نمایش یا پنهان متنخب این خورشه ولی ابگوشت ماهی هم داریم که مثل کله پاچه درست میشه فقط وقتشو کمتر میکنن به زبون محلی بهش میگن مسموطه.. بچه های اصیل جنوب میشناسنش
من عاشق ماهی سفیدم راستی عاشق ماهی سفید دودی و تا حدودی ماهی سفید شور (منظور ماهی ای که چندماه در آب نمک و رناس میذارن تا شور بشه و رنگشم قرمزه ) هم هستم!
وااااای اصلا ماهی همه جورش خوبه... مخصوصاً ماهی های جنوب
من کی گفتم قرمه سبزی میخورم؟ خیلی کم میخورم.یعنی اگه مجبور باشم و چیز دیگه ای گیرم نیاد
اولین باره تو زندگیم می شنوم یکی قرمه سبزی نمی خوره خوب سلیقه ها فرق می کنه.شاید فست فود خوری
نقل قول: Life Dream
خدا نكنه آبجي ماهي قرمزي، اين چه حرفيه
داداش گلم شوخی کردم
نقل قول: بهونه
آبگوش ماهی نشنیده بودم
حالا که شنیدی بهونه نمکی
نقل قول: aliiiiiii
nemigi az in gazaha mizari man goshnam mishe yeho ahhhhhhhhhhhhhh mikesham khoda kechalet mikone
نمیشه به جای اینکه نفرین کنی کچل شم نفرین کنی به غربت گرفتار شم؟
نقل قول: The one
مثل همیشه با سلیقه بود گلی جون
قربونت برم یکتای عزیزم..از خوش سلیقگی خودتونه
نقل قول: The one
به زبون محلی بهش میگن مسموطه.. بچه های اصیل جنوب میشناسنش
چه جالب....فکر کنم مال خوزستان اینا باشه
نقل قول: carlos
ماهی خیلی خوشمزه ست من خیلی دوس دارم نوش جونم گوشت بشه به جونم
خوبه یه چیز دیگه نگفتی ...آخه ما در این جور موارد یه چیز دیگه می گیم
نقل قول: نخبه
من تا حالا نخوردم از اینا خو برا منم درست کنین گناهی ام من
تو که خیلی کدبانویی شیرین جون...ماشالله از هر انگشتت یه هنر می باره شیرین عسلم...
نقل قول: m3hrdad
ووییی تنوری فقط ماهی صبوووووووورررررر
شوهر خواهرم خوزستانیه..ما رو کشته با این ماهی صبورش...ولی خدایی خوشمزه ست
از ننم میپرسم میگم
باشه منتظرم.ولی خوزستانیها احتمالا خوشمزه تر درست می کنن....دوست دارم بدونم شماها چطوری درست می کنید ولی جون من لاف آبادانی نزنی یه چیز دیگه از توش در بیاد
متولد آبادان ساکن شهر گناوه
تو رو خدا تو تاپیکای من آبادانی بنویس خیلی دوس دارم. راستی چرااینقدر ساکتی پس؟ آبادانی ها که همه بذله گو هستن.
ااااااااااا چشم ولایتمون روشننننننن . اینورا هم میاییینننن
من عاشق دریا هستم.تا قرار میشه بریم مسافرت دست جمعی من بوشهرو پیشنهاد می کنم..بعدشم همه سرم داد می کشن که کشتی ما رو با این بوشهر اینجا بازار ماهی تون هست.ماهی هامور که عمو گفتن از اینجا خریدیم خیلی خوشمزه بود.
تو که خیلی کدبانویی شیرین جون...ماشالله از هر انگشتت یه هنر می باره شیرین عسلم...
غذای محلی جنوبیا رو بلد نیستم نپختم تا حالا .. باید امتحان کنم ببینم چه مزه ایه.. ماهی رو فقط سوخاری میخورم.. واسه همین نمیدونم وقتی خورشت داشته باشه چه مزه ایه همش میترسم تیغ داشته باشه چون من اصلا ماهی ها رو نمیشناسم اصلا هم نمیدونم کدوم شمالیه کدوم جنوبی تازشم سبزی خریدن هم بلد نیستم یعنی نمیدونم مثلا وقتی قورمه سبزی باید بخرم چه سبزیهایی توش به کار میره .. همه زحمتا رو دوش مامی و اجیمه میخرن تمیز میکنن سرخ میکنن بسته بندی برام میفرستن منم که زحمت خوردن رو میکشم که خیلی خیلی سخته
تازشم سبزی خریدن هم بلد نیستم یعنی نمیدونم مثلا وقتی قورمه سبزی باید بخرم چه سبزیهایی توش به کار میره .. همه زحمتا رو دوش مامی و اجیمه میخرن تمیز میکنن سرخ میکنن بسته بندی برام میفرستن منم که زحمت خوردن رو میکشم که خیلی خیلی سخته 322
چه پللللوووووووووووووو فکر می کردم خودم فقط خیلی پلللللللللو ام دیگه وقتشه کم کم یاد بگیری.سخت نیست.منم تازه شروع کردم اتفاقا پنح شنبه پیش سبزی گرفتم تصمیم گرفته بودم هی سبزیهای فریزر مامان بیچاره روخالی نکنم.بنده خدا شونه ش درد می کنه.یه خرده که پاک کردم داشتم به خودم فحش می دادم این چه کاری بود من کردم که مامانم زنگ زد..گفتم بدبخت شدم.. بیچاره شدم.... نمی تونم... بعدش ازم پرسید مگه چند کیلو گرفتی گفتم یک کیلو و نیم...گفت : وا فکر کردم رفتی 6 ، 7 کیلو گرفتی...خلاصه دوباره تصمیم بر اون شد که دیگه از این کارا نکنم..
باشه منتظرم.ولی خوزستانیها احتمالا خوشمزه تر درست می کنن....دوست دارم بدونم شماها چطوری درست می کنید ولی جون من لاف آبادانی نزنی یه چیز دیگه از توش در بیاد
ننم اوبودانیه اصلا نگران مزش نباش واسه لافم بگم خدمتتون ما کنار قلیه ماهی معمولا نهنگ هم سرخ می کنیم
نقل قول: ماهی
تو رو خدا تو تاپیکای من آبادانی بنویس خیلی دوس دارم. راستی چرااینقدر ساکتی پس؟ آبادانی ها که همه بذله گو هستن.
چه پللللوووووووووووووو فکر می کردم خودم فقط خیلی پلللللللللو ام دیگه وقتشه کم کم یاد بگیری.سخت نیست.منم تازه شروع کردم اتفاقا پنح شنبه پیش سبزی گرفتم تصمیم گرفته بودم هی سبزیهای فریزر مامان بیچاره روخالی نکنم.بنده خدا شونه ش درد می کنه.یه خرده که پاک کردم داشتم به خودم فحش می دادم این چه کاری بود من کردم که مامانم زنگ زد..گفتم بدبخت شدم.. 314بیچاره شدم.... 314نمی تونم... 314 بعدش ازم پرسید مگه چند کیلو گرفتی گفتم یک کیلو و نیم...گفت : وا فکر کردم رفتی 6 ، 7 کیلو گرفتی...خلاصه دوباره تصمیم بر اون شد که دیگه از این کارا نکنم..
موود منو نگاه کنی متوجه میشی که من واقعا پرو ام.. سبزی پاک کردن رو هم بلد نبودم ولی وقتی دانشجو شدم یاد گرفتم ولی هنوز نمیدونم که چه سبزی کم و یا زیادش تو خورشت خوب میشه ولی هر وقت مامی سبزی میگیره میرم کمک تازگیها هم یاد گرفتم میرم از مغازه که سبزی خرد کرده میفروشه سبزی میخرم.. منم یک کیلو سبزی بخام پاک کنم یه هفته باید استراحت کنم چند هفته پیش هم جو گیر شده بودم کلی سبزیجات و کرفس و این چیزا خریده بودم هی زنگ میزدم از خواهرم میپرسیدم چیکار کنم دور از جونتون به غلط کردن افتاده بودم کلش رو جمع میکردی سه کیلو نمیشدابنده خدا مادرامون چقدر زحمت میکشن
واسه لافم بگم خدمتتون ما کنار قلیه ماهی معمولا نهنگ هم سرخ می کنیم
دو تا آبادانی به هم می رسن. اولی می گه: جات خالی دیروز رفتم شکار هفت تا خرگوش چهار تا آهو سه تا شیر شکار کردم. دومی میگه: همش همین؟ اولی می گه: بابا، آخه با یک تیر مگه بیشتر از اینم می شه؟ دومی میگه : تازه تفنگم داشتی؟!
کا میترسوم همتون جذبوم بشین ! چه کنوم بعدش؟
آبادانیه میره تو یه کتابفروشی …. میگه : وولک پوستر مو رو داری ؟ ……….. کتابفروش میگه : نه …….. آبادانیه می گه : وی ی ی تو هم تموم کردی ؟!!!
نقل قول: Dr.GSM
پس ما باید همچنان منتظر بمونیم
فکر کنم تا خودم نرم تو زودپز تو راضی نشی
نقل قول: نخبه
بنده خدا مادرامون چقدر زحمت میکشن
واقعا...خیلی خجالت آوره ها....ولی به جون خودم من فقط همین یه قلم کار رو به اضافه ی شیشه پاک کردن مشکل دارم بدبختی اینه که سبزی آماده خرد کردنی هم دوس ندارم بخرم..نمی دونم درست شسته شده یا نه...پس فردا کیست میست می گیریم خدای نکرده
بهونه
آبگوش ماهی نشنیده بودم
aliiiiiii
shenidi migan khoda sedaye gariba ro zod tar mishnave
o aheshon zod tar migire??
nemigi az in gazaha mizari
man goshnam mishe yeho ahhhhhhhhhhhhhh mikesham
khoda kechalet mikone
The one
نمایش یا پنهان متن
خب این خورشه ولی ابگوشت ماهی هم داریم که مثل کله پاچه درست میشه فقط وقتشو کمتر میکننcarlos
نوش جونم
نخبه
ژنرال
وااااای
اصلا ماهی همه جورش خوبه... مخصوصاً ماهی های جنوب
m3hrdad
ووییی تنوری فقط ماهی صبوووووووورررررر
از ننم میپرسم میگم
متولد آبادان ساکن شهر گناوه
ااااااااااا چشم ولایتمون روشننننننن . اینورا هم میاییینننن
الهام
ماهی
اولین باره تو زندگیم می شنوم یکی قرمه سبزی نمی خوره
داداش گلم شوخی کردم
آبگوش ماهی نشنیده بودم
حالا که شنیدی بهونه نمکی
man goshnam mishe yeho ahhhhhhhhhhhhhh mikesham
khoda kechalet mikone
نمیشه به جای اینکه نفرین کنی کچل شم نفرین کنی به غربت گرفتار شم؟
قربونت برم یکتای عزیزم..از خوش سلیقگی خودتونه
چه جالب....فکر کنم مال خوزستان اینا باشه
نوش جونم
خوبه یه چیز دیگه نگفتی ...آخه ما در این جور موارد یه چیز دیگه می گیم
شوهر خواهرم خوزستانیه..ما رو کشته با این ماهی صبورش...ولی خدایی خوشمزه ست
باشه منتظرم.ولی خوزستانیها احتمالا خوشمزه تر درست می کنن....دوست دارم بدونم شماها چطوری درست می کنید
ولی جون من لاف آبادانی نزنی یه چیز دیگه از توش در بیاد
تو رو خدا تو تاپیکای من آبادانی بنویس خیلی دوس دارم.
راستی چرااینقدر ساکتی پس؟ آبادانی ها که همه بذله گو هستن.
من عاشق دریا هستم.تا قرار میشه بریم مسافرت دست جمعی من بوشهرو پیشنهاد می کنم..بعدشم همه سرم داد می کشن که کشتی ما رو با این بوشهر
اینجا بازار ماهی تون هست.ماهی هامور که عمو گفتن از اینجا خریدیم خیلی خوشمزه بود.
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنخبه
غذای محلی جنوبیا رو بلد نیستم نپختم تا حالا .. باید امتحان کنم ببینم چه مزه ایه.. ماهی رو فقط سوخاری میخورم.. واسه همین نمیدونم وقتی خورشت داشته باشه چه مزه ایه همش میترسم تیغ داشته باشه چون من اصلا ماهی ها رو نمیشناسم اصلا هم نمیدونم کدوم شمالیه کدوم جنوبی
ماهی
چه پللللوووووووووووووو
دیگه وقتشه کم کم یاد بگیری.سخت نیست.منم تازه شروع کردم
اتفاقا پنح شنبه پیش سبزی گرفتم تصمیم گرفته بودم هی سبزیهای فریزر مامان بیچاره روخالی نکنم.بنده خدا شونه ش درد می کنه.یه خرده که پاک کردم داشتم به خودم فحش می دادم این چه کاری بود من کردم
malakeh
m3hrdad
ولی جون من لاف آبادانی نزنی یه چیز دیگه از توش در بیاد
ننم اوبودانیه اصلا نگران مزش نباش
راستی چرااینقدر ساکتی پس؟ آبادانی ها که همه بذله گو هستن.
کا میترسوم همتون جذبوم بشین ! چه کنوم بعدش؟
Holtek
پس ما باید همچنان منتظر بمونیم
نخبه
دیگه وقتشه کم کم یاد بگیری.سخت نیست.منم تازه شروع کردم
اتفاقا پنح شنبه پیش سبزی گرفتم تصمیم گرفته بودم هی سبزیهای فریزر مامان بیچاره روخالی نکنم.بنده خدا شونه ش درد می کنه.یه خرده که پاک کردم داشتم به خودم فحش می دادم این چه کاری بود من کردم
سبزی پاک کردن رو هم بلد نبودم ولی وقتی دانشجو شدم یاد گرفتم ولی هنوز نمیدونم که چه سبزی کم و یا زیادش تو خورشت خوب میشه ولی هر وقت مامی سبزی میگیره میرم کمک تازگیها هم یاد گرفتم میرم از مغازه که سبزی خرد کرده میفروشه سبزی میخرم.. منم یک کیلو سبزی بخام پاک کنم یه هفته باید استراحت کنم
ماهی
دو تا آبادانی به هم می رسن. اولی می گه: جات خالی دیروز رفتم شکار هفت تا خرگوش چهار تا آهو سه تا شیر شکار کردم.
دومی میگه: همش همین؟
اولی می گه: بابا، آخه با یک تیر مگه بیشتر از اینم می شه؟
دومی میگه : تازه تفنگم داشتی؟!
آبادانیه میره تو یه کتابفروشی …. میگه : وولک پوستر مو رو داری ؟ ……….. کتابفروش میگه : نه …….. آبادانیه می گه : وی ی ی تو هم تموم کردی ؟!!!
فکر کنم تا خودم نرم تو زودپز تو راضی نشی
واقعا...خیلی خجالت آوره ها....ولی به جون خودم من فقط همین یه قلم کار رو به اضافه ی شیشه پاک کردن مشکل دارم
بدبختی اینه که سبزی آماده خرد کردنی هم دوس ندارم بخرم..نمی دونم درست شسته شده یا نه...پس فردا کیست میست می گیریم خدای نکرده
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
من فسنجون دوست دارمماهی
پسرم فسنجون دوس نداره..به خاطر همین درست نمی کنم.
چقدر دلم خواست الان
هاچو هاچو
چرا آخه
چقدر دلم خواست الان
آره ما شیرین درست میکنیم
منم الان دلم خواست
ماهی
چقدر غم انگیزه ..
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→