₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ...Help Me
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8

...Help Me

1842 بازدید، 150 پست، نویسنده: ژنرال

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    جو گیر شدم دیدم نزدیک 13 ابان هستیم گفتم یه توطئه ای بکنیم یه چند تا لانه جاسوسی بسازیم که بیان خرابش کننن یکم تنوع ایجاد بشه:4:

ویار سیاسی ندیده بودیم :50:

نقل قول: پری سا
    من فکر میکنم اسم خودتون (محسن ) خیلی خوبه

مح سن بهتر نیس؟ :4:

• نخبه

نقل قول: Gabriel
    ویار سیاسی ندیده بودیم :50:

خب حالا دیدی؟ بسه چشاتو درویش کن

• ژنرال

. به قول بچه ها استرس هم که برا من خوب نیست بچه چشمش چپ میشه:23:

این امکان هم وجود داره که بچه، 3 چشم بشه! :87: :4:

• Life Dream

ببخشید مزاحم چت کردنتون شدم لابلای صحبتاتون، اسم هم پیشنهاد بدین

خيليم دلت بخواد تاپيكتو پربار كرديم!! :23:

• نخبه

این امکان هم وجود داره که بچه، 3 چشم بشه! :87:

میگم میخای اسمت رو بزاری سه چشم یا هزار چشم .. اخه یه عالمه چشم داری و دنبال پستهای بچه ها میگردی ببینی کی چی گفته تو بپری وسط تیکه بپرونی

• Life Dream

این امکان هم وجود داره که بچه، 3 چشم بشه!

میگم میخای اسمت رو بزاری سه چشم یا هزار چشم .. اخه یه عالمه چشم داری و دنبال پستهای بچه ها میگردی ببینی کی چی گفته تو بپری وسط تیکه بپرونی

اول ميرزا: ميرزا جان جناب شيرين خانم به بچه (بچه آيندشون) تعصب داره و خوشش نمياد در موردش شوخي بشه! :29:
    حالا نخبه: شيرين جان خودت كه جناب ميرزا خان رو ميشناسي! هر چيزي كه ميگه فقط شوخي هست و هيچ وقت نميخواد كسي رو ناراحت كنه! :29:

حالا خودم: موتوشكرم :84:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    اول ميرزا: ميرزا جان جناب شيرين خانم به بچه (بچه آيندشون) تعصب داره و خوشش نمياد در موردش شوخي بشه! :29:
    حالا نخبه: شيرين جان خودت كه جناب ميرزا خان رو ميشناسي! هر چيزي كه ميگه فقط شوخي هست و هيچ وقت نميخواد كسي رو ناراحت كنه

:7: هان ؟ نمنه؟ من که ناراحت نشدم از دست میرزا..
    خواستم بگم که دلیل انتخاب هزار چشم چیه .. چون میرزا هم عین خودم تو پستها میگرده یه چی پیدا کنه سر به سر بقیه بزاره که من از این کارش خوشم میاد

• The one

ببخشید مزاحم چت کردنتون شدم لابلای صحبتاتون، اسم هم پیشنهاد بدین

من که بهت برایان رو پیشنهاد کردم .. تازه از مازیار مهربون به خاطر اهنگش تشکر نکردی..

ببخشید مزاحم جواب دادنت میشیم لابلای نوشتنت پستهامونم بخون :83:

• چکاوک

محسن خان تازه داشتیم به جبرئیل عادت میکردیم :56:

• Mahboob

Gabriel,

ولی خداییش میرزا دیگه هروقت چهره این بشر ( آواتارتو) تو تلویزیون یا رو درو دیوار میبینم یاد تو می افتم
    دیگه از بازیگریش افتاده هی میرزا میاد جلو چشام :4:

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متنشرمنده دیر برگشتم 276
    خب زیزیگولو چطوره :4:

• Life Dream

هان ؟ نمنه؟ من که ناراحت نشدم از دست میرزا..

باشه! :4:
    نقل قول: The one
    من که بهت برایان رو پیشنهاد کردم .. تازه از مازیار مهربون به خاطر اهنگش تشکر نکردی..

آره خوب تازه منم آدامسشم كردم ولي بازم تشكر نكرد، موزيكمم پس بده ميرزا ميرزا ميرزا ميرزا ميرزا ميرزا :4:

• ژنرال

حال ندارم جواب بدم :4:

نقل قول: gilas
    بزار IBM :4:

یادش بخیر... :65:

• gilas

یادش بخیر...

286

• محسن صائب

به قول بچه ها استرس هم که برا من خوب نیست بچه چشمش چپ میشه

:83:
    چشم
    حالا بزار ببینیم محسن اقا چکار میکنه موفق میشه اسمی موافق نظرش پیدا کنه

• ژنرال

نقل قول: محسن صائب
    حالا بزار ببینیم محسن اقا چکار میکنه موفق میشه اسمی موافق نظرش پیدا کنه

حاجی بازار ساخت و ساز چطوره؟ :49:

اسم که پیشنهاد نمیدی، لااقل سوالات اقتصادی بپرسم ! :4:

• هاچو هاچو

Gabriel,
    پست منم بخون 390

• maryamlondon1

وای از دست میرزا .من تقریبا 10 سال با پسر شماره سه ام درگیرم .میخواهد اسمش تو شناسنامه عوض کنه .اسمش تیسیر .تو ایران که همکلاسیاش اون قیسی صدا میکردن :4: رفتم ثبت احوال اسمش محسن گذشتم دوهزار تومان هم ریختم به حساب برا تعویض نام ..ولی متاسفانه نرسیدم .کارمون درست شد امدیم لندن..انجا هم انگلیسی تاسیر تلفظ میکنن واعصابش خورد می کنن ومیاد دق دلش سر من در خالی میکنه:62: چند وقت پیش با هزار بدبختی وسرچ کردن چند سایت خارجی وایرانی اخرش به اسم ایرانی راضی شد ..قبل از انتخاب اسم گفت علی ومحمد عمر وعثمان نگید چون اسم مسلمانها خط قرمز خورده :2: خوب بهش گفتم اسم انگلیسی بذار گفت اینا همشون اشغالن...گفتم اسم ایرانی مثلا کامیبز سروش گفت چند تا از این اسمها تو کالج داریم همشون سوسولن :62: به کامبیز میگیم کامی .به سروش میگیم سو سو :4: تقریبا یک هفته پیش مدارکش دادم وکیلمون تااقدام کنه برا تعویض نام شاهزاده .. اما اسم کاربریت محسن خیلی برازنده بود :8:

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    گفتم اسم ایرانی مثلا کامیبز سروش گفت چند تا از این اسمها تو کالج داریم همشون سوسولن به کامبیز میگیم کامی .به سروش میگیم سو سو تقریبا یک هفته پیش مدارکش دادم وکیلمون تااقدام کنه برا تعویض نام شاهزاده .. اما اسم کاربریت محسن خیلی برازنده بود

اونجا هم بهشون اينطوري ميگن!!! :23: :23: :23:
    ميگم بهش بگو اسمشو بزاره مازيار ببين موافقت ميكنه! :4:
    نمایش یا پنهان متن :23: :6:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: