زن ممنوع” واژه ای است که مردان این جزیره به آن اعتقاد دارند. از سال 1060 تصویب شده است که هیچ زنی حق ورود به این جزیره را ندارد و حتی برخی از حیوانات ماده مجاز به بودن در منطقه نیستند.همچنین ورود هرگونه عکس زنان به جزیره مجاز نیست.
▧ تصویر در دسترس نیست بازدید از آتوس به غیر از اتباع یونان برای بازدیدکنندگان خارجی هم مجاز است اما به 20 مرد در یک روز محدود است و باید حداقل 18 سال سن داشته باشند.
ورود به آتوس هم مراحل مختلفی دارد. اول از همه بازدیدکننده باید چک شود که آیا گربه، سگ، طوطی و … ماده همراه نداشته باشد و پلیس هایی که در بسیاری از تقاطع های این جزیره حضور دارند وظیفه دارند که جلوی افراد و موجودات زن نما را بگیرند.
در صومعه آتوس به طور انحصاری فقط خدای یونان مورد پرستش قرار می گیرد و افراد برای نماز و عبادت به این مکان می آیند
▧ تصویر در دسترس نیست
راهبان آتوس چه نوع مردمانی هستند؟ اکثر آنها بعد از به دنیا آمدن به اینجا فرستاده می شوند، به طوری که در عمر خود هیچ زنی را ندیده اند، با این حال چرا آنها حاضر به قطع رابطه با جهان متمدن در این جزیره با وسعت 150 مایل مربع شده اند؟
▧ تصویر در دسترس نیست
از یک راهب این سوال پرسیده شد که چرا باید اینجا بمانند و او گفت: در اینجا زندگی ارزش زیستن دارد و در اینجا فرصت برای آرام بودن بسیار است و هیچ نگرانی و مشکلی وجود ندارد. ما با هم زندگی می کنیم بیش از هر جای دیگر در جهان و چرا ما باید به یک زن نیاز داشته با شیم ؟؟ ▧ تصویر در دسترس نیست
داخل دیوارهای صومعه جایی است که آنها زندگی، کار و دعا خود را در صلح و آرامش انجام می دهند.
از یک راهب این سوال پرسیده شد که چرا باید اینجا بمانند و او گفت: در اینجا زندگی ارزش زیستن دارد و در اینجا فرصت برای آرام بودن بسیار است و هیچ نگرانی و مشکلی وجود ندارد. ما با هم زندگی می کنیم بیش از هر جای دیگر در جهان و چرا ما باید به یک زن نیاز داشته با شیم ؟؟
شرين تو اينجا چيكار ميكني؟ مگه نگفتن ورود خانمها ممنوع!! زود باش برو بيرون! 315
خدائی به من بگن یه کاری نکن مرضم میگیره دقیقا همون کارو انجام بدم.. گاهی وقتا ارش میگه مثلا فلان چیزو نگو من پشت سر هم تکرار میکنم تا دیگه اون باشه به من نگه چی کار کنم چی کار نکنم
نقل قول: mojde
خانوماي سايت فكر كنم مكان قرار بعدي معلوم شد
به به چه جای خوش اب و هوایی وسایلاتون رو جمع کنین که قرار بعدی همین جاست
خدائی به من بگن یه کاری نکن مرضم میگیره دقیقا همون کارو انجام بدم.. گاهی وقتا ارش میگه مثلا فلان چیزو نگو من پشت سر هم تکرار میکنم تا دیگه اون باشه به من نگه چی کار کنم چی کار نکنم
باشه بابا يه جوري گفتي ترسيدم، تسليم حق با شما بود
maryamlondon1
زن ممنوع” واژه ای است که مردان این جزیره به آن اعتقاد دارند.
از سال 1060 تصویب شده است که هیچ زنی حق ورود به این جزیره را ندارد و حتی برخی از حیوانات ماده مجاز به بودن در منطقه نیستند.همچنین ورود هرگونه عکس زنان به جزیره مجاز نیست.
▧ تصویر در دسترس نیست
بازدید از آتوس به غیر از اتباع یونان برای بازدیدکنندگان خارجی هم مجاز است اما به 20 مرد در یک روز محدود است و باید حداقل 18 سال سن داشته باشند.
ورود به آتوس هم مراحل مختلفی دارد. اول از همه بازدیدکننده باید چک شود که آیا گربه، سگ، طوطی و … ماده همراه نداشته باشد و پلیس هایی که در بسیاری از تقاطع های این جزیره حضور دارند وظیفه دارند که جلوی افراد و موجودات زن نما را بگیرند.
برای بازرسی بازدید کننده می بایست تمامی لباس ها خود را درآورد تا از نظر جنسیت بررسی شود که این ممکن است برای برخی از آن ها خوشایند نباشد
در صومعه آتوس به طور انحصاری فقط خدای یونان مورد پرستش قرار می گیرد و افراد برای نماز و عبادت به این مکان می آیند
▧ تصویر در دسترس نیست
راهبان آتوس چه نوع مردمانی هستند؟ اکثر آنها بعد از به دنیا آمدن به اینجا فرستاده می شوند، به طوری که در عمر خود هیچ زنی را ندیده اند، با این حال چرا آنها حاضر به قطع رابطه با جهان متمدن در این جزیره با وسعت 150 مایل مربع شده اند؟
از یک راهب این سوال پرسیده شد که چرا باید اینجا بمانند و او گفت: در اینجا زندگی ارزش زیستن دارد و در اینجا فرصت برای آرام بودن بسیار است و هیچ نگرانی و مشکلی وجود ندارد. ما با هم زندگی می کنیم بیش از هر جای دیگر در جهان و چرا ما باید به یک زن نیاز داشته با شیم ؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
داخل دیوارهای صومعه جایی است که آنها زندگی، کار و دعا خود را در صلح و آرامش انجام می دهند.
نخبه
mojde
ژنرال
Life Dream
شرين تو اينجا چيكار ميكني؟ مگه نگفتن ورود خانمها ممنوع!! زود باش برو بيرون!
gilas
آقایون که بهشتشون رو پیدا کردن
عطف به پست :
همشون برن اونجا بزارن یه نفس راحت ما بکشیم دیگه
بهونه
برا اعصاب خورد کردن نیاز
نخبه
به به چه جای خوش اب و هوایی
Life Dream
باشه بابا يه جوري گفتي ترسيدم، تسليم
نخبه
همیشه حق با منه
Life Dream
آره از روو اواتارتم معلومه كه هميشه بايد حق با شما باشه وگرنه خدا به داد بقيه برسه!!
دلشاد
نخبه
اوتار به این نازی خوبی خوشملی خانمی.. اواتارم دلش میخاد با کفشاش بزنه به دیگرون
الهام
فك نكنم بدرد شما بخوره.شما كلسترولت بالاس
EVANESCENCE
maryamlondon1
اره دروبین یادت نره
مازی
نمایش یا پنهان متن
من دلم تنگ میشه گیلاسی
چه جالب مسعود طلا یادت نره