پس من چرا متوجه نمیشم!!! 256 کیلوبیت میشه 32 کیلو بایت نه؟ پس چه جوری شما تا 100 میرسی؟ مگه محدود نمیکنن!؟ یعنی چون بین 2 نفر شیر شده شما سرعتت رسیده به صد! یه سوال دیگه: امکانش هست بین بیش از 8نفر شیر کنن؟ چه جورری میشه متوجه شد؟
اگه شركت يا مخابرات پورت اضافه يا به اصطلاح Free داشته باشه و هنوز همه پهناي باند اشغال نشده باشه، بله امكانش هست كه به جاي شرايط استاندارد 8 نفر با دو نفر و حتي بدون Share باشه! كه در اين صورت همه پورت به اسم اون شخص خواهد بود و سرعتش به همون 256 واقعي ميرسه و بعضي وقتها هم كه شركت مجهز به سخت افزار Cache باشه سرعت دانلود فايلهاي رنج شده به يك مگ واقعي هم ميرسه!! الان چون من با فقط يك نفر ديگه Share هستم سرعتم 100 هست! البته بعد از يك شب كه دانلود حجمي رايگان ميشه و همه كاربران شروع ميكنند به دانلود سرعتم نهايتاً تا 90 ميرسه! اگه 256 گرفتي و سرعت دانلودت زير 32 هست مطمئن باش كه اون شركت تخلف كرده و شما رو با تعداد بيشتر از 8 نفر Share كرده! بايد روي 32 با اختلاف چهار كيلو كم يا زياد و نوساني بمونه! از MS Dos Command هم ميتوني Ping بگيري ببيني چند ميلي ثانيه طول ميكشه تا جواب بده براي گوگل امتحان كن! البته اين زياد قابل اعتماد نيست و سرعت دانلودت خودش ملاك تعداد Share هست كه براتون گذاشتن!
تا حالا نشنیدم مخابرات (انزلی) سرویس ای دی اس ال ارائه کنه!این صفحه رو نگاه کنالبته درصد کمی به قیمت ها اضافه میشه! میبینی مازیار جان! هرچی امکاناته برای شهرهای بزرگه البته من خیلی کم خونه میرم! اما همیشه شارژ میکنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اگه 256 گرفتي و سرعت دانلودت زير 32 هست مطمئن باش كه اون شركت تخلف كرده
ای بابا من در بهترین حالت تو خونه سرعتم به 20 میرسه! البته با نرم افزار دانلود منیجر! دو سه بار زنگ زدم اونا گفتن که مشکل از خط تلفنتونه!!!!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تا حالا نشنیدم مخابرات (انزلی) سرویس ای دی اس ال ارائه کنه! این صفحه رو نگاه کن البته درصد کمی به قیمت ها اضافه میشه! میبینی مازیار جان! هرچی امکاناته برای شهرهای بزرگه البته من خیلی کم خونه میرم! اما همیشه شارژ میکنم
اون صفحه رو نگاه كردم، خيلي خيلي گرون حساب كردن، چرا اينطوريه، حد اقل دو برابر قيمت حساب كردن!!!! خدا ازشون نگذره شهر ما هم كوچيكه! ولي خوب تعرفه ها دولتي و مشخص شده هست و نميتونن تخلف كنن، به نظر من اگه مخابرات سرويس داد، بلافاصله از اونجا بگيريد به شركتهاي خصوصي زياد نميشه اطمينان كرد! من قبلاً همين تعرفه رو از يه شركت خصوصي ميگرفتم سرعت دانلودم نهايت به 24 ميرسيد!!! بعد همين سرويس رو از مخابرات گرفتم با قيمت ارزونتر، تازه سرعتمم 100 هست، ولي فقط از Send راضي نيستم كه خيلي محدودش كردن، دليلشم همه ميدونن
ای بابا من در بهترین حالت تو خونه سرعتم به 20 میرسه! البته با نرم افزار دانلود منیجر! دو سه بار زنگ زدم اونا گفتن که مشکل از خط تلفنتونه!!!!
اگه فاصلت از اون شركت خيلي زياد باشه بله تاثير داره! ولي ديگه تا اين حد خيلي زياد ميشه! به نظرم از يه جاي ديگه سرويس بگير، الان همه فقط به فكر منافع خودشون هستند
اگه فاصلت از اون شركت خيلي زياد باشه بله تاثير داره! ولي ديگه تا اين حد خيلي زياد ميشه! به نظرم از يه جاي ديگه سرويس بگير، الان همه فقط به فكر منافع خودشون هستند
تو شهر ما متاسفانه تعداد شرکت های سرویس دهنده محدوده! بقیه هم اگر بدتر نباشن بهتر نیستند!
این سرویس فقط در دانشگاه ها و مراکز دولتی و نظامی استفاده میشه
نقل قول: carlos
من 30 گیگ 3 ماهه میگیرم با سرعت 1 مگ . 99 تومن . سرعت دانلودمم 225 میزنه معمولا بیا از شهر ما اینترنت بگیر
این سرعت رو من داشته باشم به یک هفته هم نمی رسه چه برسه بخوام باهاش سه ماه دوام بیارم
نقل قول: mz56mz
كاكو من از اين استفاده ميكنم خيلى راضيم عاليه البته dsl نيست
کاکو می ترسم این سرویس رو بگیرم کامپیوترم هنگ کنه از سرعتش چشم بزنند هرروز قطع باشه
نقل قول: Life Dream
از MS Dos Command هم ميتوني Ping بگيري ببيني چند ميلي ثانيه طول ميكشه تا جواب بده براي گوگل امتحان كن! البته اين زياد قابل اعتماد نيست و سرعت دانلودت خودش ملاك تعداد Share هست كه براتون گذاشتن!
این کار رو هم میشه کرد ولی زیاد دقیق نیست و قابل اعتماد
من 30 گیگ 3 ماهه میگیرم با سرعت 1 مگ . 99 تومن . سرعت دانلودمم 225 میزنه معمولا
خیلییییییییییییییییی خوبه این مشهد کلاً مشکوک میزنه ها
Life Dream, مازیار مخابرات شهر شما خیلی داره حال میده! من توی تهران و کرج نشنیدم کسی اینترنت بگیره با این سرعت و قیمت عالی! توی شهرای پرجمعیت، عمراً یه پورت رو بین 2نفر share نمیکنن. تازه بتونن یه پورت رو به بالای 8نفر هم share میکنن.. احتمالا چون تقاضای اینترنت توی شهرتون کمه، دارن اینجوری سرویس میدن وگرنه دلیلی نداره اینجوری حال بدن
نقل قول: بچه مثبت
خیلی جاها همین جوریه امین. رسماً دزدی میکنن! پول 256 رو میگیرن، بعد اونو بین 8 نفر یا بیشتر share میکنن.. تازه در اصل یه پورت نباید بین 8نفر هم share بشه. راستی مازیار یه نرم افزار خوب که ، دقیق و درست، سرعت ارسال و دریافت اینترنت رو نشون بده بهم معرفی کن
خوب سرعتش ولی مخابرات کلان خطر ناکه ازش سرویس گرفتن
با اجازت ISP هاي خصوصي هم همينطوره!! نريد دلتونو خوش كنيد ها! هر ماه Log سايتهاي بازديد شده بايد تحويل داده بشه! من خودم شخصاً اين Log رو ديدم! اين كار اجباري هست براي ISP ها!
نقل قول: Gabriel
مازیار مخابرات شهر شما خیلی داره حال میده! من توی تهران و کرج نشنیدم کسی اینترنت بگیره با این سرعت و قیمت عالی! توی شهرای پرجمعیت، عمراً یه پورت رو بین 2نفر share نمیکنن. تازه بتونن یه پورت رو به بالای 8نفر هم share میکنن.. احتمالا چون تقاضای اینترنت توی شهرتون کمه، دارن اینجوری سرویس میدن وگرنه دلیلی نداره اینجوری حال بدن
آره والا من كه حسابي دارم كيف ميكنم، قيمت كه نرخ دولتي هست و براي همه ايران يكسانه!! ولي شهر ما كوچيكه، چهار تا ISP خصوصي هم داره با مخابرات پنج تا! خوب الان مخابرات ميخواد همه مشتري ها رو به طرف خودش جذب كنه، و من هر دفعه كه براي شارژ دو ماهه ميرم بايد كلي توو صف منتظر بمونم تا نوبتم بياد، چون مرتب براي ثبت نام ميان!! اينم بگم كه هميشه سرعت اينطوري نيست ها! بعد يه مدت كه ظرفيت تكميل ميشه دوباره با همون 8 نفر Share ميشه و سرعت به 32 ميرسه! ولي حداكثر يه ماه بعد دوباره بيشتر از پنجاه گيگ پورت آزاد ميگيرن و بازم سرعت به 100 ميرسه! خلاصه اون ISP هاي خصوصي بد جور نرخ رو پايين اوردن ولي بازم كسي از اونجا نميگيره چون مخابرات سرعتش بيشتره و قيمتم ارزونتره! تازه هر چه تعداد ماههاي پيش پرداخت بيشتر باشه مثلاً سه ماهه، درصد تخفيف داره!! هر گيگ اظافه هم پنج هزار تومان حساب ميشه! خلاصش اينكه... آآآآآآآآآآآي نففففففففففس
نقل قول: Gabriel
راستی مازیار یه نرم افزار خوب که ، دقیق و درست، سرعت ارسال و دریافت اینترنت رو نشون بده بهم معرفی کن
اين نرم افزاررور پيدا كردم، البته اخرين ورژنشو گذاشتم، دقيق هست ولي من خودم براي سرعت واقعيم از همون DAP استفاده ميكنم، خيلي دقيقه!
دانلود بهترین نرم افزار برای محاسبه سرعت و حجم ترافیک مصرفی اینترنت
می دانید که سرویس ADSL در بیشتر شرکتها با محدودیت حجمی ارائه می شود. کاربران زیادی نیاز دارند که با استفاده از یک نرم افزار سرعت واقعی خط و همچنین میزان مصرف اینترنت و حجم دانلودی را محاسبه کنند. همچنین اگر از اینترنت در یک شبکه کامپیوتری استفاده می کنید باید بتوانید بین ترافیک شبکه و ترافیک اینترنت تمایز قائل شوید و آنها را به صورت جداگانه داشته باشید. این نرم افزار کم حجم بهترین نرم افزاری برای محاسبه و ذخیره ترافیک مصرفی شما بر اساس ساعت ، روز، هفته، ماه و سال می باشد.
امکانات نرم افزار BWMeter 6.0.1: - نمایش سرعت واقعی اتصال شما - محدود کردن سرعت - تفکیک ترافیک شبکه داخلی LAN و اینترنت - کنترل برنامه از کامپیوتر دیگر - آلارم دادن در هنگام فرا رفتن از مقدار - پشتیبانی از انواع خط اینترنت مانند ADSL و Dialup و LAN و Wireless و …. - قابلیت مانیتورینگ تمامی کارت های شبکه سیستم - پشتیبانی از ویندوز های ۶۴ بیتی - قابلیت اجرا به صورت سرویس در ویندوز - قابلیت استخراج و وارد کردن اطلاعات و آمار ترافیک - تفکیک و ذخیره آمار به صورت روز ، ماه ، سال و … و …
Life Dream
اگه شركت يا مخابرات پورت اضافه يا به اصطلاح Free داشته باشه و هنوز همه پهناي باند اشغال نشده باشه، بله امكانش هست كه به جاي شرايط استاندارد 8 نفر با دو نفر و حتي بدون Share باشه! كه در اين صورت همه پورت به اسم اون شخص خواهد بود و سرعتش به همون 256 واقعي ميرسه و بعضي وقتها هم كه شركت مجهز به سخت افزار Cache باشه سرعت دانلود فايلهاي رنج شده به يك مگ واقعي هم ميرسه!!
الان چون من با فقط يك نفر ديگه Share هستم سرعتم 100 هست! البته بعد از يك شب كه دانلود حجمي رايگان ميشه و همه كاربران شروع ميكنند به دانلود سرعتم نهايتاً تا 90 ميرسه!
اگه 256 گرفتي و سرعت دانلودت زير 32 هست مطمئن باش كه اون شركت تخلف كرده و شما رو با تعداد بيشتر از 8 نفر Share كرده! بايد روي 32 با اختلاف چهار كيلو كم يا زياد و نوساني بمونه!
از MS Dos Command هم ميتوني Ping بگيري ببيني چند ميلي ثانيه طول ميكشه تا جواب بده براي گوگل امتحان كن! البته اين زياد قابل اعتماد نيست و سرعت دانلودت خودش ملاك تعداد Share هست كه براتون گذاشتن!
بچه مثبت
البته من خیلی کم خونه میرم! اما همیشه شارژ میکنم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
SaMaN TaJ
بچه مثبت
Life Dream
البته من خیلی کم خونه میرم! اما همیشه شارژ میکنم
اون صفحه رو نگاه كردم، خيلي خيلي گرون حساب كردن، چرا اينطوريه، حد اقل دو برابر قيمت حساب كردن!!!! خدا ازشون نگذره
شهر ما هم كوچيكه! ولي خوب تعرفه ها دولتي و مشخص شده هست و نميتونن تخلف كنن، به نظر من اگه مخابرات سرويس داد، بلافاصله از اونجا بگيريد به شركتهاي خصوصي زياد نميشه اطمينان كرد!
من قبلاً همين تعرفه رو از يه شركت خصوصي ميگرفتم سرعت دانلودم نهايت به 24 ميرسيد!!! بعد همين سرويس رو از مخابرات گرفتم با قيمت ارزونتر، تازه سرعتمم 100 هست، ولي فقط از Send راضي نيستم كه خيلي محدودش كردن، دليلشم همه ميدونن
Life Dream
خواهش ميكنم امين جان، وظيفه بود، كاري نكردم
بچه مثبت
The one
فقط میتونم برات دعای خیر بکنم از کپن مقدس
نخبه
Mahboob
من نمی دونم هر چی دوستان بگن ...
جون خودم نمی دونم
بهونه
KuRoSh
قبلان به سایتش سر زدم ولی از چند نفر پرسیدم گفتند که کمی مشکل داره حالا نمی دونم از نظر سرعت هست یا خدمات
دقیقا همین طوره اگر ارزون بود انقدر عذاب نمی کشیدم با این سرعت های پایین
دیدم قبلان میسی
بعضی ها که گرفتن راضی نیستند شاید اونجایی که هستند آنتن دهی ش پایین هست ولی مبین نت رو تعریف میکنند
حیف که دست و بالم رو این سربازی بسته وگرنه میرسیدم خدمتتون (مفت باشه هرچقدر می خواد سرعت داشته باشه
آخه زیاد نمی خوام استفاده کنم بهروز جان زیاد خونه نیستم
خوب سرعتش ولی مخابرات کلان خطر ناکه ازش سرویس گرفتن
خیلی گرونه الان هم تعرفه ها رو اوردن پایین امین جان ولی فکر کنم هنوز اون شرکتی که ازش سرویس می گیری این کار رو نکرده
این سرویس فقط در دانشگاه ها و مراکز دولتی و نظامی استفاده میشه
کاکو می ترسم این سرویس رو بگیرم کامپیوترم هنگ کنه از سرعتش
این کار رو هم میشه کرد ولی زیاد دقیق نیست و قابل اعتماد
KuRoSh
پس شب یادت نره بزاریش سرکوچه آشغالی ببرتش
حالا کپن چی هست قند و شکر یا روغن یا برنج
قدیما قند وشکر وروعن برنج و.... با کپن می دادن
ممنون از راهنمایی های که کردید
EVANESCENCE
ژنرال
خیلییییییییییییییییی خوبه
این مشهد کلاً مشکوک میزنه ها
Life Dream,
مازیار مخابرات شهر شما خیلی داره حال میده!
من توی تهران و کرج نشنیدم کسی اینترنت بگیره با این سرعت و قیمت عالی!
توی شهرای پرجمعیت، عمراً یه پورت رو بین 2نفر share نمیکنن.
تازه بتونن یه پورت رو به بالای 8نفر هم share میکنن..
احتمالا چون تقاضای اینترنت توی شهرتون کمه، دارن اینجوری سرویس میدن وگرنه دلیلی نداره اینجوری حال بدن
خیلی جاها همین جوریه امین.
رسماً دزدی میکنن!
پول 256 رو میگیرن، بعد اونو بین 8 نفر یا بیشتر share میکنن.. تازه در اصل یه پورت نباید بین 8نفر هم share بشه.
راستی مازیار یه نرم افزار خوب که ، دقیق و درست، سرعت ارسال و دریافت اینترنت رو نشون بده بهم معرفی کن
Life Dream
با اجازت ISP هاي خصوصي هم همينطوره!! نريد دلتونو خوش كنيد ها! هر ماه Log سايتهاي بازديد شده بايد تحويل داده بشه! من خودم شخصاً اين Log رو ديدم! اين كار اجباري هست براي ISP ها!
من توی تهران و کرج نشنیدم کسی اینترنت بگیره با این سرعت و قیمت عالی!
توی شهرای پرجمعیت، عمراً یه پورت رو بین 2نفر share نمیکنن.
تازه بتونن یه پورت رو به بالای 8نفر هم share میکنن..
احتمالا چون تقاضای اینترنت توی شهرتون کمه، دارن اینجوری سرویس میدن وگرنه دلیلی نداره اینجوری حال بدن
آره والا من كه حسابي دارم كيف ميكنم، قيمت كه نرخ دولتي هست و براي همه ايران يكسانه!! ولي شهر ما كوچيكه، چهار تا ISP خصوصي هم داره با مخابرات پنج تا! خوب الان مخابرات ميخواد همه مشتري ها رو به طرف خودش جذب كنه، و من هر دفعه كه براي شارژ دو ماهه ميرم بايد كلي توو صف منتظر بمونم تا نوبتم بياد، چون مرتب براي ثبت نام ميان!! اينم بگم كه هميشه سرعت اينطوري نيست ها! بعد يه مدت كه ظرفيت تكميل ميشه دوباره با همون 8 نفر Share ميشه و سرعت به 32 ميرسه! ولي حداكثر يه ماه بعد دوباره بيشتر از پنجاه گيگ پورت آزاد ميگيرن و بازم سرعت به 100 ميرسه! خلاصه اون ISP هاي خصوصي بد جور نرخ رو پايين اوردن ولي بازم كسي از اونجا نميگيره چون مخابرات سرعتش بيشتره و قيمتم ارزونتره! تازه هر چه تعداد ماههاي پيش پرداخت بيشتر باشه مثلاً سه ماهه، درصد تخفيف داره!! هر گيگ اظافه هم پنج هزار تومان حساب ميشه! خلاصش اينكه... آآآآآآآآآآآي نففففففففففس
برم ببينم چي توو آرشيوم دارم...
ماهی
Life Dream
اين نرم افزاررور پيدا كردم، البته اخرين ورژنشو گذاشتم، دقيق هست ولي من خودم براي سرعت واقعيم از همون DAP استفاده ميكنم، خيلي دقيقه!
دانلود بهترین نرم افزار برای محاسبه سرعت و حجم ترافیک مصرفی اینترنت
می دانید که سرویس ADSL در بیشتر شرکتها با محدودیت حجمی ارائه می شود. کاربران زیادی نیاز دارند که با استفاده از یک نرم افزار سرعت واقعی خط و همچنین میزان مصرف اینترنت و حجم دانلودی را محاسبه کنند. همچنین اگر از اینترنت در یک شبکه کامپیوتری استفاده می کنید باید بتوانید بین ترافیک شبکه و ترافیک اینترنت تمایز قائل شوید و آنها را به صورت جداگانه داشته باشید. این نرم افزار کم حجم بهترین نرم افزاری برای محاسبه و ذخیره ترافیک مصرفی شما بر اساس ساعت ، روز، هفته، ماه و سال می باشد.
امکانات نرم افزار BWMeter 6.0.1:
- نمایش سرعت واقعی اتصال شما
- محدود کردن سرعت
- تفکیک ترافیک شبکه داخلی LAN و اینترنت
- کنترل برنامه از کامپیوتر دیگر
- آلارم دادن در هنگام فرا رفتن از مقدار
- پشتیبانی از انواع خط اینترنت مانند ADSL و Dialup و LAN و Wireless و ….
- قابلیت مانیتورینگ تمامی کارت های شبکه سیستم
- پشتیبانی از ویندوز های ۶۴ بیتی
- قابلیت اجرا به صورت سرویس در ویندوز
- قابلیت استخراج و وارد کردن اطلاعات و آمار ترافیک
- تفکیک و ذخیره آمار به صورت روز ، ماه ، سال و …
و …
دانلود با لينك مستقيم شركت سازنده!
هاچو هاچو
boof divoone
این اشتراک منه از پارس انلاین سرعت دانلودم اینجا که شهرستانه کمتر از 135 نیست
یعنی عالیه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→