₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1511 بازدید، 25 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

برام سوالی پیش اومده گفتم با شما هم در میون بزارم ...
    همیشه برام سوال بوده که چرا جعبه پیتزا مربع هست ولی خوده پیتزا گرد و وقتی که ما میخایم پیتزا رو بخوریم مثلثی میخوریمش ...
    واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Life Dream

خوب اين برميگرده به رابطه اشكال با هم! :4: تازه ساخت جعبه مربع خيلي ساده تر و ارزونتره، پيتزا هم گرد درست ميشه چون ظرف گرد بيشتر موجوده و قشنگتره :74: وقتي برش ميزنن بايد بشه باهاش هشت تيكه مساوي ساخت كه سهم دو وعده غذايي بشه، البته براي اونايي كه سيستمشون كاربرات هست همون يه وعده تمومش ميكنن :83:

• The one

اگه جواب جدی میخوای به نظرم اینه که اشکال گرد و انحنا دار کلا دلپذیرترن مثل بدن انسان یا پیچش مو و اینها.. بعد برای همین پیتزا گرده وواسه ی اینکه به 8 قسمت مساوی تقسیم بشه باید مثلثی بریدش.. ولی جعبش مربعه چون تولید کننده های جعبش تنبلن و جعبه ی مربع درست کردن براشون راحتتره..

من که تو خونه زیاد به خودم زحمت نمیدم پیتزا رو اندازه ی قالب فر درست میکنم برای همین هم خودش مربعه هم مربع میخوریمش یعنی تقسیمش می کنیم.. جعبه هم نداره.. :4:

• Life Dream

نقل قول: The one
    من که تو خونه زیاد به خودم زحمت نمیدم پیتزا رو اندازه ی قالب فر درست میکنم برای همین هم خودش مربعه هم مربع میخوریمش یعنی تقسیمش می کنیم.. جعبه هم نداره.. :4:

شما داري كيك درست ميكني، خودت خبر نداري ابجي جان! :23: :23: :4:

• The one

Life Dream,
    ای بندجنسس اولش دیدم هیچی ننوشته بودی فقط نوشته بودی اوللل بعد که پست منو خوندی رفتی حرفهای منو تو پستت نوشتی :4:

نقل قول: Life Dream
    شما داري كيك درست ميكني، خودت خبر نداري ابجي جان!

اره کیک گوشت و پنیر و سبزیجات فقط نمیدونم چرا پف نمیکنه.. فکر کنم به خاطر شکر کمشه :23:

• The one

koorosh kabir,
    مربع دایره مثلث... ههه. تازه پیتزای پیتزا هت یه نوع گردشو داره که لبه هاش استوانه ای هستند اینم یه شکل هندسی دیگه.. پیتزای منم که ساری کیکم مکعب مستطیله از بس کلفته :23:

• bijjan

سئوالت خیلی جالبه بهش تا الان فکر نکرده بودم!
    فکر کنم اونم همو نجور که life deam عزیز کفت جنبه راحتیشو اقتصادیشه.
    شایدم اولین جعبه پیتزا رو واسه پتزا پنجره ای درست کردن!
    وای پیتزا میخوام از اینا!

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• sib

تا از هر سه تا شکل اصلی توش استفاده شده باشه.مربع و دایره و مثلث اشکال اصلی هستن دیگه :4:

• هاچو هاچو

سوال جالبیه :37:
    به نظر من اگر جعبه رو مثلثی درست میکردن میشد اون 2 تای دیگرو هم مثلثی کرد تقریبا :1:
    تو هم هر دفعه میای با این سوالات مخای مارو مورد عنایتت قرار میدی :4:

• EVANESCENCE

نقل قول: Life Dream
    ساخت جعبه مربع خيلي ساده تر و ارزونتره،

جواب منم همین بود :10:

• نخبه

نقل قول: koorosh kabir
    همیشه برام سوال بوده که چرا جعبه پیتزا مربع هست ولی خوده پیتزا گرد و وقتی که ما میخایم پیتزا رو بخوریم مثلثی میخوریمش ...
    واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای اینکه علیرضا و aliiiiiiiناراحت نشن:23: .. اخه جفتشون پیتزا فروشی دارن:4:

• دلشاد

بنظرم بخاطر گرد بودن پیتزا جعبه را مربع سختن که پیتزا نیفته :10:

• soheyla

koorosh kabir,

سلام و سپاس :46: .
    معذرت میخوام که نمیتونم به سوالتون جواب بدم . تو عمرم یه پتزای کامل نخوردم . دوست ندارم 1084 . هیچ وقت هم به شکل و قیافه اش فکر نکردم 824 .
    دل و جیگر و قلوه رو بیشتر ترجیح میدم :93: .

• نازدونه

سلام .

منم اومدم بگم من پیتزای مثلثی دیدم که جعبه اونم مثلثی بود ولی برشهاش مربع هههههههههههههه شوخی نمیکنماااااااااااا :23:...........در ضمن خیلی هم خوشمزه بود .....وایییییییییییییییی :85:

• Life Dream

ای بندجنسس اولش دیدم هیچی ننوشته بودی فقط نوشته بودی اوللل بعد که پست منو خوندی رفتی حرفهای منو تو پستت نوشتی

نه به خدا آبجي جون، اتفاقاً منم مال شما رو نديدم و نوشتم، وقتي مال شما رو ديدم خيلي برام جالب بود كه اينقدر جوابها مثل هم بودن!! آبجي خودمي ديگه، اينم مدركش :10:
    اره کیک گوشت و پنیر و سبزیجات فقط نمیدونم چرا پف نمیکنه.. فکر کنم به خاطر شکر کمشه

خوب حتماً اون بيسكويته، كي بهت كيك درست كردن ياد داده آبجي :83:
    نمایش یا پنهان متن :6:

نقل قول: bijjan
    فکر کنم اونم همو نجور که life deam عزیز کفت جنبه راحتیشو اقتصادیشه.

اينم مدرك دومش ابجي :86:
    نقل قول: EVANESCENCE
    ساخت جعبه مربع خيلي ساده تر و ارزونتره،
    جواب منم همین بود

اينم مدرك سومش :4:

• maryamlondon1

راستش این سوال باید از علیرضا پرسید . :4: من با مازی جون موافقم خوب توضیح داد :6:

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    راستش این سوال باید از علیرضا پرسید . من با مازی جون موافقم خوب توضیح داد

اينم از سند چهارم، كجايي آبجي هييييييييفا :10:
    مرسي مامان مريمي گلي جون :8:

• الهام

اشکال گرد و انحنا دار کلا دلپذیرترن

اشكال گرد معمولا راحت به شكلهاي مختلف درميان.دايره خيلي راحت مثلث ميشه ولي يه شكل مربع نه.البته امروزه پيتزارو لقمه اي برش ميزنند. رو مده :1: همچين مربع ميشه :4:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    مرسي مامان مريمي گلي جون

:6: کورش جایزه را بده مازی :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: