₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » :: هنر فوق پيشرفته رزمي آكروباتيك Tricking ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » :: هنر فوق پيشرفته رزمي آكروباتيك Tricking ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: هنر فوق پيشرفته رزمي آكروباتيك Tricking ::

1518 بازدید، 30 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

هنر فوق پيشرفته رزمي آكروباتيك Tricking

قبلاً راجع به چند هنر رزمي مقاله گذاشته بودم، اين سبك جديد كه به تازگي وارد ايران شده رو هاچو جان زحمت معرفيش رو كشيد، براتون ميذارم، اميدوارم كه خوشتون بياد :1:

تریکینگ (Tricking) اسم ورزش نسبتا جدید ، غیر رسمی و پرهیجانیه که از ادغام هنرهای رزمی با ورزش هایی چون ژیمناستیک و کاپوئرا و با ایجاد حرکات ترکیبی از سه گروه حرکتی پشتک ها (Flips) ، ضربات پا (Kicks) و حرکات بتری (Twist) به نمایش حرکات زیبا و البته سخت و پیشرفته میپردازه.
    بنابراین تریکینگ هزاران حرکت ساخته شده از ترکیب حرکاتی مانند پشتک از ژیمناستیک ، فیلیپینی (Tornado & 540 Kick) از تکواندو ، جوئنتی (Butterfly Twist) از ووشو و دبل لگ (Double Leg) از کاپوئرا رو شامل میشه.
    تریکینگ به دلیل اجرای بسیار سریع ضربات پا و ترکیب این ضربات سریع با حرکات پیشرفته آکروباتیکی ژیمناستیک و کاپوئرا به عنوان ورزشی فوق پیشرفته ، از هنرهای رزمی دیگه مجزا شده و در سالهای اخیر همانند فیری رانینگ آنقدر در جهان محبوب شده که ردپاش در تمام فیلم های اکشن ساخته شده در این سال ها قابل رویت هست.
    تعریف : شخصی که به اجرای هنر تریکینگ میپردازه تریک استر (Trickster) یا تریکر (Tricker) خطاب میکنند.
    در سالهای اخیر تلاش برای قانون مند کردن تریکینگ منجر به دسته بندی شدن حرکات بر اساس مشکلی اجرا و نوع حرکت (حرکات پا مثل 540 ، حرکات چرخشی حول محور افقی بدن مثل وارو ، حرکات بتری و چرخشی حول محور عمودی بدن مثل بی توئیست و حرکات دنسی مثل توماس ) شد.

در ابتدا دقیقا نقطه ی مشخصی برای مفهوم هنر رزم تریک نبود. در آن روزها رقبا و کسانی که این رشته را کار می کردند به سادگی حرکات و ضربات تکی و منفرد از ژیمناستیک و بریک دنس را با ادغام حرکات آکروباتیک به حرکات رزمی خود اضافه می کردند. در این سالها ، رقابت بر سر تازه واردان تریک و تحت فشار قرار دادن رقبا برای رسیدن به سخت ترین و خلاقانه ترین حرکات بود . در این دوران تیم هایی در سواحل غربی کالیفرنیا بوجود آمدند که برنامه ها و مراسماتی بر خلاف روال عادی و معمول که در ورزشهاي رزمي ديگر بود انجام می دادند. بعد از این دوران تریک رسمیت و مقبولیت یافت و این کار از طریق اینترنت و توسط آقای بیلانگ آغاز شد که این کار با نمایش حرکات انفرادی افراد و زندگی روزمره افرادی که تریک کار می کردند ادامه یافت. این کار ادامه پیدا کرد و محبوبیت سایت و تریک روز به روز افزایش پیدا کرد و کاربران بیشتری در سایت عضو شدند و هر روزه به ویدیوهایی که تریکر ها به سایت اضافه می کردند افزوده شد و این سایت تبدیل به یک انجمن و محل گردهمایی تریکرهای دنیا گشت و نیز در این میان سایت تریک توتوریال هم با حضور خود توانست در قسمت فروم آنلاین خود رابطه ی بهتری بین تریکر ها برقرار سازد . در طول چند سال گذشته حضور در این تجمعات افزایش یافته است و نمی توانیم بگوییم که از سرعت آن کم شده است بلکه علاقمندان روز به روز زیادتر می شوند . به هر حال هیچ نقطه مشخصی وجود ندارد که چگونه حرکت های ساده تریک در ابتدا ، تبدیل به حرکات و فوت و فن های پیچیده ای شده است که هم اکنون ما از آن به عنوان هنر های رزمی تریک یاد می کنیم. در حال حاضر تریک یک پتانسیل بالقوه است و محدودیت در آن وجود ندارد و می توانیم بگوییم تریک مال همه است و خواهد بود هنر رزم تریک تعریف های زیادی وجود دارد که دقیقا هنر های رزمی تریک چیست حقیقت این است که تعریف کلی یک ورزش از نظر تجربیات شخصی متفاوت خواهد بود . تعریف کلی این است که هنر های رزمی تریک ترکیبی از حرکت های مختلف است که در هنر های رزمی ، ژیمناستیک و بریک دنس به طور دلچسب و زیبا بوسیله تریکر نمایش داده می شود و این باعث منحصر به فرد شدن تریک می شود . تریک محدودیت ندارد و این ورزش به صورت شخصی و انفرادی انجام می شود اگرچه تریکر ها با هم تمرین می کنند و موفقیت هایشان را به طور مساوی با هم جشن می گیرند . تریکرها بعضی اوقات به صورت گروهی هستند و به گروه خاصی تعلق دارند ولی به هر حال گروه از افراد تشکیل شده و موفقیت گروه مدیون موفقیت تک تک اعضای گروه می باشد . شاید مهمترین عامل این باشد که تریک زیر نظر یک ذهنیت قوی از هنر های رزمی برای احترام و نگرش مثبت تاسیس شده باشد.

خوب اينم از چند تصوير زيبا از اين هنر رزمي جديد

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

اينم از چند عكس متحرك از حركات اين هنر رزمي زيبا

8 تصویر این بخش در دسترس نیست

اينم از ويديويي كه هاچو هاچوي عزيز زحمتشو كشيدن

لينك دانلود اين ويديو با حجم 40MB

• ژنرال

انشالا فردا شب میام میخونم سر فرصت .

• بچه مثبت

کلیپ کوتاه کجا غیبش زد؟ :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

اخرین عکس سمت چپ خیلی باحال حرکت میزد منم میخام :82:

• Life Dream

نقل قول: ژنرال
    انشالا فردا شب میام میخونم سر فرصت .

اسم جديد مبارك باشه ژنرال محسن :6:
    نقل قول: بچه مثبت
    کلیپ کوتاه کجا غیبش زد؟ :4:

آره متاسفانه سايت از كد پشتيباني نكرد و ويديو رو اجرا نكرد!! كد الانم توو تاپيك هست ولي اجرا نميشه! :2:
    نقل قول: نخبه
    اخرین عکس سمت چپ خیلی باحال حرکت میزد منم میخام

من اون سمت راستيه رو بيشتر پسنديدم :4: اون سمت چپيه ضربات پشت سر هم پا بود، يكم نمايشيه! آخه كي توو اون هوا هست كه داره هي برعكس بهش ضربه ميزنه!! :4:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    اون سمت چپيه ضربات پشت سر هم پا بود، يكم نمايشيه! آخه كي توو اون هوا هست كه داره هي برعكس بهش ضربه ميزنه!!

اهان یعنی با دشمن فرضی میجنگید:4:
    تازشم میدونی کی رو هواست که بهش ضربه میزنه؟ سوباسا
    کارتون فوتبالیستها همیشه تا قسمت بعدی و هفته بعد همه بازیکنان میموندن رو هوا:23:

• The one

نقل قول: Life Dream
    آقای بیلانگ

با بیلاخ نسبتی داره؟ :23:

مبارک هیچو شیر خط باشه :23:

• The one

میگم این بیلانگ یعنی بی لانگ یعنی بدون یه چیز دراز؟!! :23: الان فهمیدم اینهمه نرمش بدن از کجا اومده!! :23:

سوباسا کارتون فوتبالیستها همیشه تا قسمت بعدی و هفته بعد همه بازیکنان میموندن رو هوا

:23:

• Life Dream

نقل قول: star night
    1044 1044 1044 1044 1044 1044 1044

:4: :4: :4: :4: :4: :4: :4:
    اهان یعنی با دشمن فرضی میجنگید

آره مثل قسمت دشمن فرضي شبهاي برره!! :23:
    تازشم میدونی کی رو هواست که بهش ضربه میزنه؟ سوباسا کارتون فوتبالیستها همیشه تا قسمت بعدی و هفته بعد همه بازیکنان میموندن رو هوا

همه كارتونا رو خوب يادت مونده! يادش به خير يه هفته طول ميكشيد تا شوتاي سوباسا وارد دروازه بشه!! :23:
    نقل قول: The one
    با بیلاخ نسبتی داره؟

نقل قول: The one
    میگم این بیلانگ یعنی بی لانگ یعنی بدون یه چیز دراز؟!! الان فهمیدم اینهمه نرمش بدن از کجا اومده!!

باز تو اومدي تاپيك منفجر كني!! :23: :23: :6:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    همه كارتونا رو خوب يادت مونده! يادش به خير يه هفته تول ميكشيد تا شوتاي سوباسا وارد دروازه بشه!!

اوهوم همشون رو یادمه اخه با لذت کارتون میدیدم ..البته زمان پخش این کارتون خیلی بد بود روزهای جمعه ساعت 2 وای بابام هم میخاست اخبار ببینه چقدر التماسش میکردیم که بزاره کارتون مورد علاقمون رو ببینیم ..یادم باشه بعدا بابام دعواش کنم که با این اخبار دیدنش پدر ما رو در میاورد.

• maryamlondon1

من عاشق ورزشهای رزمی هستم :93: ولی دیگه چه کنم پیری وهزار درد :2:

• Life Dream

اوهوم همشون رو یادمه اخه با لذت کارتون میدیدم ..البته زمان پخش این کارتون خیلی بد بود روزهای جمعه ساعت 2 وای بابام هم میخاست اخبار ببینه چقدر التماسش میکردیم که بزاره کارتون مورد علاقمون رو ببینیم ..یادم باشه بعدا بابام دعواش کنم که با این اخبار دیدنش پدر ما رو در میاورد.

توو خانواده ما برعكسه! يعني هميشه مادرم به اخبار گوش ميده!! :23:
    نمایش یا پنهان متنالان پستمو خوندم يه سوتي هم داده بودم، زود درستش كردم! :4:

نقل قول: maryamlondon1
    من عاشق ورزشهای رزمی هستم :93: ولی دیگه چه کنم پیری وهزار درد :2:

واااااااااااااا!!! مامان مريم! :43: منظورتون از پير كي بود؟! :43: ديگه از اين حرفا نزني ها!! همين حرفا هست كه يواش يواش باعث به وجود اومدن مريضيها و ناراحتي ها ميشه، به خودت تلقين نكن مامان خانم، ماشالله هنوز جوون جوون هستي، من كه ديدمت! :4: مامان فرلوپز، ليدي مامان، آنجلينا مامان جولي، مامان كيم، تازه مامان مريمم كه هستي! :4: :6:
    نمایش یا پنهان متنيه لحظه فكرشو بكن! مامان مريم رزمي كار ميشود 431

نمایش یا پنهان متناي جانم :6:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    الان پستمو خوندم يه سوتي هم داده بودم، زود درستش كردم! :4:

دیگه سوتی نمیگیرم ازت اخه بس که زیادن :56:

توو خانواده ما برعكسه! يعني هميشه مادرم به اخبار گوش ميده!! :23:

مامانم همیشه باهامون راه میاد ولی ددی همش باید التماسش میکردیم خدا رو شکر الان دیگه همه تو خونه چند تا تلویزیون دارن تازه هر برنامه 100 بار تکرار نشون میده.. الانم بابام علاوه بر اینکه اخبار همه ساعتها رو گوش میده روزنامه میخونه پای نت هست شبا موقع خواب یه رادیو کنار تختش روشنه:23:عشقش رادیوئه

• maryamlondon1

واااااااااااااا!!! مامان مريم! منظورتون از پير كي بود؟! ديگه از اين حرفا نزني ها!! همين حرفا هست كه يواش يواش باعث به وجود اومدن مريضيها و ناراحتي ها ميشه، به خودت تلقين نكن مامان خانم، ماشالله هنوز جوون جوون هستي، من كه ديدمت! مامان فرلوپز، ليدي مامان، آنجلينا مامان جولي، مامان كيم، تازه مامان مريمم كه هستي!

وای مازی داری تره خرد میکنی :4: منظورت بستنی کیمه :23:
    يه لحظه فكرشو بكن! مامان مريم رزمي كار ميشود

ای بابا دیگه ازمن گذشته ولی گاهی وقتها النگوهام کج وکوله میکنم :4:
    نمایش یا پنهان متننمی دونی مازی دومشکل بزرگ داشتم این چند روز داغون شده بودم .خدارا شکر امروز یکیش 100 در 100 حل شد :93: دومی هم 30 در صد حل کردم دعا کن برام

• Life Dream

دیگه سوتی نمیگیرم ازت اخه بس که زیادن :56:

اشتباه تايپي هستن :9:
    الانم بابام علاوه بر اینکه اخبار همه ساعتها رو گوش میده روزنامه میخونه پای نت هست شبا موقع خواب یه رادیو کنار تختش روشن

اين همه!!!!!! وااااااي 513
    وای مازی داری تره خرد میکنی منظورت بستنی کیمه

نه كيم كارداشيان :4:
    ای بابا دیگه ازمن گذشته ولی گاهی وقتها النگوهام کج وکوله میکنم

قبلنا با گردن شماره هات دستاتو گرم ميكردي، الان خدا رو شكر به النگوهات رضايت دادي! :83:
    نمی دونی مازی دومشکل بزرگ داشتم این چند روز داغون شده بودم .خدارا شکر امروز یکیش 100 در 100 حل شد دومی هم 30 در صد حل کردم دعا کن برام

انشالله كه اونم حل ميشه به اميد خدا، البته يكيش بايد قضيه همون ماشين پر عروسك باشه! :4: ولي از ته قلبم آرزو ميكنم انشالله كه خدا كمكت كنه و مشكلت هر چه زودتر حل بشه :48: :48:

• هاچو هاچو

:93: مرسی مازی جون :93: تو چی دوست داری برم برات بخرم تاپیکش کنم :56: واقعا ممنونم مازی جون 287
    خب بعد خوردن هندونه ها بریم سراغ تاپیک :10: خب راستش من هیچ اطلاعات تئوری راجع به این ورزش نداشتم که تاپیک تو اطلاعاتمو برد بالا :72:
    به نظر من خیلی ورزش هیجان انگیزیه آخه من خیلی به ورزش های رزمی علاقه ندارم (به عقیده من یکم هیجانشون کمه و متنوع نیست) ولی به نظرم این نوع ورزش هم توش هیجان داره هم تا حدودی رزم هم توش وجود داره واسه همین خوشم اومد ازش :1: کلیپ هم ازین ورزش زیاد دارم که البته حجماشون یکم بالاست :9: الان یکیشو که حدود 40 مگابایت حجمش تو اون سایتی که امین معرفی کرد گذاشتم آپلود بشه،اگر شد میذارمش اینجا ارزش دیدنشو داره :3:
    در آخر بازم ازت متشکرم مازی جون 287 راستی تو خودت چه ورزشی میکنی؟ :37:

• هاچو هاچو

خب دست داداش امین درد نکنه با این سایتی که معرفی کرد :11:
    بیا مازی جون این یکی از بهترین ویدئو هام از این ورزشه تقدیم به تو و بقیه دوستان 287

لینک دانلود

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    بیا مازی جون این یکی از بهترین ویدئو هام از این ورزشه تقدیم به تو و بقیه دوستان 287

لینک دانلود

باحال بید و بسی حرکات خطرناک پشت بامی

• Holtek

هنر فوق پيشرفته رزمي آكروباتيك Tricking

مرسي مازيار ، اطلاعات مفيدي بود :46:
    مبارك هاچو هاچو باشه

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: