₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: رانندگي امن در زمستان + تجربيات شما ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: رانندگي امن در زمستان + تجربيات شما ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: رانندگي امن در زمستان + تجربيات شما ::

1187 بازدید، 30 پست، نویسنده: Life Dream

• بهونه

این مطال باید خانوما بخونن رعایت میکنن :4:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    برای اینکه میمیره :4:

خوب اخه چرا؟!! :83:
    همش همينو ميگي! :23:
    نقل قول: ماهی
    پشت چراغ خطر که می ایستید خیلی جلو نرید.چون بعضی وقتا ماشین پشتی با سرعت می آد نمی تونه خودشو کنترل کنه میزنه به شما.یه جوری باید وایستاد که جا داشته باشی بری جلو یه کم.تازه تا چراغ سبز میشه پشتتو داشته باش

مرسي ماه ماهي، نكته جالبي بود :6:
    نقل قول: gilas
    وای جاده برفی منو یاد اسکی میندازه که سرویسا تو اون جاده باریک شمشک جطوری میرفتیم و بر میگشتیم عین خیالمون هم نبود

آخه شما گيلاسي چه طوري اسكي ميكني؟! :10:
    نقل قول: gilas
    مریم گلم هر کس اندازه شعورش حرف میزنه لابد شعور نداره که اینطوره گفته دیگه

:110:
    نقل قول: maryamlondon1
    ممنون دوستان گلم لطف دارید به من ..این محبت شما را هر گز فراموش نمی کنم "من علّمنی حرفاً فقد سیّرنی عبداً".. هر کس به من حرفی یاد دهد مرا بنده خود قرار داده است.علی (ع) ای کاش به جای مسخره کردن راهنمائی میکردن .خلاصه نراحت نباشید دوستان من هم نراحت نیستم اتفاقا انتقاد خوبی بود .تا متوجه بشم

خلاصه اگه يهويي دلت جنازه خواست من هستم مامان مريمي، عكسشو بده تا نفلشو تحويلت بدم :4:
    اي كاش ميگفتي كي بوده! 431
    نقل قول: ژنرال
    ذخیره کردم که سر فرصت بخونم.

مرسی

نميخوايي چيزي بگي؟! :4:
    نقل قول: mojde
    اتفاقا چند روز پيش تو اين بارندگيا چون چرخ عقب خيلي پر باد بود همش ليز ميخوردم كه با كم كردن باد لاستيكا مشكل برطرف شد

اين بود خاطره ببخشيد تجربه من

مثل مسابقاتي كه توو بيابانهاي شن در كشورهاي عربي انجام ميشه! خيلي تاثير داره براي چسبندگي بيشتر لاستيك و جاده! :110:
    نقل قول: Dr.GSM
    مرسي اقا مازيار ، اطلاعات مفيدي بود .
    در ماشينهايي كه ABS ندارن ميتونين خودتون هي ترمز رو گرفته رها كنيد.

خواهش ميكنم داداش رضا گل
    مسير طولاني باشه تاثير داره براي فرمان پذيري ماشين، در موقعيت كوتاه و ناگهاني اين كار خيلي خطرناكه، همين كه ترمز رو ول كنيم كلي به موقعيت خطرناك نزديك ميشيم و ديگه فرصتي براي گرفتن مجدد ترمز نداريم!
    نقل قول: پری سا
    مرسی داداش مازیار

قابلي نداشت آبجي پريسا
    نقل قول: بهونه
    این مطال باید خانوما بخونن رعایت میکنن :4:

براي آقايون هم لازمه :83:

• The one

راستش مازی جون نمی خواستم چیزی بنویسم .ولی دل به دریا زدم وگفتم وهر چه باد اباد ..به خاطر ادبیات در هم برهم وتمسخر بعضیا

ایوای خیلی ناراحت شدم مریمی :2: .. واقعا کاش اسمشو میگفتی که از خجالتش دربیایم :11: خیلی هم خوب مینویسی هم خیلی بانمکی :6: یارو سایتو با شب شعر اشتباه گرفته!! :4:

***مرسی مازی جان واقعا مطلب مفیدی بود :72:
    به نظرم مهمترین نکته اینه که زود از خواب پاشیم که وقت کنیم شیشه ها رو پاک کنیم :23: ... اههههه چقدر بدم میاد :4:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    خلاصه اگه يهويي دلت جنازه خواست من هستم مامان مريمي، عكسشو بده تا نفلشو تحويلت بدم
    اي كاش ميگفتي كي بوده!

نه مازی دور از جون راضی نیستم خار تو پای دشمنم بره :2: خلاصه باید بذیرفت اخه حق با اونا است من وفارسی نوشتنم کجا مرحبا هندی باید بنویسم :4:
    نقل قول: The one
    ایوای خیلی ناراحت شدم مریمی .. واقعا کاش اسمشو میگفتی که از خجالتش دربیایم خیلی هم خوب مینویسی هم خیلی بانمکی یارو سایتو با شب شعر اشتباه گرفته!!

فدات بشم من اسمش که نمیشه بگم اون بیچاره فقط قصد انتقاد یا شاید پشرفت من میخواست چه میدونم :4: والله حتی عربی داره از کله ام میپره . فارسی که عین برادر دوست وهمسایه افغان صحبت میکنم :4:

• Life Dream

ایوای خیلی ناراحت شدم مریمی .. واقعا کاش اسمشو میگفتی که از خجالتش دربیایم خیلی هم خوب مینویسی هم خیلی بانمکی یارو سایتو با شب شعر اشتباه گرفته!!

آره فك كنم يكم گوشمالي ميخواد! من كه هميشه پستهاي مامان مريم رو ميخونم، خيلي بامزه مينويسه و واقعاً از خوندنش لذت ميبرم به خصوص وقتي شيطونيش ميگيره واقعاً آدم از خنده غش ميكنه! اخريش همون تاپيك عليرضا با اون توضيحات تاپيك رو خيلي باحال كرده بود، قسمت مرغ كنتاكي :23: :23: :11:
    به نظرم مهمترین نکته اینه که زود از خواب پاشیم که وقت کنیم شیشه ها رو پاک کنیم ... اههههه چقدر بدم میاد

تازگيا تنبل شدي ابجي خانم :83:
    نه مازی دور از جون راضی نیستم خار تو پای دشمنم بره خلاصه باید بذیرفت اخه حق با اونا است من وفارسی نوشتنم کجا مرحبا هندی باید بنویسم

والا توو اين دوسال و چند ماه من كه نتونستم حتي يه غلط املايي از شما بگيرم كه سوتي بشه! عوضش شما از من خيلي سوتي گرفتي :4: تازه الان يه سال هست كه همه جملات رو عاميانه و گفتاري مينويسي، خيليم خوب هست، خلاصش اينكه كارت بيسته، :110: به حرف حسود لا نياسود هم گوش نده :29:
    فدات بشم من اسمش که نمیشه بگم اون بیچاره فقط قصد انتقاد یا شاید پشرفت من میخواست چه میدونم والله حتی عربی داره از کله ام میپره . فارسی که عین برادر دوست وهمسایه افغان صحبت میکنم

هر كي بوده خودش بياد خودشو معرفي كنه، در مجازاتش تخفيف قائل ميشيم 315

• محسن صائب

من خودم هر موقع که ماشین رو روشن میکنم برای اینکه مزاحم همسایه ها نشم انی راه میفتم
    البته با دنده یک و سرعت پایین
    تا الان هم از نظر فنی و اسیب دیدگی موتور به مشکلی بر بخوردم

• Life Dream

نقل قول: محسن صائب
    من خودم هر موقع که ماشین رو روشن میکنم برای اینکه مزاحم همسایه ها نشم انی راه میفتم
    البته با دنده یک و سرعت پایین
    تا الان هم از نظر فنی و اسیب دیدگی موتور به مشکلی بر بخوردم

درستش همينه! ولي بهتره يك يا دو دقيقه در جا كار كنه تا روغن سرد و منجمد شده كم كم از كارتر خودرو به سيلندرها برسه و موتور به صورت خشك حركت نكنه! بعد به شكلي كه شما گفتي به حركت ادامه بديم :110:
    نقل قول: baron jon
    مرسي

:84:

• maryamlondon1

والا توو اين دوسال و چند ماه من كه نتونستم حتي يه غلط املايي از شما بگيرم كه سوتي بشه

ای بلا پس چهار چشمی نوشته من میخونی تایک غلط املائی پیدا کنی که دلت خنک کنی :23: :23:
    آره فك كنم يكم گوشمالي ميخواد! من كه هميشه پستهاي مامان مريم رو ميخونم، خيلي بامزه مينويسه و واقعاً از خوندنش لذت ميبرم به خصوص وقتي شيطونيش ميگيره واقعاً آدم از خنده غش ميكنه! اخريش همون تاپيك عليرضا با اون توضيحات تاپيك رو خيلي باحال كرده بود، قسمت مرغ كنتاكي

:23: :23: اول که اون شعر مرغ خوندم احساس کردم :68: ولی دیدم نه بابا در باره مرغ کنتاکی بود:4:

هر كي بوده خودش بياد خودشو معرفي كنه، در مجازاتش تخفيف قائل ميشيم

بخشش از بزرگان. :4:

• Life Dream

ای بلا پس چهار چشمی نوشته من میخونی تایک غلط املائی پیدا کنی که دلت خنک کنی

خوب شما چندتا سوتي ازم گرفتي برام عقده شده بايد جبران كنم واستون :83:
    اول که اون شعر مرغ خوندم احساس کردم ولی دیدم نه بابا در باره مرغ کنتاکی بود

منم دقيقاً يواش يواش داشتم اينطوري ميشدم :93: بعد كه كامل خودنم اينطوري شدم :44:
    نمایش یا پنهان متن :4:

بخشش از بزرگان.

شما كه بخشيدي منم ديگه منفجرش نميكنم :10:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: