جرمانوتا ( Joanne Stefani Germanotta) (زادهٔ ۲۰ مارس ۱۹۸۶)، که با نام حرفهای لیدی گاگا (:Lady GaGa) شناخته میشود، یک خواننده، ترانهسرا و آهنگساز آمریکایی است، که بیشتر بهخاطر کار در سبک الکترونیکا شناخته شده است. جرمانوتا از چهارسالگی پیانو را با گوشکردن فرا گرفت. او در نوجوانی نخستین ترانهاش را نوشت. از سال ۲۰۰۶ همکاری با راب فوساری، تهیه کننده موسیقی را آغاز کرد و چندین ترانه نوشت. در طی همکاری با فوساری هنگامی که او ترانه «Again, Again»را نوشت، نام حرفهای لیدی گاگا را برای خود برگزید که برگرفته از آهنگردیو گا-گا از گروه موسیقی کوئین بود. گاگا در سال ۲۰۰۸ آلبوم شهرت را روانه بازار کرد. او در این باره گفت که این آلبوم درباره این است که چگونه هرکسی میتواند احساس شهرت کند. همچنین آهنگ جاست دنس از این آلبوم بعنوان بهترین آهنگ رده دنس در پنجاه و یکمین مراسم جایزه گرمی برگزیده شد. آهنگ پوکر فیس او نیز بسیار مشهور است. وی صریحا اعلام کردهاست که دوجنسگرا است و در گذشته با زنان رابطه جنسی داشته است. سبک الکترونیکا-دنس او تحت تاثیر برخی راکرهای بزرگ مثل کویین و دیوید بویی و همچنین خوانندگان موسیقی پاپ مثل مدونا و مایکل جکسون قرار دارد. او تا کنون توانسته است ۱۵ میلیون آلبوم و ۵۰ میلیون تکآهنگ در سطح جهان به فروش برساند. آلبوم جدید لیدی گاگا به نام Born This Way قرار است اوایل سال ۲۰۱۱ عرضه شود. وی اسم مستعار خود را از آهنگ معروف گروه کویین به نام Radio Ga Ga گرفته است. لیدی گاگا از خانواده ای متوسط است.او به نیویورک آورده شد و همانند پاریس هلتون به دبیرستانی معتبر رفت. گاگا خود میگوید به مد و نوع پوشش خود بسیار اهمیت میدهد. در مراسم اهدای جوایز موسیقی بریتز در سال ۲۰۱۰، جایزه بهترین آلبوم بینالمللی برای آلبوم شهرت، بهترین خواننده در سطح بینالمللی و بهترین نوآوری در اجرا در سطح بینالمللی به لیدی گاگا اهدا شد. لیدی گاکا، خواننده آمریکایی در مراسم اهدای جوایز موزیک ویدئو ام تی وی در لس آنجلس هشت جایزه از جمله جایزه بهترین موزیک ویدئوی سال را به دست آورد. آلبوم هیولای شهرت ( The Fame Monster ) از لیدی گاگا ( Lady Gaga ) با فروش بیش از ۵٫۸ میلیون نسخه پرفروش ترین آلبوم جهان در سال ۲۰۱۰ شد. هیولای شهرت (به شکل The Fame Mons†er نوشته میشود) دومین آلبوم استودیویی و سومین آلبوم چند آهنگی ( Extended play ) لیدی گاگا است که در ۱۸ نوامبر ۲۰۰۹ منتشر شد
ساری خب مگه نگفتید به اون برنامه توجه کنیم. اتفاقا ایمیلی دریافت کردم که به نام شما ازم دعوت شده بود که در اون سایت خودمو ثبت نام کنم البته وقت نشد ولی حالا که فرمودید حتما توجه بیشتری خواهم کرد.. منظورم فقط همین بود..
ساری خب مگه نگفتید به اون برنامه توجه کنیم. اتفاقا ایمیلی دریافت کردم که به نام شما ازم دعوت شده بود که در اون سایت خودمو ثبت نام کنم البته وقت نشد ولی حالا که فرمودید حتما توجه بیشتری خواهم کرد.. منظورم فقط همین بود..
نمیری یکتا جمله شما و علیرضا رو که دیدم همینجور دارم میخندم الان قیافت دیدن داره
دلشاد
جرمانوتا ( Joanne Stefani Germanotta) (زادهٔ ۲۰ مارس ۱۹۸۶)، که با نام حرفهای لیدی گاگا (:Lady GaGa) شناخته میشود، یک خواننده، ترانهسرا و آهنگساز آمریکایی است، که بیشتر بهخاطر کار در سبک الکترونیکا شناخته شده است.
جرمانوتا از چهارسالگی پیانو را با گوشکردن فرا گرفت. او در نوجوانی نخستین ترانهاش را نوشت. از سال ۲۰۰۶ همکاری با راب فوساری، تهیه کننده موسیقی را آغاز کرد و چندین ترانه نوشت. در طی همکاری با فوساری هنگامی که او ترانه «Again, Again»را نوشت، نام حرفهای لیدی گاگا را برای خود برگزید که برگرفته از آهنگردیو گا-گا از گروه موسیقی کوئین بود.
گاگا در سال ۲۰۰۸ آلبوم شهرت را روانه بازار کرد. او در این باره گفت که این آلبوم درباره این است که چگونه هرکسی میتواند احساس شهرت کند. همچنین آهنگ جاست دنس از این آلبوم بعنوان بهترین آهنگ رده دنس در پنجاه و یکمین مراسم جایزه گرمی برگزیده شد. آهنگ پوکر فیس او نیز بسیار مشهور است. وی صریحا اعلام کردهاست که دوجنسگرا است و در گذشته با زنان رابطه جنسی داشته است.
سبک الکترونیکا-دنس او تحت تاثیر برخی راکرهای بزرگ مثل کویین و دیوید بویی و همچنین خوانندگان موسیقی پاپ مثل مدونا و مایکل جکسون قرار دارد. او تا کنون توانسته است ۱۵ میلیون آلبوم و ۵۰ میلیون تکآهنگ در سطح جهان به فروش برساند. آلبوم جدید لیدی گاگا به نام Born This Way قرار است اوایل سال ۲۰۱۱ عرضه شود.
وی اسم مستعار خود را از آهنگ معروف گروه کویین به نام Radio Ga Ga گرفته است.
لیدی گاگا از خانواده ای متوسط است.او به نیویورک آورده شد و همانند پاریس هلتون به دبیرستانی معتبر رفت. گاگا خود میگوید به مد و نوع پوشش خود بسیار اهمیت میدهد.
در مراسم اهدای جوایز موسیقی بریتز در سال ۲۰۱۰، جایزه بهترین آلبوم بینالمللی برای آلبوم شهرت، بهترین خواننده در سطح بینالمللی و بهترین نوآوری در اجرا در سطح بینالمللی به لیدی گاگا اهدا شد.
لیدی گاکا، خواننده آمریکایی در مراسم اهدای جوایز موزیک ویدئو ام تی وی در لس آنجلس هشت جایزه از جمله جایزه بهترین موزیک ویدئوی سال را به دست آورد.
آلبوم هیولای شهرت ( The Fame Monster ) از لیدی گاگا ( Lady Gaga ) با فروش بیش از ۵٫۸ میلیون نسخه پرفروش ترین آلبوم جهان در سال ۲۰۱۰ شد.
هیولای شهرت (به شکل The Fame Mons†er نوشته میشود) دومین آلبوم استودیویی و سومین آلبوم چند آهنگی ( Extended play ) لیدی گاگا است که در ۱۸ نوامبر ۲۰۰۹ منتشر شد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
لینک دانلود
star night
چکاوک
داداشی بهروزی چرا غمگینی
الهام
ازش خوشم نمياد ولي بعضي اهنگاش قابل شنيدنه
gilas
دلشاد
ای بابا آبجی گلم متأسفانه یکی از دوستام فوت کرده
الهام
روحش شاد باشه
aac198000
سپاس
چکاوک
آخی خدا بیامرزدشون
Holtek
ماهی
هاچو هاچو
مرسی بهروز جان
علیرضا
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﻄﻠﺐ ﻣﺸﺎﺑﻬﯽ ﮐﻬ ﺍﺯ ﻟﯿﺪﯼ ﮔﺎﮔﺎ ﺑﻪ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﺻﻠﯽ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩﯼ ﯾﮏ ﭘﮏ ﺣﺪﻭﺩ ۵۰ ﻣﮕﺎﺑﺎﯾﺘﯽ ﺍﺯ ﻭﺍﻟﭙﯿﭙﺮﻫﺎﯼ ﺍﯾﺸﻮﻧﻮ ﺏﺭﺍﺕ ﺩﺭ Dropbox.com ﺁﭘﻠﻮﺩ ﮐﺮﺩﻡ
ﺍﮔﻪ ﺗﻮﯾ ﺍﻭﻥ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﮐﺎﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﯾﻤﯿﻠﺖﻭ ﺑﺪﻩ ﺗﺎ ﺷﯿﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺍﮔﺮ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺭﻭﯼ لینک ﺯﯾﺮ ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻦ ﻭ ﺍﮐﺎﻧﺖ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺴﺎﺯ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺷﻮ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﻦ ﺗﻮ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﺕ
http://db.tt/dhzEwnOB
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻦ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻥ
ﺍﺯ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺖ ﺩﺭﺍﭖ ﺑﺎﮐﺲ ﺁﺷﻨﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺗﺎﭘﯿﮑﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺰﻧﻨﺪ
ﺳﺎﯾﺖ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺏ ﻭ مفیدیه
علیرضا
ﺍﮔﻪ ﺑﺎﺯ بشه
نخبه
The one
مرسی حتما بیشتر توجه میکنم
مرسی داداش بهروز
علیرضا
aesh.....@yahoo.com
The one ﻋﺰﯾﺰ ﭼﯿﻮ ﺗﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻦ ؟
The one
mojde
نخبه
نمایش یا پنهان متن
نمیری یکتا جمله شما و علیرضا رو که دیدم همینجور دارم میخندم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→