سلام یادتان می آید چند روز پیش از پردازنده ۱۶ هسته ای AMD صحبت می کردیم؟ خب، حالا اینتل برای عقب نماندن از قافله، این غول کوچک را از جیبش بیرون آورده و روی میز می گذارد: یک پردازنده با ۵۰ هسته! ▧ تصویر در دسترس نیست
ینتل این پردازنده جدیدش را که دیروز در کنفرانس سوپرکامپیوتینگ سیاتل رونمایی شده، Knights Ferry نامگذاری کرده است. این پردازنده کوچک دارای قدرت پردازشی معادل یک ترافلاپ است. برای مقایسه، جالب است بدانید که سریعترین پردازنده Core i7 اینتل تنها 109 گیگافلاپ قدرت محاسباتی دارد.
البته Knights Ferry را نمی توان به عنوان مغز یک کامپیوتر به کار گرفت. اما می توان آنها را همانند پردازنده های کمکی قابل برنامه ریزی، برای انجام کارهای فوق سنگین در خدمت CPU اصلی کامپیوتر در آورد. ولی شکی نیست که این تعداد هسته، آینده پردازشگرها محسوب می گردند و مسابقه برای قرار دادن تعداد بسیار زیاد هسته در یک پردازنده کلید خورده است.
سرانجام روزی این تکنولوژی را در موبایل ها و تبلت های مان هم خواهیم دید. هیچکدام از شما دنیای پردازنده های با قدرت مگاهرتز را به خاطر دارید؟
مرسي كمال جان، خبر جالبي بود، تقريباً هشت سال قبل كه تازه رشته كامپيوتر رو انتخاب كرده بودم، سرعت بهترين CPU ها هيچ وقت به 1 گيگا بايت نميرسيد، اكثر هارد ها زير 60 گيگ بودن!! از فلاپي چقدر استفاده ميكرديم، سي دي رو به عنوان حافظه فوق العاده به حساب ميورديم، بعد شركت زولتريكس اولين فلش جهان رو با نام Cool Disk با ظرفيت تنها 128 مگابايت و قيمت 56 هزار تومان وارد بازار كرد، الان با چه سرعتي حافظه ها و سي پي يو ها دارن پيش ميرن، اونم با تكنولوژي نانو!
باید مادر بورد و رَم مناسب هم روی سیستم باشه تا اون CPU بتونه حداکثر کارایی رو داشته باشه.
نقل قول: Life Dream
تقريباً هشت سال قبل كه تازه رشته كامپيوتر رو انتخاب كرده بودم، سرعت بهترين CPU ها هيچ وقت به 1 گيگا بايت نميرسيد، اكثر هارد ها زير 60 گيگ بودن!! از فلاپي چقدر استفاده ميكرديم، سي دي رو به عنوان حافظه فوق العاده به حساب ميورديم،
واقعاً به سرعت متحول میشه دنیای کامپیوتر ...
من یادمه سال 77 یکی از دوستام کامپیوتر خریده بود؛ اون موقع تازه این پنتیوم ها اومده بود... و ویندوز 98 هم که ترکونده بود... رَم سیستمش اگر یادم نرفته باشه 64MB بود و چه حالی هم میکرد
اره الانشم دارم برام کار می کنه اورکلاکشم می کنی اخ نمی گه طفلکی نمایش یا پنهان متنفکر نکنی اورکلاکش می کنم تا 4 میره زور میزنه تا 3 میره انقدر باید دعا کنی تا cpuنترکه زیر فشار
kamal313
یادتان می آید چند روز پیش از پردازنده ۱۶ هسته ای AMD
صحبت می کردیم؟ خب، حالا اینتل برای عقب نماندن از قافله، این غول کوچک را از جیبش بیرون آورده و روی میز می گذارد: یک پردازنده با ۵۰ هسته!
▧ تصویر در دسترس نیست
ینتل این پردازنده جدیدش را که دیروز در کنفرانس سوپرکامپیوتینگ سیاتل رونمایی شده، Knights Ferry نامگذاری کرده است. این پردازنده کوچک دارای قدرت پردازشی معادل یک ترافلاپ است. برای مقایسه، جالب است بدانید که سریعترین پردازنده Core i7 اینتل تنها 109 گیگافلاپ قدرت محاسباتی دارد.
البته Knights Ferry را نمی توان به عنوان مغز یک کامپیوتر به کار گرفت. اما می توان آنها را همانند پردازنده های کمکی قابل برنامه ریزی، برای انجام کارهای فوق سنگین در خدمت CPU اصلی کامپیوتر در آورد. ولی شکی نیست که این تعداد هسته، آینده پردازشگرها محسوب می گردند و مسابقه برای قرار دادن تعداد بسیار زیاد هسته در یک پردازنده کلید خورده است.
سرانجام روزی این تکنولوژی را در موبایل ها و تبلت های مان هم خواهیم دید. هیچکدام از شما دنیای پردازنده های با قدرت مگاهرتز را به خاطر دارید؟
bijjan
دلشاد
Life Dream
بهونه
mz56mz
اين كه خيلى ريز بود كجاش غوله
kamal313
انشالا در عکسای بعد هسته هاشم میزاریم
چاکریم
Life Dream,
ممنون داش مازیار جون
نمایش یا پنهان متن
فکر کنم بعضی چیزارو اشتباه گفتیدستور میدم برات یکی بسازن عزیز نگران نباش به زودی اونم میادش
سلام عمو
Life Dream
كدوما رو؟!
ماهی
The one
نه والا
مرسی کمال مستفیض شدیم
kamal313
مثلا 8 سال پیش هارد های 80 و 120gbبودش
8سال پیش اولینcpu که گرفتم GHZ 2.4فول بودش
ژنرال
البته فقط CPU مطرح نیست.
باید مادر بورد و رَم مناسب هم روی سیستم باشه تا اون CPU بتونه حداکثر کارایی رو داشته باشه.
واقعاً به سرعت متحول میشه دنیای کامپیوتر ...
من یادمه سال 77 یکی از دوستام کامپیوتر خریده بود؛ اون موقع تازه این پنتیوم ها اومده بود... و ویندوز 98 هم که ترکونده بود... رَم سیستمش اگر یادم نرفته باشه 64MB بود و چه حالی هم میکرد
Life Dream
والا من كه نديدم! شما خيلي پيشرفته ايد!
malakeh
kamal313
اره الانشم دارم برام کار می کنه اورکلاکشم می کنی اخ نمی گه طفلکی
نمایش یا پنهان متن
فکر نکنی اورکلاکش می کنم تا 4 میره زور میزنه تا 3 میره انقدر باید دعا کنی تا cpuنترکه زیر فشارآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→