ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
MAJID ART
The one
آهان آره بعدا دیدم پستتو خب چیکار کنم از بس ازت خوشم میاد افکارت مثل بختک میفتن به جونم
هاچو هاچو
اینو قشنگترم میتونستی بگی
The one
منظورم همون بود منتها کوچه بازاریشو نوشتم که گوشت بشه بچسبه به تنت
gilas
Life Dream
Visual Basic
Visual.NET
Pascal
Turbo Pascal
Delphi
+C
++C
#C
Q.Basic
Basic
Java
Fortran
Access
ازينا يكي رو انتخاب كن ديگه!
gilas
ولی خواهش دیگه کسی بدون هماهنگی از این نوع تاپیکا نزاره تاپیک این سبکی باید حالت مسابقه باشه
Life Dream
گيلي الان ميدونم چه حسي داري، مثل پرنده بال بسته توو قفس، الهي...
نمایش یا پنهان متن
اينطورينمایش یا پنهان متن
اينم براي محكم كارينمایش یا پنهان متن
نخبه
یه بار پسر خواهرم بدون اجازه خواهرم و بدون اینکه از کسی اجازه بگیره کاری کرده بود و باعث خرابی چیزی شده بود بعد مادرش که خواهرم باشه دعواش کرده بود و بهش گفته بود خیلی سر خودی و دیگه حق نداری از این کارا بکنی .. بعد تو مدرسه به این بچه میگن که کتاب داستان درست کنید و خودتون هم داستانش رو بنویسید و نقاشی هم براش بکشید .. خواهر زاده منم همون داستان که برا خودش اتفاق افتاده رو با نام حسنی مینویسه بعد داستان به اونجائی میرسه که این وروجک کار اشتباه رو انجام میده و از ترس مادرش میزنه تو سرش و میگه حسنی نگو بدبخت بگو بد بخت بدبختا بگو..
حالا میرزا تو هم بزار محسن سر خود
Life Dream
حالا میرزا تو هم بزار محسن سر خود
اگه اسكنر داري و دم دسته دفترش، يه اسكن بگير و براش تاپيك بساز، ارزش خوندن داره!
Life Dream
نخبه
نه اسکنر ندارم ولی باید برم خونه خواهرم و کتابی که درست کرده رو بگیرم بیارم .. احتمالا امشب خواهرمو ببینم عکس میگیرم از کتاب و کل داستان رو هم مینویسم خیلی خنده داره تمام شیطنتهایی که باداداش کوچکه انجام دادن رو نوشته همشم با اسم حسنی سر خود
Life Dream
اين همه رو تايپ ميكني!
نخبه
نمایش یا پنهان متن
خیلی طولانی نیست جریان یه صبح تا ظهر سینا و سامان هستش که تو خونه تنها بودن و چیکارا کردن اره عکس میگیرم میزارم هر جا لازم بود توضیح میدم حالا بزار ببینم امشب میتونم خاهرمو ببینم یا نه.. حسنی سر خود هم اقا سینا هستش
ژنرال
ولی خواهش دیگه کسی بدون هماهنگی از این نوع تاپیکا نزاره تاپیک این سبکی باید حالت مسابقه باشه
البته امروز به امین جان عرض کردم که خبر نداشتم برای این نوع از تایپیکها باید هماهنگی بشه... و البته اعتراضی هم به بسته شدن تایپیک نداشتم.
با این حال از لطف دوستان، کمال تشکر رو دارم
نمایش یا پنهان متن
اينطوري
نمایش یا پنهان متن
اينم براي محكم كاري
نمایش یا پنهان متن
دکتر مازی، این گیلاس رو انقدر اذیت نکن
یکی از قانونمندترین و وظیفه شناس ترین انسانهایی که به عمرم دیدم این گیلاسه...
یه مدت که پلیس ما بود و فقط اجازه داشتیم از خط کشی عابر پیاده اونم به شرطی که چراغ قرمز باشه، عبور کنیم
بنابراین بذار به مدیریتش بپردازه
Visual Basic
Visual.NET
Pascal
Turbo Pascal
Delphi
+C
++C
#C
Q.Basic
Basic
Java
Fortran
Access
ازينا يكي رو انتخاب كن ديگه!
من پایتون رو ترجیح میدم!
با این حساب تو هم اسمتو بذار شیلنگ خورِ گاز !
مازیار راس میگه، اون داستان خواهر زادتو اسکن کن یا عکس بگیر بذار اینجا ببینیم.
بیشتر فکر کن!
من خودم وسوسه شدم بذارم پایتون!
نخبه
حالا چرا شلنگ خور گاز؟ ربطشو نفهمیدم؟
Life Dream
پس منتظر هستيم، هر وقت كه تونستي!!
یکی از قانونمندترین و وظیفه شناس ترین انسانهایی که به عمرم دیدم این گیلاسه...
یه مدت که پلیس ما بود و فقط اجازه داشتیم از خط کشی عابر پیاده اونم به شرطی که چراغ قرمز باشه، عبور کنیم
بنابراین بذار به مدیریتش بپردازه
آره ميدونم واقعاً عجيب قانونمنده!! حتي توو دنياي مجازي! به خاطر همين گفتم خدا به يه نفر رحم كنه، پادگان نظامي اينا
تنها كار غير قانوني كه تا الان كرده اينا بودن:
نمایش یا پنهان متن
روو لبه جوي آب راه ميره و توو هوا پرواز ميكنهنمایش یا پنهان متن
بعضي وقتا هم ميگه "حرف بد!" تازه يادداشت هم كرده همون رو هم يادش نره!گيليه ديگه چيكار ميشه كرد
اسم پايتون خوب خيلي رسمي و ديجيتالي ميشه، هر چي باشه يه زبان برنامه نويسي هست هر چند كه در افسانه ها معني اژدها هم ميده! ولي خوب به هر حال نظر نهايي رو خودت بايد بدي چون مسئله شخصي و مربوط به خودت هست، ما فقط پيشنهاد اسم ميديم با توجه به اين كه روحيه شوخ طبع و در ضمن مودبي داري، بايد اسمت نشون دهنده شخصيتت باشه!
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
روو لبه جوي آب راه ميره و توو هوا پرواز ميكنه
اینا که غیرقانونی نیس!
فقط یه کم ماجراجویانه س!
تبحر خاصی هم داره در جدول پیمایی
هویجوری!
از لطفت ممنونم مازیار جان...
شما بزرگواری.
بله حتماً نظر خودم شرطه! اما هدفم اینه که ببینم بچه ها چه اسم هایی به ذهنشون میاد.. ممکنه کسی اسمی پیشنهاد بده که خیلی بپسندم.
نهایتاً اگر نپسندیدم، اسمم تغییری نمیکنه.
ژنرال
این پست رو یادم رفت جواب بدم!
نه سالار رو اصلا نمیپسندم.
علت اینکه اسم میرزا رو عوضش کردم این بود که به نظرم کمی پیرمردی بود! وگرنه خودم میرزا رو میپسندم.
mojde
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→