سلام دوستان به دنبال درخواست های مکرر دوستان برای دستور پخت ماهی ، البته ماهی خوراکی نه ماهی گل گلی قرمز گل صورتی براتون طرز تهیه قلیه ماهی یا همون آبگوشت ماهی رو آورده م
مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی: - ماهی ترجیحا سنگ سر ، 700 گرم - سبزیجات معطر شامل گشنیز ، جعفری و شنبلیله 300 گرم کافیه ( بهتره از شنبلیله یا به قول ما شیرازیها شملیز خشک استفاده کنیم.چون عطرش بیشتره) اگر طبق میلتون سبزیجات رو کم یا زیاد کنید و خیلی بد مزه شد مسولیتش با خودتون.گفته باشم - تمر هندی نصف بیشتر بسته -پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط - سیر هر چه بیشتر خانمانسوز تر -نمک فلفل قرمز و سیاه ، زردچوبه و روغن به میزان لازم
بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کرده و حسابی سرخ می کنیم.نمک و فلفلها و زردچوبه رو الان اضافه می کنیم.حدود دو قاشق شنبلیله خشک داشتیم که اضافه می کنیم...توی این مرحله از بوی مطبوع سر اجاق گاز بی هوش نشید خیلی حرفه
حالا ماهی ها رو اضافه می کنیم.سر ماهی معمولا هیچ گوشتی نداره اما تجربه نشون داده که آب این غذا رو غلیظ تر می کنه.من سر ماهی رو درسته می گذارم اما موقع سرو غذا برش میدارم قبل از اینکه له شه و شکل غذا رو خراب کنه دور می اندازم.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
این که ظرف غذای نوزاد هم نبود؟!!! بیشتر برنج بکش محمد امین جون بگیره نخندیدما فقط نیشم باز شد
ممنون هم مدرسه ای! عالی بود! + طلبت
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دستت درد نکنه عالی بود ، عالی البته باز اون آبگوشتی نبود که مد نظر من بود . نمایش یا پنهان متناما طرز پخت آبگوشت ماهی : ابتدا آب را گذاشته تا جوش بیاد ، بعد چند تا سیب زمینی ( ترجیحا بدون پوست ) + پیاز + رب گوجه فرنگی + نخود داخل آن ریخته و در انتها ماهی درسته را داخل قابلمه می اندازیم ، نمک هم لازم نیست چون ماهی خودش داره
با این ظرف و ظروفی هم که تو میذاری، آدم بدتر اشتهاش باز میشه
نقل قول: sib
فقط با این یه کم مشکل دارم.بوشو دوست ندارم.همونه که تو قرمه سبزی میریزن دیگه نه؟یا اشتباه میکنم؟
آره همونه. دلت می آد؟ خیلی معطره که..فقط باید مواظب باشی نشوزه اگه بسوزه خیلی بد بو میشه.خب پس تو قرمه سبزی رو چه جوری میخوری؟
نقل قول: Dr.GSM
دستت درد نکنه عالی بود ، عالی
خواهش می کنم.ولی دوستانی که در شمال زندگی میکنند باید با ماهی شمال درست کنن که نمی دونم مزه ش چطوری بشه.آخه ما ماهی شمالو نمی تونیم بخوریم همونطوری که شمالیها ماهی جنوبو نمی تونن بخورن ماهی با نخود جور در نمی آد..توی آبگوشت ماهی شما باید کوسه بندازی نه ماهی
نقل قول: Dr.GSM
نمک هم لازم نیست چون ماهی خودش داره
اِوا....خدا مرگم بده نمایش یا پنهان متن
نقل قول: gilas
بعد میشه ماهیشو هم نخولم فقط مخلفاتشو بخولم
آره چرا که نشه..تازه من یه وقتایی ماهی رو که سرخ می کنم همین مخلفات رو کنارش میگذارم.به عنوان یه جور سس.با این تفاوت که م یگذارم کاملا آبش خشک شه کنار ظرف ماهی سرخ شده هم خوشمزه ست هم خوشگل میشه
من بودم من بودم مرسي ماهي قرمزي، و بيشتر به خاطر اين مرسي كه از تصاوير خشن استفاده كردي با جزئيات! الان يه جورايي دلم خنك شده پس خوراك ماهي اينطوريه، برم به مادرم بگم بياد ببينه چه خانماي با سليقه اي توو سايت داريم، آخه خودش واقعاً تك هست
ولی دوستانی که در شمال زندگی میکنند باید با ماهی شمال درست کنن که نمی دونم مزه ش چطوری بشه.
تنوع ماهی در شمال بسیار بسیار بسیار کمتر از جنوبه! و جز یک نوع خورشت که با ماهی کپور درست میشه و منم ازش بدم میاد ماهی در قالب خورشت یا مصرف نمیشه یا من میل نکردم قبلاً گفته بودم من عاشق ماهی سفیدم راستی عاشق ماهی سفید دودی و تا حدودی ماهی سفید شور (منظور ماهی ای که چندماه در آب نمک و رناس میذارن تا شور بشه و رنگشم قرمزه ) هم هستم!
نقل قول: Life Dream
برم به مادرم بگم بياد ببينه چه خانماي با سليقه اي توو سايت دارم
ایشالا خدا خانمهاتو زیاد کنه
من قلیه ماهی با تن ماهی هم خوردم! خوشمزه بود
بيشتر به خاطر اين مرسي كه از تصاوير خشن استفاده كردي با جزئيات!
بشکنه این دست که نمک نداره
نقل قول: m3hrdad
این همون قلیه ماهی خودمونه ولی تریپ خستش....
آقا مهرداد تریپ نه خسته ش چطوریه اونوقت؟
میگم بچه جنوبی شما؟ مو میمیروم برا سنگ سر
اگه شیراز و بشه گفت جنوب آره..البته نوشته بودم آبگوشت ماهی برای اینکه قبلا دوستان برای شوخی آبگوشت ماهی خواسته بودند.وگرنه اسم اصلی این غذا که قلیه ماهیه و البته فکر کنم منبعش خوزستان باشه .شایدم اونها یه جور دیگه درست کنند. نمایش یا پنهان متنراستی اهل کجائید شما؟
مو میمیروم برا سنگ سر
نقل قول: mz56mz
مهرداد جان قليه فقط با هامور خوشمزه است سنگ سر هم براى تنورى خوبه
ولی مامان من همیشه از سنگ سر برای قلیه استفاده می کنه و هامور که البته شیراز زیاد گیر نمی آد یه وقت اگه بریم بوشهر یا گناوه از اون برا سرخ کردن استفاده می کنه.
نقل قول: بچه مثبت
هم مدرسه ای نا امیدم کردی 314
بلاً گفته بودم من عاشق ماهی سفیدم
ماهی های جنوب سفید مِفید نیستن هم کلاسی
راستی عاشق ماهی سفید دودی و تا حدودی ماهی سفید شور
ماهی
به دنبال درخواست های مکرر دوستان برای دستور پخت ماهی ، البته ماهی خوراکی
مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی:
- ماهی ترجیحا سنگ سر ، 700 گرم
- سبزیجات معطر شامل گشنیز ، جعفری و شنبلیله 300 گرم کافیه ( بهتره از شنبلیله یا به قول ما شیرازیها شملیز خشک استفاده کنیم.چون عطرش بیشتره)
اگر طبق میلتون سبزیجات رو کم یا زیاد کنید و خیلی بد مزه شد مسولیتش با خودتون.گفته باشم
- تمر هندی نصف بیشتر بسته
-پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط
- سیر هر چه بیشتر خانمانسوز تر
-نمک فلفل قرمز و سیاه ، زردچوبه و روغن به میزان لازم
ابتدا پیاز رو سرخ کرده در اواسط کار سیر رو اضافه می کنیم تا بوی سیر در بیاد..وای...گرسنمه
بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کرده و حسابی سرخ می کنیم.نمک و فلفلها و زردچوبه رو الان اضافه می کنیم.حدود دو قاشق شنبلیله خشک داشتیم که اضافه می کنیم...توی این مرحله از بوی مطبوع سر اجاق گاز بی هوش نشید خیلی حرفه
حالا ماهی ها رو اضافه می کنیم.سر ماهی معمولا هیچ گوشتی نداره اما تجربه نشون داده که آب این غذا رو غلیظ تر می کنه.من سر ماهی رو درسته می گذارم اما موقع سرو غذا برش میدارم قبل از اینکه له شه و شکل غذا رو خراب کنه دور می اندازم.
از طرفی تمر هندی رو در آب گرم حل کرده از صافی عبور می دیم تا یک مایع غلیظ بدست بیاد
حالا این آب رو به موادمون اضافه کرده اجازه می دیدم تا خورشتمون جا بیفته و روغن بندازه
بعد از حدود یک ساعت غذای شما آماده ست.
این غذا رو باید با پلو نوش جان بفرمایید:
به این ظرف هم نخندید چون ظرف غذای بچه ست .حوصله نداشتم فیگور میگیور بگیرم ظرف کثیف کنم
توصیه میشه بااین غذا رنگینک میل بفرمائید تا سردیتون نشه انشالله
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
این خوبه
نمیشه همشو بریزیم
زشته میتلسم ازش
بعد فلفل ادیه بهش اضافه کم بزار یخچال خنک که شد بخولش
بچه مثبت
من بلد نیستم تو آب حا کنم
ممنون هم مدرسه ای! عالی بود! + طلبت
دلشاد
ماهی
چرا که نه.هیچ مشکلی نداره
خب تو به آقا قصابه بگو کلشو بندازه دور
ای خدا تند تند نوشتم..هزار تا کار دیگه هم دالم میکنم خب
همینو هم کامل بخوره راضیم...همش از این ظرفای اتیغه می گیرم که ذوق کنه..ولی خوب اونجوری که میخوام غذا نمی خوره
قلیه ماهی همون آبگوشت ماهی هست دیگه
gilas
به به
باشه
بعد میشه ماهیشو هم نخولم فقط مخلفاتشو بخولم
ژنرال
کلا من هرچیزی که ماهی داشته باشه پایه ام
با این ظرف و ظروفی هم که تو میذاری، آدم بدتر اشتهاش باز میشه
sib
فقط با این یه کم مشکل دارم.بوشو دوست ندارم.همونه که تو قرمه سبزی میریزن دیگه نه؟یا اشتباه میکنم؟
Holtek
دستت درد نکنه عالی بود ، عالی
البته باز اون آبگوشتی نبود که مد نظر من بود .
نمایش یا پنهان متن
اما طرز پخت آبگوشت ماهی :ابتدا آب را گذاشته تا جوش بیاد ، بعد چند تا سیب زمینی ( ترجیحا بدون پوست ) + پیاز + رب گوجه فرنگی + نخود داخل آن ریخته و در انتها ماهی درسته را داخل قابلمه می اندازیم ، نمک هم لازم نیست چون ماهی خودش داره
ماهی
آره همونه.
میخوری؟
خواهش می کنم.ولی دوستانی که در شمال زندگی میکنند باید با ماهی شمال درست کنن که نمی دونم مزه ش چطوری بشه.آخه ما ماهی شمالو نمی تونیم بخوریم همونطوری که شمالیها ماهی جنوبو نمی تونن بخورن
ماهی با نخود جور در نمی آد..توی آبگوشت ماهی شما باید کوسه بندازی نه ماهی
اِوا....خدا مرگم بده
نمایش یا پنهان متن
آره چرا که نشه..تازه من یه وقتایی ماهی رو که سرخ می کنم همین مخلفات رو کنارش میگذارم.به عنوان یه جور سس.با این تفاوت که م یگذارم کاملا آبش خشک شه کنار ظرف ماهی سرخ شده هم خوشمزه ست هم خوشگل میشه
Holtek
حالا کوسه رو از کجا گیر بیارم؟
نمایش یا پنهان متن
خدا نکنه
Life Dream
پس خوراك ماهي اينطوريه، برم به مادرم بگم بياد ببينه چه خانماي با سليقه اي توو سايت داريم، آخه خودش واقعاً تك هست
نمایش یا پنهان متن
m3hrdad
m3hrdad
بچه مثبت
قبلاً گفته بودم من عاشق ماهی سفیدم
من قلیه ماهی با تن ماهی هم خوردم! خوشمزه بود
mz56mz
عمو نمرتون 9
مهرداد جان قليه فقط با هامور خوشمزه است سنگ سر هم براى تنورى خوبه
ماهی
بشکنه این دست که نمک نداره
آقا مهرداد تریپ نه خسته ش چطوریه اونوقت؟
اگه شیراز و بشه گفت جنوب آره..البته نوشته بودم آبگوشت ماهی برای اینکه قبلا دوستان برای شوخی آبگوشت ماهی خواسته بودند.وگرنه اسم اصلی این غذا که قلیه ماهیه و البته فکر کنم منبعش خوزستان باشه .شایدم اونها یه جور دیگه درست کنند.
نمایش یا پنهان متن
راستی اهل کجائید شما؟ولی مامان من همیشه از سنگ سر برای قلیه استفاده می کنه و هامور که البته شیراز زیاد گیر نمی آد یه وقت اگه بریم بوشهر یا گناوه از اون برا سرخ کردن استفاده می کنه.
ماهی های جنوب سفید مِفید نیستن هم کلاسی
ولی تا دلت بخواد نمک دارن شورِ شور
عمو خیلی معلم خشن سخت گیری هستیدا ..اصلا بهتون نمی خوره
قبول نیست.آبگوشت ماهی رو برا شوخی نوشته بودم
sib
میخوری؟
من کی گفتم قرمه سبزی میخورم؟
Life Dream
اي نامرد اينو از كجا ديدي!
خدا نكنه آبجي ماهي قرمزي، اين چه حرفيه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→