راستي يادم رفت آبجي آرامش عزيز هم برادرشونو به تازگي از دست دادن، خواستم براي ايشون هم تاپيك بزنم ولي ديدم ممكنه دوباره خاطرات گذشته براش زنده بشه و ناراحت بشه! پس در همين جا به آبجي گلم بازم تسليت ميگم و اميدوارم كه خدا بهش صبر بده و هميشه و در هر لحظه از زندگي كنارش باشه، آبجي گلم ما رو هم در غم خودتون شريك بدونيد
مازی جون این تاپیکی که زدی ادم بی مصیبت رو هم میترکونه از غم من هر وقت میام اینجا گریم میگیره ولی دست گلت درد نکنه مهربون
راستشو بخوايي براي همين بود كه جرئت نكردم يه تاپيك ديگه در همين زمينه بزنم!!! ميدونم كه ناراحت كننده هست، ولي زندگي هميشه شاد نيست و بعضي وقتا ناراحتي هم درش هست، خوب آدما كه نبايد فقط براي شاديها حاضر و اماده باشن توو غم ها هم بايد باشن و شريك غم هم بشن، همونطور كه در شادي ها خودشونو زوركي هم كه شده شريك ميكنن! به هر حال اميد وارم كه ديگه هيچ وقت لازم نباشه براي كسي تاپيك غم انگيز بزنيم و هميشه هر چي باشه فقط شاديو خوشي بچه ها باشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
منم بهتون تسلیت میگم مامی گلی ما رو در غم خودتون شریک بدونید مامی عزیز. ایشالله غم اخرتون باشه
نمایش یا پنهان متناتفاقا همون روزهایی که توی عراق بمباران شد به ذهن خودم رسید این افرادی که شهید شدند ممکنه از اقوام و دوستان هیفا یا مامان مریم باشه بهرحال بهتون تسلیت میگم و ایشالله که دیگه از این خبرها در هیچ کشوری نشنویم
The one
منم به خواهر گلم آرامش دوباره تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده خواهران گلم
نمایش یا پنهان متن
مازی جون این تاپیکی که زدی ادم بی مصیبت رو هم میترکونه از غمLife Dream
راستشو بخوايي براي همين بود كه جرئت نكردم يه تاپيك ديگه در همين زمينه بزنم!!! ميدونم كه ناراحت كننده هست، ولي زندگي هميشه شاد نيست و بعضي وقتا ناراحتي هم درش هست، خوب آدما كه نبايد فقط براي شاديها حاضر و اماده باشن توو غم ها هم بايد باشن و شريك غم هم بشن، همونطور كه در شادي ها خودشونو زوركي هم كه شده شريك ميكنن! به هر حال اميد وارم كه ديگه هيچ وقت لازم نباشه براي كسي تاپيك غم انگيز بزنيم و هميشه هر چي باشه فقط شاديو خوشي بچه ها باشه
The one
نمایش یا پنهان متن
ان شالله مازی گلی
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
اتفاقا همون روزهایی که توی عراق بمباران شد به ذهن خودم رسید این افرادی که شهید شدند ممکنه از اقوام و دوستان هیفا یا مامان مریم باشهدست گلت مرسی مازی جان
The one
آخی مرسی گلو به خدا هر وقت یه چیز ی اونجا میشه دلم هزار راه میره خیلی بده
نمایش یا پنهان متن
ولی خودمونیم دفعه ی دیگه زبونتو گاز بگیر خب گلوKishe Mehr
اره واقعا
نمایش یا پنهان متن
این که سر جاش
The one
نمایش یا پنهان متن
نه دارم نشونت میدم که بدونی کجا رو گاز بگیری یه وقت خیاری چیزی گاز نزنی به جاش
KuRoSh
مامی مریم غم آخرتون باشه براتون از خداوند متعال صبر پیشه می کنم