متر مربع برسه
gilas
وای عمو شلمنده من اینو الان دیدم
مبارک باشه آواتار جدید
خوشحالم که تونستم عکسی رو مورد نظرتون بود رو براتون بزارم
sib
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→