₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » تاپیک تجربیات شما ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

تاپیک تجربیات شما ...

516 بازدید، 24 پست، نویسنده: Mahboob

• محسن صائب

ببخش شاید این موردی که میخوام عرض کنم حالت خوبی نداشته باشه ولی فکر کنم
    خیلی بکار میاد :9:
    نمایش یا پنهان متنوقتی دستشویی تشریف میبرید قبل از هر کاری شیر اب رو باز کنید ببینید اب قطع نباشه (مخصوصا سرویس های خارج از خونه)

.

• arash52

:9:
    نمایش یا پنهان متنوقتی دل پیچه و شکم روش دارید بیگدار باد از معده ساطع نکنید چون ممکن است بادخالی نباشد :4:

• Mahboob

سلام دوستان
    با تشکر از همتون
    راستی اون تاپیک هم یادم بود اما من منظورم تجربه هایی بود که براتون مهمه نه اتفاقات و اینا ... و یافت نشد دیگه :74:

خب حالا بگم که من بالاخره سوشی خوردم اون هم همشو و فهمیدم چون توی رستوران با یه سس بوگندو بدطعم سرو میشه نمیشه خورد چون سسش درسته سویا سس هست اما طعم افتضاحی داره .
    اما اینبار سوشی رو از فروشگاه خریدم که سویا سس و زنجفیل و wasaba ( همون عامل بوگندو) جدا جدا بود
    پس اول با سویا سس و زنجفیل خوردم و باورتون نمیشه خوشمزه بود با اینکه ماهی خام بود و فهمیدم اون wasaba با طبع ما ایرانیا و گمونم همه ی دنیا به غیر از خود ژاپنی ها و چینی ها سازگار نیست
    سوشی واقعا خاصیت داره و خیلی خوشمزه است اگر با سویا سس و زنجفیل رنده شده خورده بشه :1:

• Mahboob

امروز به خواهرزاده 4 ساله ام میگم تو میدونی زندگی یعنی چی ؟
    میگه اوهوم .
    میگم خب یعنی چی ؟
    میگه مثل کارتونه خاله ... کارتون که نقاشی میشه ... خودمون نقاشی می کنیم
    .... میدونم شما هم الآن دارین به چی فکر می کنید ...............

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: