ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
░▒▓ رئیس جمهور زاییده! ▓▒░
بچه مثبت
چند روز پیش با دوستان در مورد اعضای هیئت علمی دانشگاه صحبت میکردیم بحث به اینجا کشید که چرا ما اساتید خانم خیلی خیلی کمتر از اساتید آقا داریم که یکی از دوستان گفت اصلاً جذب استاد خانم برای دانشگاه ظلم در حق خود خانم هاست!!! بعدش چند تا مثال از اساتید خانمی آورد که با اینکه سنی ازشون گذشته هنوز مجردن! یکی گفت خوب شاید بعضی ها دوست نداشته باشن ازدواج کنن! این دوست ما بعد از چند ثانیه سکوت گفت: تا حالا گوشتون رو خاروندید؟ ما که نمیدونستیم هدفش از این سوال چی بود گفتیم خب معلومه آره!!! گفت آفرین حالا بگو ببینم وقتی با انگشتت گوشت رو میخارونی انگشتت بیشتر حال میکنه یا گوشت؟! خب میتونید تصور کنید بعدش چی شد!
خلاصه ما هی میخواستیم دفاع کنیم بگیم خانم و آقا فرقی ندارن که! اما این دوست ما پاهاش رو کرده بود تو یک کفش که نه! اصلاً خانم ها نباید استاد بشن! بعدش گفت بزارید یک داستان تعریف کنم! گفتیم بفرما. گفت قرار بود رییس جمهور شدن خانم ها مورد بررسی قرار بگیره!!! شخصی رفت بالای منبر و گفت بسم ال.. الرحمن الرحیم... رئیس جمهور زاییده! والسلام
حالا با اجازه بزرگترها میپرسیییییم نظر شما را در مورد :
(1) تحصیل خانمها در رشته های فنی اونم در مقطع دکترا (2) استاد شدن، نماینده مجلس شدن و یا رئیس جمهور برای خانمها
خواهش میکنم احساسی جواب ندهید. به دوست بنده و شخصی که در داستان فوق، بالای منبر رفتند توهین نکنید
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
The one
تحصیلات، معلومات، جرات و توانایی برقراری ارتباط.. و یه سری مشخصات دیگه که بین زن و مرد مشترکه .. حالا با این حساب چرا فکر می کنید خانمها از کسب این خصوصیات عاجزند؟
در مورد اینکه رییس جمهور زاییده .. اینو میشه دو جور تفسیرش کرد.. یکی اینکه امر زاد وولد یک پدیده ی زیباست و به خاطرش باید به مادری که این فداکاری رو کرده تبریک گفت
مگه در جوامع غربی وزیر توانای خانم نداریم.. خب اینها هم مرخصی زایمان می گیرند نه به خاطر اینکه فقط خانمند بلکه به خاطر اینکه با توجه به زنانگیشون بهتر میتونن از پس نگهداری نوزاد بربیان و با توجه به ظرافتشون میتونن بین چندین کار موازنه برقرار کنند.
بچه مثبت
The one
نمایش یا پنهان متن
پس چرا نیشت بازه انگار جوک جواب دادمبچه مثبت
دلشاد
هاچو هاچو
بذار دعوا شروع بشه بعد میام نظر میدم
ژنرال
به نظر من دلیلی نداره که جلوی تحصیل کسی تو رشته مورد علاقه ش گرفته بشه...
به عبارتی رشته زنانه و مردانه نداریم..
آممما..
شغل زنانه و مردانه داریم!
بعضی مشاغل هست که با فیزیک و روحیات مرد تناسب بیشتری داره... در این مشاغل اولویت باید با آقایون باشه...
همون طور که برای مثال توی پرستاری به نظر من اولویت باید با خانومها باشه چون علیرغم پرفشار بودن این کار، با روحیات و توانایی خانومها تناسب بیشتری داره...
این مشاغل هم از نظر من زنانه و مردانه نداره.
اما در مورد ریاست جمهوری، چون به نظرم یه کار سنگین و وقت گیر و پردردسریه، به نظر من برای یه زن مناسب نیس. .. یعنی با روحیات یه زن مناسب نیس.
منظورم این به این معنی نیست که زن توانائیشو نداره... بلکه همون بحث تناسبه...
متاسفانه تفکر غالب در دنیا و تو جامعه ی ما اینه که تونایی زنهارو با ملاکهای مردانه میسنجن!
و باز متاسفانه خود خانومها بیشتر دامن میزنن.
مثلا اگر یه زن راننده تریلی بشه همه به به و چه چه میکنن.. در صورتیکه اگر یه زن فرضاً راننده تریلی نباشه، نقص نیس و بودنش هم فضیلتی محسوب نمیشه.
در مورد مشاغل مدیریتی هم وضع همینه...
اغلب فکر میکنن که هرچی عنوان مدیریتی، بزرگتر باشه ، تاثیرگذاری بیشتری هم داره و تصاحب اون پست، افتخار بزرگتریه و نشون دهنده ی تونایی و لیاقت اون فرده... که البته اصلا اینطور نیست.
در صورتیکه به نظر من یه معلم اگر کارشو درست انجام بده و جایگاهشو بشناسه از یه رئیس جمهور خیلی موثرتره.
یا یه زنی که خونه و زندگیش رو به نحو احسن مدیریت میکنهف خیلی بیشتر از یه وکیل مجلس موثره...
فعلا بیش از این توضیح دادن به صلاح نیست !
Life Dream
نخبه
هیفا عالی گفتی احسنت
نظری ندارم .. امین نکنه نی نی داری؟ گفتی رئیس جمهور زاییده تا بعدش بگی خودت زاییدی.. خبریه؟
بچه مثبت
نپرسید اون کاربر کی بود که به هیچ وجه نمیگم
KuRoSh
حالا چی زاییده پسره یا دختر یا دو قلو زاییده یا سه قلو یا .....
به نظر من فرقی نداره که مرد باشه یا زن
بستگی به طرف داره چقدر به اون شغل یا حیته که داره فعالیت می کنه علاقه داره و براش تلاش می کنه
در کار های مهندسی بعضی زن ها هستند که از مرد ها هم بهتر هستند
در بعضی از شغل ها یا اینکه زن ها از جسه کوچک تری نسبت به مرد ها برخودار هستند
به کار های سنگین مشغول میشن در صورتی که اون شغل فقط مختص مرد ها هست
در هیچ شغلی ممنوعیت جنسی وجود نداره از نظر من ما هستیم که زن ها رو بخاطر بها ندادن بهشون و این که نمی توانند از پس اون شغل بربیان و بر این نظراز ورود به اون شغل که علاقه دارن جلوگیری می کنیم چون در توانشون نمی ببینیم چون زن هستند
بچه مثبت
البته
متاسفانه بالا رفتن تحصیلات در خانمها مخصوصا تا دکترا باعث شده که سن ازدواجشون بره بالا!
بچه مثبت
اینم برای حسن ختام تقدیم به بوفیان
Life Dream
چرا خوب صد در صد اين قسمت رو كه كاملاً موافقم!!! به خاطر همين گفتم تا جايي كه زندگي زناشوييشونو به هم نزنه! اينجاست كه زن بايد خانوادش براش در اولويت قرار بگيره!!
اينم درسته يه روز از راديو جوان اتفاقاً راجع به همين موضوع حرف ميزدن خيلي جالب بود، اي كاش ميتونستم ضبط كنم بزارم، سن ازدواج اين جور افراد خيلي خيلي بالا ميره و وقتي ازشون سوال ميكردن چرا اينطوري شده ميگفتن به خاطر كارو تحصيلاتمون! و و قتي ميپرسيدن حتي بيشتر از زندگي شخصي و ازدواجتون مهمتره!! جواب سربالا ميدادن و هي ميپيچوندن!
پس وقتي زندگيشون اينطوري بشه ديگه كار و تحصيلات به چه درد ميخوره!! حتي براي اقايون! اگه كارشون زندگيشونو به هم بزنه اونا هم بايد فكريبه حال اين موضوع بكنن، فرقي نميكنه! اولويت اول نگه داشتن زندگي هست نه كار! تا جايي كه كار كردن زندگي رو به هم نزنه اشكالي نداره ولي بيشتر از اون فنا كردن يك عمر زندگي و جواني و آرزوها و زيباييهاي زندگي هست!
gilas
Life Dream
چيزي رو فراموش نكردي!!
The one
البته
متاسفانه بالا رفتن تحصیلات در خانمها مخصوصا تا دکترا باعث شده که سن ازدواجشون بره بالا!
خب مهمترین مساله به نظر من در هر شخص اینه که نسبت به خودش احساس خوبی داشته باشه و به اصطلاح تا جایی که متکبر نشه از خودش راضی باشه.. وقتی یک خانمی رضایت از خودش رو در تحصیل و کار می بینه بذارید باشه اگه منعش کنید هیچوقت یک مادر سر خورده نمیتونه فرزند لایقی تحویل اجتماع بده.. و با احترام به همه ی خانمهای نسل امروزی اعم از خانه دار یا شاغل ؛ باید عرض کنم که خانمهای شاغل رو دیدم که موفقتر بودند درسته که فشار زندگی ممکنه زیاد باشه ولی همین باعث میشه که قدر دقایق زندگی رو بدونند و توجهشون فقط به چشم و هم چشمی و لباس و مد و مهمونی و اینها نباشه..
من خودم یه مدتی به خاطر بحران اقتصادی نتونستم کار مورد علاقه مو داشته باشم.. خیلی رو روحیه م تاثیر منفی داشت.. احساس می کردم انگل جامعه م .. وقتی خانمی در طول زندگیش دستشو به هیچ مردی برای امرار معاش دراز نکرده ، هیچوقت نمیشه وادار به این کارش کرد حتی اگه همسر متمولی داشته باشه.. و وقتی ناچار به این کار بشه دوباره میشه همون چرخه ای که عرض کردم و در نتیجه عدم موفقیت در تربیت فرزند و ارضای همسر..
در مورد نسل گذشته کلا زندگی متفاوت بود.. و باز هم نمیگم ایده ال بود ولی خانمها به اینکه همسر فرمانروای بی چون و چرا بوده ، اعتراضی نداشتند.. ولی الان بعید میدونم هیچ مردی از اینکه خانمش تو خونه بشینه فقط پول خرج کنه و معلومات عمومیش صفر باشه، احساس شادی کنه. و مطمئنا این همسر مادر خوبی هم نخواهد بود...
حالا ایران رو نمیدونم ولی اینجا کلا اگه بدونن کسی بیکاره با حقارت بهش نگاه می کنن... و این در روحیه ی کودکی که از 13 سالگی میخواد کار بکنه و تا حدی خودکفا بشه بی تاثیر نیست
sib
carlos
اولش باورم شد
چون از این رئیس جمهور هرکاری بر میاد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→