₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » راهنمایی کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » راهنمایی کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
1 2 3

بدون عکس

راهنمایی کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

88 بازدید، 43 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

سلام و 2رود به همه
    چند وقتی هست که می خوام اینترنت adslبگریم برای خونه از نوع حجمی ولی نمی دونم کدوم شرکت بهتره هست
    قبلا خودم از شرکت سپنتا استفاده می کردم از نوع نامحدود که 3 سال داشتم استفاده می کردم
    که به نظر خودم تو تهران بهترین شرکت هست از نظر خدمات دهی و سرعت و امکانات دیگه
    ولی برای مدتی می خوام از سرویس حجمی استفاده کنم همین شرکتی که ازش می گرفتم هم داره ولی می خوام ببینم شرکت های دیگه چطور هستند
    چند ماه هم شاتل گرفتم ولی خوب نبود

به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم بهتره دو تا گزینه هم در نظر بگیرید(هم ارزون باشه هم سرعت بالا)به قول معروف کوفت و اروزن باشه ولی عالی باشه :4:

• ژنرال

توی تهران من دو تا ISP رو خیلی تعریفشو شنیدم.

1- شاتل

2- پارس آنلاین

خود من از شاتل گرفتم و نسبتاً راضیم... هرچند که ایده آل نیست.

اما توصیه میکنم از پارس انلاین بگیر...

من پارسال که شرکت خدمات اینترنتیم رو عوض کردم، پارس آنلاین رو خیلی آشنا نبودم وگرنه خودمم از پارس انلاین میگرفتم.

ندیدم کسی مشترک پارس آنلاین باشه و ناراضی باشه.

یکی از قوی ترین شرکتهای خدمات اینترنتی و شاید بتونم بگم قوی ترین ISP در ایرانه.

الان به بسیاری از بانکها هم خدمات میده و بزرگترین دیتاسنتر رو داره.

البته در زمینه ی قیمت، نمیشه گفت ارزونه.

اینترنت کلاً تو ایران ارزون نیست دیگه.

برو سایتش و تعرفه هارو ببین.

پارس آنلاین

• maryamlondon1

تو ایران نیستم وخبر ندارم . :4:

• الهام

پارس انلاين خيلي خوبه

• sib

من وایمکس ایرانسل دارم خیلی راضیم :4:

• بچه مثبت

من که از اینترنت دانشگاه استفاده میکنم هم رایگانه هم سرعتش به نسبت خوبه :4: تو هم اگه میتونی بیا استفاده کن :4:

تو تهران اطلاعاتی ندارم در این زمینه :10:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• KuRoSh

نقل قول: maryamlondon1
    تو ایران نیستم وخبر ندارم .

شما شرکت های اونطرفی رو معرفی کن برم باهاشون گفتمان کنم بیان اینجا خدمات بدن به ما

باید ببینم نظر دوستان دیگه چی هست

• دلشاد

بنظرم adsl حجمی خوب نیست خرجتو میبره بالا
    من از مخابرات نامحدود 256 گرفتم راضیم

• Life Dream

البته از تهران خبر ندارم!! ولي من الان از مخابرات شهر خودمون گرفتم 256 كيلوبيت و 6 كيگ حجمي دو ماهه! سرعت دانلودمم 100 هست!! هزينه هم هر دو ماه 25 هزار تومان!

• ژنرال

نقل قول: Life Dream
    البته از تهران خبر ندارم!! ولي من الان از مخابرات شهر خودمون گرفتم 256 كيلوبيت و 6 كيگ حجمي دو ماهه! سرعت دانلودمم 100 هست!! هزينه هم هر دو ماه 25 هزار تومان!

خیلی خوبه که :24:

• بچه مثبت

ولي من الان از مخابرات شهر خودمون گرفتم 256 مگ و 6 كيگ حجمي دو ماهه! سرعت دانلودمم 100 هست!! هزينه هم هر دو ماه 25 هزار تومان!
    خیلی عالیه! من برای خونمون(انزلی) 256 و 5 گیگ میگیرم ماهی 22 و 500 ! اما چه جوری هست که 256 گرفتی سرعت دانلودت 100 هست! ماکزیمم باید 32 باشه :37:

• Life Dream

نقل قول: Gabriel
    خیلی خوبه که

آره من كه خيلي راضيم به خصوص از لحاظ سرعت و قيمت :1:
    نقل قول: بچه مثبت
    خیلی عالیه! من برای خونمون(انزلی) 256 مگ و 5 گیگ میگیرم ماهی 22 و 500 ! اما چه جوری هست که 256 گرفتی سرعت دانلودت 100 هست! ماکزیمم باید 32 باشه

در شرايط عادي بله! چون هر پورت رو همزمان با 8 نفر به طور عادي Share ميكنند! ولي الان 60 گيگ پهناي باند اضافه داريم و دليلي براي Share كردن 8 نفر وجود نداره و در حال حاضر با دو نفر Share هست!!!
    ولي از سرعت Send راضي نيستم خيلي محدودمون كردن! :2:
    در ضمن چهار ISP خصوصي ديگه هم هستند كه مخابرات با اين كارش ميخواد اونها رو پشت سر بزاره و داره موفق هم ميشه!!!

تصویر در دسترس نیست

• بچه مثبت

نقل قول: Life Dream
    256 مگ
    عجب سرعتی داری :4: رکورد جهانی رو شکوندی 453

یه لحظه منم به اشتباه انداختی :4:

• Life Dream

عجب سرعتی داری رکورد جهانی رو شکوندی

من كه اونو همون لحظه ويرايش و درست كردم! چه طوري برات اينطوري نشون داد، تازه ميرزا قبل شما هم پست گذاشته بود!!! :37:
    ركورد جهاني هم يك گيگ هست توو امريكا (Board Band)، اينا الان فروش ندارن!!! :4:

• بچه مثبت

من كه اونو همون لحظه ويرايش و درست كردم! چه طوري برات اينطوري نشون داد؟!!! :37:
    ما اینیم دیگه :4:
    تا جایی که من میدونم سرعت اینترنت با واحد کیلوبیت در ثانیه ارائه میشه و سرعت دانلود برحسب کیلوبایت در ثانیه! اگه اشتباه میکنم بگو! 314
    البته اینم شنیده بودم که با 8نفر شیر میشه در حالت عادی!

• Life Dream

تا جایی که من میدونم سرعت اینترنت با واحد کیلوبیت در ثانیه ارائه میشه و سرعت دانلود برحسب کیلوبایت در ثانیه! اگه اشتباه میکنم بگو!

خوب بله همينطوره ديگه! منم اون بالا همينو نوشتم ديگه!، سرعتم 256 كيلو بيت هست، و سرعت دانلود 100، اينو كه ديگه همه ميدونن سرعت دانلود با چي مشخص ميشه، حد اقل اونايي كه رشتشون كامپيوتر بوده!! :4:

• carlos

خیلی عالیه! من برای خونمون(انزلی) 256 و 5 گیگ میگیرم ماهی 22 و 500 ! اما چه جوری هست که 256 گرفتی سرعت دانلودت 100 هست! ماکزیمم باید 32 باشه

خبلی گرون میگیری امین . خیلیییییییییی
    من 30 گیگ 3 ماهه میگیرم با سرعت 1 مگ . 99 تومن . سرعت دانلودمم 225 میزنه معمولا
    بیا از شهر ما اینترنت بگیر :15: :4:

• بچه مثبت

سرعتم 256 كيلو بيت هست، و سرعت دانلود 100
    پس من چرا متوجه نمیشم!!! 256 کیلوبیت میشه 32 کیلو بایت نه؟ پس چه جوری شما تا 100 میرسی؟ مگه محدود نمیکنن!؟ یعنی چون بین 2 نفر شیر شده شما سرعتت رسیده به صد! یه سوال دیگه: امکانش هست بین بیش از 8نفر شیر کنن؟ چه جورری میشه متوجه شد؟

• Life Dream

نقل قول: carlos
    خبلی گرون میگیری امین . خیلیییییییییی

ايشون گفتن يه ماهه، منم برام عجيبه كه چرا 22500 ميگيرن! در حالي كه من همينو با دو ماهه 25 تومان ميگيرم، سرعتمم بيشتره! مگه همه تعرفه ها نبايد مثل هم باشند؟! البته تعرفه هاي مخابرات!! مگه اينكه از يه شركت خصوص بگيره! :37:

• mz56mz

كاكو من از اين استفاده ميكنم خيلى راضيم عاليه البته dsl نيست :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: