₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » :: ترانه خاطره ها تقديم به مامان مريم به مناسبت شهادت برادرشون ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » :: ترانه خاطره ها تقديم به مامان مريم به مناسبت شهادت برادرشون ::
1 2

بدون عکس

:: ترانه خاطره ها تقديم به مامان مريم به مناسبت شهادت برادرشون ::

55 بازدید، 31 پست، نویسنده: Life Dream

• The one

نقل قول: Life Dream
    راستي يادم رفت آبجي آرامش عزيز هم برادرشونو به تازگي از دست دادن، خواستم براي ايشون هم تاپيك بزنم ولي ديدم ممكنه دوباره خاطرات گذشته براش زنده بشه و ناراحت بشه! پس در همين جا به آبجي گلم بازم تسليت ميگم و اميدوارم كه خدا بهش صبر بده و هميشه و در هر لحظه از زندگي كنارش باشه، آبجي گلم ما رو هم در غم خودتون شريك بدونيد

منم به خواهر گلم آرامش دوباره تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده خواهران گلم 1163 :6: 1163

نمایش یا پنهان متنمازی جون این تاپیکی که زدی ادم بی مصیبت رو هم میترکونه از غم :56: من هر وقت میام اینجا گریم میگیره :20: ولی دست گلت درد نکنه مهربون 282

• Life Dream

نقل قول: The one
    مازی جون این تاپیکی که زدی ادم بی مصیبت رو هم میترکونه از غم من هر وقت میام اینجا گریم میگیره ولی دست گلت درد نکنه مهربون

راستشو بخوايي براي همين بود كه جرئت نكردم يه تاپيك ديگه در همين زمينه بزنم!!! ميدونم كه ناراحت كننده هست، ولي زندگي هميشه شاد نيست و بعضي وقتا ناراحتي هم درش هست، خوب آدما كه نبايد فقط براي شاديها حاضر و اماده باشن توو غم ها هم بايد باشن و شريك غم هم بشن، همونطور كه در شادي ها خودشونو زوركي هم كه شده شريك ميكنن! به هر حال اميد وارم كه ديگه هيچ وقت لازم نباشه براي كسي تاپيك غم انگيز بزنيم و هميشه هر چي باشه فقط شاديو خوشي بچه ها باشه :1:

• The one

نمایش یا پنهان متن
    همونطور كه در شادي ها خودشونو زوركي هم كه شده شريك ميكنن!

:56:

اميد وارم كه ديگه هيچ وقت لازم نباشه براي كسي تاپيك غم انگيز بزنيم و هميشه هر چي باشه فقط شاديو خوشي بچه ها باشه

ان شالله مازی گلی :48: :46: :48:

• بچه مثبت

روح همه رفتگان این جمع شاد و یادشان گرامی :46:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

منم بهتون تسلیت میگم مامی گلی :79: ما رو در غم خودتون شریک بدونید مامی عزیز. ایشالله غم اخرتون باشه :48:

نمایش یا پنهان متناتفاقا همون روزهایی که توی عراق بمباران شد به ذهن خودم رسید این افرادی که شهید شدند ممکنه از اقوام و دوستان هیفا یا مامان مریم باشه :2: بهرحال بهتون تسلیت میگم و ایشالله که دیگه از این خبرها در هیچ کشوری نشنویم :48:

دست گلت مرسی مازی جان 1189

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    اتفاقا همون روزهایی که توی عراق بمباران شد به ذهن خودم رسید این افرادی که شهید شدند ممکنه از اقوام و دوستان هیفا یا مامان مریم باشه

آخی مرسی گلو به خدا هر وقت یه چیز ی اونجا میشه دلم هزار راه میره خیلی بده :79: لعنت به باعث و بانی کشتار مردم بیگناه :48:

نمایش یا پنهان متنولی خودمونیم دفعه ی دیگه زبونتو گاز بگیر خب گلو :10:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    آخی مرسی گلو به خدا هر وقت یه چیز ی اونجا میشه دلم هزار راه میره خیلی بده :79: لعنت به باعث و بانی کشتار مردم بیگناه :48:

اره واقعا :17:
    نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: The one
    ولی خودمونیم دفعه ی دیگه زبونتو گاز بگیر خب گلو :10:

این که سر جاش :10:

• The one

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Kishe Mehr
    این که سر جاش

نه دارم نشونت میدم که بدونی کجا رو گاز بگیری یه وقت خیاری چیزی گاز نزنی به جاش :56: حیف که اینجا مجلس عزاست و گرنه میگفتم بیا دم در مسجد :24:

• KuRoSh

:2: مثل همیشه دیر دیر دیر دیر :101:
    مامی مریم غم آخرتون باشه براتون از خداوند متعال صبر پیشه می کنم :48:
    یادشون گرامی باد وروحشان شاد :46:

• الهام

مريم خانم غم آخرتون باشه. توي اين مدتي كه سايت نبودم نميدونستم چه اتفاقاتي افتاده.قصور بنده رو ناديد بگيريد :46:

• SaMaN TaJ

روحشون شاد......خداوند بیامرزتشون :2:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: