قربونت برم من خانمهای سایت همشون مهربونن وانا نظر من دارن زن و مرد هر دو به همدیگر نیاز دارند و از همه جهت مکمل هم هستند. این نیست که یکی فقط به خاطر نیاز دیگری خلق شده باشد، بلکه از نظر فطرت و خلقت هر دو به همدیگر نیاز دارند...
نقل قول: baron jon
جاي خوبيه كاش براي خانوما هم بود يه هچين جايي ... مرسي مريم جان
اره مردها برای فرار از دست زنا مخشون خوب کار میکنه
نقل قول: The one
اوا مریم جون این تاپیکتم تو مایه های شورت ویکتوریاست
کاش از این نوع جزیره ها زیاد درست میکردند و شر مردها رو از سر ما زنا کم می کردند ..بلیطاش رو کجا می شه خرید منم برا دوست پسرم یه بلیط رفت بدون برگشت به این جزیره بخرم ...........خدا یا ما را از شر مردان در امان نگه دار ...خدایا عنایتی عطا فرما به ما جهانی ارام (بدون مرد ) عطا فرما..
کاش از این نوع جزیره ها زیاد درست میکردند و شر مردها رو از سر ما زنا کم می کردند ..بلیطاش رو کجا می شه خرید منم برا دوست پسرم یه بلیط رفت بدون برگشت به این جزیره بخرم ...........خدا یا ما را از شر مردان در امان نگه دار ...خدایا عنایتی عطا فرما به ما جهانی ارام (بدون مرد ) عطا فرما..
هاچو هاچو
مامان مریم مهربون
کاش یکم خانومای سایت از شما یاد بگیرن
baron jon
مرسي مريم جان
The one
این باباها هم گی تشریف دارن ادا اطفار در میارن..
maryamlondon1
خوب برای تعطیلات میریم پیششون
اینطوری بهتره
چه خوب قرار بعدی یونان چکاوکم هم میاد
کاش یکم خانومای سایت از شما یاد بگیرن
قربونت برم من خانمهای سایت همشون مهربونن وانا نظر من دارن زن و مرد هر دو به همدیگر نیاز دارند و از همه جهت مکمل هم هستند. این نیست که یکی فقط به خاطر نیاز دیگری خلق شده باشد، بلکه از نظر فطرت و خلقت هر دو به همدیگر نیاز دارند...
مرسي مريم جان
اره مردها برای فرار از دست زنا مخشون خوب کار میکنه
ازه تقریبا
masod
سلام
roman
maryamlondon1
چه بگم والله معلومه از دست دوست پسرت دل پری داری
maryamlondon1
سلام
علیک السلام
آخرین ورود: