₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ممنوعیت ثبت مهریه های نامتعارف
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ممنوعیت ثبت مهریه های نامتعارف

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ممنوعیت ثبت مهریه های نامتعارف

568 بازدید، 39 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

دفترخانه ها نباید مهریه هایی که در قانون تعریف نشده است را ثبت کنند.

حسینعلی امیری در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه آیا سازمان ثبت اسناد می تواند طی بخشنامه ای به دفترخانه ها اجبار کند تا فقط در ثبت مهریه واژه عندالاستطاعه قید شود، گفت: اگر چنین اقدامی از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صورت بگیرد، غیرقانونی است زیرا نمی توان زوجین را در زمان ثبت عقد مجبور کرد مهریه را عندالاستطاعه یا عندالمطالبه ثبت کنند و این تنها به توافق زوجین بستگی دارد.

البته باید این را در نظر داشت که مهریه تعریفی دارد و نمی توان هر چیزی را به عنوان مهریه ثبت کرد. بر اساس قانون، مهریه باید مالیت داشته باشد یعنی اینکه نوع مهریه باید ارزش معاملاتی داشته و بتوان آن را تبدیل به ارزش ریالی کرد. به عنوان مثال بال مگس و پروانه یا اعضای بدن را نمی توان به عنوان مهریه ثبت کرد زیرا مالیت نداشته و قابل معامله نیست و ثبت اینگونه مهریه ها غیرقانونی است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: حتی اگر زوجین هم مهریه ای نامتعارف را شرط کرده و مورد توافق شان باشد دفترخانه ها نباید آن را ثبت کنند.

• نخبه

خوبه مشکلات کلا حل شد :23:

• دلشاد

مرسی حاج محسن اگه این ممنوعیت اجرا بشه جلوی برخوردهای ناشایس بعضی از خانواده ها را میگیره :7:

• ماهی

آقا محسن ! حال ندارم دعوا کنم :57:

• maryamlondon1

نقل قول: محسن صائب
    اعضای بدن را نمی توان به عنوان مهریه ثبت کرد زیرا مالیت نداشته و قابل معامله نیست و ثبت اینگونه مهریه ها غیرقانونی است.

این کی واقعا مسخره بود دستشون درد نکنه :1:
    مهریه را عندالاستطاعه یا عندالمطالبه ثبت کنند و این تنها به توافق زوجین بستگی دارد.

این یکی نه عند الا ستطاعه بهتر بود .عند المطالبه فقط عقد بسته میشه زود به اجرا میزارن .. :2:

• star night

خدایی بعضی مهریه ها ضایع بودا
    فک کن
    2 کیلو بال مگس به علاوه جف چش دوماد 247 247 247 247 247 247

• Life Dream

محسن صائب,
    دلمان بسي خنك گرديد! :4:

• The one

كافيه لونه ي اين دومادهاي زن ذليلو سمپاشي كنن ديگه شهر عنصر ذكور در امن و امان خواهد بود :4:

• محسن صائب

نقل قول: نخبه
    خوبه مشکلات کلا حل شد

کلا که نشده ، یواش یواش داره حل میشه :83:
    نقل قول: دلشاد
    مرسی حاج محسن اگه این ممنوعیت اجرا بشه جلوی برخوردهای ناشایس بعضی از خانواده ها را میگیره

:46:
    نقل قول: ماهی
    آقا محسن ! حال ندارم دعوا کنم

ما ز یاران چشم دعوا (ببخشید یاری) داشتیم :4: تو جزو اون دسته افرادی هستی که نظراتت بر پایه فکر و اندیشه استوار هست و برای من هر چند مطابق عقیده ام نباشد قابل احترام هست
    نقل قول: maryamlondon1
    این کی واقعا مسخره بود دستشون درد نکنه

چند وقت قبل مردی از دست خانمش خیلی مینالید ، بهش گفتم چرا طلاقش نمیدی؟ گفت بخاطر مهریه اش نمیتونم، با تعجب پرسیدم مگه مهریه اش چقدر هست ؟
    گفت 15سال قبل با خانم دوست بودیم که دستگیر شدیم و به عقد من درامد و مهریه اش شد یک پای من
    نقل قول: star night
    خدایی بعضی مهریه ها ضایع بودا
    فک کن
    2 کیلو بال مگس به علاوه جف چش دوماد

متاسفانه از این موراد بظاهر عجیب و مسخره هنوز زیاد وجود داره
    نقل قول: Life Dream
    دلمان بسي خنك گرديد!

چرا؟
    نقل قول: The one
    كافيه لونه ي اين دومادهاي زن ذليلو سمپاشي كنن ديگه شهر عنصر ذكور در امن و امان خواهد بود

:83:
    نمیدونم چرا یاد قدیمها که با دخترها خاله بازی میکردیم افتادم اون موقع هایی که پسرها شیر بودند مثل شمشیر بودند و دخترها موش بودند و مثل خر گوش بودند

یک زمانهای وقتی بچه بودیم این شعر رو برای در اوردند لج دخترها میخوندیم
    نمایش یا پنهان متن گر بمیرد دختری بر قبرش بروید گلی *** گر بمیرند دختران دنیا گلستان میشود
    :4:

• soheyla

محسن صائب,

سلام و سپاس :46: .
    مهریه رو باید عاقلانه درنظر گرفت . به نظر من مواردی مثل بال مگس و غیره شخصیت یه زن و پائین میاره و ارزش دیگه ای نداره :1: .
    دست و پای داماد هم که یه زمانی مد بود . اونم مخصوص یه سری افراد که کمیته میگرفتشون 286.
    آخه یکی نیست بگه تا سکه هست چرا اینجور موارد :4: ؟؟؟؟

• محسن صائب

نقل قول: soheyla
    آخه یکی نیست بگه تا سکه هست چرا اینجور موارد

اتفاقا دیگه امروزه همه خانمها اینو میگن :4:

• maryamlondon1

چند وقت قبل مردی از دست خانمش خیلی مینالید ، بهش گفتم چرا طلاقش نمیدی؟ گفت بخاطر مهریه اش نمیتونم، با تعجب پرسیدم مگه مهریه اش چقدر هست ؟
    گفت 15سال قبل با خانم دوست بودیم که دستگیر شدیم و به عقد من درامد و مهریه اش شد یک پای من

وای این چطور دلش امد پای این بیچاره را مهر یه اش کنه :68: زن نباید گدای محبت کنه :14:

• ماهی

ما ز یاران چشم دعوا (ببخشید یاری) داشتیم :4:

آقا محسن ! حالا ببینید موش به همبونه ( انبار) كار نداره همبونه به موش كار داره ! :83:

• ژنرال

کلاً بیخیال ازدواج بشیم بهتره! :38:

• gilas

باغ گیلاس که ممنوع نشده :5:

نمایش یا پنهان متن:4:

نمایش یا پنهان متن:23: :23:

نمایش یا پنهان متن:4:

• mojde

حالا گيرم كه يه عالم سكه هم مهرمون باشه وقتي نميدن چون گردنشون كلفته و ما هم دلمون نمياد بندازيمشون زندان چي؟يكي جواب منو بده 368 390

• ماهی

نقل قول: mojde
    حالا گيرم كه يه عالم سكه هم مهرمون باشه وقتي نميدن چون گردنشون كلفته و ما هم دلمون نمياد بندازيمشون زندان چي؟يكي جواب منو بده 368 390

مژده جان! ولشون کن اینا رو 387 حتی اگر مهریه تو بهت هم داده بودن آیا جوانی از دست رفته تو هم که فدای یه بست .... اون اقا شده رو می تونن بهت برگردونن؟ :2:
    ببین! طلب ما خیلی بیش از اینهاست...387
    رهاشون کن و بگذر .... :2:
    بگذار باز هم بیان و دختر های دسته گل مردمو پر پر کنن و برن پی کارشون و دو قورت و نیمشونم باقی باشه..:2:
    بگذار به نام خدا و در قالب کتاب خدا هر کاری می خوان بکنند... :2:
    نمایش یا پنهان متناونوقت این آقا محسن می گه چرا چادر سر نمی کنی پشت سر این جماعت نماز نمی خونی؟هر وقت دو تا گوش گنده بالا سرم در اومد پیشوایی این جماعت رو قبول می کنم. :14:

• mojde

نقل قول: ماهی
    حتی اگر مهریه تو بهت هم داده بودن آیا جوانی از دست رفته تو هم که فدای یه بست .... اون اقا شده رو می تونن بهت برگردونن؟ :2:
    ببین! طلب ما خیلی بیش از اینهاست...387

به خدا راست ميگي هميشه با خودم ميگم چند هزار تا سكه ميتونه جونيو نشاط و بهترين روزاي عمرتو برگردونه به خاطر همين بي خيال ميشم و ديگه بهش فكر نميكنم :21:

• ماهی

نقل قول: mojde
    به خدا راست ميگي هميشه با خودم ميگم چند هزار تا سكه ميتونه جونيو نشاط و بهترين روزاي عمرتو برگردونه به خاطر همين بي خيال ميشم و ديگه بهش فكر نميكنم :21:

حالا البته نبین ما رو که مثل قالی کرمون می مونیم لامصب :4:
    حالا همه که مثل ما نمیشن..جونیشون از کف میره :25:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: