₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ اعتقاد فروشی ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ اعتقاد فروشی ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

▃▅▆▇ اعتقاد فروشی ▇▆▅▃

584 بازدید، 30 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

مقیم لندن بود، تعریف می کرد که یک روز سوار تاکسی می شود و کرایه را می پردازد. راننده بقیه پول را که برمی گرداند 20 پنس اضافه تر می دهد!
    می گفت :چند دقیقه ای با خودم کلنجار رفتم که بیست پنس اضافه را برگردانم یا نه؟ آخر سر بر خودم پیروز شدم و بیست پنس را پس دادم و گفتم آقا این را زیاد دادی ...
    گذشت و به مقصد رسیدیم .

موقع پیاده شدن راننده سرش را بیرون آورد و گفت آقا از شما ممنونم . پرسیدم بابت چی ؟ گفت می خواستم فردا بیایم مرکز شما مسلمانان و مسلمان شوم اما هنوز کمی مردد بودم. وقتی دیدم سوار ماشینم شدید خواستم شما را امتحان کنم .
    با خودم شرط کردم اگر بیست پنس را پس دادید بیایم . فردا خدمت می رسیم!

تعریف می کرد : تمام وجودم دگرگون شد حالی شبیه غش به من دست داد .

من مشغول خودم بودم در حالی که داشتم تمام اسلام را به بیست پنس می فروختم!!

نمایش یا پنهان متنبا سلام خدمت دوستان عزیز... عرضم به حضور انورتون که مدتیه تصمیم گرفته بودم به بهترین نظر در تاپیکهام مثبت بدم.... این کار رو از تاپیکهای امروزم بکار میگیرم. هر چند خیلی وقت بود این تصمیم رو داشتم ولی از امروز این کار رو خواهم کرد. شما دوستان گل هم اگر صلاح دیدین می تونید این کار رو بکنید :65: با آرزوی بهترین ها 311

• bijjan

نقل قول: Kishe Mehr
    من مشغول خودم بودم در حالی که داشتم تمام اسلام را به بیست پنس می فروختم!!

ای کاش به جای افراط و تفریط منظور اصلی دین که همون انسان بودنه رو یاد بگیریم
    ممنون کیش مهر جان بخشید اگه موعظه کردم:3:

• دلشاد

چه داستان زیبایی
    ولی بنظرم دیگه همچین آدمهایی پیدا نمیشه که 20 پنس را پس برگردونه :37:

• gilas

خیلی جالب بود :3:

• بهونه

احسنت به این داستان زیبا :72:
    نمایش یا پنهان متن
    مثبت بدم

رد کن بیاد :86:

• حورا

انسانها با درایت و شعوری که دارن نباید طبق ظواهر تصمیم بگیرن ...یاتحت تاثیر رفتار غلط افرادی با ظاهر موجه قرار بگیرن. دین ما با توجه به ظرفیت و درک انسانها , سرشار از نشانه های ریز و درشت برای هدایت است. متاسفانه اغلب مردم بجای تحقیق در امور دینی , گفته ها و رفتارهای دیگران را مبنا و الگو قرار میدن . ودنبال تبصره و تک ماده و مقصر برای توجیه رفتارهای خودشون هستن.

• mz56mz

ممنون كاكو گلو
    كار مسافر درست همراه با وجدان و انساتيت بود و در اين مورد شكى نيست حالا هر دينى كه داشته باشه . اما من با اين اقاى راننده موافق نيستم كاشكى ايشون مسلمان نميشد , كسى كه بخاطر رفتار يك شخص و نه اصول و قوانين يك آيين ميخواد پيرو اون دين بشه بهتره كه اصلا به اون ايين نياد
    توى هر ايين و كيشى ادم دانا و نادان هست دليل نميشه بدون اينكه اصل و قوانين اون ايين رو بشناسم فقط به دليل اينكه با يكى از اون ادمها حالا دانا نا نادانش برخورد كردم اون دين رو قبول كنم يا نكنم .

و در نهايت متشكرم :1:

• هاچو هاچو

مرسی یره :3: کسی که ادعای مقید بودن داره مسئولیتش هم سنگینتره فقط کافیه یک کار غیر انسانی کنه همه میذارن رو حساب دینش :1:
    دین اسلام هم به عقیده من بهترین دینه این که بعضی ها میگن مهم اینه که آدم باشی درست ولی خب دیگه خدا دین های مختلف رو پس واسه چی آورده؟همون اول میگفت همتون آدم باشین دیگه :56: به عقیده من ما باید در قالب دستورات دینمون آدم باشیم :3:

• بچه مثبت

ممنون مجتبی جان :46:
    داستان، تلنگر خوبی بود برای ما!

نقل قول: mz56mz
    كاشكى ايشون مسلمان نميشد
    موافق نیستم! :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1

نقل قول: دلشاد
    ولی بنظرم دیگه همچین آدمهایی پیدا نمیشه که 20 پنس را پس برگردونه

بار ها برام پیش امده . پولهارا پس بدم وبادیده تحسین طرف مقابل مواجه شدم :93:
    تصمیم گرفته بودم به بهترین نظر در تاپیکهام مثبت بدم...

موجی جون شما امرو ز دوتا تا پیک زدی ومن وبقیه دوستان در دو تا پیکت نظر دادیم ممکنه هر دو تا پیکت به یک نفر دوتا مثبت بدی .واین از نظر قانون سایت ممنوع است .. یک مثبت در روز به هر کاربر :15:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    قولو لا اله الا الله تفلحو يعني فقط مشرك نباشيد ادم ميشيد :4:

این آیه به نظر من نیاز به تفسیر داره خب خیلی ها هستن که واسه خدا شریکی قرار ندادن ولی خب یعنی همین دیگه کافییه؟خدا رو یکتا بدونی ولی هر کار که خواستی انجام بدی؟!؟ :1:
    ا گه از اول ميدونست اينهمه تفرقه در دين هست شايد مسلمون نميشد...

اینم به نظر من یک دلیل غیر منطقی هستش :9:

• Mahboob

من نظر عمیقم نمیاد ... مثبت نمیدی 370

• ژنرال

ولي تعريف ميكرد كه ا گه از اول ميدونست اينهمه تفرقه در دين هست شايد مسلمون نميشد...

استدلال ضعیفیه!

مسیحیت هم فرقه های گوناگونی داره!

یهود هم نه مثل مسیحیت ولی اونم فرقه های مختلف داره.

تعداد مذاهب یک دین که ملاک انتخاب یه دین نمیشه!

اصلا از این آشناتون خوشم نیومد :4: :4: :4:

• hadi04

ممنون سالار خیلی زیبا بود
    حقیقت بزرگیه
    اینکه همیشه دین بر خلاف تصور دیگران چوب شخصی نگری های افراد رو خورده پیروان یک دین تنها وظیفه انجام دادن فرائض اون دین رو به گردن ندارن به نظر من حفظ شآن دین خیلی مهمتره
    کار اون مسلمون خیلی زیبا بوده و البته درسته که به خاطر عقایدش این کار رو کرده ولی ممکنه شخص دیگه ای با دین دیگه ای هم این کار رو انجام بده سوال من اینه مثلا اگر این شخص مسافر به جای مسلمان بودن یه دین دیگه ای داشت پس راننده فردا باید به دین اون در می آمد؟
    خوب معلومه که نه
    مسلمان شدن و یا پیرو هر مذهب دیگه ای شدن باید با تحقیق و با چشم باز و به دور از احساس و تعصب باشه نه با شرط بندی و شنیدن و دیدن عوام
    باز من اومدم برم بالای منبر :10:

• levrone

نقل قول: bijjan

ای کاش به جای افراط و تفریط منظور اصلی دین که همون انسان بودنه رو یاد بگیریم

و باز به نظر من انسان بودن از مسلمون بودن مهمتره.

• arash52

از نظر من ؛ دین ، آیین و آداب زندگی ، انسانیت و عبادته که از سوی خداوند ابلاغ شده و انسان شدن بدون تمسک به اون امریست در حد محال :46:

• ماهی

نقل قول: mz56mz
    كاشكى ايشون مسلمان نميشد , كسى كه بخاطر رفتار يك شخص و نه اصول و قوانين يك آيين ميخواد پيرو اون دين بشه بهتره كه اصلا به اون ايين نياد

صد در صد موافقم عمو..خیلی قشنگ گفتید.آدمی که اینطوری دین اتنخاب می کنه در اولین برخورد به یه مسلمون نا باب هم بر می گرده :1:
    Kishe Mehr,
    مجی جان ! ما مسلمونا متاسفانه از بس دنبال حساب کتاب و شمارش ثوابهامون هستیم (که بعد در عوضش از خدا بهشت رو طلب کنیم) یه کار به این کوچیکی باعث میشه براش داستان و روایت درست کنیم.روزانه هزاران نفر در دنیا که مسلمون هم نیستن این کار یا خیلی مهم تر از این کارو می کنن اما اینقدر تفسیر نمی گذارن روش. :1:
    ممنون از مطلبت :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: