₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » حریت حسین(ع)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

حریت حسین(ع)

492 بازدید، 41 پست، نویسنده: ali41

• gilas

دوستام حواستون به مقررات هم باشه :9:

• mojde

نقل قول: gilas
    دوستام حواستون به مقررات هم باشه

:25: راست ميگه خوب يكم رعايت كنين :4: :40:

• arash52

ضمن تشکر ویژه از هادی عزیز
    خدمت دوستان گلم عرض کنم که هیچ توجیهی برای عدم انجام فرایض دینی مورد قبول نیست ؛ بابام نذاشت ، از آخوندا خوشم نمیومد ، از دست رژیم ناراحت بودم ، همسرم راضی نبود ، حال نداشتم و ....
    حضرت آیت اله کربلایی آرش دام ظله العالی

• The one

مرسی :46:

راستش منم یه مدت از منتقدین سرسخت عزاداری بودم.. ولی الان با خودم میگم که این فرهنگو نمیشه تو مدت کوتاهی عوض کرد حداقل نکات مثبتشو تقویت کنیم تا بعد.. نکات مثبتشم همین حالت اجتماعیش هست .. مردم بیشتر همدیگرو می بینن اینجا که نیازمند خدا روشکر به اون صورت نیست ولی مثلا تو کشورهای خودمون .. فقرا دسترسیشون به غذا بیشتر میشه مردم یه جوری بیشتر هوای همو دارن..هر کس که تو دلش غمی داره میتونه با خیال راحت گریه کنه بدون اینکه کسی ازش بپرسه چرا.. بعد که خودشو خالی کرد میتونه با دوستهاش بعد از مراسم بگه و بخنده و تا حدودی دلش سبک میشه.. خلاصه اگه از اسراف در احساس و در ماده فاکتور بگیریم.. می بینم که اونقدرا هم بد نیست..

• Kishe Mehr

hadi04,
    نمایش یا پنهان متنوقتی می بینم که راجع به اسلام اینطوری صحبت میکنی از خودم خجالت میکشم که این همه سال مسلمون بودم و قدر چیزی که داشتم رو ندونستم :17: احساس میکنم که کم مایه گذاشتم :17:
    امیدوارم خدا این حداقل دینی که دارم رو ازم قبول کنه :17:
    بهت تبریک میگم کاکو :6:

• محسن صائب

نقل قول: hadi04
    امسال به هر کسی پیامک زدم و محرم رو تسلیت گفتم در پاسخ میدونید چیا تقدیمم شد؟
    نمونه هاش رو مینویسم:
    بابا بی خیال
    1400 سال پیش چه به الان ول کن بابا خوابمون میاد

ارسام جان
    یک فرق تو با مسلمونهای امروزی داری
    تو با تحقیق و فکر و مطالعه اسلام رو قبول کردی
    ولی ماها
    چون پدر و مادرمون مسلمان بودندمسلمان شدیم اصلا حوصله تحقیق و شناخت دینمون رو پیدا نکردیم ،
    به این خاطر با کوچکترین مشکلی اصل دین زیر سوال میبریم
    چون رییس حکومت عملش با گفته هاش مخالف هست پس من باید نماز نخونم
    چون فلان ایت ا... اینکار رو کرد پس من باید هر جوری که خودم صلاح میدونم عمل کنم دیگه حالا مهم نیست که حد حجاب در اسلام کجاست
    اینجاست که مشکل اساسی شروع میشه
    ارسام جان
    قدر خودت رو بدان

• The one

یه سوال برام پیش اومده نکنه از وقتی من مسلمون شدم دوستای مسلمونم دینشون رو تغییر دادن؟

به نظر من ای کاش توی ماه محرم زنجیر نمیزدیم اما زنجیری از پای گرفتاری باز میکردیم،سینه نمیزدیم اما سینه ی دردمندی رو از غم و آه پاک میکردیم،اشکی نمیریختیم اما اشک از چهره ی یتیم و مظلومی پاک میکردیم،اونوقت میتونیم با افتخار بگیم لبیک یا حسین

جوابشو خودت دادی گلو دیگه :4: ... انصافا زیبا هم نوشتی روزگارت اباد :39:

• KuRoSh

مرسی علی جان از تاپیکت

ای کاش بجای عزاداری و سینه زنی حداقا یکمی یکمی فکر می کردیم که برای چی این واقعه اتفاق افتاد
    برای چی واقعا این طور شهید شد ؟
    همیشه از این واژه بدم می اومده مظلوم بود وقتی کسی برای هدفی پا پیش میگذاره دیگه این واژه مظلومیت معنا نداره
    اگر ما هم در آن دوران بودیم مطمئنان جژو مخالف ها بودیم نه موافق ها
    پس بهتره بجای تو سر زدن و زنجیر زدن یکمی سعی کنیم که بتونیم انسان باشیم و حق دیگران رو نخوریم و نگذاریم حقمون رو بخورن هر چقدر هم که طرف قدرت مند باشه
    آرسام جان حرف قشنگی زدن :39:

• bijjan

من که از این مسئله کلا" خوشم نمیاد سر کاریه

• هاچو هاچو

The one,
    بسیار زیبا بود نظرت،ساده و واقعی.... :65:
    نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Kishe Mehr
    وقتی می بینم که راجع به اسلام اینطوری صحبت میکنی از خودم خجالت میکشم که این همه سال مسلمون بودم و قدر چیزی که داشتم رو ندونستم احساس میکنم که کم مایه گذاشتم

منم همینطور،واقعا به نظر من خیلی از ماها که ظاهرا مسلمونیم باید بیام پیش تو تا بهمون بگی اسلام چیه.... :1:
    البته پرررو نشی داداشی :4:

• هاچو هاچو

مدتی هست که وارد این مجالس شدم ولی تازه دارم میفهمم تو این مدت کجا بودم :1: بعضی وقتا از عظمت این مجالس یک جورایی میشم... :2:
    باید به بیژن بگم کاش حداقل یک مدتی میرفتی سراغ این مجالس و آشنا میشدی با این دستگاه ...... وقتی دلت رو ببرن اون موقع دیگه هیچی رو با این مجالس عوض نمیکنی(البته این نظر شخصی منه) میدونی چرا؟چون اینا کسایی هستن که توقعی ازت ندارن ولی به بهونه اومدنت نمیدونی چی کار باهات میکنن... :8: به جرات میگم که هر موقع گیر کنی چنان مشکلتو حل میکنن که نمیفهمی چجور حل شد اصلا (حداقل واسه من اینطور بوده) :1: این که میدونی واسه کسی داری عزاداری میکنی و به کسی متوصل میشی که دروغ و کلک تو کارش نیست و بهترین آدمهاست .... :65: باور کن گاهی اوقات معجزاتی تو این مجالس میبینم که با هیچ منطقی قابل توضیح نیست.... :1: خدا رو شکر میکنم که منو هم به عنوان کوچکترین نوکر تو این مجالس وارد کرد امیدوارم قدرشو بدونم،چون میدونم تو دنیا و آخرت ائمه هستن که آخرش به دادم میرسن.... :8: از نظرات بچه ها لذت بردم ولی به نظر من خیلی خوبه که شور و شعور حسینی رو با هم داشته باشیم.. :3:

• ali41

اینکه من بگم اگه در زمان حسین(ع) بودم از ایشان بدتر بودم اولا قیاس مع الفارق است در ثانی اگر کشته شدگان کربلا زنده بودند و زمان ما را درک میکردند معلوم نبود از ما بهتر باشند.
    یکی از اصحاب امام صادق از وی پرسید بهترین شیعیان شما چه کسانی هستند (طرف فکر میکرد الان میگه شماها) ولی حضرت فرمود : دوستاران ما در آخرالزمان. (طرف جا خورد) پرسید چرا؟ حضرت فرمودند: آنان کسانی هستند که بواسطه تکه ای کاغذ ما را باور کرده اند ، در حالی که بسیاری از شماها ما را میبینید و باور ندارید.
    همین نقل بگونه ای دیگر از شخص رسول خدا هم ذکر شده.

• ali41

امام حسين (عليه‌ السلام):
    مردم بندگان دنیا هستند و دین لقلقۀ زبان‌شان است، تا زمانی كه آسایش‌شان برقرار باشد گرد آن می‌چرخند و آن‌گاه که با آزمایش غربال شوند، دینداران اندک خواهند بود.
    بهترین راه برای پی بردن به هدف نهضت حسینی بررسی فرمایشات حضرت از شروع حرکت ایشان از مدینه و در بین راه تا کوفه و در جریان کربلاست. طبق آنچه که امام (علیه السلام) خود فرمودند حرکت امام برای بیداری امت اسلام و جلوگیری از فساد در دستگاه حکومتی که به نام اسلام حکمرانی می‌کرد یعنی اصلاح جامعه و امر به معروف و نهی از منکر بود.

خلاصه اینکه فلسفه و دلایل قیام حسینی را می‌توان امور زیر برشمرد:
    1. اصلاح جامعه
    2. پیام رسانی به دنیا و بیداری جامعه
    3. زنده کردن دین اسیر شده و تفسیر به رای شده در دست حاکمین
    4. احیای عزت و کرامت در بین مسلمین
    5. از بین بردن ظالمان
    6. جلوگیری از انفعال بیشتر جامعه در برابر سیاستهای انحرافی
    7. ایجاد انگیزه و جلوگیری از سستی جامعه و احیای روحیه جان فشانی و ایثار و شهادت طلبی برای اهداف الهی
    8. بالا بردن سطح شناخت مردم ( هر حاکم اسلامی و هر عنوان داری به معنی اسلام نیست ) ---> به نظر من تفهیم جدایی دین از سیاست
    9. حفظ دین

• Holtek

نقل قول: ali41
    مرسی از لطف شما منم خوشحال شدم از آشناییتون ----> شما مخابرات خوندید(gsm!!!!)

تقريبا :1:

• sare69

aval az hame chi migam hkoshomadi .merci 260

• mati

مرسی زیبا بود :46:

• ali41

سلام بر شیعیان واقعی حســـــــــــــــــــین(ع)
    ما از وقتی که (به گفته جلا آل احمد) سنت شهادت را فراموش کرده ایم و به مقبره داری شهیدان پرداخته ایم، مرگ سیاه را ناچار گردن نهاده ایم.
    و از وقتی بجای شیعه علی بودن ، شیعه حسین بودن و شیعه زینب بودن، زنان و مردان ما عزادار شهیدان شده اند و بس، در عزای همیشگی ماند ه ایم. چه هوشیارانه گم کرده اند پیام حسین و یاران شهیدش را!
    اینکه حسین درحالی که عزیزانش را در خون آغشته میبیند، فریاد میزند: آیا کسی هست مرا یاری کند؟ مگر نمیداند که کسی نیست؟
    این سئوال ازتاریخ بشری،از آینده و از همه ماست؟ واین سئوال انتظار حسین از عاشقانش را بیان میکند.
    ما این پیام حسین را ما خاموش کرده ایم که حسین اشک میخواهد، زجه میخواهد و دگر هیچ؟ مرده است و عزادار میخواهد و دگر هیچ.

• ali41

نقل قول: هاچو هاچو
    بسیار عالی

مرسی از لطفت
    واقعیت اینه که حقیقت همیشه گم میشه.

• ali41

نقل قول: ali41
    و از وقتی بجای شیعه علی بودن ، شیعه حسین بودن و شیعه زینب بودن، زنان و مردان ما عزادار شهیدان شده اند و بس، در عزای همیشگی ماند ه ایم. چه هوشیارانه گم کرده اند پیام حسین و یاران شهیدش را!

خیلی عرف نیست کسی جواب خودشو بده ولی لازمه برای اینکه سوء تفاهم نشه یه توضیحی بدم:
    هرچند اصل، بر درک فلسفه قیام حسین(ع) است ولی فراموش نکنیم که باور حسین بهر شکل و فرمی برای ما چون متصل به مبدا حقیقته بیهوده نیست و مهم نتایج این باوره که ---> قصه حسین به ما انرژی و غصه حسین به ما شعف میدهد و دل پر درد ما را (که از زندگی نصیبمان میشود) تسلی میبخشد و آرام میکند.درست مثل زیارت ائمه(ع) که مدیا و فضای آن مکانها بسیار آرام بخش و تسکین دهنده هستند.
    شاید دلیل این امر فزونی یاد خدا در آن مکانها باشد ، که هر چه باشد مایه آرامش قلبی است، اگر باور دارید.
    آیا شرکت در یک پارتی (که من تا بحال سعادت حضور نداشتم) به قلب آرامش میدهد یا زیارت حضرت رضا(ع)؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: