₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » جنگولک بازی (ویدئو)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » جنگولک بازی (ویدئو)
1 2 3

بدون عکس

جنگولک بازی (ویدئو)

892 بازدید، 49 پست، نویسنده: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

نقل قول: Life Dream
    شوخي كردم، مرسي هاچو جان عالي بود، بعضي از حركات توو رزمي هم هست، اگه كل اين حركات رو بشه با هنر رزمي تركيب كرد سبك فوق العاده جديد، پيشرفته و غير كنترلي به دست مياد! :37:

چه ذهن خلاقی :4: اتفافا مازی جون یه همچین ورزشی هست فوفق العاده جذابه :93: اسمش هم Tricking یا Free Runing هستش،خواستی یک کلیپ ازش دارم نشونت بدم :3:
    نقل قول: The one
    سرشون درد نمیگیره؟

چرا اگر مثل من موقعی که حرکت بزنی سرت بخوره به ستون یکم درد داره :50:

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    چرا اگر مثل من موقعی که حرکت بزنی سرت بخوره به ستون یکم درد داره

خب ما ادمهای نرمال معمولا پاهامون به یه جا میخوره شما که با سرت راه میری اونجوری میشه دیگه طبیعیه... :23:

• نخبه

چقده باحال بود خوشمان امد که ما هم از این جنگولک بازیها در بیاوریم .. نمیدونم حرکات هیپ هاپ هم شبیه اینا هست یا نه ولی مرضم گرفته کلاساشو شرکت کنم :4:

• هاچو هاچو

خب ما ادمهای نرمال

معنی نرمال رو نمیدونستیم که فهمیدیم :4:
    معمولا پاهامون به یه جا میخوره

به کجا؟ :15:
    حالا بی شوخی داشتم یک حرکت میزدم که بهش میگیم سکه خیلی سرعت گرفتم که یهو سرم خورد به ستون :2: پر خون شد رفتیم بخیه زدم :4:یادش بخیر :65:

• بچه مثبت

آخه این چنگولگ بازی ها چیه؟!! :4:
    حالا کدومشون برنده شد؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• The one

داشتم یک حرکت میزدم که بهش میگیم سکه خیلی سرعت گرفتم که یهو سرم خورد به ستون پر خون شد رفتیم بخیه زدم یادش بخیر

آخی نازی :6:

حالا شیر شد یا خط؟ :23:

• ژنرال

خیلی قشنگ بود لذت بردم :39:

دستت درد نکنه :110:

خیلی به این ورزش علاقه دارم...
    ولی اونقدر عقب افتادگی دارم که فرصتشو ندارم برم دنبالش... هرچند فکر میکنم برای سن من دیر هم باشه :38:

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    چقده باحال بود خوشمان امد که ما هم از این جنگولک بازیها در بیاوریم .. نمیدونم حرکات هیپ هاپ هم شبیه اینا هست یا نه ولی مرضم گرفته کلاساشو شرکت کنم :4:

آره هیپ هاپ هم تو همین مایه هاست ولی یکم حرکاتش ساده تره واسه خانوما خوبه :3: حتما برو :3:

• The one

نقل قول: Gabriel
    اونقدر عقب افتادگی دارم

فکر کردم منظورت عقب موندگیه :23:

• هاچو هاچو

حالا شیر شد یا خط؟ :23:

خط شد :4: آخه هنوزم جای خط بخیه رو سرم هست :10:
    خیلی به این ورزش علاقه دارم...
    ولی اونقدر عقب افتادگی دارم که فرصتشو ندارم برم دنبالش... هرچند فکر میکنم برای سن من دیر هم باشه

قابلتو نداشت محسن جان :11: میدونم که دوست داری :3: باور کن منم الان 8 ماهه ورزش نکردم دارم خل میشم :2:

• ژنرال

فکر کردم منظورت عقب موندگیه :23:

والا همونم تقریباً داره میشه هیفا جان ! :17:

• The one

خط شد آخه هنوزم جای خط بخیه رو سرم هست

باور کن منم الان 8 ماهه ورزش نکردم دارم خل میشم

والا همونم تقریباً داره میشه هیفا جان !

یا حضرت عباس من برم تا کار دستم ندادید :23: چه ورزش عاقبت به شریه این :23:

• هاچو هاچو

نقل قول: بچه مثبت
    آخه این چنگولگ بازی ها چیه؟!! :4:

چنگولک که نیست جنگولکه :4: راست میگی ولی اینکارا چیه دیگه :32:
    نقل قول: بچه مثبت
    حالا کدومشون برنده شد؟

نیدونم :66:راستش نمیشناسمش :9:

• Life Dream

رانگ انسر. داشتم به فرق سرشون فکر میکردم که کج نمیشه؟!!

آبجي اينا چين بهم ميگي! تا ديروز چيپسر بد بودم الانم رانگ انسر! داري بهم فش ميدي؟ نه ناقلا؟ نه نه؟ :23: :23: :4:
    چه ذهن خلاقی اتفافا مازی جون یه همچین ورزشی هست فوفق العاده جذابه اسمش هم Tricking یا Free Runing هستش،خواستی یک کلیپ ازش دارم نشونت بدم

آخه بعضي از حركات رو داريم! آره حتماً بزار، نكنه همون سبك برزيلي هست؟ ولي آره حتماً بزار، منم برم يكم در موردش تحقيق كنم اگه يدا كردم ميزارم :93:
    یا حضرت عباس من برم تا کار دستم ندادید چه ورزش عاقبت به شریه این

حالا كه همه رو انداختي به جون هم داري ميري!! :23: :23:

• The one

آبجي اينا چين بهم ميگي! تا ديروز چيپسر بد بودم الانم رانگ انسر! داري بهم فش ميدي؟ نه ناقلا؟ نه نه؟

:23: با جوابت بودم گلی نه با خودت!! چیپسر بدم که همیشه فحش نیست بستگی به نیت داره :23:

حالا كه همه رو انداختي به جون هم داري ميري!!

:23:
    نه بابا همشون حالشون خوبه ککشون هم نگزید از حرفم..ازبس دارن به مشکلات جنگولک بازی فکر می کنن :23:

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    آره هیپ هاپ هم تو همین مایه هاست ولی یکم حرکاتش ساده تره واسه خانوما خوبه :3: حتما برو :3:

رقص هیپ هاپ پسرا با خانومها فرق داره؟ اخه برادر کوچیکه ارش هیپ هاپ میرفت.. مربی خودم هم هیپ هاپ اموزش میده این یکی کلاسم تموم بشه برم ببینم کلاساش چه جوریاس .. خوشمان می اید از همه حرکات موزون و ناموزون

• Life Dream

با جوابت بودم گلی نه با خودت!! چیپسر بدم که همیشه فحش نیست بستگی به نیت داره

مرسي كه دارين به جوابم با نيت خوب فحش ميديد! :23:
    نه بابا همشون حالشون خوبه ککشون هم نگزید از حرفم..ازبس دارن به مشکلات جنگولک بازی فکر می کنن

مشكلات چنگولك بازي! :23: آهان اون قسمت كه همه رو زده شلو پل كرده شما هم ترسيديد :4:

• maryamlondon1

خوب الان ديگه ديدم نظري هم ندارمممممممممم

:23:
    عالیه خوشم امد :93:

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    رقص هیپ هاپ پسرا با خانومها فرق داره؟ اخه برادر کوچیکه ارش هیپ هاپ میرفت.. مربی خودم هم هیپ هاپ اموزش میده این یکی کلاسم تموم بشه برم ببینم کلاساش چه جوریاس .. خوشمان می اید از همه حرکات موزون و ناموزون

ببین رقص هیپ هاپ یک سبک هستش از رقص که توش حرکات خیلی مثل جنگولک بازی ما دشوار نیست،این رقص تو خارج به صورت دانشگاهی تدریس میشه مثل فیلم Step Up که نمیدونم دیدیش یا نه؟ :1: اما تو ایران که وارد شده و تو باشگاه ها به نظرم بیشتر جنبه تناسب دادنش به اندام آموزش داده میشه و متاسفانه بعضی مربی ها جنبه رقصشو از هنرجو پنهان میکنن به دلیل اینکه خب یاد ندارن و همینطوری مدرک مربیگری رو دادن بهشون :87: تو وقتی یک باشگاه هیپ هاپ میری بعد مدتی باید تو مجالس عروسی بتونی برقصی و توجه همه رو به خودت جلب کنی :4: و حرص بقییرو در بیاری :83: واسه همین خیلی دقت کن واسه انتخاب باشگاه که یک چیزی یادت بدند نه اینکه فقط پولتو بالا بکشن :21: دیدن سی دی های آموزشی هم نباید بی تاثیر باشه :3: بازم اگر سوالی هست در خدمتم 286

• هاچو هاچو

آخه بعضي از حركات رو داريم! آره حتماً بزار، نكنه همون سبك برزيلي هست؟

نمیدونم کدوم رو میگی؟ولی الان که یک تاپیک راجع بهش زدی فکر کنم دیگه میدونی چیه :4:
    نقل قول: maryamlondon1
    عالیه خوشم امد :93:

مرسی مامانی :93:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: