₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ...Help Me
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 ... 7 8

...Help Me

1842 بازدید، 150 پست، نویسنده: ژنرال

• MAJID ART

محسن جان تفلی شیرین راس میگه ، قبلا اون شبیه این تاپیکو زده بود علیرضا خان گفت ممنوعه و به قول خود شیرین کم مونده بود علیرضا تاپیکو منفجر کنه :4:

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    حالا خوب شد ما یک چیزی گفتیم رجوع شود به این پست تا متوجه بشی

آهان آره بعدا دیدم پستتو خب چیکار کنم از بس ازت خوشم میاد افکارت مثل بختک میفتن به جونم :23:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    آهان آره بعدا دیدم پستتو خب چیکار کنم از بس ازت خوشم میاد افکارت مثل بختک میفتن به جونم :23:

اینو قشنگترم میتونستی بگی :86: مثلا بگی از بس افکارمون شبیه همه .....ازین جور مزخرفات :4:

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    اینو قشنگترم میتونستی بگی مثلا بگی از بس افکارمون شبیه همه .....ازین جور مزخرفات

منظورم همون بود منتها کوچه بازاریشو نوشتم که گوشت بشه بچسبه به تنت :23:

• gilas

فعلا پلمپ میشه 923

• Life Dream

خوب چيكار كنم همينا به ذهنم رسيد! اصلاً ميگم اسمتو بزار اينا:
    Visual Basic
    Visual.NET
    Pascal
    Turbo Pascal
    Delphi
    +C
    ++C
    #C
    Q.Basic
    Basic
    Java
    Fortran
    Access
    ازينا يكي رو انتخاب كن ديگه! :4:

• gilas

تاپیک باز میشه
    ولی خواهش دیگه کسی بدون هماهنگی از این نوع تاپیکا نزاره تاپیک این سبکی باید حالت مسابقه باشه

• Life Dream

مرسي گيلي جان، دوستان بايد دنبال راههاي جديد گشت كه بشه باهاش قانون رو دور زد!! :19: مثل استیو جابز، كه از قانون بر عليه قانون استفاده كرد و هيچ وقت خودروش پلاك نداشت!! :23:
    گيلي الان ميدونم چه حسي داري، مثل پرنده بال بسته توو قفس، الهي... :79:
    نمایش یا پنهان متناينطوري 306

نمایش یا پنهان متناينم براي محكم كاري 313

نمایش یا پنهان متن:4:

• نخبه

نقل قول: gilas
    ولی خواهش دیگه کسی بدون هماهنگی از این نوع تاپیکا نزاره

:23: میرزا بیا اسم خودت رو بزار سر خود:23: اخه این سر خورد هم داستانی داره برای خودش
    یه بار پسر خواهرم بدون اجازه خواهرم و بدون اینکه از کسی اجازه بگیره کاری کرده بود و باعث خرابی چیزی شده بود بعد مادرش که خواهرم باشه دعواش کرده بود و بهش گفته بود خیلی سر خودی و دیگه حق نداری از این کارا بکنی .. بعد تو مدرسه به این بچه میگن که کتاب داستان درست کنید و خودتون هم داستانش رو بنویسید و نقاشی هم براش بکشید .. خواهر زاده منم همون داستان که برا خودش اتفاق افتاده رو با نام حسنی مینویسه بعد داستان به اونجائی میرسه که این وروجک کار اشتباه رو انجام میده و از ترس مادرش میزنه تو سرش و میگه حسنی نگو بدبخت بگو بد بخت بدبختا بگو..:23: تا یه مدت سوژه خنده خونه ما بود کتاب داستانشو خواهرم نگه داشته هر بار میخونیم میترکیم از خنده بس که این بچه جریانات رو مو به مو و با حال نوشته اونم با اسم حسنی سرخود.....................نام داستان حسنی سر خود
    حالا میرزا تو هم بزار محسن سر خود :23:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    تا یه مدت سوژه خنده خونه ما بود کتاب داستانشو خواهرم نگه داشته هر بار میخونیم میترکیم از خنده بس که این بچه جریانات رو مو به مو و با حال نوشته اونم با اسم حسنی سرخود.....................نام داستان حسنی سر خود
    حالا میرزا تو هم بزار محسن سر خود

اگه اسكنر داري و دم دسته دفترش، يه اسكن بگير و براش تاپيك بساز، ارزش خوندن داره! :29:

• Life Dream

راستي ميرزا يه اسم ديگه هم به ذهنم رسيد، سالار چه طوره؟! :4: ولي به نظر من همون اسم ميرزا خيلي بهت مياد و بهتره :1:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    گه اسكنر داري و دم دسته دفترش، يه اسكن بگير و براش تاپيك بساز، ارزش خوندن داره! :29:

نه اسکنر ندارم ولی باید برم خونه خواهرم و کتابی که درست کرده رو بگیرم بیارم .. احتمالا امشب خواهرمو ببینم عکس میگیرم از کتاب و کل داستان رو هم مینویسم خیلی خنده داره تمام شیطنتهایی که باداداش کوچکه انجام دادن رو نوشته همشم با اسم حسنی سر خود:23:

• Life Dream

نه اسکنر ندارم ولی باید برم خونه خواهرم و کتابی که درست کرده رو بگیرم بیارم .. احتمالا امشب خواهرمو ببینم عکس میگیرم از کتاب و کل داستان رو هم مینویسم خیلی خنده داره تمام شیطنتهایی که باداداش کوچکه انجام دادن رو نوشته همشم با اسم حسنی سر خود

اين همه رو تايپ ميكني! :13: همون عكس بگيري كمتر وقت ميگيره، اون قسمت حسني سرخود رو ميگم! :4: اسم تاپيكشم بزار همين!! :23:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Life Dream
    اين همه رو تايپ ميكني! :13: همون عكس بگيري كمتر وقت ميگيره، اون قسمت حسني سرخود رو ميگم! :4: اسم تاپيكشم بزار همين!!

خیلی طولانی نیست جریان یه صبح تا ظهر سینا و سامان هستش که تو خونه تنها بودن و چیکارا کردن اره عکس میگیرم میزارم هر جا لازم بود توضیح میدم حالا بزار ببینم امشب میتونم خاهرمو ببینم یا نه.. حسنی سر خود هم اقا سینا هستش :83: اینقدر این دو تا بچه بامزه هستن .. هر بار یه سوژه میدن دست ما میخندیم بهشون

• ژنرال

نقل قول: gilas
    تاپیک باز میشه
    ولی خواهش دیگه کسی بدون هماهنگی از این نوع تاپیکا نزاره تاپیک این سبکی باید حالت مسابقه باشه

البته امروز به امین جان عرض کردم که خبر نداشتم برای این نوع از تایپیکها باید هماهنگی بشه... و البته اعتراضی هم به بسته شدن تایپیک نداشتم.
    با این حال از لطف دوستان، کمال تشکر رو دارم :84:

نقل قول: Life Dream
    گيلي الان ميدونم چه حسي داري، مثل پرنده بال بسته توو قفس، الهي... :79:
    نمایش یا پنهان متن
    اينطوري 306

نمایش یا پنهان متن
    اينم براي محكم كاري 313

نمایش یا پنهان متن
    :4:

دکتر مازی، این گیلاس رو انقدر اذیت نکن :10:
    یکی از قانونمندترین و وظیفه شناس ترین انسانهایی که به عمرم دیدم این گیلاسه...
    یه مدت که پلیس ما بود و فقط اجازه داشتیم از خط کشی عابر پیاده اونم به شرطی که چراغ قرمز باشه، عبور کنیم :4: :4: :4:
    بنابراین بذار به مدیریتش بپردازه 427

اصلاً ميگم اسمتو بزار اينا:
    Visual Basic
    Visual.NET
    Pascal
    Turbo Pascal
    Delphi
    +C
    ++C
    #C
    Q.Basic
    Basic
    Java
    Fortran
    Access
    ازينا يكي رو انتخاب كن ديگه! :4:

من پایتون رو ترجیح میدم!

حالا میرزا تو هم بزار محسن سر خود :23:

با این حساب تو هم اسمتو بذار شیلنگ خورِ گاز ! :24:
    مازیار راس میگه، اون داستان خواهر زادتو اسکن کن یا عکس بگیر بذار اینجا ببینیم.

راستي ميرزا يه اسم ديگه هم به ذهنم رسيد، سالار چه طوره؟! :4: ولي به نظر من همون اسم ميرزا خيلي بهت مياد و بهتره :1:

بیشتر فکر کن!
    من خودم وسوسه شدم بذارم پایتون!

