₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دیگه این دل واسه ما دل نمیشه!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دیگه این دل واسه ما دل نمیشه!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

دیگه این دل واسه ما دل نمیشه!!!

813 بازدید، 75 پست، نویسنده: mojde

• نخبه

نقل قول: ali41
    رگ غیرت که چه عرض کنم لپاتم قرمز شد، فکر کنم آخرش دست به یکی کنیدو منو از بوفی بیرون کنید 390

حالا شما خودشو عصبانی نکن مریض میشی بعد خاله مژده هم مریض میشه بعد ما هممون مریض میشیم.. و این چرخه ادامه دارد:23:
    نه بابا ادم که خواستگار بیرون نمیکنه:23: شما خواهان قربون صدقه رفتن خاله هستین پس قدمتون سر چشم فقط لطفا اون شیر بهای ما رو هم بدین:23: یه چند بار برای خاله شیر کاکائو خریدیم:23:

نقل قول: gilas
    بعدم شما با خانواده تشریف بیارین تا ببینم چی میشه :10:

گل رو فراموش کردین عیبی نداره ولی لطفا شیرینی فراموش نشه :4:

• Galexy

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم 245 اینو سهراب سپهری میگه، خنده ی دل غشه آورش هم از خودم بود245
    زیاد ناراحت نباش: باید پارو نزد وا داد **** باید دل رو به دریا داد 262

• ali41

gilas,
    1- خدا پسرتو نگهداره ، پسر منم(امیر) همینطور

• نخبه

- گل :46: قبلا دادیم خدمتشون و لطف کردن پذیرفتن

خب گل رو که باید میدادین خدمت ایشون ولی شیرینی رو باید بدید به من تا قورتش بدم904

- شیر بهام که دیگه قدیمی شده تازه اگه بخوای باید دقیق بگی چقد شیرش دادی

چی چیو قدیمی شده اینهمه شیر کاکائو خریدم واسه خاله کی باید پولشو بده :94: تازشم مهریه خاله رو هم باید هر روز یک تمام سکه بهار ازادی به من و گیلاسی بدین:4: نگران نباشید چیز دیگه ای میل ندارم :56:

من خواستگار نیستم فقط اینقدر دوســــــــــــــــــــــــش :90: دارم که شما قصتون بشه. خوبت شد

چی؟ منظورتون غصه هستش؟
    غصه کی؟ اونم من؟ با این واژه غریبم :86:

• ali41

نخبه,
    مرسی من دیگه کم اوردم راستش در مقابل تو هم تسلیم :46:

• نخبه

مرسی عزیزم من دیگه کم اوردم راستش در مقابل تو هم تسلیم :46:

خاله مژده بهتون نگفته بود کسی حریف زبون ما نمیشه:23:ازش بپرس حتما بهتون میگه گیر چه کسانی افتادین :19: :4:

• ali41

نخبه,
    بابت لطفی که بمن دارید ممنون

• نخبه

بابت لطفی که بمن دارید ممنون :2:
    نه نگفته بود ولی فهمیدم

حالا چرا غصه دارید :37: من که کاریتون ندارم:4:

• ali41

نخبه,
    راستش فکر میکنم زیاده روی کردم :7:
    شاید زود بود.
    همیشه شاد باشید.

• نخبه

راستش فکر میکنم زیاده روی کردم :7:
    شاید زود بود.

زیاده روی تو چی؟
    نمایش یا پنهان متن ما هر چی میگیم شوخیه به دل نگیرید.. یه مدت که اینجا باشید متوجه میشید اخلاق ما چه جوریه و همش در حال شوخی و خنده هستیم و کم پیش میاد حرف جدی بزنیم

• sare69

mrci mojde joon dalam gereft

• mojde

علي
    نخبه
    خدايي اصلا نميشه از شما ها غافل شد ديشب هي به خودم گفتم پاشو برو تو سايتا انگار به دلم افتاده بود
    عزيزا اين علي آقاي گل زيادي به من لطف دارن ولي خوب مهم قصد ازدواجه كه هيچ كدوممون نداريم :23:
    البته ما در هر صورت پذيراي گل و شيريني و شير بها و مهريه و عطرو ساعت و ...اينا هستيم :9: فقط ميمون جبرانش كه اونم به وقتش مگه نميشه آدم از دوستش اينا رو بگيره؟ :86:

دوستون دارم همتونو كه انقدر مهربونين :6:

• نخبه

نقل قول: mojde
    البته ما در هر صورت پذيراي گل و شيريني و شير بها و مهريه و عطرو ساعت و ...اينا هستيم

این یه قسمتش خیلی خوب بود :93: مثل مجی که هی بهش گفتیم برامون طلا بخر عمو علی رو هم مجبور کنیم برامون از این چیزا بخره :4:

• ali41

نقل قول: نخبه
    عمو علی رو هم مجبور کنیم برامون از این چیزا بخره :4:

شیرین جان سلام منظورت از عمو علی منم ؟ :1:
    با من دوستی؟ :109:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: