شوخي كردم، مرسي هاچو جان عالي بود، بعضي از حركات توو رزمي هم هست، اگه كل اين حركات رو بشه با هنر رزمي تركيب كرد سبك فوق العاده جديد، پيشرفته و غير كنترلي به دست مياد!
چه ذهن خلاقی اتفافا مازی جون یه همچین ورزشی هست فوفق العاده جذابه اسمش هم Tricking یا Free Runing هستش،خواستی یک کلیپ ازش دارم نشونت بدم
نقل قول: The one
سرشون درد نمیگیره؟
چرا اگر مثل من موقعی که حرکت بزنی سرت بخوره به ستون یکم درد داره
آخه این چنگولگ بازی ها چیه؟!! حالا کدومشون برنده شد؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آره هیپ هاپ هم تو همین مایه هاست ولی یکم حرکاتش ساده تره واسه خانوما خوبه حتما برو
رقص هیپ هاپ پسرا با خانومها فرق داره؟ اخه برادر کوچیکه ارش هیپ هاپ میرفت.. مربی خودم هم هیپ هاپ اموزش میده این یکی کلاسم تموم بشه برم ببینم کلاساش چه جوریاس .. خوشمان می اید از همه حرکات موزون و ناموزون
رقص هیپ هاپ پسرا با خانومها فرق داره؟ اخه برادر کوچیکه ارش هیپ هاپ میرفت.. مربی خودم هم هیپ هاپ اموزش میده این یکی کلاسم تموم بشه برم ببینم کلاساش چه جوریاس .. خوشمان می اید از همه حرکات موزون و ناموزون
ببین رقص هیپ هاپ یک سبک هستش از رقص که توش حرکات خیلی مثل جنگولک بازی ما دشوار نیست،این رقص تو خارج به صورت دانشگاهی تدریس میشه مثل فیلم Step Up که نمیدونم دیدیش یا نه؟ اما تو ایران که وارد شده و تو باشگاه ها به نظرم بیشتر جنبه تناسب دادنش به اندام آموزش داده میشه و متاسفانه بعضی مربی ها جنبه رقصشو از هنرجو پنهان میکنن به دلیل اینکه خب یاد ندارن و همینطوری مدرک مربیگری رو دادن بهشون تو وقتی یک باشگاه هیپ هاپ میری بعد مدتی باید تو مجالس عروسی بتونی برقصی و توجه همه رو به خودت جلب کنی و حرص بقییرو در بیاری واسه همین خیلی دقت کن واسه انتخاب باشگاه که یک چیزی یادت بدند نه اینکه فقط پولتو بالا بکشن دیدن سی دی های آموزشی هم نباید بی تاثیر باشه بازم اگر سوالی هست در خدمتم
هاچو هاچو
چه ذهن خلاقی
چرا اگر مثل من موقعی که حرکت بزنی سرت بخوره به ستون یکم درد داره
The one
خب ما ادمهای نرمال معمولا پاهامون به یه جا میخوره شما که با سرت راه میری اونجوری میشه دیگه طبیعیه...
نخبه
هاچو هاچو
معنی نرمال رو نمیدونستیم که فهمیدیم
به کجا؟
حالا بی شوخی داشتم یک حرکت میزدم که بهش میگیم سکه خیلی سرعت گرفتم که یهو سرم خورد به ستون
بچه مثبت
حالا کدومشون برنده شد؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
The one
آخی نازی
حالا شیر شد یا خط؟
ژنرال
دستت درد نکنه
خیلی به این ورزش علاقه دارم...
ولی اونقدر عقب افتادگی دارم که فرصتشو ندارم برم دنبالش... هرچند فکر میکنم برای سن من دیر هم باشه
هاچو هاچو
آره هیپ هاپ هم تو همین مایه هاست ولی یکم حرکاتش ساده تره واسه خانوما خوبه
The one
فکر کردم منظورت عقب موندگیه
هاچو هاچو
خط شد
ولی اونقدر عقب افتادگی دارم که فرصتشو ندارم برم دنبالش... هرچند فکر میکنم برای سن من دیر هم باشه
قابلتو نداشت محسن جان
ژنرال
والا همونم تقریباً داره میشه هیفا جان !
The one
یا حضرت عباس من برم تا کار دستم ندادید
هاچو هاچو
چنگولک که نیست جنگولکه
نیدونم
Life Dream
آبجي اينا چين بهم ميگي! تا ديروز چيپسر بد بودم الانم رانگ انسر! داري بهم فش ميدي؟ نه ناقلا؟ نه نه؟
آخه بعضي از حركات رو داريم! آره حتماً بزار، نكنه همون سبك برزيلي هست؟ ولي آره حتماً بزار، منم برم يكم در موردش تحقيق كنم اگه يدا كردم ميزارم
حالا كه همه رو انداختي به جون هم داري ميري!!
The one
نه بابا همشون حالشون خوبه ککشون هم نگزید از حرفم..ازبس دارن به مشکلات جنگولک بازی فکر می کنن
نخبه
Life Dream
مرسي كه دارين به جوابم با نيت خوب فحش ميديد!
مشكلات چنگولك بازي!
maryamlondon1
عالیه خوشم امد
هاچو هاچو
ببین رقص هیپ هاپ یک سبک هستش از رقص که توش حرکات خیلی مثل جنگولک بازی ما دشوار نیست،این رقص تو خارج به صورت دانشگاهی تدریس میشه مثل فیلم Step Up که نمیدونم دیدیش یا نه؟
هاچو هاچو
نمیدونم کدوم رو میگی؟ولی الان که یک تاپیک راجع بهش زدی فکر کنم دیگه میدونی چیه
مرسی مامانی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→