ببین رقص هیپ هاپ یک سبک هستش از رقص که توش حرکات خیلی مثل جنگولک بازی ما دشوار نیست،این رقص تو خارج به صورت دانشگاهی تدریس میشه مثل فیلم Step Up که نمیدونم دیدیش یا نه؟ اما تو ایران که وارد شده و تو باشگاه ها به نظرم بیشتر جنبه تناسب دادنش به اندام آموزش داده میشه و متاسفانه بعضی مربی ها جنبه رقصشو از هنرجو پنهان میکنن به دلیل اینکه خب یاد ندارن و همینطوری مدرک مربیگری رو دادن بهشون تو وقتی یک باشگاه هیپ هاپ میری بعد مدتی باید تو مجالس عروسی بتونی برقصی و توجه همه رو به خودت جلب کنی و حرص بقییرو در بیاری واسه همین خیلی دقت کن واسه انتخاب باشگاه که یک چیزی یادت بدند نه اینکه فقط پولتو بالا بکشن دیدن سی دی های آموزشی هم نباید بی تاثیر باشه بازم اگر سوالی هست در خدمتم 286
نمایش یا پنهان متناینجا توی باشگاه هیپ هاپ رو یاد میدن و خودشونم میگن یه جور رقصه.. برای بانوان هم شنیدم هست .. مربی خودم خصوصی اموزش میده منتها نمیدونم میشه تو خونه تمرین کرد یا باید محیط باز باشه؟ من نمیخام کارای خیلی عجیب و غریب توش باشه..... مثل همین ایروبیک خودمون میخام که تیکه هایی از رقص های معمول و مرسوم که توی بعضی جاها میرقصن توش باشه که دقیقا بدونی کدوم حرکت رو با چه اهنگی هماهنگ کنی و بتونی تو یه مهمونی ایرانی ازش استفاده کنی.. خیلی از حرکات ایروبیک رو توی رقص به کار میبرم ولی میخام اینم تجربه کنم ببینم چه جوریاس
اینجا توی باشگاه هیپ هاپ رو یاد میدن و خودشونم میگن یه جور رقصه.. برای بانوان هم شنیدم هست .. مربی خودم خصوصی اموزش میده منتها نمیدونم میشه تو خونه تمرین کرد یا باید محیط باز باشه؟ من نمیخام کارای خیلی عجیب و غریب توش باشه..... مثل همین ایروبیک خودمون میخام که تیکه هایی از رقص های معمول و مرسوم که توی بعضی جاها میرقصن توش باشه که دقیقا بدونی کدوم حرکت رو با چه اهنگی هماهنگ کنی و بتونی تو یه مهمونی ایرانی ازش استفاده کنی.. خیلی از حرکات ایروبیک رو توی رقص به کار میبرم ولی میخام اینم تجربه کنم ببینم چه جوریاس
راستش نه به محیط باز نیاز نداره تو خونه هم میشه خب راستش هیپ هاپ یک نوع رقص خارجی هستش و فکر نمیکنم بشه با رقص ایرانی ادغامش کرد برو ببینم چیکار میکنی
EVANESCENCE
خیلی باحال بود
خوشم میاد از این جنگولک بازیا
نخبه
نمایش یا پنهان متن
اینجا توی باشگاه هیپ هاپ رو یاد میدن و خودشونم میگن یه جور رقصه.. برای بانوان هم شنیدم هست .. مربی خودم خصوصی اموزش میده منتها نمیدونم میشه تو خونه تمرین کرد یا باید محیط باز باشه؟ من نمیخام کارای خیلی عجیب و غریب توش باشه..... مثل همین ایروبیک خودمون میخام که تیکه هایی از رقص های معمول و مرسوم که توی بعضی جاها میرقصن توش باشه که دقیقا بدونی کدوم حرکت رو با چه اهنگی هماهنگ کنی و بتونی تو یه مهمونی ایرانی ازش استفاده کنی.. خیلی از حرکات ایروبیک رو توی رقص به کار میبرم ولی میخام اینم تجربه کنم ببینم چه جوریاسgilas
دل درد میگیری
Holtek
هاچو هاچو
راستش نه به محیط باز نیاز نداره
هاچو هاچو
malakeh
عالي بود.سپاس
هاچو هاچو
عالي بود.سپاس
خواهش میشه
mati
آخرین ورود: