₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » تاپیک تجربیات شما ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

تاپیک تجربیات شما ...

516 بازدید، 24 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

سلام بر دوستان خوبم
    امروز تجربه ی جالبی داشتم و تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم تا هم من و هم همه ی شما از تجربیات کوچیک و بزرگتون اینجا بنویسید ...( البته ایول به شیلین نخبه ی سایت که استارتشو با تاپیک سوتی زد .. شیلین دوست دارم :11: )
    ما همیشه تجربه های زیادی داریم اما کدوممون تاحالا دفترچه ی تجربیات درست کردیم و اونا رونوشتیم و چون این کار و نکردیم گاهی اشتباهاتمون رو تکرار کردیم ...
    با نوشتن تجربیات حالا هر چی میخواد باشه چه کوچیک چه بزرگ می تونیم به هم کمک کنیم چون شاید کوچک ترین تجربه ی ما برای دیگری یه اتفاق بزرگ باشه ...
    تجربه ی حتی دیدن یه مکان جدید , خوردن یه غذای جدید , آشنا شدن با یه آدم جدید و خلق و خوش تا تجربیات بزرگ و اتفاقات بزرگ تر که احساس می کنید جالبه ... البته بچه ها بهتون پیشنهاد می کنم حتی کوچک ترین ها رو بنویسید چون نوشتن باعث میشه یادمون بمونه ... حالا اینجا نه توی یه دفترچه به اسم دفترچه تجربیات ... ( من از 17 سالگی دارم :1: ...اما چندین ساله ننوشتم شاید دقیقا 3 ساله ننوشتم اما از امشب دوباره می نویسم )
    تجربه ی امروز من :
    امروز از صبح بداخلاق بودم :28: , موهام خوب مدل نمی گرفت :14: و کلاه گذاشتم سرم چون هیچ کاریش نتونستم بکنم , فامیلامون تازه زایمان کرده بود رفتیم خرید اما موقع خریدم خیلی احساس بدی داشتم و انگاری ناامید بودم :2: و حالم گرفته بود :44: ... موقع ناهار بعد از خوردن چند تا لقمه انگاری انرژی گرفتم :93: و فهمیدم محبوبه گشنش بوده و اینقدر خنده ام گرفت ... نتیجه فلسفی روانشناسی جالبی گرفتم :4:
    با خودم گفتم زندگی واقعا جدی نیست جدا گاهی خیلی ناامید هستید یا فکر می کنید دنیا تموم شده اول ببینید گشنه یا تشنه نیستید بعد الکی غصه بخورید ( مخصوصا تشنگی چون میدونم معمولا همه کم آب میخوریم )
    خلاصه یه بار امتحان کنید جواب میده :3:
    راستی میخوام اینبار جدا سوشی بخورم ( قبلا خوردما :17: اما این مدل فرق داره و به خاطر خاصیتش میخوام کامل بخورم :5: هر طور شده ) حتما میام می نویسم ... از تجربیات دیگم هم می نویسم ...
    حالا شما هم بگید : امروز چه چیزی براتون جدید بود و چه تجربه ای داشتید ؟

• ژنرال

تایپیک جالبیه..

اگر مورد خاصی بود مینویسم حتما محبوب جان :46:

• hadi04

والا امروز روز عادی بود واسه من تجربه ای کسب نکردم ولی خوب روزهای قبل خیلی تجربه های زیادی داشتم
    مثلا یکیش اینه که اگر میخوایم مدیر یا بالا دست خوبی باشیم و توی کارهامون موفق باشیم باید با زیر دستمون رفیق باشیم خیلی رفیق
    مثلا توی محل کارمون دوستای نیمه فنی(کارگرهای عزیز رو میگم)از یکی از همکارهام اصلا حساب نمیبرن چون با اونها واقعا رفتار زننده ای داره و بد باهاشون حرف میزنه وقتی بهشون کاری محول میکنه با اکراه انجامش میدن و یا نصفه و نیمه و خراب و همیشه چند ساعت بعد گندش در میاد
    ولی من همیشه سعی میکنم باهاشون رفیق باشم و خیلی هم باهاشون برادرانه و نزدیک هستم و حتی شوخی و بگو و بخند هم راه میندازیم گاهی(( البته بعضی وقتها خیلی بد اخلاق میشم دست خودم هم نیست چون خستگی اذیتم میکنه گاهی اینطوری میشم ولی خوب اینطور مواقع حتی رفتارم با رییس هم بد میشه ))ولی در کل چون با نیمه فنی های عزیز خیلی رفیقیم همیشه حتی سخت ترین کارهایی رو هم که بهشون میگم با جون و دل انجام میدن و خدا رو شکر تاکنون مشکلی پیش نیومده

• maryamlondon1

فکر کنم هاچوهاچو قبلا گذشته بود :9:

• Kishe Mehr

نقل قول: maryamlondon1
    فکر کنم هاچوهاچو قبلا گذشته بود :9:

اره اینو من میخواستم بگم یعنی هر چی به مخم فشار اوردم که کدوم یک از بچه ها بود یادم نیومد که دیدم مامی گلی گفتن :9: :11: :9:

hadi04,
    کاکو تو مدیریت دوتا سبک مدیریت خیلی مهم هست یکی مدیریت رابطه مدار و یکی هم مدیریت ضابطه مدار. اولی با خوش اخلاقی و دوستی و محبت و... انجام میشه که هر دو گروه از منافع اون استفاده می کنند و اما در دومی فقط قانون و ضابطه حکم فرماست. یعنی خیلی خشک و مقرراتی رفتار میشه که در اینجا معمولا زیردستان معمولا ناراضی هستن. که البته نباید همیشه از یکی استفاده کرد ولی پیشنهاد میشه بیشتر اوقات از اولی استفاده بشه. اینم فراموش نشه که در رابطه مدار نباید زیاده روی بشه چون زیردستان معمولا سو استفاده میکنن... خب این بود تجربه ی امروز من :9: البته خب چون امروز مریض بیدم و نتونستم بیرون برم تجربه ی خاصی نداشتم و فقط داشتم تو نت واسه موبایل جدیدم برنامه و... می یافتم ، چون عاری از تجربه بیدم ترجیح دادم اینو بگم :9:

• نخبه

اخی اره هاچو تاپیک شبیه اینو گذاشته بود با عنوان خاطرات روزمره خودتون رو تعریف کنید.. بعد از تائید تاپیک از طرف مدیران و منفجر نشدنش میام میگم که امروز چه بلاهایی سر ارش اوردم تا شما هم از تجربیات مفید من استفاده و سو استفاده بفرمائید:23:

• malakeh

نقل قول: نخبه
    اخی اره هاچو تاپیک شبیه اینو گذاشته بود با عنوان خاطرات روزمره خودتون رو تعریف کنید..

خاطره يه كوچمولو با تجربه فرق داره.نه؟ :37:
    مرسي Mahboob عزيز.اگه منم تجربه ي به درد بخوري داشتم حتماًميام مي نويسم. :11:
    386

• SaMaN TaJ

از این دست بدی،از اون دست میگیری.........چه خوب چه بد

تا حالا این مورد چند بار سرم اومده :4:

• نخبه

نقل قول: malakeh
    خاطره يه كوچمولو با تجربه فرق داره.نه؟ :37:

اخه همین خاطراته که توش پر از تجربس
    مثلا خاطرات من همش اذیت کردن شوهر و خندیدنه:4: مثل اواتارم دیشب این اواتار رو نشونش دادم گفتم من وتوئیم و به بچه ها هم تو سایت گفتم:23: میگه پس من دوزار ابرو تو سایت شما ندارم دیگه:23: گفتم پ ن پ ...:23:

• SaMaN TaJ

گفتم پ ن پ ...

بنده خدا........ :4:

• دلشاد

گشتم نبود
    حالا میتونید تجربیات و خاطرات خود را بگویید :1:

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    بنده خدا........ :4:

:9:فامیل جان بنده خدا رو که به من باید بگین :4: ببین چقدر مظلوم و خجالتی ام 823 823 824 824 826 826 822

• ماهی

تاپیک جالبیه.چیزی به ذهنم رسید می آم می گم :1:

• SaMaN TaJ

ببین چقدر مظلوم و خجالتی ام

آره تو رو خدا...بمیرم :2:

• METALLICA

تجربه ی بسیار مهم امروز من این میباشد :
    هیچوقت با جیب های خالی و به امید اینکه کارت بانکیت پر از پوله از خونه بیرون نرو ،
    چون ممکنه مثه امروز کل مرکز شتاب بانک مورد ترکیده باشه و مجبور بشی 5 کیلومتر راه بری اول صبی :43:

• نخبه

نقل قول: METALLICA
    کارت بانکیت

کارت بانکی تو که ماجراها داره واسه خودش :86:

• METALLICA

کارت بانکی تو که ماجراها داره واسه خودش

نه اون ماجرا که تقصیر آی کیوی پایین خود اون پسره بود ، نمیدونست واحد پول کشور ریاله نه تومان !! :4:

• نخبه

نه اون ماجرا که تقصیر آی کیوی پایین خود اون پسره بود ، نمیدونست واحد پول کشور ریاله نه تومان !! :4:

جالبه که تو هم خودت رو زدی به ندونستن:23:

• gilas

اخی اره هاچو تاپیک شبیه اینو گذاشته بود با عنوان خاطرات روزمره خودتون رو تعریف کنید.. بعد از تائید تاپیک از طرف مدیران و منفجر نشدنش میام میگم

بگو راحت باش پوکیده :4:

نه اون ماجرا که تقصیر آی کیوی پایین خود اون پسره بود ، نمیدونست واحد پول کشور ریاله نه تومان !!

شما هم که روحت شاد شد :23: :23:

• الهام

hadi04,
    باهات موافقم اما هر چيزي بجاي خودش :72:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: