₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » غول جدید اینتل

بدون عکس

غول جدید اینتل

554 بازدید، 15 پست، نویسنده: kamal313

• kamal313

سلام
    یادتان می آید چند روز پیش از پردازنده ۱۶ هسته ای AMD
    صحبت می کردیم؟ خب، حالا اینتل برای عقب نماندن از قافله، این غول کوچک را از جیبش بیرون آورده و روی میز می گذارد: یک پردازنده با ۵۰ هسته!

تصویر در دسترس نیست

ینتل این پردازنده جدیدش را که دیروز در کنفرانس سوپرکامپیوتینگ سیاتل رونمایی شده، Knights Ferry نامگذاری کرده است. این پردازنده کوچک دارای قدرت پردازشی معادل یک ترافلاپ است. برای مقایسه، جالب است بدانید که سریعترین پردازنده Core i7 اینتل تنها 109 گیگافلاپ قدرت محاسباتی دارد.

البته Knights Ferry را نمی توان به عنوان مغز یک کامپیوتر به کار گرفت. اما می توان آنها را همانند پردازنده های کمکی قابل برنامه ریزی، برای انجام کارهای فوق سنگین در خدمت CPU اصلی کامپیوتر در آورد. ولی شکی نیست که این تعداد هسته، آینده پردازشگرها محسوب می گردند و مسابقه برای قرار دادن تعداد بسیار زیاد هسته در یک پردازنده کلید خورده است.

سرانجام روزی این تکنولوژی را در موبایل ها و تبلت های مان هم خواهیم دید. هیچکدام از شما دنیای پردازنده های با قدرت مگاهرتز را به خاطر دارید؟

• bijjan

خوب هسته هاش کو! :3:

• دلشاد

مرسی داش کمال

• Life Dream

مرسي كمال جان، خبر جالبي بود، تقريباً هشت سال قبل كه تازه رشته كامپيوتر رو انتخاب كرده بودم، سرعت بهترين CPU ها هيچ وقت به 1 گيگا بايت نميرسيد، اكثر هارد ها زير 60 گيگ بودن!! از فلاپي چقدر استفاده ميكرديم، سي دي رو به عنوان حافظه فوق العاده به حساب ميورديم، بعد شركت زولتريكس اولين فلش جهان رو با نام Cool Disk با ظرفيت تنها 128 مگابايت و قيمت 56 هزار تومان وارد بازار كرد، الان با چه سرعتي حافظه ها و سي پي يو ها دارن پيش ميرن، اونم با تكنولوژي نانو! :110:

• بهونه

سی پی یو 100 هسته ای اومد منو خبر کنید:4:

• mz56mz

عمو كمال عزيز :8:
    اين كه خيلى ريز بود كجاش غوله :7:

• kamal313

نقل قول: bijjan
    خوب هسته هاش کو!

انشالا در عکسای بعد هسته هاشم میزاریم :4:
    نقل قول: دلشاد
    مرسی داش کمال

چاکریم :1:

Life Dream,
    ممنون داش مازیار جون :11:
    نمایش یا پنهان متنفکر کنم بعضی چیزارو اشتباه گفتی :4:

نقل قول: بهونه
    سی پی یو 100 هسته ای اومد منو خبر کنید

دستور میدم برات یکی بسازن عزیز نگران نباش به زودی اونم میادش :93:
    نقل قول: mz56mz
    اين كه خيلى ريز بود كجاش غوله

سلام عمو :6:

:10:

• Life Dream

نقل قول: kamal313
    فکر کنم بعضی چیزارو اشتباه گفتی :4:

كدوما رو؟! :4:

• ماهی

مرسی کمال جان :46:

• The one

:23:

هیچکدام از شما دنیای پردازنده های با قدرت مگاهرتز را به خاطر دارید؟

نه والا :4:

مرسی کمال مستفیض شدیم :72:

• kamal313

نقل قول: Life Dream
    كدوما رو؟!

مثلا 8 سال پیش هارد های 80 و 120gbبودش :1:
    8سال پیش اولینcpu که گرفتم GHZ 2.4فول بودش :3:

• ژنرال

خبر جالبی بود...

البته فقط CPU مطرح نیست.

باید مادر بورد و رَم مناسب هم روی سیستم باشه تا اون CPU بتونه حداکثر کارایی رو داشته باشه.

تقريباً هشت سال قبل كه تازه رشته كامپيوتر رو انتخاب كرده بودم، سرعت بهترين CPU ها هيچ وقت به 1 گيگا بايت نميرسيد، اكثر هارد ها زير 60 گيگ بودن!! از فلاپي چقدر استفاده ميكرديم، سي دي رو به عنوان حافظه فوق العاده به حساب ميورديم،

واقعاً به سرعت متحول میشه دنیای کامپیوتر ...

من یادمه سال 77 یکی از دوستام کامپیوتر خریده بود؛ اون موقع تازه این پنتیوم ها اومده بود... و ویندوز 98 هم که ترکونده بود... رَم سیستمش اگر یادم نرفته باشه 64MB بود و چه حالی هم میکرد :83:

• Life Dream

مثلا 8 سال پیش هارد های 80 و 120gbبودش

8سال پیش اولینcpu که گرفتم GHZ 2.4فول بودش

والا من كه نديدم! شما خيلي پيشرفته ايد! :4: ميبيني تو رو خدا هر چي امكاناته ميدن شهرهاي بزرگ! :4: ما به زور همينا رو هم داشتيم!! :83:

• kamal313

والا من كه نديدم! شما خيلي پيشرفته ايد

اره الانشم دارم برام کار می کنه اورکلاکشم می کنی اخ نمی گه طفلکی :2:
    نمایش یا پنهان متنفکر نکنی اورکلاکش می کنم تا 4 میره زور میزنه تا 3 میره انقدر باید دعا کنی تا cpuنترکه زیر فشار :83:

ميبيني تو رو خدا هر چي امكاناته ميدن شهرهاي بزرگ

:23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: