امین جان سایتهای معتبر (مثل سایت ما ) یه قسمت دارند با عنوان Privacy Policy که آدمهای شکاک بهتره برای برطرف شدن شک و شبه شون اون قسمت رو مطالعه کنند. از طرفی فکر می کردم انقدری به ما اطمینان داشته باشی که سایت فیشینگ یا جاسوس بهت معرفی نکنیم.
اون حرفم صرفاً جهت مزاح بود! اتفاقاً دیشب که معرفی کردی خیلی در موردش سرچ کردم و برام جالب بود که یک ایرانی به همراه یکی از دوستاش که هر دو دانشجوی MIT بودن dropboxرو راه اندازی کردن!
خیلی متاسفم که از حرفم اینجوری برداشت کردی من بعضی وقت ها از AOL استفاده میکنم! یکی از دوستام بهم گفت میدونی هر وقت که با AOL کانکت میشی همه وبگردی و... برای امریکا قابل ردیابی و جاسوسی هست! من بهش گفتم اگر برای اونوریها قابل دسترسی باشه مهم نیست برای اینوریها نباشه!!!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت, نه قربونت برم.. میدونم منظورت چی بود... منم منظورم شوخی بود البته این خیلی خوبه که مخصوصا کاربرهای داخل احتیاط بیشتری کنند و تو هر سایتی مخصوصا اینجور سایتها به راحتی عضو نشن و برنامه ای رو اینستال نکنن.. مخصوصا اگه یکی هم اصرار کنه که دانلود کنید خیلی خوبه..
ضمنا یک نفر با ایمیل persian.g******@yahoo.com از طریق دعوتنامه من عضو شد و 250 مگابایت دیگه به هر دو مون اضافه شد. از بچه های خودمونه؟
یک سوال یه موقع خواستم برای کسی فایلی بفرستیم باید چه روشی بریم
نمی تونی بفرستی فایلی رو بلکه باید مثل من فولدرت رو شیر کنی برای پرداختن بیشتر به این موضوع (دراپ باکس) خواهش می کنم یک تاپیک در این مورد زده بشه و مفصل بهش بپردازیم. دو نفر نامزد زدن این تاپیک هستند. مازیار جون (Life Dream) که خیلی انتظار ازش میره در این زمینه ها خبر های جدید رو به سایتمون بیاره و امین جون (بچه مثبت) که در زمینه دراپ باکس تحقیق کرده. نمایش یا پنهان متنیا هر کسی که داوطلب باشه قبوله...
دلشاد
بله بله دستتون درد نکنه فکر کنم کل عکسهای لیدی گاگا بود ممنونتم
بچه مثبت
اتفاقاً دیشب که معرفی کردی خیلی در موردش سرچ کردم و برام جالب بود که یک ایرانی به همراه یکی از دوستاش که هر دو دانشجوی MIT بودن dropboxرو راه اندازی کردن!
خیلی متاسفم که از حرفم اینجوری برداشت کردی
من بعضی وقت ها از AOL استفاده میکنم! یکی از دوستام بهم گفت میدونی هر وقت که با AOL کانکت میشی همه وبگردی و... برای امریکا قابل ردیابی و جاسوسی هست! من بهش گفتم اگر برای اونوریها قابل دسترسی باشه مهم نیست برای اینوریها نباشه!!!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
نه قربونت برم.. میدونم منظورت چی بود...
البته این خیلی خوبه که مخصوصا کاربرهای داخل احتیاط بیشتری کنند و تو هر سایتی مخصوصا اینجور سایتها به راحتی عضو نشن و برنامه ای رو اینستال نکنن.. مخصوصا اگه یکی هم اصرار کنه که دانلود کنید خیلی خوبه..
ضمنا یک نفر با ایمیل persian.g******@yahoo.com از طریق دعوتنامه من عضو شد و 250 مگابایت دیگه به هر دو مون اضافه شد. از بچه های خودمونه؟
دلشاد
یک سوال یه موقع خواستم برای کسی فایلی بفرستیم باید چه روشی بریم
علیرضا
نمی تونی بفرستی فایلی رو بلکه باید مثل من فولدرت رو شیر کنی
برای پرداختن بیشتر به این موضوع (دراپ باکس) خواهش می کنم یک تاپیک در این مورد زده بشه و مفصل بهش بپردازیم. دو نفر نامزد زدن این تاپیک هستند. مازیار جون (Life Dream) که خیلی انتظار ازش میره در این زمینه ها خبر های جدید رو به سایتمون بیاره
و امین جون (بچه مثبت) که در زمینه دراپ باکس تحقیق کرده.
نمایش یا پنهان متن
یا هر کسی که داوطلب باشه قبوله...آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→