شبکه ی من و تو 2 چند وقتی میشه که برنامه های خوبی رو پخش میکنه .یکی از برنامه هاش که اسمش بشقاب پرنده های واقعی بودن رو چند روز پیش دیدم تو این مستند نشون میداد که مهندسان نازی بشقاب پرنده ها رو درست کردن و بعد از اونها شوروی و بعد از اونها ایالات متحده. توی این مستند گفته شد که خود سیاستمداران امریکا این شایعه رو که این وسایل پرنده از فضا میان رو پخش کردن و این شایعه برای مردم خوش ایند بود. عکسهای زیر بشقاب پرنده های ساخت امریکا و نازی ها و شوروی رو نشون میدن.
عکس های بالا مر بوط به سفینه ی avrocar است که امریکا ساخت ولی نتونست بیشتر از یک متر و نیم از سطح زمین بلند بشه .بعدها از روی این سفینه هاورکرفت ها ساخته شدند.
آهان پس يه خط در ميون ميخوني!! يادش به خير دوره راهنمايي وقتي درس فارسي داشتيم بايد يه درس رو كه تازه خونديم تا اخر زنگ هي با صداي بلند رووخوني ميكرديم و هر كس تا يه پاراگراف ميبايست ميخوند! ما هم كه از روخواني تكراري واقعاً خسته ميشديم، وقتي معلممون حواسش نبود هي يه خط در ميون و جهشي ميخونديم، معلممونم اصلاً متوجه نميشد!!
مازیار جان یه سوال فنی داشتم قالیچه پرنده چه ربطی به بشقاب پرنده دارد؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من خیلی UFO دوست دارم مازی ولی خب این بشقاب پرنده ها خیلی سرعتشون بالاست شاید در حد نور چطور تونستن به این فناوری دست پیدا کنند در ضمن اگر بشقاب پرنده ها رو ساخته دست بیگانه ها بدونیم خیلی هیجانش بیشتره که
كدوم قاليچه؟! اون تاپيك رو كه پارسال گذاشته بودم!!
نقل قول: Dr.GSM
واقعا شبکه فوق العاده ایه
ما كه نداريم
نقل قول: Gabriel
مازیار اون چیه رو پیرهنت؟؟!
كو كو كوش...
نقل قول: هاچو هاچو
من خیلی UFO دوست دارم مازی ولی خب این بشقاب پرنده ها خیلی سرعتشون بالاست شاید در حد نور چطور تونستن به این فناوری دست پیدا کنند در ضمن اگر بشقاب پرنده ها رو ساخته دست بیگانه ها بدونیم خیلی هیجانش بیشتره ک
خوب مردم چيزايي ر و كه دوس داشته باشن باورش ميكنن! منم دوس دارم دست يوفوها باشه!
نقل قول: ماهی
خیلی تاپیکش مردونه ست
ما كه هنوز داريم خجالت ميكيشيم
نقل قول: hosseinhn82
نگفتم همه اینا عوام فربیه . می خوان ذهن مردم جهان رو منحرف کنن به سمت موجودات فضایی از همون اول مشخص بود که جاسوسی ان
ممنون مازیار جان
قابلي نداشت حاجب جان، شايدم يكيشون يوفويي باشه، آخه بعضي از مدارك از دوران خيلي خيلي قديم مونده!!
Life Dream
شبکه ی من و تو 2 چند وقتی میشه که برنامه های خوبی رو پخش میکنه .یکی از برنامه هاش که اسمش بشقاب پرنده های واقعی بودن رو چند روز پیش دیدم تو این مستند نشون میداد که مهندسان نازی بشقاب پرنده ها رو درست کردن و بعد از اونها شوروی و بعد از اونها ایالات متحده.
توی این مستند گفته شد که خود سیاستمداران امریکا این شایعه رو که این وسایل پرنده از فضا میان رو پخش کردن و این شایعه برای مردم خوش ایند بود.
عکسهای زیر بشقاب پرنده های ساخت امریکا و نازی ها و شوروی رو نشون میدن.
عکس های بالا مر بوط به سفینه ی avrocar است که امریکا ساخت ولی نتونست بیشتر از یک متر و نیم از سطح زمین بلند بشه .بعدها از روی این سفینه هاورکرفت ها ساخته شدند.
منبع:
http://mr201.mihanblog.com
aliiiiiii
gilas
میگما مطمئنی خودت دیدی
اونم چند روز پیش
آخه شبکه من و تو 2 یه 4-5 ماهی هست که تعطیل شده
دیدی گفتم یوفو یعنی کشک
حالا برو بگو بیان پیغام دوستی بدن
Life Dream
من نديدم آخه هيتلريم
اونم چند روز پیش
آخه شبکه من و تو 2 یه 4-5 ماهی هست که تعطیل شده
نه من كه نديدم!! اون پايين رو نگاه كن منبع زدم گيلي خانم! اون منبع ديده
حالا برو بگو بیان پیغام دوستی بدن
نخيرم وجود دارن، از لج تو هم كه شده وجود دارن، فردا يكيشونو برات پست ميكنم
gilas
خوب تو پرانتزم مینوشتی من نه منبع
هههههههههههه داری بفرست
همچین با روی گشاده استقبال میکنیم ازشون اینطوری
میگم چرا وقتی میخوای بیای تو تاپیک ازت لاگین ادمین میخواد
ژنرال
Life Dream
آهان پس يه خط در ميون ميخوني!!
شما يه لحظه بيا دم در بوف بوفي
gilas
به جون یوفو بزرگه همشو خوندم
تازشم مگه 4خط بیشتر بود
خوب هر خط و که میخونم نقل قول میکنم میرم بعدی دیگه
KuRoSh
عکس واقعی بزار عزیزم
چند تا خبر دارم ولی سرعت تعطیله کلان برای من
KuRoSh
دلشاد
الهام
The one
واا خب خدا هلی کوپتر رو واسه چی آفرید!!!
مرسی مازی نازی بشقاب دیس پرنده دوست
بچه مثبت
قالیچه پرنده چه ربطی به بشقاب پرنده دارد؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
واقعا شبکه فوق العاده ایه
ژنرال
مازیار اون چیه رو پیرهنت؟؟!
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
در ضمن اگر بشقاب پرنده ها رو ساخته دست بیگانه ها بدونیم خیلی هیجانش بیشتره که
ماهی
hosseinhn82
از همون اول مشخص بود که جاسوسی ان
ممنون مازیار جان
Life Dream
اين ديگه قسم بزرگ بود، باشه باور ميكنم
خوب عكسا واقعي هستن ديگه!!
خوب من كه نميتونم نظر بدم آخه وارد نيستم، حاجي نظر كارشناسي لطفاً
كه اصلاً وجود ندارن يا اينكه انسانها اونو نساختن؟!
خوب اين فرق فوكوله! اين كه ملخ پلخ نداره تازه هويجوري توو چند ثانيه بايد اين ور اون ور كنه همش!
كدوم قاليچه؟!
ما كه نداريم
كو كو كوش...
در ضمن اگر بشقاب پرنده ها رو ساخته دست بیگانه ها بدونیم خیلی هیجانش بیشتره ک
خوب مردم چيزايي ر و كه دوس داشته باشن باورش ميكنن! منم دوس دارم دست يوفوها باشه!
ما كه هنوز داريم خجالت ميكيشيم
از همون اول مشخص بود که جاسوسی ان
ممنون مازیار جان
قابلي نداشت حاجب جان، شايدم يكيشون يوفويي باشه، آخه بعضي از مدارك از دوران خيلي خيلي قديم مونده!!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→