₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » :: معمای زندگی! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: معمای زندگی! ::

503 بازدید، 26 پست، نویسنده: Life Dream

• ژنرال

نقل قول: The one
    وااا اگه برعکسه که 180 درجه فرق میکنه برادر من :4:

:83:
    منظور من این نبود!

من گفتم حرفات در راستای حرف من بود با بر عکس (برعکس یعنی اینکه ---> حرفای من در راستای حرف تو بود)
    چجوری اونجوری متوجه شدی؟ :4: :4: :4:

• Life Dream

نقل قول: gilas
    یه دوست قدیمی و عزیزی همیشه بهم میگفت :

سخت گیرد جهان بر مردمان سخت گیر

دوستت واقعاً راست گفته من اينو توو سربازي متوجه شدم!!! :4:
    نقل قول: Mahboob
    اساسی با محسن موافقم خعلی خعلی زیاد

شما بگو ببينم، اين خعلي رو كي يادت داده، جديداً خيلي مشتي حرف ميزني، ليست دوستاتو بده ببينم! :43:
    نمایش یا پنهان متن :6:

Gabriel,
    The one,
    نمایش یا پنهان متنااااااااااااا چه مناظره اي راه انداختين، هر دو رو با دقت خوندم و رووشون فكر كردم، انسان هر چيزي رو از هر بعدي نگاه كنه، تصويري رو كه ميبينه هم از همون بعد هست!! خوب با هر دوتون موافقم و منم نظر خودمو خيلي كوچولو بگم با اجازتون :1:
    زندگي اونجور كه فكر ميكنيم زيبا نيست و اونجوري هم كه احساس ميكنيم زشت نيست! خود من در زندگي خيلي چيزا از دست دادم!! همه شاديهامو از دست دادم و تنها چيزي كه برام مونده غمها و نااميديها و دردها هستند! وقتي توو اين سايت ثبت نام كردم دوستان قديمي ميدونن از چه تاپيكهايي شروع كردم! همه تاپيكهام عاشقانه بودن و راجع به زيباييهاي زندگي بود! ولي همه اون تاپيكا براي فرار از غمهايي بود كه توو دل داشتم، براي چيزهايي بود كه از دست داده بودم و حتي خودمو! سخته آدم لبخد بزنه در حالي كه توو دلش فقط غم هست، ولي وقتي ميبيني كسي از لبخندت شاد ميشه و اونم لبخند ميزنه، شايد لحظه اي از زدن اون لبخند شاد بشي، فقط خدا ميدونه كه توو دل هر بندش چقدر غم و غصه هست تا اونجايي كه از جامعه گريزان و فراري بشه! ولي با وجود اين وقتي دوستامو شاد ميبينم و احساس كنم سهم خيلي خيلي كوچكي از شاديهاشونو من بهشون دادم، منم شايد به خاطر همين امر كمي احساس شاد بودن كنم، پس محسن جان و هيفا جان، نظر شما هم از بعدي كه دنيا رو ميبنيد درسته، نظر همه درسته، بستگي به نگرش هر فرد داره، اگه يه مليون نفر وجود داشته باشن، يه مليون نظر هم به وجود مياد! شايد منم جزء افرادي باشم كه از زندگي چيزي به دست نياوردن و سعي داره كه حداقل بتونه خودش رو حفظ كنه! كمابيش از مشكلات آبجي هيفا خبر دارم و شايد، شايد مشكلي كه حدوداً چند ماهي هست كه براي محسن پيش اومده يا اينكه خستش كرده! ولي در كل هيچ كس توو اين دنيا فارغ از غم و مشكلات نيست، همه يه جورايي ذهنشون درگير هست و خسته هستند، ولي چه بهتر كه خودمونم همراه زندگي براي نابودي خودمون تلاش نكنيم! :24:

نقل قول: ماهی
    هممون سر کاریم اساسی

به خدا قسم كه همينطوره!! واقعاً كه سر كاريم!! اگه يكم بشينيم و فكر كنيم همه به اين نتيجه ميرسيم!
    روي پلي داريم حركت ميكنيم، يه مبدأ داره يه مقصد، مقصد يه جاي خوب هست و يه جاي بد! اون وقت نصف راه رو اومديم همونجلا متوقف شديم، نشستيم و در مورد بازيچه هاي زندگي حرف ميزنيم و چيزهاي كه انسان رو به جاي تشويق به ادامه حركت به درجا زدن و در نهايت به نرسيدن به مقصد فكر ميكنيم!! خوب اين سركار بودن نباشه چي هست! :7:
    نقل قول: METALLICA
    عالی بود مازیار جان ، آرامش میدی به من همیشه

موزیکشم که مال سلندیون بود و مثه خودت فوق العاده

به سلام متاپوليكا جان، ازين ورا :4: خوش حالم كه خوشت اومد، اصلاً قابلي نداشت موزيك هم گواراي وجودت :24:
    نقل قول: The one
    صاحبش قابله به اضافه اونی که داداش متال گفن چون موزیکو تازه شنیدم

عجيبه كه شما تا الان اين موزيكو نشنيدي! در تاپيكهاي قديمي بارها ازشون استفاده ميكردم، وقتي ازون تاپيكا ميگذاشتم :4:

• ژنرال

نقل قول: Life Dream
    شايد مشكلي كه حدوداً چند ماهي هست كه براي محسن پيش اومده يا اينكه خستش كرده!

شایعه پراکنی نکن داداش! :83:

بازم میگم منظور من اصلا زشت بودن و تلخ بودن زندگی نبود... منظورم این نبود که کسی نگه زندگی قشنگه...
    من فقط میگم، بیش از حد شاعرانه نگاه کردن به زندگی، کلیشه ای و غیر واقعیه و نمیتونیم حقیقت زندگی و دنیارو واقعا درک کنیم.

• EVANESCENCE

مرسی ولی من نمیتونم موزیک و گوش بدم :20:

• soheyla

Life Dream,

سلام و سپاس :46: .
    متن خیلی زیبا بود :8: .
    ولی آهنگ و نشنیدم . گوش دادن به آهنگ تو اداره ی ما غیر مجازه :100: .

• Life Dream

نقل قول: Gabriel
    شایعه پراکنی نکن داداش! :83:

:100:
    نقل قول: Gabriel
    بازم میگم منظور من اصلا زشت بودن و تلخ بودن زندگی نبود... منظورم این نبود که کسی نگه زندگی قشنگه...
    من فقط میگم، بیش از حد شاعرانه نگاه کردن به زندگی، کلیشه ای و غیر واقعیه و نمیتونیم حقیقت زندگی و دنیارو واقعا درک کنیم.

خوب منم كه نميگم زندگي زيباست، ولي امروز زيبا شد، آخه اينقده برف باريد كه همه جا رو سفيد پوش كرد! :4: امروز نميدونم يهويي چرا اينقدر زيباشد هويجوري :4:
    ولي بعضي وقتا هم خيلي زشته، آدم حالش گرفته ميشه :30:
    نمایش یا پنهان متن :4: :4:

نقل قول: EVANESCENCE
    مرسی ولی من نمیتونم موزیک و گوش بدم

نميتونيد يعني اينكه اصلاً صدا نداره يا اينكه تحمل گوش كردن رو نداريد؟! :20:
    نقل قول: soheyla
    ولی آهنگ و نشنیدم . گوش دادن به آهنگ تو اداره ی ما غیر مجازه

خوب يه راه حل ساده ميگم كسي هم نميفهمه!! :4: يعه بلوتوث بند انگشتي بخر با يه هندرزفري كوچيك زير روسري يا مقنعه، صدا رو از طريق بلوتوث به هندزفري منتقل كن و راحت به همه آهنگها و موزيكها تا آخر وقت اداري گوش بده كسي هم هيچي نميفمه!! :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: