₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » :: هنر فوق پيشرفته رزمي آكروباتيك Tricking ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » :: هنر فوق پيشرفته رزمي آكروباتيك Tricking ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: هنر فوق پيشرفته رزمي آكروباتيك Tricking ::

1518 بازدید، 30 پست، نویسنده: Life Dream

• دلشاد

مرسی داش مازیار خیلی عالی بود

• Life Dream

نقل قول: هاچو هاچو
    مرسی مازی جون تو چی دوست داری برم برات بخرم تاپیکش کنم واقعا ممنونم مازی جون

قابلي نداشت مهدي جان :8:
    الان یکیشو که حدود 40 مگابایت حجمش تو اون سایتی که امین معرفی کرد گذاشتم آپلود بشه،اگر شد میذارمش اینجا ارزش دیدنشو داره

40 مگابايت! مرسي مهدي جان واقعاً شرمنده كردي، ببخش كه به خاطر من اينقدر توو زحمت افتادي بازم منونم مهدي جان :6:
    راستی تو خودت چه ورزشی میکنی؟

خوب من از 76 از كونگ فو شروع كردم تا 82، بعد هم شائولين، بعد هم رفتم سربازي و بعد سربازي چون خيلي وزن كم كرده بودم رفتم بدن سازي، تا حدود سه سال قبل ادامه دادم كه دچار يه مشكل توو فقسه سينه شدم و ديگه نتونستم ادامه بدم، ولي الان خدا رو شكر حالم خيلي بهتر شده فقط به تزريق عصبي ديگه انجام بدن مشكلم كاملاً حل ميشه! الانم كه عضو باشگاه "كوه نوردي، سنگ نوردي، غارنوردي" هستم، ورزش زيبايي هست به خاطر ديدن جاهايي كه از ديد انسانهاي ديگه مخفي مونده! :65:
    خب دست داداش امین درد نکنه با این سایتی که معرفی کرد
    بیا مازی جون این یکی از بهترین ویدئو هام از این ورزشه تقدیم به تو و بقیه دوستان

دست امين عزيز درد نكنه، مرسي امين جان :105:
    بیا مازی جون این یکی از بهترین ویدئو هام از این ورزشه تقدیم به تو و بقیه دوستان

الان دارم دانلود ميكنممممممممم
    برميگردم... :4:
    نقل قول: نخبه
    باحال بید و بسی حرکات خطرناک پشت بامی

من هنوز نديدم هنوزم مشغول دانلود هستم... :4:
    نقل قول: Dr.GSM
    مرسي مازيار ، اطلاعات مفيدي بود
    مبارك هاچو هاچو باشه

قابلي نداشت رضا جان، خوشحالم خوشت اومد :100:
    نقل قول: دلشاد
    مرسی داش مازیار خیلی عالی بود

خواهش ميكنم داداش بهروز، دست مهدي عزيز درد نكنه :1: :46:

• Life Dream

هاچو هاچو,
    خوب الان ديدم، واقعاً عالي بود مرسي مهدي جان، فوق العاده بود، بازم ممنون به خاطر زحمتي كه كشيدي :105:

با اجازت كد ويديو رو به اول تاپيك هم منتقل كردم :65:

• الهام

من عاشق ورزشهاي خشن و رزمي ام 509

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    باحال بید و بسی حرکات خطرناک پشت بامی

آره باید نترسی و گرنه 229
    نقل قول: Dr.GSM
    مبارك هاچو هاچو باشه

826
    نقل قول: Life Dream
    40 مگابايت! مرسي مهدي جان واقعاً شرمنده كردي، ببخش كه به خاطر من اينقدر توو زحمت افتادي بازم منونم مهدي جان

قربونت مازی جون زحمتو تو کشیدی با این تاپیکی که واسم زدی :11: هندوانش رسیده هم هست :4:
    خوب من از 76 از كونگ فو شروع كردم تا 82، بعد هم شائولين، بعد هم رفتم سربازي و بعد سربازي چون خيلي وزن كم كرده بودم رفتم بدن سازي، تا حدود سه سال قبل ادامه دادم كه دچار يه مشكل توو فقسه سينه شدم و ديگه نتونستم ادامه بدم، ولي الان خدا رو شكر حالم خيلي بهتر شده فقط به تزريق عصبي ديگه انجام بدن مشكلم كاملاً حل ميشه! الانم كه عضو باشگاه "كوه نوردي، سنگ نوردي، غارنوردي" هستم، ورزش زيبايي هست به خاطر ديدن جاهايي كه از ديد انسانهاي ديگه مخفي مونده!

پس الان باید اینطوری باشی دیگه :75: انشالله که سلامتی کاملتو بدست بیاری :48: راستش غار نوردی خیلی هیجان انگیزه :93: ولی کوهنوردی چون یه بار بدجوری تو کوه گیر کردم میترسم ازش :40:
    خوب الان ديدم، واقعاً عالي بود مرسي مهدي جان، فوق العاده بود، بازم ممنون به خاطر زحمتي كه كشيدي

قربونت مازی جون 826 تو هم لطف کردی 287

• Life Dream

نقل قول: الهام
    ن عاشق ورزشهاي خشن و رزمي ام 509

شما كه زدي طفلي رو ناك اوت كردي :83:
    قربونت مازی جون زحمتو تو کشیدی با این تاپیکی که واسم زدی هندوانش رسیده هم هست

قابلي نداشت هاچو جان :83:
    پس الان باید اینطوری باشی دیگه :75:

نه دوباره وزن كم كردم!! الان سه سال هست كه ورزش نكردم :83:
    انشالله که سلامتی کاملتو بدست بیاری راستش غار نوردی خیلی هیجان انگیزه ولی کوهنوردی چون یه بار بدجوری تو کوه گیر کردم میترسم ازش

مرسي مهدي جان، آره غارنوردي هم واقعاً هيجا نداره و خيليم زيباست، منم يه بار با ماشين توو شب گير كردم اونم زمستون و برفي :83:

• gilas

عسکاشو دیدم حس خوندن نبود :100:

حس خوندن همه پستا هم نبود :9:

نمایش یا پنهان متناااا خوب خوابم میاد لالا دالم :100:

• هاچو هاچو

نقل قول: gilas
    عسکاشو دیدم حس خوندن نبود :100:

حداقل ویدئو یی که گذاشتم میدیدی تنبل خانوم :4:

• Life Dream

نقل قول: gilas
    عسکاشو دیدم حس خوندن نبود

حس خوندن همه پستا هم نبود

نمایش یا پنهان متن
    اااا خوب خوابم میاد لالا دالم

اي گيلي تنبل چند روزه بد جور مشكوك ميزني ها!! :37:
    حداقل ویدئو یی که گذاشتم میدیدی تنبل خانوم

آره گيگيل خانم، ميدوني هاچو چقدر وقت گذاشته تا اين 40MB آپلود بشه! همين الان بيا و ويديو رو ببين وگرنه خود داني 315315

• aac198000

Life Dream,
    جالب بود :8:
    یاد یکی از دوستان سایت افتادم :3:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: