دوستان مسابقه تمام شد از استقبال و محبت شما عزيزان كمال تشكر رو دارم ماشاءالله اواتارهاى پيشنهادى اينقدر زياد و خوب بودند كه انتخاب رو خيلى خيلى مشكل و سخت كرد از كل اواتارهاى كه شما عزيزان پيشنهاد كردين 24 اواتار رو كه نمره بالاى 16 داشتند , كانديد بردنده شدن كردم
میشه یه نظر بدم؟ببخشید دخالت میکنم عمو جوووون ولی به نظر من واسه انتخاب نهایی باید عکسا رو در اندازه آواتار بازبینی کنین.چون بعضی از این عکسا که انتخاب شدن تو اندازه کوچیک هم جذابیتشونو از دست میدن و هم دیگه معلوم نیست دقیقا چی هستن بازم شرمنده که دخالت کردم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
کوچکشون کردم! البته ارتفاع بعضی از عکسها کمی زیاده!
من مخالفم با اینکه کوچکشون کردین هنوزم زیبا هستن و البته معنی و مفهومی که تو هر عکس هست با کوچکتر و بزرگتر شدن عوض نمیشه .. و این دلیل زیبایی بیشتر عکسهاست دست همگی درد نکنه عکسها فوق العاده بود ممنون عمو برای مسابقه جالبی که گذاشتین
باز هم از تمام شما عزيزان متشكرم بيشنهاد ساناز عزيز كاملا بجا بود هر جند كه به قول شيرين عزيز مفهوم عكسها با تغيير سايز تغيير نخواهد كرد ولى براى زيباتر و جالب شدن با ساناز خانم موافقم و همجنين از امين خان بابت سايز عكسها متشكرم
و اما از 24 اواتار زيبا و شايسته مرحله اول متاسفانه 15 از انها حذف و 9 اواتار به مرحله بعد صعود كردند
mz56mz
ماهی
▧ تصویر در دسترس نیست
عالى 16
▧ تصویر در دسترس نیست
خوب 14
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 7
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 5
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 6
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 5
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 7
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 9
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 9
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 7
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 8
▧ تصویر در دسترس نیست
خوب 10
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 8
حورا
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 8
▧ تصویر در دسترس نیست
عالى 17
▧ تصویر در دسترس نیست
خوب 10
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 7
▧ تصویر در دسترس نیست
بد 8
mz56mz
عكسها و اواتارهاى پيشنهادى و ارسال شده فوق العاده بود انتخاب خيلى سخته
نتيجه فعلى5
62 اواتار پيشنهادى
3 تا عالى با نمره 16-20
14 تا خوب با نمره 10-15
45 تا بد با نمره 0-9
METALLICA
خوب 12
METALLICA
مطمئن باشید اگه شرکت میکردم جایزه رو میبردم
عموو جان جایزه رو بده به عیال ما ، به اون نمیدی لا اقل به منم نده که دعوامون میشه اونوقت شبو باید توو کوچه بخوابم
mz56mz
ماشاءالله اواتارهاى پيشنهادى اينقدر زياد و خوب بودند كه انتخاب رو خيلى خيلى مشكل و سخت كرد از كل اواتارهاى كه شما عزيزان پيشنهاد كردين 24 اواتار رو كه نمره بالاى 16 داشتند , كانديد بردنده شدن كردم
ماهی
حالا بقیه مسابقه چطوریه؟ خودتون انتخاب می کنید؟
حورا
برنده کی اعلام میشه ؟؟؟ ای عموی پر آاااوازه
ژنرال
انصافاً بعضی از عکسها عالی بود
sib
The one
به اضافه ی یک نکته ی مهم که اگه کسی برنده نشد ناراحت نشه منم نشدم
METALLICA
بهونه
sib
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
من مخالفم
با اینکه کوچکشون کردین هنوزم زیبا هستن و البته معنی و مفهومی که تو هر عکس هست با کوچکتر و بزرگتر شدن عوض نمیشه
دست همگی درد نکنه عکسها فوق العاده بود
ممنون عمو برای مسابقه جالبی که گذاشتین
mz56mz
نمایش یا پنهان متن
مرحله بعدى كيا حذف ميشندژنرال
من که خیالم راحته تو هیچ مرحله ای حذف نمیشم
نخبه
توسط کی ؟ خود شما؟ برنده رو حدس میزنم کی باشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→