₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دیگه این دل واسه ما دل نمیشه!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دیگه این دل واسه ما دل نمیشه!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

دیگه این دل واسه ما دل نمیشه!!!

813 بازدید، 75 پست، نویسنده: mojde

• gilas

نقل قول: mojde
    فكر نميكنم جنسش خوب باشه

آره دیگه هی بهش میگم بیا از ما مواد اولیه بخر بیاد رو کیفیت کارتون گوش نمیده که :4:

راست میگی اصنشم جنس محصولاتشون خوب نیست :10:

نقل قول: hadi04
    مزده جان کاکو محمود درست میگه سفر از این حال و هوا بیرونت میکنه اصلا میخوای بیا جنوب بیا عسلویه کنار دریا خودم در بست نوکرتم تموم استان بوشهر رو میچرخونمت کویت نرو الان شلوغه دوستان دارن مهیای انقلاب میشن مگه نه کاکو محمود؟

خدای منو نبرید میشینم اینقدر گریه و جیغ داد میکنم تا سقف سایت بیاد پایین دیگه خودتون میدونید :5:

• hadi04

نقل قول: ماهی
    این لیمو چی چی که گفتی لیموش خوبه؟ آبداره؟ یه نفر اضافه هم جا داره حالا؟

خوب میخوای اصلا لیموزین هامر بگیریم که جای یه نفر دیگه هم بشه
    تصویر در دسترس نیست

• ماهی

خوب میخوای اصلا لیموزین هامر بگیریم که جای یه نفر دیگه هم بشه

البته نظر مژده جون شرطه451
    391 391 391 299

• gilas

راستی خاله جونم حالا که دلتون دل نمیشه :9:

نه دیگه این واسه ما دل نمیشه

هر چی من بهش نصیحت می کنم

که بابا آدم عاقل آخه عاشق نمیشه

میگه یا اسم آدم دل نمیشه

یا اگه شد دیگه عاقل نمیشه

بش میگم جون دلم این همه دل توی دنیاست چرا

یکدوم مثل دل خراب صاب مرده ی من

پاپی خیال باطل نمیشه

چرا از این همه دل یکدوم مثل تو دیوونه ی زنجیری نیست

یکدوم صبح تا غروب تو کوچه ول نمیشه

میگه یک دل مگه از فولاده

که تو این دور و زمونه چششو هم بذاره

هیچ چیزی نبینه یا اگه چیزی دید

خم به ابروش نیاره

میگه هر صید که میشه قلب باشه

اما هرچی قلب شد دل نمیشه

نمایش یا پنهان متنخواننده : حسین بختیاری

آهنگساز و شاعر : بیژن مفید

تنظیم آهنگ : تهمورس پورناظری

سهراب پور ناظری

• hadi04

نقل قول: gilas
    خدای منو نربید اینقدر میشینم گریه و جیغ داد میکنم تا سقف سایت بیاد پایین دیگه خودتون میدونید

خوب بابا ناراحت نشو تو رو هم میربیم :86:
    البته نظر مژده جون شرطه

:83: خیلی باحال بود ماهی واقعا ماهی

• sib

بزن به بی خیالی.انقده کیف میده :4:
    من یاد گرفتم هر چی درباره دلتنگی ها و غصه هام فکر کنم و حتی با دیگران درباره شون حرف بزنم و هی بگم دلم گرفته و اینا حالم بدتر میشه.ولی با بی خیالی چیزی رو که ازش وحشت داشتم و تصور نمیکردم بتونم جلوش دووم بیارم از سر گذروندم!
    مزده جون برو برا خودت یه چیزی بخر...به خدا خیلی موثره..هفته ی پیش اینجوری شده بودم رفتم برا خودم کلی چیز میز خریدم حالم خوب شد :4:

آخ گفتیییییی.من همیشه این کارو میکنم ولی بعدش میبینم بیشتر چیزایی که تو این حال خریدم به دردم نمیخوره :4:

• نخبه

قدمتون بروی چشم ولی برای سلامتی خودت میگم :10:

برا سلامتی خودم صلوات:4:
    من چمدونا رو بستم 1144

• ماهی

نقل قول: sib
    آخ گفتیییییی.من همیشه این کارو میکنم ولی بعدش میبینم بیشتر چیزایی که تو این حال خریدم به دردم نمیخوره :4:

خب همین که آدمو از اون حال در می آره خودش خوبه...اتفاقا من چیزایی که در حالت عادی دلم نمی آد براش پول بدم این جور موقع ها می خرم.. :4:

• gilas

خوب بابا ناراحت نشو تو رو هم میربیم

بدجنس :23: :23:

• mojde

عزيزا وقتي خوب فكر ميكنم ميبينم دسته جمعي خيلي بيشتر خوش ميگذره ولي چون خسته ميشيم دسته جمعي با خطوط هوايي بريم بهتره اونجا هم كه ليموزين داريم چه شودددددددددددددددددددد. اونوقت فكر كنم دل دل بشه791

• gilas

اونوقت فكر كنم دل دل بشه

ای بابا خاله جونم تکلیف منو روشن کن چند بار از رو تصمیم کبری بنویسم :23: :23:

کلی گشتم آهنگ دل دل نمیشه رو یافیدم حالا میشه رو از کجا بیابم :23:

• ماهی

اونوقت فكر كنم دل دل بشه

خدا رو شکر مژده جون...سه ساعته من و آرسام داریم تلاش می کنیم که یه امیدی پیدا بشه تو دلت و یه کم بخندی :28:
    ایشالله همیشه دلت شاد باشه و غم و غصه ها رو زودی بندازی بیرون :8:

