₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » "حسادت جنسی " چیست ؟!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

"حسادت جنسی " چیست ؟!!

764 بازدید، 27 پست، نویسنده: mz56mz

• The one

نقل قول: ژنرال
    کلاً چیزای جنسی خوبه

:23:

گاهی زن و شوهر اونقدر گرفتارن که وقت این کارا رو ندارن منتها خدا دور و برشون اونقدر فامیل حسود ریخته که چشم دیدن خوشبختیشونو ندارن :4:

• bijjan

نقل قول: The one
    گاهی زن و شوهر اونقدر گرفتارن که وقت این کارا رو ندارن منتها خدا دور و برشون اونقدر فامیل حسود ریخته که چشم دیدن خوشبختیشونو ندارن :4:

کاملا" موافقم آبجی 303

• Galexy

نقل قول: mz56mz
    حسادت جنسی چیست؟

:32: عمو جاااااااااااان!!!!!! گفتم با این تیتری که زدین الآن چه بحثی باشه هاااااا:100:!!!!! اما فقط:
    نقل قول: mz56mz
    یک واکنش پیچیده است که در برابر احساس تهدید و یا ترس از دست دادن و یا فقدان یک رابطه ارزشمند ایجاد می شود،

همین!!!!!! :12:
    نمایش یا پنهان متن :10: خدا رو شکر همین بود :18:

• هاچو هاچو

مرسی عمو جان،تکلیف ما که زن نداریم چیه؟ :66:
    نقل قول: soheyla
    به خاطر همین هست که همیشه میگن از ترکها دختر بگیر ولی دختر نده ...

نمایش یا پنهان متنتا حدودی درسته :1: البته داماد ما که خیلی آدم گلی هستش انصافا :3:

• mahsa joon

من از حسادت بدم میاد .مطالب جالبی بود مرسی 280

• Life Dream

كي اين تاپيكو از توو صندقچه كشيده بيرون!! :83:

نقل قول: ماهی
    آقایونم اگه پا رو دمشون بزاری شناگرای ماهری هستن تو این زمینه و توی همه ی زمینه ها

ماهي گلي شما كي جواب داده بوديد من نديده بودم!! :4:
    نه اينكه خانما خوب بلد نيستن قصه ببو گلابي رو سر هم كنن! :4:
    نقل قول: maryamlondon1
    گفته های مازی را تا یید میکنم مازی جون وقتی جوان بودم همون که شما گقتی خوب شوهرم دوستش دارم باید حسودی کنم از اب وخاک وهوا حسودی میکردم الان دیگه نه اگه خانم خوشکل سراغ داری براش من جهازش میدم

از آدماي منطقي خوشم مياد، آنجلينا جوجو رو براش در نظر گرفتم مامان مريم، وكيلم؟ :4:

البته از اونجايي كه اين پاسخ رو 2 آذر 90 داده بوديد، الان ممكنه ديگه حسود شده باشيد :4:

• هاچو هاچو

:4: خب عمو جان داشتی میگفتی :65:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: