ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: هنر فوق پيشرفته رزمي آكروباتيك Tricking ::
Life Dream
قبلاً راجع به چند هنر رزمي مقاله گذاشته بودم، اين سبك جديد كه به تازگي وارد ايران شده رو هاچو جان زحمت معرفيش رو كشيد، براتون ميذارم، اميدوارم كه خوشتون بياد
تریکینگ (Tricking) اسم ورزش نسبتا جدید ، غیر رسمی و پرهیجانیه که از ادغام هنرهای رزمی با ورزش هایی چون ژیمناستیک و کاپوئرا و با ایجاد حرکات ترکیبی از سه گروه حرکتی پشتک ها (Flips) ، ضربات پا (Kicks) و حرکات بتری (Twist) به نمایش حرکات زیبا و البته سخت و پیشرفته میپردازه.
بنابراین تریکینگ هزاران حرکت ساخته شده از ترکیب حرکاتی مانند پشتک از ژیمناستیک ، فیلیپینی (Tornado & 540 Kick) از تکواندو ، جوئنتی (Butterfly Twist) از ووشو و دبل لگ (Double Leg) از کاپوئرا رو شامل میشه.
تریکینگ به دلیل اجرای بسیار سریع ضربات پا و ترکیب این ضربات سریع با حرکات پیشرفته آکروباتیکی ژیمناستیک و کاپوئرا به عنوان ورزشی فوق پیشرفته ، از هنرهای رزمی دیگه مجزا شده و در سالهای اخیر همانند فیری رانینگ آنقدر در جهان محبوب شده که ردپاش در تمام فیلم های اکشن ساخته شده در این سال ها قابل رویت هست.
تعریف : شخصی که به اجرای هنر تریکینگ میپردازه تریک استر (Trickster) یا تریکر (Tricker) خطاب میکنند.
در سالهای اخیر تلاش برای قانون مند کردن تریکینگ منجر به دسته بندی شدن حرکات بر اساس مشکلی اجرا و نوع حرکت (حرکات پا مثل 540 ، حرکات چرخشی حول محور افقی بدن مثل وارو ، حرکات بتری و چرخشی حول محور عمودی بدن مثل بی توئیست و حرکات دنسی مثل توماس ) شد.
در ابتدا دقیقا نقطه ی مشخصی برای مفهوم هنر رزم تریک نبود. در آن روزها رقبا و کسانی که این رشته را کار می کردند به سادگی حرکات و ضربات تکی و منفرد از ژیمناستیک و بریک دنس را با ادغام حرکات آکروباتیک به حرکات رزمی خود اضافه می کردند. در این سالها ، رقابت بر سر تازه واردان تریک و تحت فشار قرار دادن رقبا برای رسیدن به سخت ترین و خلاقانه ترین حرکات بود . در این دوران تیم هایی در سواحل غربی کالیفرنیا بوجود آمدند که برنامه ها و مراسماتی بر خلاف روال عادی و معمول که در ورزشهاي رزمي ديگر بود انجام می دادند. بعد از این دوران تریک رسمیت و مقبولیت یافت و این کار از طریق اینترنت و توسط آقای بیلانگ آغاز شد که این کار با نمایش حرکات انفرادی افراد و زندگی روزمره افرادی که تریک کار می کردند ادامه یافت. این کار ادامه پیدا کرد و محبوبیت سایت و تریک روز به روز افزایش پیدا کرد و کاربران بیشتری در سایت عضو شدند و هر روزه به ویدیوهایی که تریکر ها به سایت اضافه می کردند افزوده شد و این سایت تبدیل به یک انجمن و محل گردهمایی تریکرهای دنیا گشت و نیز در این میان سایت تریک توتوریال هم با حضور خود توانست در قسمت فروم آنلاین خود رابطه ی بهتری بین تریکر ها برقرار سازد . در طول چند سال گذشته حضور در این تجمعات افزایش یافته است و نمی توانیم بگوییم که از سرعت آن کم شده است بلکه علاقمندان روز به روز زیادتر می شوند . به هر حال هیچ نقطه مشخصی وجود ندارد که چگونه حرکت های ساده تریک در ابتدا ، تبدیل به حرکات و فوت و فن های پیچیده ای شده است که هم اکنون ما از آن به عنوان هنر های رزمی تریک یاد می کنیم. در حال حاضر تریک یک پتانسیل بالقوه است و محدودیت در آن وجود ندارد و می توانیم بگوییم تریک مال همه است و خواهد بود هنر رزم تریک تعریف های زیادی وجود دارد که دقیقا هنر های رزمی تریک چیست حقیقت این است که تعریف کلی یک ورزش از نظر تجربیات شخصی متفاوت خواهد بود . تعریف کلی این است که هنر های رزمی تریک ترکیبی از حرکت های مختلف است که در هنر های رزمی ، ژیمناستیک و بریک دنس به طور دلچسب و زیبا بوسیله تریکر نمایش داده می شود و این باعث منحصر به فرد شدن تریک می شود . تریک محدودیت ندارد و این ورزش به صورت شخصی و انفرادی انجام می شود اگرچه تریکر ها با هم تمرین می کنند و موفقیت هایشان را به طور مساوی با هم جشن می گیرند . تریکرها بعضی اوقات به صورت گروهی هستند و به گروه خاصی تعلق دارند ولی به هر حال گروه از افراد تشکیل شده و موفقیت گروه مدیون موفقیت تک تک اعضای گروه می باشد . شاید مهمترین عامل این باشد که تریک زیر نظر یک ذهنیت قوی از هنر های رزمی برای احترام و نگرش مثبت تاسیس شده باشد.
ژنرال
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
Life Dream
اسم جديد مبارك باشه ژنرال محسن
آره متاسفانه سايت از كد پشتيباني نكرد و ويديو رو اجرا نكرد!! كد الانم توو تاپيك هست ولي اجرا نميشه!
من اون سمت راستيه رو بيشتر پسنديدم
star night
نخبه
اهان یعنی با دشمن فرضی میجنگید
تازشم میدونی کی رو هواست که بهش ضربه میزنه؟ سوباسا
کارتون فوتبالیستها همیشه تا قسمت بعدی و هفته بعد همه بازیکنان میموندن رو هوا
The one
با بیلاخ نسبتی داره؟
مبارک هیچو شیر خط باشه
The one
Life Dream
آره مثل قسمت دشمن فرضي شبهاي برره!!
همه كارتونا رو خوب يادت مونده! يادش به خير يه هفته طول ميكشيد تا شوتاي سوباسا وارد دروازه بشه!!
باز تو اومدي تاپيك منفجر كني!!
نخبه
نمایش یا پنهان متن
اوهوم همشون رو یادمه اخه با لذت کارتون میدیدم ..البته زمان پخش این کارتون خیلی بد بود روزهای جمعه ساعت 2 وای بابام هم میخاست اخبار ببینه چقدر التماسش میکردیم که بزاره کارتون مورد علاقمون رو ببینیم ..یادم باشه بعدا بابام دعواش کنم که با این اخبار دیدنش پدر ما رو در میاورد.
maryamlondon1
Life Dream
توو خانواده ما برعكسه! يعني هميشه مادرم به اخبار گوش ميده!!
نمایش یا پنهان متن
الان پستمو خوندم يه سوتي هم داده بودم، زود درستش كردم!واااااااااااااا!!! مامان مريم!
نمایش یا پنهان متن
يه لحظه فكرشو بكن! مامان مريم رزمي كار ميشودنمایش یا پنهان متن
اي جانمنخبه
نمایش یا پنهان متن
دیگه سوتی نمیگیرم ازت اخه بس که زیادن
مامانم همیشه باهامون راه میاد ولی ددی همش باید التماسش میکردیم خدا رو شکر الان دیگه همه تو خونه چند تا تلویزیون دارن تازه هر برنامه 100 بار تکرار نشون میده.. الانم بابام علاوه بر اینکه اخبار همه ساعتها رو گوش میده روزنامه میخونه پای نت هست شبا موقع خواب یه رادیو کنار تختش روشنه
maryamlondon1
وای مازی داری تره خرد میکنی
ای بابا دیگه ازمن گذشته ولی گاهی وقتها النگوهام کج وکوله میکنم
نمایش یا پنهان متن
نمی دونی مازی دومشکل بزرگ داشتم این چند روز داغون شده بودم .خدارا شکر امروز یکیش 100 در 100 حل شدLife Dream
اشتباه تايپي هستن
اين همه!!!!!! وااااااي
نه كيم كارداشيان
قبلنا با گردن شماره هات دستاتو گرم ميكردي، الان خدا رو شكر به النگوهات رضايت دادي!
انشالله كه اونم حل ميشه به اميد خدا، البته يكيش بايد قضيه همون ماشين پر عروسك باشه!
هاچو هاچو
خب بعد خوردن هندونه ها بریم سراغ تاپیک
به نظر من خیلی ورزش هیجان انگیزیه آخه من خیلی به ورزش های رزمی علاقه ندارم (به عقیده من یکم هیجانشون کمه و متنوع نیست) ولی به نظرم این نوع ورزش هم توش هیجان داره هم تا حدودی رزم هم توش وجود داره واسه همین خوشم اومد ازش
در آخر بازم ازت متشکرم مازی جون
هاچو هاچو
بیا مازی جون این یکی از بهترین ویدئو هام از این ورزشه تقدیم به تو و بقیه دوستان
لینک دانلود
نخبه
لینک دانلود
باحال بید و بسی حرکات خطرناک پشت بامی
Holtek
مرسي مازيار ، اطلاعات مفيدي بود
مبارك هاچو هاچو باشه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→