مرسی داداش مازیار من هم به نوبه خودم چهلمین روز درگذشت برادر عزیزمان را به مامان مریم عزیز تسلیت عرض میکنم امیدوارم خداوند به مامان مریم و خانواده محترمشان صبر بده
مریم حبیبتی نمیدونم چی بگم که داغ دلت کمتر بشه هیچ کلمه ای تو دنیا نمیتونه آرومت کنه میدونم فقط یاد خدا این قدرت رو داره عزیز دلم ... الهی بمیرم برای دل غمگینت خواهری اختی الحنونه
روح نازنینش شاد امیدوارم خدا به شما و خونوادش صبر یده
داداش مازی گل دست گل و دل مهربونت درد نکنه خیلی آقایی عزیز
از دوستان عزيزم ممنونم كه كامنت گذاشتند، منم بازم به نوبه خودم به مامان مريم عزيز تسليت ميگم، اميدوارم كه خدا روح برادر عزيزتونو به بشهت برين شاد كنه و به بازماندگان صبر عنايت كنه، ما رو هم در غم خودت شريك بدون مامان مريم گل
فكر كنم چند روزي از چهلم گذشته باشه، با وجود اين ما رو هم در غم خودتون شريك بدونيد مامان مريم عزيز
نقل قول: gilas
مریم گلم بازم تسلیت میگم عزیزم غم آخرت باشه
نقل قول: دلشاد
من هم به نوبه خودم چهلمین روز درگذشت برادر عزیزمان را به مامان مریم عزیز تسلیت عرض میکنم امیدوارم خداوند به مامان مریم و خانواده محترمشان صبر بده
نقل قول: Gabriel
روح همه درگذشتگان شاد... یادشون گرامی...
نقل قول: The one
نقل قول: چکاوک
الهی بمیرم واسه مریم جونم و آرامش عزیزم امیدوارم روح عزیزان شاد باشه
نقل قول: boof divoone
مامان مریم منم تبریک و تسلیت میگم شرمنده عزیزم چند وقته گرفتار کار هستم سایت نودم و از این اتفاق بی خبر بودم
نقل قول: boof divoone
مامان مریم منم تبریک و تسلیت میگم شرمنده عزیزم چند وقته گرفتار کار هستم سایت نودم و از این اتفاق بی خبر بودم
نقل قول: Life Dream
ز دوستان عزيزم ممنونم كه كامنت گذاشتند، منم بازم به نوبه خودم به مامان مريم عزيز تسليت ميگم، اميدوارم كه خدا روح برادر عزيزتونو به بشهت برين شاد كنه و به بازماندگان صبر عنايت كنه، ما رو هم در غم خودت شريك بدون مامان مريم گ
نقل قول: mz56mz
ابجى مريم عزيز روح برادر عزيزتون شاد و يادش گرامى
نقل قول: baron jon
من نمي دونستم مريم خانمي تسليت مي گم بهتون ، خدا به شما و خونواده محترم صبر بده
نقل قول: ماهی
مریم جون ایشالله روحشون شا د باشه عزیزم
دوستان من خواستم به تک تک شما عزیزان جواب محبتهاتون بدم ولی شرمنده اشکام مانع دید صفحه شدن وحالم خوب نیست مازیار جان ممنون عزیزم چهار شنبه چهلش میشه .به خاطر همین این چند روز حالم خیلی خرابه وبا قرصهای ارام بخش سر پا هستم .. از همدردی همگی شما دوستان عزیز متشکرم.امیدوارم در شادیهاتون جبران کنم...دوستون دارم یک دنیا
دوستان من خواستم به تک تک شما عزیزان جواب محبتهاتون بدم ولی شرمنده اشکام مانع دید صفحه شدن وحالم خوب نیست مازیار جان ممنون عزیزم چهار شنبه چهلش میشه .به خاطر همین این چند روز حالم خیلی خرابه وبا قرصهای ارام بخش سر پا هستم .. از همدردی همگی شما دوستان عزیز متشکرم.امیدوارم در شادیهاتون جبران کنم...دوستون دارم یک دنیا
آخی
الهی فدات شم .. نمیدونم چی بگم فقط خیلی مواظب خودت باش گلم ...
قابلي نداشت مامان مريمي، وظيفه بود، اميدوارم كه هر چه زودتر حالتون خوب بشه و خدا بهتون صبر بده
راستي يادم رفت آبجي آرامش عزيز هم برادرشونو به تازگي از دست دادن، خواستم براي ايشون هم تاپيك بزنم ولي ديدم ممكنه دوباره خاطرات گذشته براش زنده بشه و ناراحت بشه! پس در همين جا به آبجي گلم بازم تسليت ميگم و اميدوارم كه خدا بهش صبر بده و هميشه و در هر لحظه از زندگي كنارش باشه، آبجي گلم ما رو هم در غم خودتون شريك بدونيد
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
فكر كنم چند روزي از چهلم گذشته باشه، با وجود اين ما رو هم در غم خودتون شريك بدونيد مامان مريم عزيزgilas
مریم گلم بازم تسلیت میگم عزیزم غم آخرت باشه
دلشاد
من هم به نوبه خودم چهلمین روز درگذشت برادر عزیزمان را به مامان مریم عزیز تسلیت عرض میکنم امیدوارم خداوند به مامان مریم و خانواده محترمشان صبر بده
ژنرال
روح همه درگذشتگان شاد... یادشون گرامی...
The one
وایییی خدایا چه غم انگیزه
مریم حبیبتی نمیدونم چی بگم که داغ دلت کمتر بشه هیچ کلمه ای تو دنیا نمیتونه آرومت کنه میدونم فقط یاد خدا این قدرت رو داره عزیز دلم
داداش مازی گل دست گل و دل مهربونت درد نکنه خیلی آقایی عزیز
▧ تصویر در دسترس نیست
چکاوک
ممنون داداشی مازی خوش قلب
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
boof divoone
شرمنده عزیزم چند وقته گرفتار کار هستم سایت نودم و از این اتفاق بی خبر بودم
مازیار جان از شماهم تشکر میکنم عزیزم
Life Dream
gilas
باز لینک عکس از پرشین بلاگ برداشتی ما هیچی نبینیم
Life Dream
براي من كه نشون ميداد!
gilas
چون از تو کَش سیستم خودت میخوند
دستت ندرده
mz56mz
ابجى مريم عزيز
baron jon
تسليت مي گم بهتون ، خدا به شما و خونواده محترم صبر بده
Life Dreamمرسي
ماهی
maryamlondon1
تسليت مي گم بهتون ، خدا به شما و خونواده محترم صبر بده
The one
آخی
الهی فدات شم .. نمیدونم چی بگم فقط خیلی مواظب خودت باش گلم ...
Life Dream
قابلي نداشت مامان مريمي، وظيفه بود، اميدوارم كه هر چه زودتر حالتون خوب بشه و خدا بهتون صبر بده
hadi04
اميدوارم خداوند روحش رو شاد كنه و با صالحان همنشين كنه
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
آفرین مازیار مهربونLife Dream
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→