• hadi04

نقل قول: نخبه
    برا سلامتی خودم صلوات
    من چمدونا رو بستم

دقیقا بگو کی حرکت میکنی تا من برم یه جایی خودمو گم و گور کنم :23:
    بدجنس

:83:
    عزيزا وقتي خوب فكر ميكنم ميبينم دسته جمعي خيلي بيشتر خوش ميگذره ولي چون خسته ميشيم دسته جمعي با خطوط هوايي بريم بهتره اونجا هم كه ليموزين داريم چه شودددددددددددددددددددد. اونوقت فكر كنم دل دل بشه

دوستان یه چیزی گفتیم ببین چی شد
    ما که رفتیم دوباره
    سوی دیار عاشقان سوی دیار عاشقان رو به خدا میرویم رو به خدا میرویم :50: :23:
    خدا رو شکر مژده جون...سه ساعته من و آرسام داریم تلاش می کنیم که یه امیدی پیدا بشه تو دلت و یه کم بخندی
    ایشالله همیشه دلت شاد باشه و غم و غصه ها رو زودی بندازی بیرون

آره خدایی البته سه ساعت که نشد دو ساعت چهل و هفت دقیقه شد :4: ولی خوب خدا رو شکر که خندیدی بخند مژده جون دو روز دنیا ارزش دلگیری و ناراحتی و افسردگی نداره بخند تا دنیا به روت بخنده (یه دختر همسایه داشتیم اسمش دنیا بود خاک بر سر قیافه عبوسش از یادم نمیره هر وقت ناراحت بودم خدا بیامرز مامان بزرگم میگفت بخند تا دنیا به روت بخنده منم که ناراحت بودم میگفتم میخوام که صد سال نخنده با اون قیافش همه میخندیدن یادش بخیر((این بود انشای من)) :4: )

• gilas

خدا رو شکر مژده جون...سه ساعته من و آرسام داریم تلاش می کنیم که یه امیدی پیدا بشه تو دلت و یه کم بخندی

یعنی همش سر کاری بود :2: نمی خواین منو ببریم با خودتون :79:

• mojde

یعنی همش سر کاری بود :2: نمی خواین منو ببریم با خودتون

خدايي عجب آدمايي هستينا گفتم يه عسلويه افتاديم اصلا دوباره اين دله داره كم كم دل نميشه :23:

• ماهی

آره خدایی البته سه ساعت که نشد دو ساعت چهل و هفت دقیقه شد :4:

می دونی چیه آرسام جان؟! از انشتین پرسیدن چی می گی هی میگی نسبیت زمان و اینا...گفت : زمان نسبی است..یعنی وقتی کنار یه دختر خوشگل توی یه کافه نشستی و لذت می بری :65: اون زمان برات مثل چند ثانیه می گذره :13: ولی وقتی تو جلسه امتحان نشستی و زور می زنی که یه چیزی از مخت تراوش کنه :38: نیم ساعتش برات به اندازه نصف روز م یگذره...اینم بود انشای من :23:
    با این استدلال تو بهت بیشتر خوش گذشته که زمانو کمتر احساس کردی :23:
    یعنی همش سر کاری بود :2: نمی خواین منو ببریم با خودتون :79:

نه دیگه قرار شد هممون با هواپیما بریم اونجا... ارسامم با لیموی جهرم بیاد پیشوازمون :83:

• نخبه

دقیقا بگو کی حرکت میکنی تا من برم یه جایی خودمو گم و گور کنم :23:

من رسیدم درو وا کن عزیزم میخام بیام به دیدنت:23:

• hadi04

یعنی همش سر کاری بود نمی خواین منو ببریم با خودتون

خدايي عجب آدمايي هستينا گفتم يه عسلويه افتاديم اصلا دوباره اين دله داره كم كم دل نميشه

نه بابا خواستیم از تجمع بیشتر از یه اتوبوس جلوگیری کنیم وگرنه قرارمون سر جاشه :23:
    gilas,
    نمایش یا پنهان متنراستی گیلاسی پاییز داره تموم میشه تو هنوز نگران وقتی هستی که تابستان می آید ؟ همون موقع که طعم گیلاسهای توی بازار تو را از یادمان ببرد؟ :4:

• gilas

نه دیگه قرار شد هممون با هواپیما بریم اونجا... ارسامم با لیموی جهرم بیاد پیشوازمون

هااااااااا این خوبه :85:
    پس به قول شیرین در رو باز کن عسیسسسسسسسسم :4:
    :23: :23:

نه بابا خواستیم از تجمع بیشتر از یه اتوبوس جلوگیری کنیم وگرنه قرارمون سر جاشه

خوب من که گیلاسی بیش نیستم فضای زیادی اشغال نمیکنم پس حله بقیه نیان جا نیست من میرم :23: :23:

راستی گیلاسی پاییز داره تموم میشه تو هنوز نگران وقتی هستی که تابستان می آید ؟ همون موقع که طعم گیلاسهای توی بازار تو را از یادمان ببرد؟

آره دیگه نه من 4فصلم برای همین کل سال شوووور وزنم :4:
    :23:

• sib

اتفاقا من چیزایی که در حالت عادی دلم نمی آد براش پول بدم این جور موقع ها می خرم.. :4:

آره دقیقا :23: خیلی کیف میده :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: