ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ژنرال
ویار سیاسی ندیده بودیم
مح سن بهتر نیس؟
نخبه
خب حالا دیدی؟ بسه چشاتو درویش کن
ژنرال
این امکان هم وجود داره که بچه، 3 چشم بشه!
Life Dream
خيليم دلت بخواد تاپيكتو پربار كرديم!!
نخبه
میگم میخای اسمت رو بزاری سه چشم یا هزار چشم .. اخه یه عالمه چشم داری و دنبال پستهای بچه ها میگردی ببینی کی چی گفته تو بپری وسط تیکه بپرونی
Life Dream
اول ميرزا: ميرزا جان جناب شيرين خانم به بچه (بچه آيندشون) تعصب داره و خوشش نمياد در موردش شوخي بشه!
حالا نخبه: شيرين جان خودت كه جناب ميرزا خان رو ميشناسي! هر چيزي كه ميگه فقط شوخي هست و هيچ وقت نميخواد كسي رو ناراحت كنه!
حالا خودم: موتوشكرم
نخبه
حالا نخبه: شيرين جان خودت كه جناب ميرزا خان رو ميشناسي! هر چيزي كه ميگه فقط شوخي هست و هيچ وقت نميخواد كسي رو ناراحت كنه
خواستم بگم که دلیل انتخاب هزار چشم چیه .. چون میرزا هم عین خودم تو پستها میگرده یه چی پیدا کنه سر به سر بقیه بزاره که من از این کارش خوشم میاد
The one
من که بهت برایان رو پیشنهاد کردم .. تازه از مازیار مهربون به خاطر اهنگش تشکر نکردی..
ببخشید مزاحم جواب دادنت میشیم لابلای نوشتنت پستهامونم بخون
چکاوک
Mahboob
ولی خداییش میرزا دیگه هروقت چهره این بشر ( آواتارتو) تو تلویزیون یا رو درو دیوار میبینم یاد تو می افتم
دیگه از بازیگریش افتاده هی میرزا میاد جلو چشام
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
شرمنده دیر برگشتمخب زیزیگولو چطوره
Life Dream
باشه!
آره خوب تازه منم آدامسشم كردم ولي بازم تشكر نكرد، موزيكمم پس بده ميرزا ميرزا ميرزا ميرزا ميرزا ميرزا
gilas
ژنرال
یادش بخیر...
gilas
محسن صائب
چشم
حالا بزار ببینیم محسن اقا چکار میکنه موفق میشه اسمی موافق نظرش پیدا کنه
ژنرال
حاجی بازار ساخت و ساز چطوره؟
اسم که پیشنهاد نمیدی، لااقل سوالات اقتصادی بپرسم !
هاچو هاچو
پست منم بخون
maryamlondon1
Life Dream
اونجا هم بهشون اينطوري ميگن!!!
ميگم بهش بگو اسمشو بزاره مازيار ببين موافقت ميكنه!
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→