• نخبه

نقل قول: Gabriel
    با این حساب تو هم اسمتو بذار شیلنگ خورِ گاز ! :24:

حالا چرا شلنگ خور گاز؟ ربطشو نفهمیدم؟

• Life Dream

خیلی طولانی نیست جریان یه صبح تا ظهر سینا و سامان هستش که تو خونه تنها بودن و چیکارا کردن اره عکس میگیرم میزارم هر جا لازم بود توضیح میدم حالا بزار ببینم امشب میتونم خاهرمو ببینم یا نه.. حسنی سر خود هم اقا سینا هستش اینقدر این دو تا بچه بامزه هستن .. هر بار یه سوژه میدن دست ما میخندیم بهشون

پس منتظر هستيم، هر وقت كه تونستي!! :83:
    دکتر مازی، این گیلاس رو انقدر اذیت نکن
    یکی از قانونمندترین و وظیفه شناس ترین انسانهایی که به عمرم دیدم این گیلاسه...
    یه مدت که پلیس ما بود و فقط اجازه داشتیم از خط کشی عابر پیاده اونم به شرطی که چراغ قرمز باشه، عبور کنیم
    بنابراین بذار به مدیریتش بپردازه

آره ميدونم واقعاً عجيب قانونمنده!! حتي توو دنياي مجازي! به خاطر همين گفتم خدا به يه نفر رحم كنه، پادگان نظامي اينا :83: البته قانونمند بودن رو خيلي دوس دارم، هميشه همه چي درست پيش ميره، ولي بعضي وقتا هم يه نم نمك نرمش لازمه ديگه! :3:

تنها كار غير قانوني كه تا الان كرده اينا بودن:
    نمایش یا پنهان متنروو لبه جوي آب راه ميره و توو هوا پرواز ميكنه :4:

نمایش یا پنهان متنبعضي وقتا هم ميگه "حرف بد!" تازه يادداشت هم كرده همون رو هم يادش نره! :83:

گيليه ديگه چيكار ميشه كرد :8:
    من خودم وسوسه شدم بذارم پایتون!

اسم پايتون خوب خيلي رسمي و ديجيتالي ميشه، هر چي باشه يه زبان برنامه نويسي هست هر چند كه در افسانه ها معني اژدها هم ميده! ولي خوب به هر حال نظر نهايي رو خودت بايد بدي چون مسئله شخصي و مربوط به خودت هست، ما فقط پيشنهاد اسم ميديم با توجه به اين كه روحيه شوخ طبع و در ضمن مودبي داري، بايد اسمت نشون دهنده شخصيتت باشه! :1:

• ژنرال

تنها كار غير قانوني كه تا الان كرده اينا بودن:
    نمایش یا پنهان متن
    روو لبه جوي آب راه ميره و توو هوا پرواز ميكنه :4:

اینا که غیرقانونی نیس!
    فقط یه کم ماجراجویانه س! :4:
    تبحر خاصی هم داره در جدول پیمایی :83:

حالا چرا شلنگ خور گاز؟ ربطشو نفهمیدم؟

هویجوری! :24:

ولي خوب به هر حال نظر نهايي رو خودت بايد بدي چون مسئله شخصي و مربوط به خودت هست، ما فقط پيشنهاد اسم ميديم با توجه به اين كه روحيه شوخ طبع و در ضمن مودبي داري، بايد اسمت نشون دهنده شخصيتت باشه! :1:

از لطفت ممنونم مازیار جان... :46:
    شما بزرگواری.

بله حتماً نظر خودم شرطه! اما هدفم اینه که ببینم بچه ها چه اسم هایی به ذهنشون میاد.. ممکنه کسی اسمی پیشنهاد بده که خیلی بپسندم.
    نهایتاً اگر نپسندیدم، اسمم تغییری نمیکنه.

• ژنرال

این پست رو یادم رفت جواب بدم!

نه سالار رو اصلا نمیپسندم.

علت اینکه اسم میرزا رو عوضش کردم این بود که به نظرم کمی پیرمردی بود! وگرنه خودم میرزا رو میپسندم.

• mojde

خوب به نظر من اسم و آواتار بايد ديگرانو ياد آدم بندازن وشباهتهايي توش پيدا بشه البته به شكلي نهفته و غير مستقيم اما گابريل اصلا منو ياد تو نميندازه ،ميرزا هم همينطور من اسمت رو بيشتر ميپسندم خودم هم همينكارو كردم و اسم واقعيمو گذاشتم البته به بعضي بچه ها اسمايي غير اسم خودشون خيلي مياد مثل گيلاس يا بچه مثبت البته اين فقط نظر منه و صلاح كار خويش گابريل ميرزاها دانند :3:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: