₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ممنوعیت ثبت مهریه های نامتعارف
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ممنوعیت ثبت مهریه های نامتعارف

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ممنوعیت ثبت مهریه های نامتعارف

568 بازدید، 39 پست، نویسنده: محسن صائب

• mojde

نقل قول: ماهی
    لامصب

لامصب ژنتيكيه مبينا رو بردم خريد بهش ميگن خواهرته خانوم لجش گرفته بود :9:

• Holtek

بهترين مهريه مال اين خارجكي هاست كه نصف اموال طرفو ميگرن :1:

• ژنرال

نقل قول: mojde
    حالا گيرم كه يه عالم سكه هم مهرمون باشه وقتي نميدن چون گردنشون كلفته و ما هم دلمون نمياد بندازيمشون زندان چي؟يكي جواب منو بده 368 390

جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ :17:

کافیه ؟ :18:

• محسن صائب

نقل قول: maryamlondon1
    وای این چطور دلش امد پای این بیچاره را مهر یه اش کنه زن نباید گدای محبت کنه

این خانه از پای بست ویران است *** خواجه در بند......
    قا محسن ! حالا ببینید موش به همبونه ( انبار) كار نداره همبونه به موش كار داره

:83: جالب گفتی
    نقل قول: ژنرال
    کلاً بیخیال ازدواج بشیم بهتره!

خدا کنه اینو جدی نگفته باشی
    ازدواج موفق برای یک مرد بهترین خوشبختی تو زندگیش هست ، برکت خاصی هم به زندگی میده
    من موقعی که ازدواج کردم یک ماشین رنو 57داشتم و مقداری پول ، بعد یکسال از ازدواجم خونه خریدم و با تولد هر فرزندم برکت خاصی به زندگیم وارد شد
    نقل قول: gilas
    باغ گیلاس که ممنوع نشده

گفتن غیر متعارف
    باغ گیلاس که کاملا متعارف هست :4:
    حالا گيرم كه يه عالم سكه هم مهرمون باشه وقتي نميدن چون گردنشون كلفته و ما هم دلمون نمياد بندازيمشون زندان چي؟يكي جواب منو بده

خیلی دیدم خانمها از این ابزار( مهریه )چقدر عالی استفاده میکنند ، چقدر مردهایی که الان بخاطر مهریه درگیر هستند، گردن کلفتی مرد دیگه اینجا بدرد نمیخورده ، حتما مایملکی نداره وگرنه به راحتی میشه اونو به خاک سیاه نشوند
    مژده جان! ولشون کن اینا رو حتی اگر مهریه تو بهت هم داده بودن آیا جوانی از دست رفته تو هم که فدای یه بست .... اون اقا شده رو می تونن بهت برگردونن؟
    ببین! طلب ما خیلی بیش از اینهاست...
    رهاشون کن و بگذر ....
    بگذار باز هم بیان و دختر های دسته گل مردمو پر پر کنن و برن پی کارشون و دو قورت و نیمشونم باقی باشه..
    بگذار به نام خدا و در قالب کتاب خدا هر کاری می خوان بکنند..

چی شد ؟
    الان بحث از کجا به کجا رفت ؟ :4:
    من اولش رو فهمیدم به مزده خانم گفتی ، جوانی از دست رفته یک زن ،به پای مردی که اعتیادش مهمتر از زن وزندگیش بوده، خیلی مهمتر از گرفتن و یا نگرفتن مهریه هست
    بعدش یکدفعه گفتی، دخترهای مردم رو پر پر کردند
    و اخرش هم نام خدا و پیغمبر رو اوردی
    ربط اینا رو میشه بهم بگی :37:
    اونوقت این آقا محسن می گه چرا چادر سر نمی کنی پشت سر این جماعت نماز نمی خونی؟هر وقت دو تا گوش گنده بالا سرم در اومد پیشوایی این جماعت رو قبول می کنم.

اینو که اصلا من سر در نیاوردم :4:
    ببینم همسرت روحانی بوده؟
    چند ماه قبل مجلسی برای یک ایت ا... که فوت کرده بود گرفته بودیم ، تقریبا اکثر علمای درجه یک مشهد(البته غیر حکومتی ها)امده بودند
    مجلس تا ساعت 11 شب طول کشید ، یک خانمی که خسته شده بود میخواست بره به من گفت که میشه یک غذا بدید تا من برم گفتم ببخش بخاطر نظم مجلس باید صبر کنید
    منبری پایین امد و با چند روحانی دیگه اونو مشایعت کردیم ، دوتا غذا به اون منبری دادیم
    یک دفعه این خانم گفت
    بدید به این شیخ های گردن کلفت ، اینا بخورند ما بیچاره ها هیچی؟
    راستش خیلی بهم بر خورد اخه این خانم همیشه میامد و همیشه اخر وقت میاد و اکثر مواقع بهش دوتا غذا میدادیم ولی امشب اصلا ملاحظه مجلس رو نکرده بود
    اونشب گذشت هفته دیگه امد کلی باهاش حرف زدم و گفتم غیر از این منبری که رسم اینکه وقتی منبرش تموم میشه ، خارج میشه و ایا به کسی دیگه ای از روحانیونی که رفتند من غذا دادمو کلی حرفهای دیگه
    من معمولا خیلی کم ناراحت میشم
    ولی اونشب واقعاناراحت شده بوم و این خانم اینو درک کرده بود
    گفت حق به شما میدم
    ولی من از دست این شیخ ها دل پر دردی دارم
    خلاصه بگم
    همسرش روحانی بوده و این بی انصاف بخاطر یک زن دیگه این زن رو با داشتن یک بچه و یکی هم توی شکمش ترک میکنه به امان خدا
    کلی گریه کرد
    راستش بهش حق دادم
    حالا البته نبین ما رو که مثل قالی کرمون می مونیم لامصب
    حالا همه که مثل ما نمیشن..جونیشون از کف میره

لامصب ژنتيكيه مبينا رو بردم خريد بهش ميگن خواهرته خانوم لجش گرفته بود

بیخود نیست که خانمها هیچ وقت دوست ندارند افشا کنند چند سالشون هست
    چون اصلا عوض نمیشن ،
    اینجور همه فکر میکنند مثلا 20ساله هستند :9:

نقل قول: Dr.GSM
    بهترين مهريه مال اين خارجكي هاست كه نصف اموال طرفو ميگرن

یعنی خارجی ها هم مهریه دارند؟

• boof divoone

کلاً بیخیال ازدواج بشیم بهتره

من که کلا بیخیال شدم :35:
    شریک زندگی اگر خوب بود خدا یه فکری واسه خودش میکرد :3:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• Holtek

نقل قول: محسن صائب
    یعنی خارجی ها هم مهریه دارند؟

بله که دارن ، نصف اموال منقول و غیر منقول .

• محسن صائب

نقل قول: boof divoone
    من که کلا بیخیال شدم
    شریک زندگی اگر خوب بود خدا یه فکری واسه خودش میکرد

بعضی از صفتهای خداوند مختص خود خداوند داره
    یکیش هم همین احد و واحد بودن خالق هست
    خداوند شریک ندارند ولی ما نمیتوانیم بدون شریک زندگی کنیم

• ماهی

نقل قول: محسن صائب
    ربط اینا رو میشه بهم بگی :37:

ولش کنید آقا محسن! :28:
    ببینم همسرت روحانی بوده؟

:23:
    سوالتون شبیه جوک بود :83:

• Holtek

ولش کنید آقا محسن! :28:
    ببینم همسرت روحانی بوده؟
    :23:
    سوالتون شبیه جوک بود :83:

گل گلي جون ، چرا نميشيني رو صندلي داغ تا حاجي هر سوالي كه داره راحت بپرسه :4:

• chenzo

من يكي از كساني هستم كه مهريه نامتعارف دارن :4:
    110 تا كتاب كه تاحالا 35 تاشو گرفتم البته به علاوه هم داره چند تا ؟؟؟؟سكه و چند؟؟؟؟دنگ از منزل مسكوني
    الحمدلله راضي هم هستم :1:
    هروقت ميرم كتاب بخرم كلي كيفور ميشم :4: :4:

• ژنرال

نقل قول: chenzo

منم کتاب میبینم کیفور میشم :85:

• ژنرال

منم کتاب میبینم کیفور میشم :85:
    ؟؟؟؟دنگ از منزل مسكوني

حالا چند دنگ هست؟ :86:

• محسن صائب

ولش کنید آقا محسن!

نقل قول: Dr.GSM
    گل گلي جون ، چرا نميشيني رو صندلي داغ تا حاجي هر سوالي كه داره راحت بپرسه

:83: اب از دست این ماهی گلی نمیچکه ، میخوای روی صندلی داغ بنشینه :4:
    رضا جان اگه دیده باشی من تا حالا در صندلی داغ دوستان سوالی نپرسیدم، راستش هر بار ، بعد از کلی بالا پایین کردن سوالم به این نتیجه رسیدم که بهتره سوالم رو عنوان نکنم ،
    ماهی خانم معمولا در مواردی به اظهار نظر میپردازند و متاسفانه این اظهارات بسیار کلی هست
    مثلا در مورد طلاق
    و یا در مورد افراد مذهبی
    ایشون از اولین روز حضورشون یکسره تحت هر عنوانی انگشت اتهام بسوی افرادی که از دیدگاه مذهبی برخوردار بودند نشانه رفتند
    شرط انصاف اینکه در این موارد که طیف بزرگی از جامعه متهم میشوند لااقل دلایلی که این نوع افراد با کارهاشون تاثیر در زندگی ایشون گذاشتند عنوان شود
    این فقط دلیلی برای اصرار من بود
    من يكي از كساني هستم كه مهريه نامتعارف دارن
    110 تا كتاب كه تاحالا 35 تاشو گرفتم البته به علاوه هم داره چند تا ؟؟؟؟سكه و چند؟؟؟؟دنگ از منزل مسكوني
    الحمدلله راضي هم هستم

ماشاا.... از همه مدلی( فرهنگی ، اقتصادی، منقول و غیر منقول) همسرتون برای شما پیش کش کرده
    بقول معروف هم دنیا رو دارید هم اخرت :4:

• chenzo

حالا چند دنگ هست؟ :86:

خيلي دنگ

ماشاا.... از همه مدلی( فرهنگی ، اقتصادی، منقول و غیر منقول) همسرتون برای شما پیش کش کرده
    بقول معروف هم دنیا رو دارید هم اخرت :4:

شوهر خوب خودش سرمايه دنياو آخرته :4
    ازشوخي گذشته اگه آرامش وخوشبختي نباشه تمام دنيا به يك سرسوزن نمي ارزه

• محسن صائب

شوهر خوب خودش سرمايه دنياو آخرته :4
    ازشوخي گذشته اگه آرامش وخوشبختي نباشه تمام دنيا به يك سرسوزن نمي ارزه

کاملا موافق هستم
    امری که متاسفانه امروزه خیلی کم شده :2:

• ماهی

ایشون از اولین روز حضورشون یکسره تحت هر عنوانی انگشت اتهام بسوی افرادی که از دیدگاه مذهبی برخوردار بودند نشانه رفتند

من منظوری نداشتم که شخص خاصی رو ناراحت کنم..خب یه نفر یه زمانی بلند شد و با علم کردن مذهب تمام عقاید و افکار خودش رو به نسل من تحمیل کرد..ما در استعمار مذهب به سر می بریم..من باید بر اساس عقاید اون نفر زندگی کنم.
    آقا محسن این خیلی بحث گسترده ای هست و حوصله ندارم اونچه توی فکرمه بریزم بیرون.ولی شاید مذهب برای شما به عنوان یک مرد مفید واقع بوده و هیچ وقت حالتو نگرفته .و همینطور برای زنان 1400 سال پیش عرب که زنده به گور می شدن.ولی برای من و دنیای من خیلی چیزا داره که حالمو می گیره. هنوز با هزار ذوق و شوق خودتونوبرا یه سفر آماده نکردین که توی فرودگاه یقتونو بگیرن وبگن بلیط شما باطل میشه.یا برو مانتو تو عوض کن یا نمی تونی بری ...هنوز نرفتی کنسرت سیمین غانم و تو رو از هزارتا مانع عبور ندادن و همه جای کیفتونو بگردن تا مبادا اشیاء ممنوعه همراتون باشه...توی استخر توی باشگاه ورزشی..همه جا ..همه جا ...اذیتت می کنن .همین زیارت امام رضای خودمون به عنوان یه زن نرفتی که بهت گیر بدن کیفتو بریز بیرون این چیه ..اون چیه تو کیفت ... هنوز بچت روی دستت از درد گریه زاری نمی کنه و در حالی که پدرش معلوم نیست کجاست و چیکار میکنه، می بریش بیمارستان و دکتر احتمال نیاز به عمل جراحی م یده .و بهت اخطار میدن باباش باید باشه..می گی باباش نیست میگن پدربزرگش( اونم پدری) بگو بیاد...انگار نه انگار تو هم آدمی ..وجود داری..مادری... دیگه اون قوانین ارث و حقوق مرد به عنوان همسر و کوفت و... بماند...اونا رو هم که بی خیال شیم توی زندگی روزمره مون این مذهب همش حالمونو می گیره.جالبیش اینجاس که همه ی اینا که برای ما حرامه برای خودشون حلاله.بــــــــــــله...وقتشه آقایون یه فکری به حال این قضیه بکنن ...نسل جدید مذهب گریز شدن و این نتیجه فشارهای اوناست.
    با همه ی اینها من اعتقادات خودمو دارم.خدای خودمو دارم...ولی توی دل خودم و به زبان خودم نه به زبان تحمیلی اونها...
    جدیدا هم که آقایون روی حرف اسلام حرف می زنن و برا خودشون اشکالی نداره.اسلام گفته مهریه..هیچ شرط و شروطی هم نگذاشته..حالا همین حق رو هم اونقدر محدودش می کنن که خانوما بگن بابا نخواستیم..تازه همین الانشم ما که گفتیم نخواستیم چون گرفتنش کار حضرت فیل بود...
    از شما هم عذر می خوام اگر ناراحتتون کردم. :9:
    شرط انصاف اینکه در این موارد که طیف بزرگی از جامعه متهم میشوند لااقل دلایلی که این نوع افراد با کارهاشون تاثیر در زندگی ایشون گذاشتند عنوان شود

دلایل خیلی زیادی دارم برای این دیدگاهم..اما شاید این تاپیک جایگاهش نباشه.فکر نکنید فقط مسئله حجاب و این چیزاست که باعث میشه من اینطوری حرف بزنم.مسئله اینه که مذهب مثل یه چوب کلفت بوده که از دوران نو جوونی همش کوبیدنش توی سرمون و از خدا هم یه غول بیابونی ترسناک برامون ساختن...دبیرستان بودیم یکی از این خانومای محجبه اومدن برامون سخنرانی کردن و چیکیده کلامشون این بود که مسلمان باید برای خدا هر روز گریه کنه...

• mojde

من با اعمال زور و فشار تو هر زمينه اي مخالفم مخصوصا تو كشور ما كه زياد حقي واسه خانوما قائل نميشن اين تنها سلاح بعضي خانوماست البته من شخصا زياد با مهريه هاي غير متعارف موافق نيستم اما كسي كه ميخواد چه اشكالي داره دو طرف موافقن اونوقت اينجا آقايون چيكارن ؟اينجوري انگار ما تو يه معامله كه هيچ ربطي بهمون نداره اعمال نظر ميكنيم به نظر من ميشه يه نهاد مشاوره اي باشه و نظر طرفين رو تعديل كنه اما در نهايت اين خانومه كه تايين ميكنه و آقا مختارن كه بپذيرن يا نه در ضمن اگر نپذيفتن لطف كنن در رو هم پشت سرشون ببندن :4:

• محسن صائب

من منظوری نداشتم که شخص خاصی رو ناراحت کنم..خب یه نفر یه زمانی بلند شد و با علم کردن مذهب تمام عقاید و افکار خودش رو به نسل من تحمیل کرد..ما در استعمار مذهب به سر می بریم..من باید بر اساس عقاید اون نفر زندگی کنم.
    آقا محسن این خیلی بحث گسترده ای هست و حوصله ندارم اونچه توی فکرمه بریزم بیرون.ولی شاید مذهب برای شما به عنوان یک مرد مفید واقع بوده و هیچ وقت حالتو نگرفته

خیلی تشکر از اینکه اینطوری عالی توضیح دادی
    در مورد اینکه نوشتی مشکلاتی که جامعه فعلی و حکومت بظاهر مذهبی ما برای مردم بوجود اورده و شما عنوان کردید فقط دامان خانمها رو گرفته و ما مردها مشکلی از این بابت نداریم من حرف زیادی دارم
    و خیلی دوست دارم در این باره توضیح بدم
    بگم که هر روزه شخصی مثل من با چه مشکلات ودردسر های روبرو هستم
    انشاا.... این موارد رو در تاپیکی جدا گانه توضیح خواهم داد
    اما در نهايت اين خانومه كه تايين ميكنه و آقا مختارن كه بپذيرن يا نه در ضمن اگر نپذيفتن لطف كنن در رو هم پشت سرشون ببندن

چشم :4:

• mahsa joon

من که اصلا قصد ازدواج ندارم ولی در کل مهریه خوشبختی نمیاره اونی که اهل زندگی باشه با 1 دونه سکه ام میسازه 370
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: