₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » حریت حسین(ع)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

حریت حسین(ع)

492 بازدید، 41 پست، نویسنده: ali41

• ali41

حُرّیت آغاز " حســین " است و نینوا پایانش

اصلاً حسین جنس غمش با همه فرق می کند

این راه عشق پیچ و خمش فرق می کند

اینجا گدا همیشه طلبکار می شود

اینجا که آمدی کرمش فرق می کند

“صد مرده زنده می شود از ذکر یا حسین”

عیسای خانواده دمش فرق می کند

از نوع ویژگی دعا زیر قبه اش

معلوم می شود حرمش فرق می کند

تنها نه اینکه جنس غمش جنس ماتمست

حتی سیاهی علمش فرق می کند

با پای نیزه روی زمین راه میرود

خورشید کاروان قدمش فرق می کند

حسین اموخت که مرگ سیاه، سرنوشت شوم مردم زبونی است که به هر ننگی تن می

دهند که زنده بمانند.

چه، کسانی گستاخی آنرا ندارند که شهادت را انتخاب کنند،مرگ انان را انتخاب خواهد کرد.

افسوس که از حسین علیه السلام به جای افکارش زخم های تنش را نشانمان دادند و

بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند(علی شریعتی)

نمایش یا پنهان متن تا پیکت رنگی ومرتب کردم .maryamlondon1

• Holtek

مممنون علي آقا ، مطلب جالبي بود ، درضمن خوش آمديد :46:

• محسن صائب

نقل قول: ali41
    افسوس که از حسین علیه السلام به جای افکارش زخم های تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند(علی شریعتی)

بعضی وقتها توی مجالس اونهمه اشک و اه رو میبینم به خودم میگم
    خوشبحال اینا راه رو خوب پیدا کردند
    ولی وقتی مداحش میاد بیرون و با اون لحن جواب میده و وقتی خانم فلان اقای گریه کن میاد و از دست همسرش کلی شکوه میکنه و وقتی چند نفر از همین هییتی ها دور هم که هستند میگن دیشب تا اخر شب کلی سینه زدیم و بعد تا ساعت 9 صبح خواب بودیم و به فکر فرو میروم که نماز صبح چه شد
    ما برای چه به مجلس عزای اقا می اییم
    ایا بجز این است که ادم بشویم

• mojde

lممنون علي عزيز عالي بود
    نقل قول: ali41

افسوس که از حسین علیه السلام به جای افکارش زخم های تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند(علی شریعتی)

من واقعا اين جمله رو قبول دارم چون اين دوره و زمونه و مداحي هايي كه از امام حسين فقط تشنگي و ابوالفضل فقط چشم و ابرو رو ميگن و ما رو دائما دچار پارادوكس در قضاوت ميكنن اين جمله واقعا صداي من وامثال منه

• ماهی

نقل قول: محسن صائب
    میگن دیشب تا اخر شب کلی سینه زدیم و بعد تا ساعت 9 صبح خواب بودیم و به فکر فرو میروم که نماز صبح چه شد

آقا محسن ما فامیلی داریم که خودش هیئت داره ...ولی آخر شب وقتی کار سینه زنی تموم میشه بساط مشروب و ... دارن :2:
    گاهی اوقات حرفای شما رو باور می کنم و حرفاتون به دلم میشینه..اما چیزایی که دیدم و می بینم از این جماعت بازم می آد جلوی چشام :66:

• دلشاد

نگاه کردن امام حسین(ع) به عزاداران

عمدة الذاکرین آقای ملا محمدعلی معرف فرمودند: مرحوم حاج شیخ جعفر، ایام عاشورا در کربلا داخل صحن شریف منبر بودند و در آن مجلس علاوه بر طبقات مختلف مردم، علما و طلاب نیز حضور داشتند و بعضا منابر او را یادداشت می کردند. در آن مجلس دسته های سینه زنی وارد می شدند و همانجا به عزاداری می پرداختند. در این بین یک دسته سینه زنی وارد شد و مرحوم حاج شیخ جعفر نیز از منبر پایین آمدند و همراه آنها به عزاداری مشغول شدند. بعضی از حضار به حاج شیخ جعفر اعتراض کرده و گفتند: آقا چرا از منبر پایین آمدی؟! مرحوم حاج شیخ جعفر در جواب آنها فرمودند: همینطوری که در بالای منبر نشسته بودم و به آنها نگاه می کردم یک وقت چشمم افتاد به گنبد مطهر و دیدم آقا امام حسین(ع) بالای آن ایستاده و به عزاداران نگاه می کند. من نیز خودم را در میان آنها انداختم تا امام حسین(ع) به من نیز به دیده رحمت نظر نماید.

کرامات معنوی، ص64.:46:

• hadi04

ممنون داداش علی گل ضمنا ببخشید یادم رفت خیر مقدم بهتون بگم مدتیه نیت کردم آلزایمر بگیرم حالا ببینم خدا چی میخواد :10:
    والا به نظر من ای کاش توی ماه محرم زنجیر نمیزدیم اما زنجیری از پای گرفتاری باز میکردیم،سینه نمیزدیم اما سینه ی دردمندی رو از غم و آه پاک میکردیم،اشکی نمیریختیم اما اشک از چهره ی یتیم و مظلومی پاک میکردیم،اونوقت میتونیم با افتخار بگیم لبیک یا حسین

از وقتی که شناختمش وقتی اسمش میومد همیشه به فکر فرو میرفتم ولی از وقتی منو دعوت کرد و از پیروانش قرار داد وقتی اسمش میاد باور کنید فرقی نمیکنه کجا باشم یه دفعه بغضم میترکه و شروع میکنم به گریه فقط برای مظلومیتش میدونید چرا ؟
    چون به نظر من حسین بین پیروانش هم خیلی غریبه
    امسال به هر کسی پیامک زدم و محرم رو تسلیت گفتم در پاسخ میدونید چیا تقدیمم شد؟
    نمونه هاش رو مینویسم:
    بابا بی خیال
    1400 سال پیش چه به الان ول کن بابا خوابمون میاد
    مظلوم منم که هشتم گرو نه امه حسین که همه چی داشت
    سلام برادر ماه محرمتون مبارک منبر دروغ و صف حلیم و ماه خونه خالی و ... ببخشید واقعا برام ناراحت کننده بود
    یه سوال برام پیش اومده نکنه از وقتی من مسلمون شدم دوستای مسلمونم دینشون رو تغییر دادن؟
    ببخشید پر حرفی کردم ولی کاش حسین رو اونطوری که هست میدیدیم .

• mojde

hadi04,
    آرسام عزيز چه زيبا از مسلمون و مسلموني گفتي و چه زيباتر از مظلوميت حسين به خدا اين دوره و زمونه ائمه بين ما مسلمونا از همه جا غريب ترن اما اين سياست زدگي دينمونه كه داره با اعتقادات آدما بازي ميكنه چون هر جا داره حقمون ضايع ميشه اسم اسلام پسوندشه و متاسفانه روز به روز اين استثمار به اسم دين بيشتر و بيشتر ميشه و من دورو بر خودم آدماي زيادي رو ميشناسم كه ديگه حتي نمازم نميخونن و دليلشون همون سياست زدگيه خدا بهمون رحم كنه .هم به خودمون هم به قلبمون هم به باورامون كه اگه باور و اعتقادات انسان رو ازش بگيرن اون باقيمونده ِخيلي خطرناكه :32:

• baron jon

دستتون درد نكنه :46:

تصویر در دسترس نیست

سلام بر تو ای سرزمین تفتیده؛

سرزمینی که سراپای تو را عشق فراگرفته ؛

سرزمینی که خاکت شفابخش دردهای بی درمان است؛

سرزمینی که جگرگوشه زهرا و علی را در خود جای داده ای؛

سرزمینی که در آن امامی ندای «هل من ناصر ینصرنی» سر داد و کسی جز تیغ های شمشیر و تیزی نوک نیزه ها پاسخش را نداد؛

سرزمینی که صدای «هیهات من الذلّة» حسین در تو به آسمان رفت و سقف آسمان ها را شکافت؛

و سرزمینی که هنوز از تو صدای العطش کودکان به گوش می رسد؛

ای سرزمین تب دار کربلا که به حق کرب و بلا نامیده شدی...

• maryamlondon1

نقل قول: ماهی
    آقا محسن ما فامیلی داریم که خودش هیئت داره ...ولی آخر شب وقتی کار سینه زنی تموم میشه بساط مشروب و ... دارن

ماهی 447 گریه ام گرفت برا مظلومیت حسین وخواهرش زینب :17:

• hadi04

نقل قول: mojde
    آرسام عزيز چه زيبا از مسلمون و مسلموني گفتي و چه زيباتر از مظلوميت حسين به خدا اين دوره و زمونه ائمه بين ما مسلمونا از همه جا غريب ترن اما اين سياست زدگي دينمونه كه داره با اعتقادات آدما بازي ميكنه چون هر جا داره حقمون ضايع ميشه اسم اسلام پسوندشه و متاسفانه روز به روز اين استثمار به اسم دين بيشتر و بيشتر ميشه و من دورو بر خودم آدماي زيادي رو ميشناسم كه ديگه حتي نمازم نميخونن و دليلشون همون سياست زدگيه خدا بهمون رحم كنه .هم به خودمون هم به قلبمون هم به باورامون كه اگه باور و اعتقادات انسان رو ازش بگيرن اون باقيمونده ِخيلي خطرناكه

درست میفرمایید مژده جان ولی یه کم که دقت کنیم میبینیم یزید هم با اسم اسلام قصد ضربه زدن به اسلام رو داشت و اصلا دلیل قیام امام حسین همین بود که نشون بده یزید بر حق نیست و داره از اسلام استفاده ابزاری میکنه در دوران ما متاسفانه تعداد یزید ها از تعداد حسین ها خیلی بیشتره ولی اگر ما حسینی و مسلمون باشیم باید خودمون از دینمون دفاع کنیم و هوشیار باشیم که توسط اون قشری که گفتید بازی نخوریم و با بند پوسیده اسلام ساختگی بعضی ها دنیا و آخرتمون رو از دست ندیم درسته گاهی نمی تونیم حقمون رو بگیریم و مظلوم واقع میشیم ولی مظلوم بودن بهتر از اینه که راهمون رو کج کنیم و به سمت خواسته های کسایی بریم که فقط خودشون رو میبینن مظلومیت امام حسین هم توی کربلا همین رو نشون میده
    وقتی گفت مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلته

• mojde

نقل قول: hadi04
    میبینیم یزید هم با اسم اسلام قصد ضربه زدن به اسلام رو داشت و اصلا دلیل قیام امام حسین همین بود که نشون بده یزید بر حق نیست و داره از اسلام استفاده ابزاری میکنه در دوران ما متاسفانه تعداد یزید ها از تعداد حسین ها خیلی بیشتره ولی اگر ما حسینی و مسلمون باشیم باید خودمون از دینمون دفاع کنیم و هوشیار باشیم که توسط اون قشری که گفتید بازی نخوریم و با بند پوسیده اسلام ساختگی بعضی ها دنیا و آخرتمون رو از دست ندیم

حق با توئه آرسام عزيز ولي همون موقع هم چند نفر تونستن تشخيص بدن ؟چند نفر تونستن با اون طناب پوسيده دنيا و آخرتشونو از دست ندن ؟ 72 نفر كه تعداديشونم بچه بودن. به نظرت اين چند درصد جمعيت اون موقع هست؟ پس اين سير از ابتدا بوده و تشخيصش كار هر كسي نيست چون توش لذت و منفعت دنيا نيست .

• hadi04

نقل قول: mojde
    حق با توئه آرسام عزيز ولي همون موقع هم چند نفر تونستن تشخيص بدن ؟چند نفر تونستن با اون طناب پوسيده دنيا و آخرتشونو از دست ندن ؟ 72 نفر كه تعداديشونم بچه بودن. به نظرت اين چند درصد جمعيت اون موقع هست؟ پس اين سير از ابتدا بوده و تشخيصش كار هر كسي نيست چون توش لذت و منفعت دنيا نيست .

درسته کاملا درسته عاشورا و کربلا مثل دانشگاهیه که ورودی بالایی داره ولی خروجی بسیار کمی هر کسی نمی تونه سر بلند ازش خارج شه دیروز یه روایت از استاد مطهری رو یه بنده خدایی داشت توی مسجد میگفت واقعا برام جالب بود تموم شب رو داشتم بهش فکر میکردم نمیدونم به احتمال زیاد شنیده باشید
    در مورد این بود که استاد مطهری پیش خودش میگفته که چی میشد که من هم از یاران امام حسین بودم مگه من چه چیزی از اونها کمتر داشتم و یا اونها مگه چه کار بزرگی کردن که اینهمه ازشون تعریف میشه بعد شب که خوابید خواب دید که ظهر عاشورا هست و ایشون هم از یاران امام حسینه
    امام حسین ایستاده به نماز ظهر عاشورا و یارانش هم دورش ایستادن تا جلوی عبور تیرهای دشمن رو بگیرن اولین تیری که به سمت استاد مطهری میاد ایشون سرشون رو میدزدن و تیر به امام میخوره همونجا از خواب میپره میگه بله مثل اینکه هر کسی نمیتونه یار امام باشه و یاران امام واقعا کار بزرگی کردن (البته اگر درست نوشته باشم تقریبا اینطوری بود )

• mojde

نقل قول: hadi04
    اولین تیری که به سمت استاد مطهری میاد ایشون سرشون رو میدزدن و تیر به امام میخوره همونجا از خواب میپره میگه بله مثل اینکه هر کسی نمیتونه یار امام باشه و یاران امام واقعا کار بزرگی کردن (البته اگر درست نوشته باشم تقریبا اینطوری بود )

فكر كنم بيشتر مسلمونا اگه بودن اين كارو ميكردن ممنون آرسام عزيز حكايت جالبي بود

• ali41

مرسی دوستان عزیزم
    اصلا باورم نمیشه ، باورهای قشنگ شما منو تحت تاثیر قرار داد.
    حیف که باید برم و وقت ندارم ---- حرفای همتون قشنگ و بر پرده قلب ما حک شد.مخصوصا آرسام عزیز،محسن،baron jon،دلشاد و مژده و .......
    شب که برگشتم خدمت میرسم، برم کمی فکر کنم تا حرفی واسه زدن داشته باشم!
    dr.gsm مرسی از لطف شما منم خوشحال شدم از آشناییتون ----> شما مخابرات خوندید(gsm!!!!)

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: