₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » راهنمایی کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » راهنمایی کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
1 2 3

بدون عکس

راهنمایی کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

88 بازدید، 43 پست، نویسنده: KuRoSh

• Life Dream

نقل قول: بچه مثبت
    پس من چرا متوجه نمیشم!!! 256 کیلوبیت میشه 32 کیلو بایت نه؟ پس چه جوری شما تا 100 میرسی؟ مگه محدود نمیکنن!؟ یعنی چون بین 2 نفر شیر شده شما سرعتت رسیده به صد! یه سوال دیگه: امکانش هست بین بیش از 8نفر شیر کنن؟ چه جورری میشه متوجه شد؟

اگه شركت يا مخابرات پورت اضافه يا به اصطلاح Free داشته باشه و هنوز همه پهناي باند اشغال نشده باشه، بله امكانش هست كه به جاي شرايط استاندارد 8 نفر با دو نفر و حتي بدون Share باشه! كه در اين صورت همه پورت به اسم اون شخص خواهد بود و سرعتش به همون 256 واقعي ميرسه و بعضي وقتها هم كه شركت مجهز به سخت افزار Cache باشه سرعت دانلود فايلهاي رنج شده به يك مگ واقعي هم ميرسه!!
    الان چون من با فقط يك نفر ديگه Share هستم سرعتم 100 هست! البته بعد از يك شب كه دانلود حجمي رايگان ميشه و همه كاربران شروع ميكنند به دانلود سرعتم نهايتاً تا 90 ميرسه!
    اگه 256 گرفتي و سرعت دانلودت زير 32 هست مطمئن باش كه اون شركت تخلف كرده و شما رو با تعداد بيشتر از 8 نفر Share كرده! بايد روي 32 با اختلاف چهار كيلو كم يا زياد و نوساني بمونه!
    از MS Dos Command هم ميتوني Ping بگيري ببيني چند ميلي ثانيه طول ميكشه تا جواب بده براي گوگل امتحان كن! البته اين زياد قابل اعتماد نيست و سرعت دانلودت خودش ملاك تعداد Share هست كه براتون گذاشتن!

• بچه مثبت

نقل قول: Life Dream
    البته تعرفه هاي مخابرات!
    تا حالا نشنیدم مخابرات (انزلی) سرویس ای دی اس ال ارائه کنه! این صفحه رو نگاه کن البته درصد کمی به قیمت ها اضافه میشه! میبینی مازیار جان! هرچی امکاناته برای شهرهای بزرگه :4:
    البته من خیلی کم خونه میرم! اما همیشه شارژ میکنم

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• بچه مثبت

ممنون مازیار جان بابت اطلاعاتت :46:

اگه 256 گرفتي و سرعت دانلودت زير 32 هست مطمئن باش كه اون شركت تخلف كرده
    ای بابا من در بهترین حالت تو خونه سرعتم به 20 میرسه! البته با نرم افزار دانلود منیجر! دو سه بار زنگ زدم اونا گفتن که مشکل از خط تلفنتونه!!!!

• Life Dream

تا حالا نشنیدم مخابرات (انزلی) سرویس ای دی اس ال ارائه کنه! این صفحه رو نگاه کن البته درصد کمی به قیمت ها اضافه میشه! میبینی مازیار جان! هرچی امکاناته برای شهرهای بزرگه
    البته من خیلی کم خونه میرم! اما همیشه شارژ میکنم

اون صفحه رو نگاه كردم، خيلي خيلي گرون حساب كردن، چرا اينطوريه، حد اقل دو برابر قيمت حساب كردن!!!! خدا ازشون نگذره:87:
    شهر ما هم كوچيكه! ولي خوب تعرفه ها دولتي و مشخص شده هست و نميتونن تخلف كنن، به نظر من اگه مخابرات سرويس داد، بلافاصله از اونجا بگيريد به شركتهاي خصوصي زياد نميشه اطمينان كرد!
    من قبلاً همين تعرفه رو از يه شركت خصوصي ميگرفتم سرعت دانلودم نهايت به 24 ميرسيد!!! بعد همين سرويس رو از مخابرات گرفتم با قيمت ارزونتر، تازه سرعتمم 100 هست، ولي فقط از Send راضي نيستم كه خيلي محدودش كردن، دليلشم همه ميدونن :2:

• Life Dream

ممنون مازیار جان بابت اطلاعاتت

خواهش ميكنم امين جان، وظيفه بود، كاري نكردم :1:
    ای بابا من در بهترین حالت تو خونه سرعتم به 20 میرسه! البته با نرم افزار دانلود منیجر! دو سه بار زنگ زدم اونا گفتن که مشکل از خط تلفنتونه!!!!

اگه فاصلت از اون شركت خيلي زياد باشه بله تاثير داره! ولي ديگه تا اين حد خيلي زياد ميشه! به نظرم از يه جاي ديگه سرويس بگير، الان همه فقط به فكر منافع خودشون هستند :87:

• بچه مثبت

اگه فاصلت از اون شركت خيلي زياد باشه بله تاثير داره! ولي ديگه تا اين حد خيلي زياد ميشه! به نظرم از يه جاي ديگه سرويس بگير، الان همه فقط به فكر منافع خودشون هستند :87:
    تو شهر ما متاسفانه تعداد شرکت های سرویس دهنده محدوده! بقیه هم اگر بدتر نباشن بهتر نیستند!

• The one

قبول باشه :24:

فقط میتونم برات دعای خیر بکنم از کپن مقدس :23:

• نخبه

منم از شرکت شبدیز میگیرم آشغالیه برای خودش:23:

• Mahboob

Kurosh,

من نمی دونم هر چی دوستان بگن ... :1:
    جون خودم نمی دونم :24:

• بهونه

من صبانت شنیدم خیلی خوبه ولی خودم از داتک دارم خیلی راضیم :1:

• KuRoSh

نقل قول: Gabriel
    - پارس آنلاین

قبلان به سایتش سر زدم ولی از چند نفر پرسیدم گفتند که کمی مشکل داره حالا نمی دونم از نظر سرعت هست یا خدمات
    اینترنت کلاً تو ایران ارزون نیست دیگه.

دقیقا همین طوره اگر ارزون بود انقدر عذاب نمی کشیدم با این سرعت های پایین
    برو سایتش و تعرفه هارو ببین.

دیدم قبلان میسی
    نقل قول: sib
    من وایمکس ایرانسل دارم خیلی راضیم

بعضی ها که گرفتن راضی نیستند شاید اونجایی که هستند آنتن دهی ش پایین هست ولی مبین نت رو تعریف میکنند
    من که از اینترنت دانشگاه استفاده میکنم هم رایگانه هم سرعتش به نسبت خوبه تو هم اگه میتونی بیا استفاده کن

حیف که دست و بالم رو این سربازی بسته وگرنه میرسیدم خدمتتون (مفت باشه هرچقدر می خواد سرعت داشته باشه :83: )
    نقل قول: دلشاد
    بنظرم adsl حجمی خوب نیست خرجتو میبره بالا

آخه زیاد نمی خوام استفاده کنم بهروز جان زیاد خونه نیستم
    من الان از مخابرات شهر خودمون گرفتم 256 كيلوبيت و 6 كيگ حجمي دو ماهه! سرعت دانلودمم 100 هست!! هزينه هم هر دو ماه 25 هزار تومان!

خوب سرعتش ولی مخابرات کلان خطر ناکه ازش سرویس گرفتن :50:
    خیلی عالیه! من برای خونمون(انزلی) 256 و 5 گیگ میگیرم ماهی 22 و 500 ! اما چه جوری هست که 256 گرفتی سرعت دانلودت 100 هست

خیلی گرونه الان هم تعرفه ها رو اوردن پایین امین جان ولی فکر کنم هنوز اون شرکتی که ازش سرویس می گیری این کار رو نکرده
    ركورد جهاني هم يك گيگ هست توو امريكا (Board Band)، اينا الان فروش ندارن!!!

این سرویس فقط در دانشگاه ها و مراکز دولتی و نظامی استفاده میشه :3:
    نقل قول: carlos
    من 30 گیگ 3 ماهه میگیرم با سرعت 1 مگ . 99 تومن . سرعت دانلودمم 225 میزنه معمولا بیا از شهر ما اینترنت بگیر

:13: این سرعت رو من داشته باشم به یک هفته هم نمی رسه چه برسه بخوام باهاش سه ماه دوام بیارم :83:
    نقل قول: mz56mz
    كاكو من از اين استفاده ميكنم خيلى راضيم عاليه البته dsl نيست

کاکو می ترسم این سرویس رو بگیرم کامپیوترم هنگ کنه از سرعتش :83: چشم بزنند هرروز قطع باشه :83:
    از MS Dos Command هم ميتوني Ping بگيري ببيني چند ميلي ثانيه طول ميكشه تا جواب بده براي گوگل امتحان كن! البته اين زياد قابل اعتماد نيست و سرعت دانلودت خودش ملاك تعداد Share هست كه براتون گذاشتن!

این کار رو هم میشه کرد ولی زیاد دقیق نیست و قابل اعتماد

• KuRoSh

نقل قول: نخبه
    منم از شرکت شبدیز میگیرم آشغالیه برای خودش

پس شب یادت نره بزاریش سرکوچه آشغالی ببرتش :83:
    نقل قول: The one
    فقط میتونم برات دعای خیر بکنم از کپن مقدس

حالا کپن چی هست قند و شکر یا روغن یا برنج :83:
    قدیما قند وشکر وروعن برنج و.... با کپن می دادن
    نقل قول: Mahboob
    من نمی دونم هر چی دوستان بگن ...

ممنون از راهنمایی های که کردید
    نقل قول: بهونه
    من صبانت شنیدم خیلی خوبه ولی خودم از داتک دارم خیلی راضیم

:11:

• EVANESCENCE

اینترنت دانشگاه ماهم عالیه :10:

• ژنرال

نقل قول: carlos
    من 30 گیگ 3 ماهه میگیرم با سرعت 1 مگ . 99 تومن . سرعت دانلودمم 225 میزنه معمولا

خیلییییییییییییییییی خوبه :37:
    این مشهد کلاً مشکوک میزنه ها :86: :4:

Life Dream,
    مازیار مخابرات شهر شما خیلی داره حال میده!
    من توی تهران و کرج نشنیدم کسی اینترنت بگیره با این سرعت و قیمت عالی!
    توی شهرای پرجمعیت، عمراً یه پورت رو بین 2نفر share نمیکنن.
    تازه بتونن یه پورت رو به بالای 8نفر هم share میکنن..
    احتمالا چون تقاضای اینترنت توی شهرتون کمه، دارن اینجوری سرویس میدن وگرنه دلیلی نداره اینجوری حال بدن :4:

خیلی جاها همین جوریه امین.
    رسماً دزدی میکنن!
    پول 256 رو میگیرن، بعد اونو بین 8 نفر یا بیشتر share میکنن.. تازه در اصل یه پورت نباید بین 8نفر هم share بشه.

راستی مازیار یه نرم افزار خوب که ، دقیق و درست، سرعت ارسال و دریافت اینترنت رو نشون بده بهم معرفی کن :46:

• Life Dream

نقل قول: Kurosh
    خوب سرعتش ولی مخابرات کلان خطر ناکه ازش سرویس گرفتن

با اجازت ISP هاي خصوصي هم همينطوره!! نريد دلتونو خوش كنيد ها! هر ماه Log سايتهاي بازديد شده بايد تحويل داده بشه! من خودم شخصاً اين Log رو ديدم! اين كار اجباري هست براي ISP ها! :87:
    مازیار مخابرات شهر شما خیلی داره حال میده!
    من توی تهران و کرج نشنیدم کسی اینترنت بگیره با این سرعت و قیمت عالی!
    توی شهرای پرجمعیت، عمراً یه پورت رو بین 2نفر share نمیکنن.
    تازه بتونن یه پورت رو به بالای 8نفر هم share میکنن..
    احتمالا چون تقاضای اینترنت توی شهرتون کمه، دارن اینجوری سرویس میدن وگرنه دلیلی نداره اینجوری حال بدن

آره والا من كه حسابي دارم كيف ميكنم، قيمت كه نرخ دولتي هست و براي همه ايران يكسانه!! ولي شهر ما كوچيكه، چهار تا ISP خصوصي هم داره با مخابرات پنج تا! خوب الان مخابرات ميخواد همه مشتري ها رو به طرف خودش جذب كنه، و من هر دفعه كه براي شارژ دو ماهه ميرم بايد كلي توو صف منتظر بمونم تا نوبتم بياد، چون مرتب براي ثبت نام ميان!! اينم بگم كه هميشه سرعت اينطوري نيست ها! بعد يه مدت كه ظرفيت تكميل ميشه دوباره با همون 8 نفر Share ميشه و سرعت به 32 ميرسه! ولي حداكثر يه ماه بعد دوباره بيشتر از پنجاه گيگ پورت آزاد ميگيرن و بازم سرعت به 100 ميرسه! خلاصه اون ISP هاي خصوصي بد جور نرخ رو پايين اوردن ولي بازم كسي از اونجا نميگيره چون مخابرات سرعتش بيشتره و قيمتم ارزونتره! تازه هر چه تعداد ماههاي پيش پرداخت بيشتر باشه مثلاً سه ماهه، درصد تخفيف داره!! هر گيگ اظافه هم پنج هزار تومان حساب ميشه! خلاصش اينكه... آآآآآآآآآآآي نففففففففففس :75:
    راستی مازیار یه نرم افزار خوب که ، دقیق و درست، سرعت ارسال و دریافت اینترنت رو نشون بده بهم معرفی کن

برم ببينم چي توو آرشيوم دارم...351

• ماهی

خب چه بدونم :34:

• Life Dream

Gabriel,

اين نرم افزاررور پيدا كردم، البته اخرين ورژنشو گذاشتم، دقيق هست ولي من خودم براي سرعت واقعيم از همون DAP استفاده ميكنم، خيلي دقيقه!

دانلود بهترین نرم افزار برای محاسبه سرعت و حجم ترافیک مصرفی اینترنت

می دانید که سرویس ADSL در بیشتر شرکتها با محدودیت حجمی ارائه می شود. کاربران زیادی نیاز دارند که با استفاده از یک نرم افزار سرعت واقعی خط و همچنین میزان مصرف اینترنت و حجم دانلودی را محاسبه کنند. همچنین اگر از اینترنت در یک شبکه کامپیوتری استفاده می کنید باید بتوانید بین ترافیک شبکه و ترافیک اینترنت تمایز قائل شوید و آنها را به صورت جداگانه داشته باشید. این نرم افزار کم حجم بهترین نرم افزاری برای محاسبه و ذخیره ترافیک مصرفی شما بر اساس ساعت ، روز، هفته، ماه و سال می باشد.

امکانات نرم افزار BWMeter 6.0.1:
    - نمایش سرعت واقعی اتصال شما
    - محدود کردن سرعت
    - تفکیک ترافیک شبکه داخلی LAN و اینترنت
    - کنترل برنامه از کامپیوتر دیگر
    - آلارم دادن در هنگام فرا رفتن از مقدار
    - پشتیبانی از انواع خط اینترنت مانند ADSL و Dialup و LAN‌ و Wireless و ….
    - قابلیت مانیتورینگ تمامی کارت های شبکه سیستم
    - پشتیبانی از ویندوز های ۶۴ بیتی
    - قابلیت اجرا به صورت سرویس در ویندوز
    - قابلیت استخراج و وارد کردن اطلاعات و آمار ترافیک
    - تفکیک و ذخیره آمار به صورت روز ، ماه ، سال و …
    و …

دانلود با لينك مستقيم شركت سازنده!

• هاچو هاچو

من از شاتل گرفتم خیلی راضی بودم 286 ولی اینجایی که جدیدا نقل مکان کردیم فقط میتونستم از مخابرات بگیرم :2: اونم که هر موقع حال کنه وصله :62: اگر قطعی نداشت خوب بود :1:

• boof divoone

پارس انلاین 126 با ترافیک 9 گیگا قیمت 33 تومن
    این اشتراک منه از پارس انلاین سرعت دانلودم اینجا که شهرستانه کمتر از 135 نیست
    یعنی عالیه

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: