ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Mahboob
امروز تجربه ی جالبی داشتم و تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم تا هم من و هم همه ی شما از تجربیات کوچیک و بزرگتون اینجا بنویسید ...( البته ایول به شیلین نخبه ی سایت که استارتشو با تاپیک سوتی زد .. شیلین دوست دارم
ما همیشه تجربه های زیادی داریم اما کدوممون تاحالا دفترچه ی تجربیات درست کردیم و اونا رونوشتیم و چون این کار و نکردیم گاهی اشتباهاتمون رو تکرار کردیم ...
با نوشتن تجربیات حالا هر چی میخواد باشه چه کوچیک چه بزرگ می تونیم به هم کمک کنیم چون شاید کوچک ترین تجربه ی ما برای دیگری یه اتفاق بزرگ باشه ...
تجربه ی حتی دیدن یه مکان جدید , خوردن یه غذای جدید , آشنا شدن با یه آدم جدید و خلق و خوش تا تجربیات بزرگ و اتفاقات بزرگ تر که احساس می کنید جالبه ... البته بچه ها بهتون پیشنهاد می کنم حتی کوچک ترین ها رو بنویسید چون نوشتن باعث میشه یادمون بمونه ... حالا اینجا نه توی یه دفترچه به اسم دفترچه تجربیات ... ( من از 17 سالگی دارم
تجربه ی امروز من :
امروز از صبح بداخلاق بودم
با خودم گفتم زندگی واقعا جدی نیست جدا گاهی خیلی ناامید هستید یا فکر می کنید دنیا تموم شده اول ببینید گشنه یا تشنه نیستید بعد الکی غصه بخورید ( مخصوصا تشنگی چون میدونم معمولا همه کم آب میخوریم )
خلاصه یه بار امتحان کنید جواب میده
راستی میخوام اینبار جدا سوشی بخورم ( قبلا خوردما
حالا شما هم بگید : امروز چه چیزی براتون جدید بود و چه تجربه ای داشتید ؟
ژنرال
اگر مورد خاصی بود مینویسم حتما محبوب جان
hadi04
مثلا یکیش اینه که اگر میخوایم مدیر یا بالا دست خوبی باشیم و توی کارهامون موفق باشیم باید با زیر دستمون رفیق باشیم خیلی رفیق
مثلا توی محل کارمون دوستای نیمه فنی(کارگرهای عزیز رو میگم)از یکی از همکارهام اصلا حساب نمیبرن چون با اونها واقعا رفتار زننده ای داره و بد باهاشون حرف میزنه وقتی بهشون کاری محول میکنه با اکراه انجامش میدن و یا نصفه و نیمه و خراب و همیشه چند ساعت بعد گندش در میاد
ولی من همیشه سعی میکنم باهاشون رفیق باشم و خیلی هم باهاشون برادرانه و نزدیک هستم و حتی شوخی و بگو و بخند هم راه میندازیم گاهی(( البته بعضی وقتها خیلی بد اخلاق میشم دست خودم هم نیست چون خستگی اذیتم میکنه گاهی اینطوری میشم ولی خوب اینطور مواقع حتی رفتارم با رییس هم بد میشه ))ولی در کل چون با نیمه فنی های عزیز خیلی رفیقیم همیشه حتی سخت ترین کارهایی رو هم که بهشون میگم با جون و دل انجام میدن و خدا رو شکر تاکنون مشکلی پیش نیومده
maryamlondon1
Kishe Mehr
اره اینو من میخواستم بگم یعنی هر چی به مخم فشار اوردم که کدوم یک از بچه ها بود یادم نیومد که دیدم مامی گلی گفتن
hadi04,
کاکو تو مدیریت دوتا سبک مدیریت خیلی مهم هست یکی مدیریت رابطه مدار و یکی هم مدیریت ضابطه مدار. اولی با خوش اخلاقی و دوستی و محبت و... انجام میشه که هر دو گروه از منافع اون استفاده می کنند و اما در دومی فقط قانون و ضابطه حکم فرماست. یعنی خیلی خشک و مقرراتی رفتار میشه که در اینجا معمولا زیردستان معمولا ناراضی هستن. که البته نباید همیشه از یکی استفاده کرد ولی پیشنهاد میشه بیشتر اوقات از اولی استفاده بشه. اینم فراموش نشه که در رابطه مدار نباید زیاده روی بشه چون زیردستان معمولا سو استفاده میکنن... خب این بود تجربه ی امروز من
نخبه
malakeh
خاطره يه كوچمولو با تجربه فرق داره.نه؟
مرسي Mahboob عزيز.اگه منم تجربه ي به درد بخوري داشتم حتماًميام مي نويسم.
SaMaN TaJ
تا حالا این مورد چند بار سرم اومده
نخبه
اخه همین خاطراته که توش پر از تجربس
مثلا خاطرات من همش اذیت کردن شوهر و خندیدنه
SaMaN TaJ
بنده خدا........
دلشاد
حالا میتونید تجربیات و خاطرات خود را بگویید
نخبه
ماهی
SaMaN TaJ
آره تو رو خدا...بمیرم
METALLICA
هیچوقت با جیب های خالی و به امید اینکه کارت بانکیت پر از پوله از خونه بیرون نرو ،
چون ممکنه مثه امروز کل مرکز شتاب بانک مورد ترکیده باشه و مجبور بشی 5 کیلومتر راه بری اول صبی
نخبه
کارت بانکی تو که ماجراها داره واسه خودش
METALLICA
کارت بانکی تو که ماجراها داره واسه خودش
نه اون ماجرا که تقصیر آی کیوی پایین خود اون پسره بود ، نمیدونست واحد پول کشور ریاله نه تومان !!
نخبه
جالبه که تو هم خودت رو زدی به ندونستن
gilas
بگو راحت باش پوکیده
شما هم که روحت شاد شد
الهام
باهات موافقم اما هر چيزي بجاي خودش
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→